Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.599.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

Je'l itko imao ovaj problem i da li ga je riješio?

Na koji god server sa ljudima se spojim, unutar deset sekundi me izbaci sa servera (onako sa crnim ekranom, kao da sam lupio ESC/Quit). Na prazan server se mogu spojiti normalno i šetati okolo...

To mi je počelo od jučer, nakon što sam instalirao Windows 8.1 update, BTW.

Nema nikakve poruke u Battlelogu da mi je crashalo, me izbacilo, štogod.

Super, kaže EA support da ima puno ekipe kojima se javio taj problem, opcija je staviti Win7 compatibility na BF4 (ne pomaže mi).

Druga opcija nek vratim Win 8, jer igra nije nikad bila testirana na Win 8.1... {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

sad ti reci da oni nisu debili i da igra nije sranje. u ovakvom stanju kakvom je sad.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
13 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ima netko ovjde da je uspješno igrao sa shotgunima? Totalni su šit i ne vidim zašto bi itko igrao s njima koliko su beskorisni, čak i na blizu.

Kao tipu koji je u BF igrama uvijek imao najviše killova upravo sa shotgunima ovo me izuzetno ljuti, da ne velim rastužuje.

Saiga I Hawk 12 G meni dva odlicna shot guna ostalo je srot, meni barem te dvije odgovaraju. Trik je jedino nemoj prestat trcat {#}

14 godina
Battlefield 4

Tijek kreiranja client/server patcha u DICEu:
 DICE 1: Ajmo mi neki patch napraviti.
 DICE 2: Šta cemo patchati ?
 DICE 1: Ma ko ga j*** , izdati cemo patch i nešto patchati.
 DICE 2: A release notes?
 DICE 1: Izdajmo patch pa neka useri bace feedback, onda cemo vidjeti šta smo uopce patchali.
 DICE 2: Super ideja

Moj PC  
33 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

J...o joj p.s m...r i igri od tri igre ni jednu nisam završio uvjiek se smrzla, poslije ovog pacha još je gore !{#}{#}{#}{#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Something went wrong.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

prije bi mi igra sama otišla na desktop, to ni nebi bio crash nego ko da si stisnuo ESC i QUIT a sad nakon niti 1 minute sound loop i bf4 stopped w..gngSNONB

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Za ljubitelje norecoilnoobstomp gunova preporučajem da otključaju novi point and click laserpewpew gun L85A2

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...
TomoR kaže...

Je'l itko imao ovaj problem i da li ga je riješio?

Na koji god server sa ljudima se spojim, unutar deset sekundi me izbaci sa servera (onako sa crnim ekranom, kao da sam lupio ESC/Quit). Na prazan server se mogu spojiti normalno i šetati okolo...

To mi je počelo od jučer, nakon što sam instalirao Windows 8.1 update, BTW.

Nema nikakve poruke u Battlelogu da mi je crashalo, me izbacilo, štogod.

Super, kaže EA support da ima puno ekipe kojima se javio taj problem, opcija je staviti Win7 compatibility na BF4 (ne pomaže mi).

Druga opcija nek vratim Win 8, jer igra nije nikad bila testirana na Win 8.1... {#}

Proradilo, izgleda da mi sa update-om na Win 8.1 nije više bio pokrenut PBsvcA pa ni B...

skank666 kaže...

prije bi mi igra sama otišla na desktop, to ni nebi bio crash nego ko da si stisnuo ESC i QUIT a sad nakon niti 1 minute sound loop i bf4 stopped w..gngSNONB

To sa ESC+Quit sam imao i ja, trebao sam repair/install Pb servisa napravit, iskoristio sam onaj iz game foldera:

dir gdje je igra\Battlefield 4\__Installer\punkbuster\redist - pokrenuo pbsvc.exe i sad uspio odigrat rundu

Eh, i bez problema napravio defib kill na Dominationu, flank je čarobna stvar (ukoliko i tebe netko ne flenka)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 13:34 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja mislim da su oni namjerno sad ukenjali neke stvari tako da kad za 3 mjeseca stvari vrate na pred-patch situaciju ljudima izgleda da su nešto popravili. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ima netko ovjde da je uspješno igrao sa shotgunima? Totalni su šit i ne vidim zašto bi itko igrao s njima koliko su beskorisni, čak i na blizu.

Kao tipu koji je u BF igrama uvijek imao najviše killova upravo sa shotgunima ovo me izuzetno ljuti, da ne velim rastužuje.

ja igram sa sacmama, po meni su cisto okej.. makar su u bf3 bile jace

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Danny_HR kaže...

