Ajde fala Isusu više, ekipa je dobila svoje kanale pa će valjda sad biti mir! Noobovi ih neće moć lockat.
Odigrao danas 8 partija i čini mi se da igra bolje radi. Čak bih rekao da sam dobio boost u performansama, 5-10 FPS-a. Nisam igrao vanila mape.
Jednom me izbacilo iz igre, ali to se srušio server, jer je sve pobacao van. Mape mi se sviđaju, gigantske su kako i treba biti. Trenutno je najbolji dojam ostavila Guilin Peaks, vuče žestoko na Vijetnam. Samo pješice, motori i Huey choppa! Slažem se da bi mape mogle biti frustrirajuće ako se igra u lošem squadu. Kad sam danas počeo igrati, uletio sam s nekim dobrim random momcima koji su pratili naredbe, držali se skupa i to, pa sam dok je to trajalo mislio da je DLC nešto najbolje od čokoladnog mlijeka na ovamo. Kasnije se to raspalo,pa sam se vratio u svoj standardni nerd rage mode u kojem psujem sunce, državu, djecu, mater i tako dalje. Za potpuniji dojam ću pričekati vikend, dok mi malo karte ne uđu pod kožu. Inicijalni dojam je sjedi 5.
Mislim da sam jednom poginuo zbog one hit killa, ali nisam siguran. Zato se umire redovito iza zaklona na isti način kao i u dobrom starom BF3. Na to sam navikao, pa me više nije ni briga. I ostalim je tako, fukk it.
Nemam pojma o čemu pričaju ovi koji se konstantno žale.
Couldnt agree with you more :)
Odigrao sam svaku mapu po 3x, cq large, me like it a lot.
Niti jedan crash, frejmova cca 5-10 više na svakoj mapi, mape su ogromne, doslovno, i 24 i 32p serveri su cirkus, baš su rađene za pravi bf krkljanac štih sa 64 igrača.
Silk road - najmanje mi se sviđa, preprevelika a otvorena previše, inače solidan raspored flagova.
Altai range - ok mapa, ogromna, zanimljiva, vizualno tak tak.
Guilin peaks - odlična inf mapa, bio mi je prvo šok što nema tenkova, helića, jetova na mapi, samo transportna vozila, ali poslije se vidi sva čar mape, pogotovo ono 'tuneliranje' po D.
Dragon pass - moj favorit, balansirana mapa, flagovi super raspoređeni, vozila sasvim dovoljno, prostora za flenkanje, zaklona, vizualno premoćna, extra. 5+
Sutra se bacamo na rush i cq domination na sve 4, da vidimo i to, ali cq large je extra za sad.