Drago mi je sto sam uzeo cs go. Najbolje ulozenih 100kn.
Gajba piva je najbolje uloženih 100 kn bez obzira na okolnosti
Drago mi je sto sam uzeo cs go. Najbolje ulozenih 100kn.
Gajba piva je najbolje uloženih 100 kn bez obzira na okolnosti
ovaj dice je smijeh.
ja neznam čemu im je to sve trebalo??
a lijepo su mogli pričekat još mjesec dana i sve fino sredit do izlaska igre, a ne nakon izlaska....
i onda puste betu staru par mjeseci, pečaju je dva-tri pitaj boga koliko puta, i svejedno su fanboyevi iz petnih žila štitili svoj dice, kao da im život o tome ovisi.
i onda nekaj kad si rekao protiv bete i šta stavljaju takvu betu, šta nisu stavili betu kakva i treba bit igra ,pa kroz tu vidjeli neke nedostatke pa se fino pripremili prije izaska igre i sve super, napadalo te se
kao : "kako imaš obraza nešto reć protiv dice-a" spika.
žalosno.
baš mi je drago da se sve ovo dešava samo da se nasladim na par pojedinca koji sada odjednom kukaju, jer im se u glavi desila nagla promjena za 360.
ja sam očekivao da će ova igra bit nešto pre, ali kako vrijeme odmiče sve više i više mi se igra neću reć gadi ali manje sviđa.
jedina stvar koja mi se sviđa su mape,recon i grafika.
za levolution me baš briga jer sam ga praktički dvaput doživio/vidio ne računajući fkn zgradu u šangaju.
ps. po meni je forzzuk napisao jedan od najboljih postova u ovoj temi, svaka čast.
ovaj dice je smijeh.
a lijepo su mogli pričekat još mjesec dana i sve fino sredit do izlaska igre, a ne nakon izlaska....
Najbolji feedback dobiješ od korisnika. Da je ostala zatvorena beta te greške se ne bi poispravljale još 100 godina. Drugačije je kad ti aplikaciju testira 200 ljudi nego kad ju testira 200.000 ljudi. Nadajmo se da će patchevi ići na tjednoj bazi jer očito su svjesni da dosta toga ne radi OK. A ključan je upravo feedback od korisnika.
Zenge kralj i dalje ne razumije da EA drži Dice i on kontrolira kad će koja igra van bez obzira na dovšrenost.
U ovom slučaju bf je morao van tjedan dana prije coda, baš da ga potuče u prodaji.
Tako je bilo sa sim city, bf3, warfighterom...a bit će i sa titanfallom i sa battlefrontom...i bit će i dalje dok god EA kontrolira sve.
Ne branim nikoga niti opravdavam samo sam se pomirio sa time da je EA rak koji uništava igre i bere svu zaradu a igrače smatraju jadnicima i ovcama.
ovaj dice je smijeh.
Najbolji feedback dobiješ od korisnika. Da je ostala zatvorena beta te greške se ne bi poispravljale još 100 godina. Drugačije je kad ti aplikaciju testira 200 ljudi nego kad ju testira 200.000 ljudi. Nadajmo se da će patchevi ići na tjednoj bazi jer očito su svjesni da dosta toga ne radi OK. A ključan je upravo feedback od korisnika.
Da i mozda do Bozica izademo iz bete ali nema straha DLC-i su pred vratima
**********READ IF YOU HAVE SLOW DOWNLOADS***********
Create a file called 'EACore.ini' on your desktop and put:
(connection)
EnvironmentName=production
(Feature)
CdnOverride=akamai
in it.
*Use square brackets instead of (), I cant post with square brackets :(
Restart Origin, you will be prompted to add the ini to put it into R&D mode after the restart, select yes. You should now have good speeds again... otherwise its probably your connection ;P
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065219013265609/7/
Ja sam se spojio preko korejskog vpn i pokrenuo origin i update....nakon što je krenulo skidat sam isključio vpn i skinulo se jako brzo.
E baš to! DICE radi dobar posao onoliko koliko mogu. Ali EA diktira i tu nema pomoći. Sim City je tek bio fail...
Ovaj patch je priprema za Crash Rising DLC .
Inace mi je igra stvarno super, a ostalo se bude popravilo kroz patcheve.
baš mi je drago da se sve ovo dešava samo da se nasladim na par pojedinca koji sada odjednom kukaju, jer im se u glavi desila nagla promjena za 360.
...
čuj čuj ovog filu, dice,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,ea,ea,dice,dice,dice........dosadan si više s fanboyziranim spikama.
čuj čuj ovog filu, dice,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,ea,ea,dice,dice,dice........dosadan si više s fanboyziranim spikama.
Pa kad mi se okrenulo u glavi za 360° stupnjeva čovječe božji...sam si rekao!!
zašto su serveri prazni?
ja se na ovo samo prisjetim:
ea ea cibooosii
E baš to! DICE radi dobar posao onoliko koliko mogu. Ali EA diktira i tu nema pomoći. Sim City je tek bio fail...
ma kakav crni dobar posao!?! Razvijaju igru fcking 2-3 godine, znaju kad treba bit gotova, i onda im fali jos vremena jer neznaju planirati unaprijed vec ubacuju nove netestirane stvari u igru prakticki do dan prije izlaska, i onda je zli EA kriv za sve jer im neda vremena....
ma kakav crni dobar posao!?! Razvijaju igru fcking 2-3 godine, znaju kad treba bit gotova, i onda im fali jos vremena jer neznaju planirati unaprijed vec ubacuju nove netestirane stvari u igru prakticki do dan prije izlaska, i onda je zli EA kriv za sve jer im neda vremena....
EA je kriv utoliko što im zadaje rokove, a DICE što su škrti da zaposle nove ljude ili čak kvalitetnije koji bi posao obavili na vrijeme.
Uglavnom začarani krug u kojem ispaštaju krajnji korisnici njihovih rabota, a to smo mi.
BTW
Napokon imamo live score ako ništa ;)
I to je korak naprijed... koji je bio velik 3 MB
Ovaj korak od 1 GB je očito korak u nazad :(
EA je kriv utoliko što im zadaje rokove, a DICE što su škrti da zaposle nove ljude ili čak kvalitetnije koji bi posao obavili na vrijeme.
Uglavnom začarani krug u kojem ispaštaju krajnji korisnici njihovih rabota, a to smo mi.
BTW
Napokon imamo live score ako ništa ;)
I to je korak naprijed... koji je bio velik 3 MB
Ovaj korak od 1 GB je očito korak u nazad :(
Jedno prilično nebitno i offtopic pitanje: tko tebe mene ili nekog trećeg tjera da bude korisnik te iste usluge? Jel ti netko pištolj na čelo prislonio?
Kupio si mačka u vreći a računa nemaš, e sad plači po bugu
Preporučam da ti svi mi ovdje kupimo po primjerak MMM tako da je pročitaš brzo i skužiš da stvari tako ne funkcioniraju.
PA ovo je neigrvo sada, napravio update igre i battleloga i asad me sa tri servera u 5 minuta izbacilo,, nevjerovatno
To je bilo prije 4 sata :P
govno od igre, govno od igre, gov....
To je bilo prije 4 sata :P
Da? Pa ne piše da će svi biti unutar 2 sata...
govno od igre, govno od igre, gov....
nemoj tako