Suspendiran! Jesi ga opet natjerao u grijeh?
I zasto me opet zbunjujes s avatarom?
Nisam ja, nemam vremena za djecu. To friday riješi, on ima više iskustva sa dječurlijom
Suspendiran! Jesi ga opet natjerao u grijeh?
I zasto me opet zbunjujes s avatarom?
Nisam ja, nemam vremena za djecu. To friday riješi, on ima više iskustva sa dječurlijom
Mi može tko objasniti ovo?
Jednostavno mi neda supricu stavit na aceka?
kasnis par mjeseci, a izgleda da jos nisu popravili, suppressor za ACE dobijes tek u jednom od battlepackova i njesra je
kasnis par mjeseci, a izgleda da jos nisu popravili, suppressor za ACE dobijes tek u jednom od battlepackova i njesra je
Bemu cicu, a baš sam htio bit silent ninja sa m16.
A dobro, uzet scar pa objasnit neke stvari nema druge.
Nisam ni ja, malo sam ćornio. Ja svoje pošaljem spremati sobu
LOL, imam ja a nisam pušku uopće koristio. Dam ti to za 50 skilla
Jesi ga našao? Ja baš gledam onaj tvoj clip i nađem tu pjesmu reko da ću ti je poslat i zaboravih :)
LOL, imam ja a nisam pušku uopće koristio. Dam ti to za 50 skilla
još samo 5 sati
EDIT: 6
7 do uninstalla
Msi Afterburner zadnji, beta 17 mislim, i osd beta neki pa onda radi na 64bitnom bf-u.
Ugl. pitaj cybera
još samo 5 sati
EDIT: 6
7 do uninstalla
tad neću bit budan
A jesam se naživcirao sa onim SUAV-om dok nisam nekog ubio. Mislim, retardirano je upravljati njime, a prošao sam hrpu puta kroz lika i nisam kill dobio...
ali dobro, riješeno..nadam se da neće bit takvih blesavih assigmenta još.
i cyber pamtim ti onaj lucky airburst...ajme što sam poludio, da si uspio ubit i mene i i damu, a supresamo te oba...ali lol, i to je dio igre :)
I dare you!!
Evo, da se ne mucis:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=6&jumpto=3994469&sort=asc&view=flat
Prvi lik sa LMG-ima u HR ima preko 7 killova u minuti sa skoro svakim oruzjem :)
FairFightu to nije cudno?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/BossModeMe/weapons/929604847/pc/
Meni se neće joinat na ni jedan server.
I meni danas problemi, i Wiz mi je rekao da i njemu.
Meni uspjelo iz 20-tog pokusaja.
I meni danas problemi, i Wiz mi je rekao da i njemu.
Meni uspjelo iz 20-tog pokusaja.
I meni i mom bratu također.
Tak je i meni bilo na ace 23, nakon nekog vremena se popravilo, ali do tada sam već koristil supresor iz battlepackova!
Gledam šta ovi likovi koji znaju voziti avione rade u fantanima... AJME! Nema toga što u jednom preletu ne možeš "odraditi". Probao sam malo voziti - pa to bježi na sve strane, teško je naciljati... Nema druge - otići ko ljudina na prazan server, pripremiti dosta kerozina i voziti se dok ne naučim! Na test range-u se mogu i avioni voziti?
Gledam šta ovi likovi koji znaju voziti avione rade u fantanima... AJME! Nema toga što u jednom preletu ne možeš "odraditi". Probao sam malo voziti - pa to bježi na sve strane, teško je naciljati... Nema druge - otići ko ljudina na prazan server, pripremiti dosta kerozina i voziti se dok ne naučim! Na test range-u se mogu i avioni voziti?
Mogu, al je kratak prostor za manevre, a i tamo nema mobile aa, stingera u grmlju, druga 2 jeta, i tak sličnih 'problemčića' :D
Mogu, al je kratak prostor za manevre, a i tamo nema mobile aa, stingera u grmlju, druga 2 jeta, i tak sličnih 'problemčića' :D
Ma nisam ni mislio tamo voziti, upravo zato i pitam. U BF2 sam baš volio voziti avione, BF3 mi nije nikako išlo ali ovdje me vuče jer mi taj fantan djeluje tako moćno.
Rekao je da ljudi koji znaju voziti avione. Neznam zašto si se ti odmah tu našao. :P
Ako se želiš malo iživljavat sa fantanom, odi na Silk Road rush - trebaš biti bolji od drugog pilota te izbjegavat stingere, AA nema.
EDIT: I ne, nisam dobar pilot, ali se snalazim sa drugim prosječnima poput sebe.
Zašto ne spojiš ugodno s korisnim pa odeš na air superiority?
Tamo kad ispečeš zanat onda si spreman za rejpanje u fantanu.
Rekao je da ljudi koji znaju voziti avione. Neznam zašto si se ti odmah tu našao. :P
Ma ja onako usput, s test rangea upravo
Zašto ne spojiš ugodno s korisnim pa odeš na air superiority?
Tamo kad ispečeš zanat onda si spreman za rejpanje u fantanu.
Zato što tek tamo neće ama baš ništa naučiti, em je stealth jet totalno drukčiji za letit, em letit s njim, na spamlockfestu airsupa je katafakingstrofa, pogotovo bez otključanog zadnjeg cannona na stealthu, jer su prva dva katastrofa. Nema tu pečenja zanata, tu i ekipa koja vrhunski leti zna imat kd u debelom minusu i nemoć da napravi išta ako je s druge strane par pilota koji znaju šta rade. Užas od moda i samog pristupa ekipe istom.