Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.697.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

VELIKI UPDATE:

VEHICLE TWEAKS
-Reduced the total amount of missiles carried by the Mobile Anti-Aircraft vehicles from 6 to 4.
-Reduced the velocity of the MAA’s default 20MM CANNON from 1200m/s to 800m/s to match the 30MM CANNON.
-Reduced the physical impact of all Anti-Aircraft missiles to prevent helicopters from flipping uncontrollably when hit. The damage values have not been changed.
-Reduced the cone in which ACTIVE RADAR missiles search for targets, making them require a higher level of skill in predicting where a target will be when the missile is fired.
-Increased the direct damage done by the Attack Helicopter’s gunner cannon. The gunner will be better able to assist the pilot in taking down vehicle targets with this change.
-Increased the direct hit damage of the Zuni Rockets for Attack Helicopters. The rate of fire of these rockets combined with their smaller magazine pool made them a poor choice over the other two rocket types.
-Reduced the splash damage and maximum splash damage range of the Scout Helicopter 25MM CANNONS.
-Reduced the “intelligence” of the MBT LAW missiles, requiring the player to aim the missile closer to their target before the smart projectile will activate. Additionally, the MBT LAW now reloads slightly slower. Finally, a bug where the MBT LAW would pass through an ACTIVE PROTECTION shield has been fixed.
-Fixed an issue where ACTIVE PROTECTION and the MP-APS did not properly stop 12G FRAG rounds.
-Reduced the range where the M2 SLAM will do maximum damage to vehicles from 6M to 3M. The range was deemed to be too large, making the M2 SLAM far superior to the M15 AT MINE.
-Reduced the damage the STAFF shell does to all targets by 25%. This should balance the ease of use of the STAFF shell with its damage potential.

{#}

Ovo sve je super do slova. Osim smanjivanja splash damage za scouta ali s tim se da živjeti...

BTW - nisam ni znao da SLAM na 6 faking metara ima maksimalni damage {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Promjenili su 50-tak stvari! {#}

Ali poslije toliko diranja po igri.. sve se bojim pokrenuti...

Friday kaže...
Ovo sve je super do slova. Osim smanjivanja splash damage za scouta ali s tim se da živjeti...

BTW - nisam ni znao da SLAM na 6 faking metara ima maksimalni damage {#}

Ja sam znao {#}

Btw, nije los patch. Ako ce sve raditi :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 12:02 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Pa kažu ovi sa PS4 da je patch odličan i da se ovo zove popraviti igru. Sad jedino pitanje dal smo i mi na PCu te sreće.

Slam je bio sigurni izbor naspram mina jer je ima tu veliku prednost. Dok je onaj 25mm top na malom heliću isto bio siguran izbor naspram ono 20mm. Primarna uloga tog 25mm je da radi damage na vozila, a ispostavilo se da je korisniji na ljude nego vozila. Kolko vidim smanjili su i brzinu repairanja malog helića.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 12:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Nema ikone za chat na Battlelogu.

EDIT: Refresh i nastala je :)

Idem isprobat igru

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 12:06 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Idem isprobat igru

Javi dojmove za nas (ne)sretnike na poslu.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

VELIKI UPDATE:

Ne znam jesam li ja vec lud, ali mi se cini da je lista indeticna onoj od prije kojeg patcha ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
Battlefield 4

Opet onaj bug, ne mogu se spojiti na second assault servere...

Ide repair game...

ceco22 kaže...
Jack Sparrow kaže...

VELIKI UPDATE:

Ne znam jesam li ja vec lud, ali mi se cini da je lista indeticna onoj od prije kojeg patcha ?

Haha, jelda da ima stvari koje su "popravljene" prije mjesec dana {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 12:08 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

Identičan je onome sa PS4.

CyberDemonVZ kaže...

Ide repair game...

Ja sam uredno ušao, to si ti noob pa neznaš.

Server se nalazi u Ukrajini.{#}

14 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ide repair game...

Ja sam uredno ušao, to si ti noob pa neznaš.

Server se nalazi u Ukrajini.{#}

Formatirao sam komp, pa sam trebao dodati onaj registry fix: Xpack1 Installed

Sad sam dodao i Xpack0 Installed.

Igra pokrenuta.

Kcer nece spavati, uvijek kad izadje patch {#}

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ceco22 kaže...

Identičan je onome sa PS4.

Hvala znam da si takvo sto stavio kad je bio onaj patch od kojih 400mb , nakon kojeg je dosao soundloop crash. Pa sam ostao WTF.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ide repair game...

ceco22 kaže...
Jack Sparrow kaže...

VELIKI UPDATE:

Haha, jelda da ima stvari koje su "popravljene" prije mjesec dana {#}

sad će nam podvalit sound DLC za eura {#}

14 godina
Battlefield 4

Mozes bacati beskonacno health bagova :D

P.S. Ne, meni nece, Ceci radi :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 12:31 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Idem isprobat igru

Javi dojmove za nas (ne)sretnike na poslu.

A od kada to ti ne igraš dok si na poslu?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Ne, meni nece, Ceci radi :/

Ceco vjerojatno ima i heat seekere na snajperu!

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Pošto još nema assignmentsa iz Naval stikea u battlelogu nego samo u igri ovo je što morate napraviti za otključavanje:

Spare time Sniper

Assault Rifle ribbon x3
    Get 20 headshots with Assault Rifles
    Reward: AR160

Packing a Punch
    Destroy 20 boats
    Reward: SR-2

Swiss Cheese
    LMG ribbon x3
    Destroy 3 vehicles as Support
    Reward: AWS

Always Deadly
    Sniper Rifle ribbon x3
    Get 5 kills with C4 on NS maps
    Reward: SR338

Curve Ball
    Get 10 kills with an Impact Grenade
    Reward: SW40

Multi Tool
    Get 10 kills with UGL Darts
    Get 10 kills with UGL LVG
    Reward: M320 3GL

Death from Below
    PDW ribbon x3
    Destroy 5 attack air vehicles with Rocket Launchers
    Reward: AA Mine

Moj PC  
2 0 hvala 13
13 godina
Battlefield 4
Meni je sad dosta stabilniji fps u igri, ali nemam sad kill cam nikako, samo padnes mrtav i nista se ne desava, i ne mogu reloadati pusku niti vidim koliko metaka imam :S
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Xpider kaže...
Meni je sad dosta stabilniji fps u igri, ali nemam sad kill cam nikako, samo padnes mrtav i nista se ne desava, i ne mogu reloadati pusku niti vidim koliko metaka imam :S

Haha, dosao si na Hardcore server {#}

Za sad bez greske.

Spajanje na server, mjenjanje timova, reload, ozivljavanje, respawn, killcam, aurburst, ammo, health... sve uredno..

P.S. Jos uvijek je onaj problem da likovi nisu tocno nacrtani, i lik ne gleda gdje ti u stvarnosti gledas :(

Prilazim liku s ledja da ga knifeam, a on me ubije :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 12:54 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Xpider kaže...

Haha, dosao si na Hardcore server {#}

Za sad bez greske.

Spajanje na server, mjenjanje timova, reload, ozivljavanje, respawn, killcam, aurburst, ammo, health... sve uredno..

Vidim da još uvijek "ne koristiš" airburst... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

-Fixed a bug where red laser dots would get stuck on textures!

YESSSS!!

PISTOL TWEAKS

-Increased the aimed accuracy of the M1911 to make it a viable choice once the COMPACT 45 has been unlocked.

-Increased the close range damage of the M1911, QSZ-92, FN57, CZ-75 and COMPACT 45.

-Reduced the delay between pressing the trigger and the bullet firing for the M412 REX and .44 MAGNUM.

n1

Ali sve je to više manje pisalo i u prošlom patchu pa nisu implementirali.

Hrca1981 kaže...
live4cro kaže...

pozdrav ljudi. zanima me stanje esl-a i bf4? ima li smisla igrati? jel ima ljudi da igraju?cupova,liga bilo cega?

Ovako...kupova ima svaku nedjelju GO4BF4 u 15h...znalo je biti po 120 ekipa...igra se domination 5v5 i nije kako fila kaze bjesumicno trcanje nego se igra jos vise takticki nego bf3...znaci nema napucavanja kao u bf3 na b zastavi na bazaru 10 igraca i udri!puno je dinamicnije i potrebno je puno vise truda u taktiku uloziti...ne znam zasto vise nasih ne igra i nebi htio ulaziti ali strani timovi igraju jako puno i ima jako puno timova i dosta natjecanja usudio bi se reci i vise nego bf3....ja sam tu par puta pitao ekipu jel ima neka ekipa da bi igrala protiv nas malo da vjezbamo ali nema zainteresiranih

Nije do mene, pogledaj samo koliko ekipa igra esl od domaćih, a koliko ih je igralo u bf3? mape same po sebi su loše, uz to dodaj netcode i saginjanje glave u headglitchu kad pogodiš te sami layout zastavica. taktika je osnovna, e ti čuvaj, a a mi idemo ostale zastavice i na to se sve svodi. Na tdm sa zastavicama...nikad takav mode neće moći zamjeniti mečeve na metrou, bazaru, sieni, damavandu i onu neizvjesnot kad su dvije dobre ekipe, eto  to je moje mišljenje.
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina

Pushing fičr

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
mrxa1 kaže...

Pushing fičr

relativno korisno, ali zamisli kako to izgleda nekom drugom tko te sa strane gleda prije neg te ubije lol :)

Ne znam jesam se dva puta nasukao u cijeloj igri dosad lol. {#}

probao na testu magnum, ajme koja zvijer sad

I ono aim nakon hip pucanja, odlično!

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 13:07 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nije do mene, pogledaj samo koliko ekipa igra esl od domaćih, a koliko ih je igralo u bf3? mape same po sebi su loše, uz to dodaj netcode i saginjanje glave u headglitchu kad pogodiš te sami layout zastavica. taktika je osnovna, e ti čuvaj, a a mi idemo ostale zastavice i na to se sve svodi. Na tdm sa zastavicama...nikad takav mode neće moći zamjeniti mečeve na metrou, bazaru, sieni, damavandu i onu neizvjesnot kad su dvije dobre ekipe, eto  to je moje mišljenje.

