Samo na ovoj strani su 3 xsića tu smo samo smo tihi
Da, jako smo tihi...
Samo na ovoj strani su 3 xsića tu smo samo smo tihi
Da, jako smo tihi...
Trebao sam staviti sarkazam hashtag da ekipa lakše shvati? Dogurao sam do 5k+ killova nožem, bolio me pimpek za KDR...
Pa uz toliko sati igre i 5k+ je nekakva normala.
Sa 400h igre? Bilo je svega par ljudi u HR sa više killova nožem od mene i svi su imali ZNATNO više sati pa ću ovo tvoje "normalno" shvatiti kao da si zapravo htio prdnuti ali si se malo usrao u gaće...
haha balonček?
Al dobro je da se držite na kupu.
Bacim sitnu provokaciju odmah se 10 xsića zalijepi na mene.A ovaj "novi" forumaš arress...hmmm,to ćemo još vidjeti.
Al dobro je da se držite na kupu.
Bacim sitnu provokaciju odmah se 10 xsića zalijepi na mene.A ovaj "novi" forumaš arress...hmmm,to ćemo još vidjeti.
Koji su klanovi sve popadali od PB-a u posljednje vrijeme? Koliko znam, iksići nisu?
Znam da je jedan iz MC(furyo),PiS(corona) i zaboravio sam onog koji je imao krasnu priču i račun iz mekdonaldsa..
Nama ni čitovi ne pomažu...
Znam da je jedan iz MC(furyo),PiS(corona) i zaboravio sam onog koji je imao krasnu priču i račun iz mekdonaldsa..
Furyo :D je bia MC (Mcdonald's sama riječ kaže), a zdenko je bia ovi iz xxx :D.
Furyo :D je bia MC (Mcdonald's sama riječ kaže), a zdenko je bia ovi iz xxx :D.
Koji Zdenko.... vjerojatno misliš svemogući/sveznajući Neno....
Koji Zdenko.... vjerojatno misliš svemogući/sveznajući Neno....
Da, da, da sorry Neno. Ispričavan se.
Eh taj da,znao sam da je Drahić nekog branio ko da mu je mama(stavljao ruku u vatru za njega i sl. gluposti)al nisam se mogao sjetiti koga.
Eh taj da,znao sam da je Drahić nekog branio ko da mu je mama(stavljao ruku u vatru za njega i sl. gluposti)al nisam se mogao sjetiti koga.
Da? Nisam bio u temi kad se to zbivalo.
mali ott
nema do imena xbox sing out
danas je navečer drugi balkan community event...pa ako se netko nije prijavio, i dalje ima mjesta i vremena za isto....novost je da se može prijaviti i squad, ili će te biti dodijeljeni u jedan...
uglavnom sav info na link
Jel opet mixano ili će biti podjela?
Bacim sitnu provokaciju odmah se 10 xsića zalijepi na mene..
Sad si gotov
Podjela je, prijavi se.
Podjela je, prijavi se.
Stavio sam maybe, nisam siguran hoću li doma biti...ako budem možda navratim.
A zdenko je isti taj tip Drahic? :D
Tvoje neznanje domaće povijesti battlefielda je uznemirujuće.
Ne Drahic je "Pimp my Opel"
nemoj da Drahic ovo vidi
Jos se nisam prijavio na event...
Preuredjujem sobu gdje mi je bio komp u djecju. Sad imam komp u dnevnoj sobi spojen na tv, po moram igrati na stolicu ispod tv-a pola metra udaljenom.
Krv mi sprica kroz ocne duplje nakon pola sata igre....
Da li da se ipak prijvim, isplatit ce se, ili da ovog odgodim?
Bilo bi lijepo biti u squadu s nexom, ivancem, G-ovcima i bivsim G-ovcima...
Tvoje neznanje domaće povijesti battlefielda je uznemirujuće.
Disturbance in the Force! :D
kada palim igru, igra mi se loada u slici(vidljiva slika mape) i nakon 3-4 minute lodanja pojavi mi se crno ali pise da se i dalje loada a u igru nece uc nikako
zna li netko u čemu je problem
koji komp imas?
zna se desavati kod onih koji imaju 4gb rama da dugo loada i onda izbaci... makar to se svima prije desavalo, i onima sa 4 i 32
kada palim igru, igra mi se loada u slici(vidljiva slika mape) i nakon 3-4 minute lodanja pojavi mi se crno ali pise da se i dalje loada a u igru nece uc nikako
zna li netko u čemu je problem
koji komp imas?
zna se desavati kod onih koji imaju 4gb rama da dugo loada i onda izbaci... makar to se svima prije desavalo, i onima sa 4 i 32
a imam 8 giga ddr3
nemoj da Drahic ovo vidi
Ne Drahic je "Pimp my Opel"