Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Kill Frenzy kaže...

Neznam kad sam vidio tako lošu fiziku nekog vozila kao fiziku tenka u ovoj igri.Prepre strašno

onda vjerojatno jos nisi bio u jetu{#}

btw. meni su tenkovi skroz ok

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 1:23 (berto).
16 godina
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 2:22 (jopis).
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Danas mi je igra radila fenomenalno.

Sveukupno 3 trejda sam imao, uz 90% dobivenih duela prsa u prsa.

Padali si pogledom praktički.

Ne znam jel do ovog 12-tog patcha ili što, ali ostali na TS-u nisu baš bili zadovoljni?

Čudna je igra, jedan dan radi jednom drugi nekom drugom - nema pravila.

Jedino pravilo koje je bilo je da je meni uvijek radila loše - do danas :)

Samo da tako ostane {#}

Znači pod tobom svi moraju padati u 90% slučaja, onda je dobro, ali kad ti padaš previše i gubiš duele igra je govno.{#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Znači pod tobom svi moraju padati u 90% slučaja, onda je dobro, ali kad ti padaš previše i gubiš duele igra je govno.{#}

Da!

Kako tebi malo treba da shvatiš.

Bravo!

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Skilledžija kaže...

Danas mi je igra radila fenomenalno.

Sveukupno 3 trejda sam imao, uz 90% dobivenih duela prsa u prsa.

Padali si pogledom praktički.

Ne znam jel do ovog 12-tog patcha ili što, ali ostali na TS-u nisu baš bili zadovoljni?

Čudna je igra, jedan dan radi jednom drugi nekom drugom - nema pravila.

Jedino pravilo koje je bilo je da je meni uvijek radila loše - do danas :)

Samo da tako ostane {#}

Tek si sad skužio njegov način razmišljanja? {#}{#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Tonči kaže...

Kad sam te onomad ubijao u mraku dok si ležao k'o smrad nisi primjetio da ja tako i igram?!

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Kad sam te onomad ubijao u mraku dok si ležao k'o smrad nisi primjetio da ja tako i igram?!

Ti mene ne možeš u BF ubiti ni u najluđim snovima, ne zavaravaj se.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Ajmo njubare tiho. {#}

Moj tata je najjači...

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Tonči kaže...

Malo bi potrajalo dok te ne pronađem u mraku, al kad bi te našao ni Isus te ne bi spasio.

[19xx] 4ntraks
13 godina

^^ Antrakše, nemoj zaboraviti faktor spretnosti; da se ne popikneš na suppresor ili extended mag; ono mogao bi se okom nabiti na alu bravariju... A svi znamo da je oko oka hitreg najtanji!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Battlefield 4

jel krenuo patch?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
crozoki kaže...

jel krenuo patch?

Manje vazno.

Prema iskustvima, ceka se patch za patch, pa da mozemo igrati.

P.S. Fakat, je krenuo patch?? Opet visim na mobu pa ne znam kaj se dogadja :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 4

Dobio sam ponudu za moj steam acc frajer mi nudi BF4 + China Rising

Dao mi pass i username i vidim igrao je cca 77 sati al mene zanima kako da provjerim da račun nije ban-an osim da skinem igricu i vidim al mi je to predugo

http://valid.canardpc.com/2749994

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ivanjino96 kaže...

Dao mi pass i username i vidim igrao je cca 77 sati al mene zanima kako da provjerim da račun nije ban-an osim da skinem igricu i vidim al mi je to predugo

Reci mu da ćeš mu iščupati grkljan kroz šupak ako je account sjeban...

Freak Show Inc.
14 godina
Ivanjino96 kaže...

Napisao mi je ovo

nije banan, na battleogu pise kad sam zadnji put igrao, prije 5-6 dana i odustao sam i pisalo bi na battlelogu You soldier is banned da je stvarno banan...

ja sam ju stavio skidati pa ću navečer vidjeti 

17 godina
Ivanjino96 kaže...

Provjeri ga ovdje:

http://history.anticheatinc.com/bf4/index.php

Moraš kreirati account, inače ne možeš provjeravati druge.

A što se tiče ban-a, on može biti baniran a da se još nije pojavio na master ban listi, tako da to uzmi s oprezom.

Na Battlelogu piše banned samo ako ga EA bana. Ako ga bana PB i dalje mu sve stoji.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 11:52 (TomoR).
14 godina
TomoR kaže...
Ivanjino96 kaže...

Provjeri ga ovdje:

http://history.anticheatinc.com/bf4/index.php

Moraš kreirati account, inače ne možeš provjeravati druge.

A što se tiče ban-a, on može biti baniran a da se još nije pojavio na master ban listi, tako da to uzmi s oprezom.