Daj neki savjet onda. Jerbo ne mogu nikog ubit osim ak ga pogodim triput, a dotad on već saspe cijeli okvir u mene. :)

Htio bih otključati sve za sva oružja, a ak ovako ostane za sačme neću nikad...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
Danny_HR kaže...

Daj neki savjet onda. Jerbo ne mogu nikog ubit osim ak ga pogodim triput, a dotad on već saspe cijeli okvir u mene. :)

Nisam puno sačmario, a kad jesam to je bio TDM ili Domination na Shanghaiju.

Tamo ne treba triput, dovoljno je jednom :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 4

I u RL pogodak s sačmom s udaljenosti od više metara ne ubija (osim ako pogodi vitalne organe ili glavu). Sačma ima prevelik spread, veliki damage ali nije toliko smrtonosna.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 18 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

I u RL pogodak s sačmom s udaljenosti od više metara ne ubija (osim ako pogodi vitalne organe ili glavu). Sačma ima prevelik spread, veliki damage ali nije toliko smrtonosna.

HA HA HA HA

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Joj nemojte me žderat s RL spikama.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

2 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

STvarno? Si za da probamo, ti stani, a ja ću se pobrinuti da od tebe ne ostane ništa.

Nije ti isto pročitati par tekstova o puškama i odigrati par igara da bi bio stručnjak, nhf.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
LeftY_CRO kaže...
Danny_HR kaže...

ja takodjer pokusavam otkljucati sve stvari na oruzjima, zato sam i poceo sa sacmama igrat al su mi se tu cak i svidjele

sto se tice njih samih na blizinu mozes ubiti sa 1 metkom u prsa i iznad, a ako su dalje hip fire ne radi nikakav dmg (8 metka ispucao u lika i dobio assist u iznosi 20 boda,,)

medjutim ako ciljas onda metki idu dalje nego inace i rade veci dmg, malo cudno jer bi sa ciljanjem samo precizniji trebao biti... neznam da li je to bug ili tak treba biti

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Danny_HR kaže...
LeftY_CRO kaže...
Danny_HR kaže...

ja takodjer pokusavam otkljucati sve stvari na oruzjima, zato sam i poceo sa sacmama igrat al su mi se tu cak i svidjele

sto se tice njih samih na blizinu mozes ubiti sa 1 metkom u prsa i iznad, a ako su dalje hip fire ne radi nikakav dmg (8 metka ispucao u lika i dobio assist u iznosi 20 boda,,)

medjutim ako ciljas onda metki idu dalje nego inace i rade veci dmg, malo cudno jer bi sa ciljanjem samo precizniji trebao biti... neznam da li je to bug ili tak treba biti

Takodjer sam primjetio da kada ciljam veci damage radi, ja ciljam i na blizinu kada naletim na nekog odma desni klik pa lijevi i obicno bude one shot kill, iako nekad mu otkine samo pol healtha. A nekad naletim na njih trojicu osinem jedan metak, jednog ubijem druga dvojica ispod pola HPa, valda radi dammage kako joj dodje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 14:55 (ReaperCRO711).
17 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

STvarno? Si za da probamo, ti stani, a ja ću se pobrinuti da od tebe ne ostane ništa.

Nije ti isto pročitati par tekstova o puškama i odigrati par igara da bi bio stručnjak, nhf.

Valjda se lovci nešto malo i razumiju u oružje, poznajem nekoliko lovaca (nešto rodbine i poznanika), od njih mi info.

Twitter: @191x7
17 godina
Battlefield 4

Pazite se munja dječice.

BF3, BF4: [G] Pamark

6 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

radi nekome live scoreboard?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pricate gluposti, da je sa sacmom tesko ubijat ljudina bi igrao sacmom a ne famasom... Sacme su norecoil oneshotkill easymode... :P

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
berto kaže...

Pricate gluposti, da je sa sacmom tesko ubijat ljudina bi igrao sacmom a ne famasom... Sacme su norecoil oneshotkill easymode... :P

Sve je to ok, ali ja sam slušao LVLcapa koji je blago rečeno bog battlefielda, bar je tako antraks rekao i on mi je rekao da su DMR puške najteže za igrati.

Iz puzdanih izvora i potoka, saznajem da ljudina priprema novi video, u kojem će pokazati kontrolu recoila sa najtežim puškama.

Suspenzija je samo paravan da dobije vremena da napravi to.

In the meantime, super video nepovezan sa ičim.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 4

Grom te j.....

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stavit BF i realnost u istu rečenicu je teži oblik redikulizma.

Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

A zašto mene svaku partiju izbaci

0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

i onda  upišem u jubito pjesmu i pročitaam komentare {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 17:56 (Kill Frenzy).
16 godina
moderator
Moj PC  
12 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
ivana35 kaže...

A zašto mene svaku partiju izbaci

Zato sto je to sexi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice