Znate tko je popio Fair Fight ban?
ne tko ?
ne tko ?
http://www.mordorhq.com/showthread.php?12747-%28ONLY-READ-IF-YOU-KNOW-HIM%29-pLine-JikA-busted-by-Fair-Fight
LOL... kasnim...
Meh...
jbg ja mislio netko od domacih, ovako nema sad smisla za nesto sto svi znamo odavno.
glupost, samo dokazuje da ff bana na osnovu potpuno nebitnih statsa..
glupost, samo dokazuje da ff bana na osnovu potpuno nebitnih statsa..
Jesi siguran da nisi stormzjeah?
EDIT:
Je'l netko probao defuse poslije patcha, prije kad sam probao, uvijek sam bio u 3rd person view, ali uvijek...
Da siguran sam i ne nisam stormic stogod to trebalo znaciti...
Znači da nisi pročitao komentare na mordoru, a stormić je po leaderboardsima hrvat sa najvećim skillom.
Znači da nisi pročitao komentare na mordoru, a stormić je po leaderboardsima hrvat sa najvećim skillom.
lol pa to samo dokazuje koliko su ti statsi nebitni...
pa sta ? ako netko voli TDM ne bi trebo igrat BF? grrrr
Ima netko link di se nalazi popis svih assigmenta za oruzja iz second assaulta... posto na battlelogu nema?
Ja sam si bookmarkala piratov post, pretpostavljam da je to točno - barem ono što sam ja otključavala je... nemam link na nešto službeno.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=415&jumpto=3953308&sort=asc&view=flat
nađoh i ovdje :)
http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1qm42q/new_weapon_unlocks_and_how_to_get_them/
Update #13 (Nov 18)
PS4 STABILITY ISSUES
We are aware of the frequent crashes in Battlefield 4 on PlayStation 4. We are hard at work identifying these issues and are hoping to get a game update out early next week. Stay tuned for more details as we can confirm them, and thanks for your patience!
X360 GAME UPDATE
We have an upcoming game update for BF4 on X360 that is currently undergoing final testing. We are hoping to get this update live soon, and will let you know as soon as it has passed final stages of testing and is ready for deployment.
PC GAME UPDATE
We have a new game update in the works for BF4 on PC aimed at fixing a number of remaining issues in the game. We will have more details on the contents of this update and a rough timing estimate at a later date. You can always find the latest information on upcoming updates in this thread.
Domination je ruina od moda.
Odlična ideja, ali forsiranje svake mape na domination je banana + Diceov smisao za timsku igru kada ti stave krov i jedne ljestve do njega, a na vrh ljestvi mala vratašca koja zatvori izvijesni kamper na krovu i ne možeš mu doći gore.
Rado bi popričao sa tim level designerom i opalio mu par ''vaspitnih'' radi toga, jer to nije smisao igre niti balansiran leve dizajn kad imaš jedne ljestve za krov i kamper ih bloka vratašcima.
Ta mala vrata se mogu otvoriti kad su "zakljucana". Jednostavno skoci na ogradu pokraj i skoci prema vratima i otvori ih...
Uostalom, cemu toliko frka oko toga krova, kao da je to as u rukavu za oni tim koji kontrolira taj krov... Nepotreban je i ne smeta toliko, malo ste to napuhali. Uostalom, scout heli razvaljuje te kampere na krovu.
ponovo prelazim sp kampanju (novi hw se testira) i u chapteru 5 tj Kunlun Mountains
lik nece trcat tj l shift po defaultu. cak sam bindao neki drugi i opet nece , probao kontrolerom tj left triger i opet nece LOL
samo seta ko kilava baba !
radi testa sam pokrenul neku prijasnji chapter misleci da je doslo do nekog bug-.a pa ce se restirat taj problem u sustavu igre
i tamo bude sve ok a kad se vratim na ovaj 5 chapter opet isto njesra,jel to neki bug nek se jave koje presel sp l.p
Odlična ideja, ali forsiranje svake mape na domination je banana + Diceov smisao za timsku igru kada ti stave krov i jedne ljestve do njega, a na vrh ljestvi mala vratašca koja zatvori izvijesni kamper na krovu i ne možeš mu doći gore.
Rado bi popričao sa tim level designerom i opalio mu par ''vaspitnih'' radi toga, jer to nije smisao igre niti balansiran leve dizajn kad imaš jedne ljestve za krov i kamper ih bloka vratašcima.
Ta mala vrata se mogu otvoriti kad su "zakljucana". Jednostavno skoci na ogradu pokraj i skoci prema vratima i otvori ih...
Uostalom, cemu toliko frka oko toga krova, kao da je to as u rukavu za oni tim koji kontrolira taj krov... Nepotreban je i ne smeta toliko, malo ste to napuhali. Uostalom, scout heli razvaljuje te kampere na krovu.
Dok se bavim akrobacijama, 45 igrača koji kampaju gore će mi uvaliti headshot.
Nepotrebno, kamperski i djetinjasto, ali neka, ako su tako zamislili neka bude. Pa naći ću se i ja na krovu :)
Nepotrebno, kamperski i djetinjasto, ali neka, ako su tako zamislili neka bude. Pa naći ću se i ja na krovu :)
Kad se uspenješ do vrha to ti je 4 sekunde posla. Samo kazem da je moguce to otvoriti bez po frke, ako si prezivio put do gore onda ces valjda i to preziviti :)
Samo jedna rijec.
Airburst
Hehe, di ces slade nego kad snajperi sa krova rageaju u chat i zovu te airburst noobom xD
Hehe, di ces slade nego kad snajperi sa krova rageaju u chat i zovu te airburst noobom xD
Pa nema niceg boljeg nego na chatu citat svadju izmedju noobva i kempera
P.S. Nego, kad si to vec spomenuo, cini mi se da me ni jedan jedini put nitko nije prozvao Airburst noob, a to mi je drugo oruzje po killovima!
Molim da se ljudina vrati što prije jer je koncentracija gluposti u antraksu porasla na zabrinjavajuću razinu. Ljudina će preuzeti dio na sebe i svemir će se vratiti u ravnotežu...
Kad se uspenješ do vrha to ti je 4 sekunde posla. Samo kazem da je moguce to otvoriti bez po frke, ako si prezivio put do gore onda ces valjda i to preziviti :)
Znaš li koliko se toga desi u manje od 1 sekunde a ti mene tražiš 4 sekunde da se popnem gore, ma lol.
Samo jedna rijec.
Airburst
Ajd stavite neke dobre servere na kojima igrate..Ja sam većinom ili na hrvatskom ili na bosanskom kad ima ljudi
Još samo da mi je nabavit heli u domination modu i to je to
Joj dosadno mi je... 'oće netko 1 na 1 da ga razbijem k'o beba zvečku?
ovaj fairfight bana na temelju statsa?!
Očito da.
Samo jedna rijec.
Airburst
Ak nije na rubu, onda nije opasnost
Al ozbiljno, airburst je u prednosti pred snajperom. Snajperist mora imati pogled na tebe, a ti ga mozes ubiti i "iza ugla".
Pretpostavljam da je ovo jako iritantno oruzje, pogotovo iskusnim igracima.
Lik ispali burst, sakrije se, promjeni poziciju, taktizira...
A ja ga noobovski rjesim s dva airbursta iza kontejnera ili zida.
Pogotovo mi je bilo zao Nexa neki dan, i sve si mislim kako me sad psuje, a nece nis reci jer smo si dobri
Očito da.
Super, onda nemam razloga za brigu