Kakava je neizvjestnost bila u rejpanju na tim mapama i jos u headglitchanju ? 

Ako je ista dobro u BF 4 to je da moras puno vise uloziti da obranis dvije zastave. 

Kako manje ekipe igra BF , ako na ESL ima cak i vise timova koji su akticni nego u bf 3 ?

Ali vecina opet uzmate za mjerilo ekipe iz HR, koje opet nisu bile nikad mjerilo ni u vecim i pravim sportovima, a kamoli u nekom BF napucavanju. Kad uzmes BF 3 nitko od bf Hr igraca nije uzimao ESl za ozbiljnije nego xXx, PiS, i malo CHC. Tako da je vecina opet prasila public.

16 godina
Battlefield 4

Malo sam letio u heliću i dosta dobro je sad to, više nema rušenja od AA iz drugog kraja mape, ali još uvijek se mora paziti i bez zaletavanja, što je dobro. Kolko mi se ćini sad počne upozoravati malo prije nego li te Active radar rakete pogode već na nekih 50 metara od tebe. Neznam jel prije tako bilo ali nekako je dugo bipalo prije nego li je pilot bacio flerove.

DMR konačno može malo brže pucati bez onog rasipanja. Sačme nisam previše ispodabao, malo slug koji je i dalje šljuka. Staff konačno ima delay i nebre se ispucavati odmah poslje glavog topa, ima manje damage i mislim da moraš bliže pogoditi. Revolveri i dalje imaju delay, ne više tolko veliki ali imaju. Sniper nisam baš probao. To je u krato to, ostalo ćemo isprobati na većer{#}

Neznam što je to pisalo u prošlom patch? To su najavljivali balansiranja za jedan od patcheva, mislim da si pobrkao to sve skupa.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 13:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 7
15 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

Kakava je neizvjestnost bila u rejpanju na tim mapama i jos u headglitchanju ? 

Ako je ista dobro u BF 4 to je da moras puno vise uloziti da obranis dvije zastave. 

Kako manje ekipe igra BF , ako na ESL ima cak i vise timova koji su akticni nego u bf 3 ?

Ali vecina opet uzmate za mjerilo ekipe iz HR, koje opet nisu bile nikad mjerilo ni u vecim i pravim sportovima, a kamoli u nekom BF napucavanju. Kad uzmes BF 3 nitko od bf Hr igraca nije uzimao ESl za ozbiljnije nego xXx, PiS, i malo CHC. Tako da je vecina opet prasila public.

Ceco ti se našao pametovati o eslu koji si odigrao koliko točno mečeva? I od toga koliko kupova, turnira?
nisi okusio neizvjesnost jednog dobrog damavanda ili zadnje tikete na bazaaru tako da mi molim te nemoj soliti pamet.

ja uzimam mjerilo hr ekipe da, jer mi je to bitno da ima neki domaći community koji igra esl i to atkivno kako bi trenirali i igrali skupa.

Da, ima više kupova i igrača, ali ne domaćih, a meni su samo domaći bitni.

Ugl. nisi shvatio poantu i to je ok za tebe, ali ne soli pamet nepotrebno.

14 godina
Friday kaže...
Za sad bez greske.

Vidim da još uvijek "ne koristiš" airburst... {#}

Ja jako puno koristim Airburst {#} Predobro je protiv snajpera i kempera!

Samo sam rekao da je prilicno glupo oruzje za ovakvu igru, i da ne bi imao nista protiv da ga izbace, skupa sa svim onim navodecim raketama :D

EDIT: Jos ni jedan bug? Nesto ne stima {#}

Prati netko Battlelog forum? Ima tamo nesto?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 13:23 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

i tako stize nam DX 12 i mantle ce sigurno izumrijet

http://hexus.net/gaming/news/pc/67025-microsoft-directx-12-reveal-teased-gdc-2014/

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

EDIT: Jos ni jedan bug? Nesto ne stima {#}

Prati netko Battlelog forum? Ima tamo nesto?

LOL, dvoje ljudi samo igra na mojoj listi... Ostale je valjda strah pokrenuti igru {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Lol killcam je random.

Umrem u lockerima metro, pokaže mi da me ubio sa pištoljem lik na c, a ubio me lik u lockerima

dafuq?

netcode možda trunčicu bolji

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Lol killcam je random.

Umrem u lockerima metro, pokaže mi da me ubio sa pištoljem lik na c, a ubio me lik u lockerima

dafuq?

netcode možda trunčicu bolji

Netcode modifikacije dolaze u buducim patchevima koliko ja znam, ovo je za balans.

14 godina
Battlefield 4

Pokupljeno s Battlelog foruma:

Magnum is BEAST again, like BF3.

Missing killers profile - kill cam bugged

Hit detection is still bad

Yep, the TDM sound bug is back.

The M60E4 ironsights completely block out your RDS.
The empty-reload animation of the ARX-160 is bugged and wont display after emptying your magazine when ADSing.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 13:43 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice