Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.601.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
zdenko1991 kaže...

Drago mi je sto sam uzeo cs go. Najbolje ulozenih 100kn.

Gajba piva je najbolje uloženih 100 kn bez obzira na okolnosti {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovaj dice je smijeh.

ja neznam čemu im je to sve trebalo??

a lijepo su mogli pričekat još mjesec dana i sve fino sredit do izlaska igre, a ne nakon izlaska....

i onda puste betu staru par mjeseci, pečaju je dva-tri  pitaj boga koliko puta, i svejedno su fanboyevi iz petnih žila štitili svoj dice, kao da im život o tome ovisi.

i onda nekaj kad si rekao protiv bete i šta stavljaju takvu betu, šta nisu stavili betu kakva i treba bit igra ,pa kroz tu vidjeli neke nedostatke pa se fino pripremili prije izaska igre i sve super, napadalo te se

kao : "kako imaš obraza nešto reć protiv dice-a" spika.

žalosno.

baš mi je drago da se sve ovo dešava samo da se nasladim na par pojedinca koji sada odjednom kukaju, jer im se u glavi desila nagla promjena za 360.

ja sam očekivao da će ova igra bit nešto pre, ali kako vrijeme odmiče sve više i više mi se igra neću reć gadi ali manje sviđa.

jedina stvar koja mi se sviđa su mape,recon i grafika.

za levolution me baš briga jer sam ga praktički dvaput doživio/vidio ne računajući fkn zgradu u šangaju.

ps. po meni je forzzuk napisao jedan od najboljih postova u ovoj temi, svaka čast.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
14 3 hvala 3
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovaj dice je smijeh.

a lijepo su mogli pričekat još mjesec dana i sve fino sredit do izlaska igre, a ne nakon izlaska....

Najbolji feedback dobiješ od korisnika. Da je ostala zatvorena beta te greške se ne bi poispravljale još 100 godina. Drugačije je kad ti aplikaciju testira 200 ljudi nego kad ju testira 200.000 ljudi. Nadajmo se da će patchevi ići na tjednoj bazi jer očito su svjesni da dosta toga ne radi OK. A ključan je upravo feedback od korisnika.

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Zenge kralj i dalje ne razumije da EA drži Dice i on kontrolira kad će koja igra van bez obzira na dovšrenost.

U ovom slučaju bf je morao van tjedan dana prije coda, baš da ga potuče u prodaji.

Tako je bilo sa sim city, bf3, warfighterom...a bit će i sa titanfallom i sa battlefrontom...i bit će i dalje dok god EA kontrolira sve.

Ne branim nikoga niti opravdavam samo sam se pomirio sa time da je EA rak koji uništava igre i bere svu zaradu a igrače smatraju jadnicima i ovcama.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 15:53 (fila2208).
Moj PC  
8 5 hvala 1
14 godina
Friday kaže...{#}
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovaj dice je smijeh.

Najbolji feedback dobiješ od korisnika. Da je ostala zatvorena beta te greške se ne bi poispravljale još 100 godina. Drugačije je kad ti aplikaciju testira 200 ljudi nego kad ju testira 200.000 ljudi. Nadajmo se da će patchevi ići na tjednoj bazi jer očito su svjesni da dosta toga ne radi OK. A ključan je upravo feedback od korisnika.

Da i mozda do Bozica izademo iz bete ali nema straha DLC-i su pred vratima {#}

twice the pride double the fall
16 godina
fila2208 kaže...

**********READ IF YOU HAVE SLOW DOWNLOADS*********** 

Create a file called 'EACore.ini' on your desktop and put: 

(connection) 

EnvironmentName=production 

(Feature) 

CdnOverride=akamai 

in it. 

*Use square brackets instead of (), I cant post with square brackets :( 

Restart Origin, you will be prompted to add the ini to put it into R&D mode after the restart, select yes. You should now have good speeds again... otherwise its probably your connection ;P

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065219013265609/7/

Ja sam se spojio preko korejskog vpn i pokrenuo origin i update....nakon što je krenulo skidat sam isključio vpn i skinulo se jako brzo.

Nemožeš stisnut i prdnut.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
i bit će i dalje dok god EA kontrolira sve.

E baš to! DICE radi dobar posao onoliko koliko mogu. Ali EA diktira i tu nema pomoći. Sim City je tek bio fail...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Ovaj patch je priprema za Crash Rising DLC .

Inace mi je igra stvarno super, a ostalo se bude popravilo kroz patcheve.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 15:41 (Joe Cooker).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
...

baš mi je drago da se sve ovo dešava samo da se nasladim na par pojedinca koji sada odjednom kukaju, jer im se u glavi desila nagla promjena za 360.

...

{#}

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

čuj čuj ovog filu, dice,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,ea,ea,dice,dice,dice........dosadan si više s fanboyziranim spikama.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
9 9 hvala 1
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čuj čuj ovog filu, dice,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,dice,dice,ea,ea,ea,ea,ea,dice,dice,dice........dosadan si više s fanboyziranim spikama.

Pa kad mi se okrenulo u glavi za 360° stupnjeva čovječe božji...sam si rekao!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

zašto su serveri prazni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bazza kaže...

zašto su serveri prazni?

Slucajno. :)

Ide update servera, pa pobacalo ljude van.

Novi Battlelog plugin update.

EDIT: WTF je ovo? Znanstvena fantastika?

Ping 25? Kad sam ja to dobio optiku? :) Ping 25? Kad sam ja to dobio optiku? :)
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 16:04 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja se na ovo samo prisjetim:

ea ea cibooosii

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
fila2208 kaže...
i bit će i dalje dok god EA kontrolira sve.

E baš to! DICE radi dobar posao onoliko koliko mogu. Ali EA diktira i tu nema pomoći. Sim City je tek bio fail...

ma kakav crni dobar posao!?! Razvijaju igru fcking 2-3 godine, znaju kad treba bit gotova, i onda im fali jos vremena jer neznaju planirati unaprijed vec ubacuju nove netestirane stvari u igru prakticki do dan prije izlaska, i onda je zli EA kriv za sve jer im neda vremena....

Battlelog: just_mau5
16 godina
Battlefield 4
Ja mislim da je zenge samo ljubomoran.
Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Novi update,{#}

joj kad sam tupio da je SSD od 120GB sasvim dovoljan!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Zanimljivo.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Zanimljivo.

citaj, bilo prije par stranica

13 godina
berto kaže...

ma kakav crni dobar posao!?! Razvijaju igru fcking 2-3 godine, znaju kad treba bit gotova, i onda im fali jos vremena jer neznaju planirati unaprijed vec ubacuju nove netestirane stvari u igru prakticki do dan prije izlaska, i onda je zli EA kriv za sve jer im neda vremena....

EA je kriv utoliko što im zadaje rokove, a DICE što su škrti da zaposle nove ljude ili čak kvalitetnije koji bi posao obavili na vrijeme.

Uglavnom začarani krug u kojem ispaštaju krajnji korisnici njihovih rabota, a to smo mi.

BTW

Napokon imamo live score ako ništa ;)

I to je korak naprijed... koji je bio velik 3 MB

Ovaj korak od 1 GB je očito korak u nazad :(

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
berto kaže...

EA je kriv utoliko što im zadaje rokove, a DICE što su škrti da zaposle nove ljude ili čak kvalitetnije koji bi posao obavili na vrijeme.

Uglavnom začarani krug u kojem ispaštaju krajnji korisnici njihovih rabota, a to smo mi.

BTW

Napokon imamo live score ako ništa ;)

I to je korak naprijed... koji je bio velik 3 MB

Ovaj korak od 1 GB je očito korak u nazad :(

Jedno prilično nebitno i offtopic pitanje: tko tebe mene ili nekog trećeg tjera da bude korisnik te iste usluge? Jel ti netko pištolj na čelo prislonio?

Kupio si mačka u vreći a računa nemaš, e sad plači po bugu {#}

16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Preporučam da ti svi mi ovdje kupimo po primjerak MMM tako da je pročitaš brzo i skužiš da stvari tako ne funkcioniraju.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Battlefield 4

PA ovo je neigrvo sada, napravio update igre i battleloga i asad me sa tri servera u 5 minuta izbacilo,, nevjerovatno

Who bolan cares
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
zeus-mo kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Zanimljivo.

citaj, bilo prije par stranica

Ko još danas ima vremena za čitanje {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
16 godina
odjavljen
Battlefield 4
"WE'RE CURRENTLY ROLLING OUT A NEW SERVER UPDATE (R10) THAT WILL FIX A LOT OF THE SERVER CRASHES THAT WE'RE SEEING RIGHT NOW. MOST SERVERS WILL BE UPDATED WITHIN 2 HOURS."

Ako ne znate engleski:

"Trenutno puštamo novu nadogradnju za servere (R10) koja će ispraviti mnoga rušenja koja trenutno vidimo. Većina servera će biti nadograđena unutar dva sata."
Moj PC  
1 9 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...
"WE'RE CURRENTLY ROLLING OUT A NEW SERVER UPDATE (R10) THAT WILL FIX A LOT OF THE SERVER CRASHES THAT WE'RE SEEING RIGHT NOW. MOST SERVERS WILL BE UPDATED WITHIN 2 HOURS."

Ako ne znate engleski:

"Trenutno puštamo novu nadogradnju za servere (R10) koja će ispraviti mnoga rušenja koja trenutno vidimo. Većina servera će biti nadograđena unutar dva sata."

To je bilo prije 4 sata :P

Who bolan cares
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

mp777777 yessss, novi sniper yesss ..China baby !!!

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

govno od igre, govno od igre, gov....

Moj PC  
17 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
dejan1471 kaže...
Tonči kaže...

Ako ne znate engleski:

To je bilo prije 4 sata :P

Da? Pa ne piše da će svi biti unutar 2 sata...

15 godina
ivanec kaže...

govno od igre, govno od igre, gov....

nemoj tako {#}

HTC ONE je stigao !!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice