A jel ti se CD sam otvara ili ga moraš ručno?
wat? kakav cd pak sad :D
Ja ni ne pokusavam shvatiti o cemu oni pricaju 
Ipak su Antraks i Maggot poceli s tim, pa pretpostavljam da nema previse smisla 
A jel ti se CD sam otvara ili ga moraš ručno?
wat? kakav cd pak sad :D
Ja ni ne pokusavam shvatiti o cemu oni pricaju 
Ipak su Antraks i Maggot poceli s tim, pa pretpostavljam da nema previse smisla 
Neka te ne zavaravaju zvjezdice pored mog imena. Imam ne baš sjajnu reputaciju ovdje i zajebat ću te čim mi se pruži prilika...
pa kad je pirat zaljubljen u tebe još od davnih dana pa ti dijeli te zvjezdice šakom i kapom 
lol vidim i mene voli, pa kad sam ja dobio zvjezdicu i po ?
pa kad je pirat zaljubljen u tebe još od davnih dana pa ti dijeli te zvjezdice šakom i kapom 
lol vidim i mene voli, pa kad sam ja dobio zvjezdicu i po ?
Da je pravde ja bih već bio na desetom accountu kao i ljudina 
AK 5C mi leži odlično. Daleko, blizu, kako god...
Definitivno najbolja karabinka.
Ace 52 je najbolja karabinka
Evo giga i po update, gpu ussage fix pls !
AK 5C mi leži odlično. Daleko, blizu, kako god...
Definitivno najbolja karabinka.
Ace 52 je najbolja karabinka
Važan je majstor, a ne alat.
Važan je majstor, a ne alat.
Prostak jedan!
Ti i ja ne bismo trebali takve stvari govoriti, obojica imamo samo žensku djecu 
kad pucate ćorke 
Mantle podrška :D
Nadajmo se da su nešto popravili :)
nema pola sata da sam uzeo igricu, ima li kakve veze što batelog ne radi sa originom nece da mi skine igru stalno mi izlazi error server not responding?????
nema pola sata da sam uzeo igricu, ima li kakve veze što batelog ne radi sa originom nece da mi skine igru stalno mi izlazi error server not responding?????
Malo veći update je trenutno u tijeku, ništa nenormalno, bez brige ;)
Kad AMD objavljuje drivere?
Rečeno je krajem 3. mjeseca.
Rečeno je krajem 3. mjeseca.
dafuq, danas bi trebali
GPU: AMD Radeon 7970 3 GB (AMD will add support for the AMD Radeon™ HD 7970 in a later stage of Mantle’s release schedule, learn more)
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !
Update : Serveri back online
Koji su to likovi u amd-u, mantle supporta u pocetku tri kartice, juhuhuuu, a kad ce podrska za ostalo ko to zna
-AMD Radeon GPU with Graphics Core Next (Note: AMD Catalyst™ 14.1 initially supports the AMD Radeon™ R9 290X, R9 290, R7 260X and “Kaveri” APU
"1. Mantle performance for the AMD Radeon HD 7000/HD 8000 Series GPUs and AMD Radeon R9 280X and R9 270X GPUs will be optimized for BattleField 4 in future AMD Catalyst releases. These products will see limited gains in BattleField 4 and AMD is currently investigating optimizations for them as they are the next highest priority products. "
http://www.maximumpc.com/amds_catalyst_141_drivers_are_incoming_mantle_update_and_more
Koji su to likovi u amd-u, mantle supporta u pocetku tri kartice, juhuhuuu, a kad ce podrska za ostalo ko to zna
-AMD Radeon GPU with Graphics Core Next (Note: AMD Catalyst™ 14.1 initially supports the AMD Radeon™ R9 290X, R9 290, R7 260X and “Kaveri” APU
"1. Mantle performance for the AMD Radeon HD 7000/HD 8000 Series GPUs and AMD Radeon R9 280X and R9 270X GPUs will be optimized for BattleField 4 in future AMD Catalyst releases. These products will see limited gains in BattleField 4 and AMD is currently investigating optimizations for them as they are the next highest priority products. "
http://www.maximumpc.com/amds_catalyst_141_drivers_are_incoming_mantle_update_and_more
Ma koji su to idioti. 
Lol, sačekajte driver da izađe pa onda rantajte o podršci. Ili ste svi previdjeli da je drugi test rađen sa mantleom na 7970 grafi, pa nisu ti driveri pali s neba :D
Mislim da je objavio, sam moraš ručno skinut...
Ocu ja moc igrat s mantelom s grafom ATI Radeon HD 7750 1gb drr5
Ocu ja moc igrat s mantelom s grafom ATI Radeon HD 7750 1gb drr5
Po novom izgleda da ne.
I ja se čudom čudim upravo.
jbt zasto