Na Battlelogu piše banned samo ako ga EA bana. Ako ga bana PB i dalje mu sve stoji.

Ne radi mi link

17 godina
odjavljen
Ivanjino96 kaže...

Ne radi mi link

Znači da je banan! Ostavi taj account!

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Ivanjino96 kaže...

Ne radi mi link

Ne ne mogu uopće ovaj link otvoriti stranicu ne mogu uopće pokrenuti. Rekao je kolega da će on mi vidjeti 

17 godina
odjavljen
Ivanjino96 kaže...
Friday kaže...
Ivanjino96 kaže...

Ne radi mi link

Ne ne mogu uopće ovaj link otvoriti stranicu ne mogu uopće pokrenuti. Rekao je kolega da će on mi vidjeti 

Šala mala {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

We continue to work hard to further increase the stability of Battlefield 4, and if you have yet to hear about our Battlefield 4 Player Appreciation program head here for all the info, including Double XP for all Battlefield 4 players between Nov. 28 – Dec. 5. Seeing as this now overlaps with a previously planned Double XP weekend for Battlefield 4 Premium players, we are moving back the exclusive Double XP event for Premium members to the weekend of Dec. 7.

Pomiču double xp za premiume na 7.12. a onda 28-5. je samo za sve...

Hvala Vještica za ispravku.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:13 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4
Hahaha, sad su skuzili da se preklapa :)))))
Ko da tamo radi stotinjak potpuno izgubljenih likova i 5-6 njih koji nesto rjesavaju :D
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Ko da tamo radi stotinjak potpuno izgubljenih likova.

Evo, ispravio sam {#}

Freak Show Inc.
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Ko da tamo radi stotinjak potpuno izgubljenih likova i 5-6 njih koji nesto rjesavaju :D

*mjesto za post od ljudine tipa...eto   ja   sam    vam   rekaoo   znao   sam   da  će   igra   biti   smeće   i   onda   onaj   fanboy   fila   samo kaže   da  neće   a ja   moram   nešto   reći  jer  sam   u  pravu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina

Zao si Filo! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

*mjesto za post od ljudine tipa...eto   ja   sam    vam   rekaoo   znao   sam   da  će   igra   biti   smeće   i   onda   onaj   fanboy   fila   samo kaže   da  neće   a ja   moram   nešto   reći  jer  sam   u  pravu.

{#}{#}

P.S. razmaci su OK, al imas premalo gramatickih pogresaka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:02 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

We continue to work hard to further increase the stability of Battlefield 4, and if you have yet to hear about our Battlefield 4 Player Appreciation program head here for all the info, including Double XP for all Battlefield 4 players between Nov. 28 – Dec. 5. Seeing as this now overlaps with a previously planned Double XP weekend for Battlefield 4 Premium players, we are moving back the exclusive Double XP event for Premium members to the weekend of Dec. 7.

Pomiču double xp za sve na 7.12. a ond 28-5. je samo za premiume...

Zar nije obrnuto? ovaj od 28. do 5. je za svih, a vikend 7.12 je za premium.

Taj double xp je bio blesav u i bf3, a sad uz ovu količinu boosteva koji dolaze kroz battlepackove je pak sasvim nepotreban... trebali su nam stavit onda bar 500 rankova.

15 godina
LudaVjestica kaže...

Zar nije obrnuto? ovaj od 28. do 5. je za svih, a vikend 7.12 je za premium.

Taj double xp je bio blesav u i bf3, a sad uz ovu količinu boosteva koji dolaze kroz battlepackove je pak sasvim nepotreban... trebali su nam stavit onda bar 500 rankova.

Da, dobro sam mislio a krivo napisao, hvala na ispravci.

Evco ovdje ofišl vijest.

Mislim da ću tada najmanje igrati bf, jednostavno mi se prebrzo levela i uopće radi toga ne uživam u igri toliko.

Svakih 14 sekundi dobijem ili dodatak ili privjesak za ključeve, set za čišćenje puške ili tako nešto....želim da se za sve to treba više igrat i da se sporije levelupa.

CyberDemonVZ kaže...

{#}{#}

P.S. razmaci su OK, al imas premalo gramatickih pogresaka.

Trudim se bit toliko nepismen, ali ne ide, neam dovoljno skilla, unskilled sam bob.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:10 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

El sam ja čorav ili nema "gumba" za spremit battle report pod favorite? Predpostavljam da sam samo čorav {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

El sam ja čorav ili nema "gumba" za spremit battle report pod favorite? Predpostavljam da sam samo čorav {#}

Pa jesi premium pyca?

Ako nisi nema onda favoriziranja.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice