jel radi commander preko tableta ili to još nije u funkciji ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel radi commander preko tableta ili to još nije u funkciji ?
Commander app izlazi tek 17.11. Za to vrijeme još uvijek mi ne radi battlescreen, na live chatu su mi već 4 puta obećali javiti se mailom, nisu još ni jednom
Otkuda ti 17.11
a loše su složili komandira. premalo opcija i informacija. ja rijetko kad pratim sve squadove... samo one koji "znaju šta rade". i obično imaju 5 ljudi u skvadu. a i nisu random komandiri baš nadasve inteligenti. ja kod npr E zastave a on me šalje na A.
ugl. da nisu složili to za tačskrinove, možda bi bilo bolje, ovako je dosta loše komandirat.
mjesta za nadogradnju komandira ima. ako naravno postoje mogućnosti.
Najluđe od svega je to što su imali provjerenu i odličnu formulu iz BF2 i 2142.
Slažem se da je ovo prešturo, a kao commander jednostavno nemam šta puno raditi. Bacaš UAV, povremeno ostalo i to je više-manje to.
Nije mi se do sada dalo čačkati oko commandera pa molim staru gardu da mi odgovore - u odnosu na BF2 kakav je commander?
Nisam mislio da ću to reći, ali fale mi city mape iz bf3. Iako su nekad bile clusterfuck, ali tako su fantazija složene bile da su bile ludo igrive.
Sadašnje vanilla mape su super, velike, zanimljive, pune levolutiona i šta ja znam, guštanje je veliki conq...ali fali i malo klasutrofobije po mesnicama na bazaaru i connectoru na siene..meni fali.
Ovdje nema niti jedne tako kompaktne mape, koja ima milju prolaza, ali te opet gura u borbu prsa o prsa, ima operation locker, ali neću grindati jednu te istu mapu milju puta. Znam da bf nisu takve mape, da bf gura vehicles i inf u jednu veliku mapu, ali su zasigurno u bf3 doživjele veliku slavu i šteta što je dice to ignorirao. sadašnji pristup svaki mode na svaku mapu je pretjeran. neke mape su u rushu očaj, dok je domination na većini mapa samo tdm oko visoke zgrade di kampaju oni kojima treba kdr.
Jedan bazaar je imao takve runde, takve taktike i takav gušt dok ga igraš da bi ga mjenjao za lancang i golmud isti čas. Mogu se samo nadati da će u jednom od dlcova bar staviti nešto tematike kao aftermath i city mape, da malo više inf. based ipak dignu, jer sadašnji setup mapa je super, ali nešto mu fali.
tl,dr: mislim da su ipak trebali staviti još koju manju city mapu ili bar neku kompaktniju da se ekipa može malo ispucati i odmoriti od trčanja po pustopoljinama golmuda i ostlaih.
Nije mi se do sada dalo čačkati oko commandera pa molim staru gardu da mi odgovore - u odnosu na BF2 kakav je commander?
Krnji. U BF2 i BF2142 si imao više mogućnosti, čuo si što se dešava na terenu i mogao primati zahtjeve od skvodlidera. Mogao si spotati pojedinačne jedinice, neovisno o tome imaš li UAV na raspolaganju i mogao si spotati nedefinirane protivnike na bilo kojem području kako bi skvod bio pažljiviji kad prilazi iako tamo možda nema nikoga. U tom bi se slučaju na minimapi pojavio upitnik.
Mogao si davati defend i attack naredbe po želji i to ne samo na zastave nego bilo koju poziciju.
Ugl bilo je nekako naprednije, ako je to prava riječ.
da definitvno bi trebalo malo puno više opcija za komadira. pa makar za pc verziju, ako ove konzolšake i tablet to ne mog. nema smisla imat hendikepiranog komandira.
ja sam probao par rundi i čisto repetativno klikanje uav vamo emp namo, malo supply malo boost squad, i koji put su mi znali prihvatit order. ali to je manje vise to, nakon par partija dosadi.
Nisam mislio da ću to reći, ali fale mi city mape iz bf3. Iako su nekad bile clusterfuck, ali tako su fantazija složene bile da su bile ludo igrive.
Sadašnje vanilla mape su super, velike, zanimljive, pune levolutiona i šta ja znam, guštanje je veliki conq...ali fali i malo klasutrofobije po mesnicama na bazaaru i connectoru na siene..meni fali.
Ovdje nema niti jedne tako kompaktne mape, koja ima milju prolaza, ali te opet gura u borbu prsa o prsa, ima operation locker, ali neću grindati jednu te istu mapu milju puta. Znam da bf nisu takve mape, da bf gura vehicles i inf u jednu veliku mapu, ali su zasigurno u bf3 doživjele veliku slavu i šteta što je dice to ignorirao. sadašnji pristup svaki mode na svaku mapu je pretjeran. neke mape su u rushu očaj, dok je domination na većini mapa samo tdm oko visoke zgrade di kampaju oni kojima treba kdr.
Jedan bazaar je imao takve runde, takve taktike i takav gušt dok ga igraš da bi ga mjenjao za lancang i golmud isti čas. Mogu se samo nadati da će u jednom od dlcova bar staviti nešto tematike kao aftermath i city mape, da malo više inf. based ipak dignu, jer sadašnji setup mapa je super, ali nešto mu fali.
tl,dr: mislim da su ipak trebali staviti još koju manju city mapu ili bar neku kompaktniju da se ekipa može malo ispucati i odmoriti od trčanja po pustopoljinama golmuda i ostlaih.
slažem se, ali nije toliko niti problem fila u mapama nego u onom "filingu", a u bf4 ga ja nisam doživio jer ga nema.
bf3 je bio gušt igrat, ovo mi je sve nekak "preumjetno".
valjda jer su sitni igrači, mehanika je lošija, hitreg u banani, gameplay sporiji i igra je stvorena za kampere i to je to, to je ubilo sve u ovoj igri kaj se tiče inf napucavanja i taktiziranja.
plus ovi perkovi i taj način dobivanja perkova nemože biti lošiji nego šta su izmislili, i odmah ti tu taktiziranje odlazi u vodu, a očekuješ pomoć svog squada di su random ljudi da dobiješ perkove, nećeš ih dobit jer teamplay ne postoji u ovoj igri(postoji u jakom malom postotku)
, ljudi moji još mu blinka na mom liku kak sam ozlijeđen ili mi fali ammo i ljudi to ne vide kamoli još da čuju moj glas di se derem daj ammo, a večina ih bleji,kampa i samo traži kill.
uglavnom razočaran sam teamplayom, a dice je u ovom nastavku sve forsirao na to, ali nepotrebno i to je jedan big fail od strane dice-a.(jedan od failova koji u globalu utječe na cijelu igru)
Mogao si davati defend i attack naredbe po želji i to ne samo na zastave nego bilo koju poziciju.
Hmm, ali to možeš i sada...
Krnji. U BF2 i BF2142 si imao više mogućnosti, čuo si što se dešava na terenu i mogao primati zahtjeve od skvodlidera. Mogao si spotati pojedinačne jedinice, neovisno o tome imaš li UAV na raspolaganju i mogao si spotati nedefinirane protivnike na bilo kojem području kako bi skvod bio pažljiviji kad prilazi iako tamo možda nema nikoga. U tom bi se slučaju na minimapi pojavio upitnik.
Ugl bilo je nekako naprednije, ako je to prava riječ.
Znam kako je tamo bilo, baš sam uživao igrati commandera u BF2 a vidim da se svi žale kako je u četvorci napravljeno...
nije problem stavit na lokaciju atack, problem je sto to nitko ne prihvati, jedva za zastave to rade, a kamoli za neku "lijevu" random poziciju.
@rasprava za komandera, slažem se full.
Totalno je dosadan i naporan. Samo klikaš. Ja ga igram dok večeram ili nešto, ono kliknem tu i tamo pa dalje jedem, jer drukčije nebih ni ulazio u njega.
Treba commander imati više utjecaja na igru, biti moćniji i njegovo zapovijedi moraju imati više efekta i bodova za team. Ovako ja odem na commandera pa punim skvad u kom su moje kolege koji prate zapovijedi. Ostali debili ionako ne znaju niti narediti napad na zastavice.
a loše su složili komandira. premalo opcija i informacija. ja rijetko kad pratim sve squadove... samo one koji "znaju šta rade". i obično imaju 5 ljudi u skvadu. a i nisu random komandiri baš nadasve inteligenti. ja kod npr E zastave a on me šalje na A.
Najluđe od svega je to što su imali provjerenu i odličnu formulu iz BF2 i 2142.
Slažem se da je ovo prešturo, a kao commander jednostavno nemam šta puno raditi. Bacaš UAV, povremeno ostalo i to je više-manje to.
Mislio sam da će biti zanimljivije igrati kao komandir. Uglavnom, kao što kažeš Danny, bacaš UAV i povremeno supply, eventualno Promote i Gunship. Komandir, ako imaš šugav tim, nemože apsolutno ništa učiniti da donese prevagu partije. Rijetkost je da neki Squad uopće potvrdi naredbu, a sve u svemu vrlo siromašno za igrati. Čak ni cruise missile nije ništa specijalan jer se već svi znaju maknuti iz područja koje targetiraš.
Najviše bodova dobiješ ako naletiš pa pratiš dobar squad i bacaš im UAV, te ovi čiste područje + Fast respawn ili Promote kad zatreba.
Rijetko netko traži Scan ili resuply request, što opet donosi bodove.
Zaključak: simpatično za isprobati, ali vrlo brzo dosadi. Ako nešto generalno ne poboljšaju, sumnjam da će me još koji put privući da ga upalim.
nije problem stavit na lokaciju atack, problem je sto to nitko ne prihvati, jedva za zastave to rade, a kamoli za neku "lijevu" random poziciju.
Nažalost, to nije problem igre, nego ljudi. Commander nema nikakvog smisla u pub partijama... :(
Zaključak: simpatično za isprobati, ali vrlo brzo dosadi. Ako nešto generalno ne poboljšaju, sumnjam da će me još koji put privući da ga upalim.
ima jedno riješenje. ako ne prihvate order, nema bodova... :D
commandera sam odigrao 3-4 puta , dobio service star i više ga ne palim.
Nažalost, to nije problem igre, nego ljudi. Commander nema nikakvog smisla u pub partijama... :(
A vjerovatno će u esl i tim kupovima bit zabranjen, a jedino domaći scrimovi i warovi, a otom potom.
ima jedno riješenje. ako ne prihvate order, nema bodova... :D
pa i nema.. ni njima a ni tebi :)
lol pa na šta liči esl u bf4?
jel ga itko igra od domaćih životinja?
A vjerovatno će u esl i tim kupovima bit zabranjen, a jedino domaći scrimovi i warovi, a otom potom.
a i ima jedan problem. kad je na bojištu samo jedan komandir. i baci ecm pa nemos gađat sa stingerima po zraku. i općenito ovi drugi dobiju veću prednost.
Gdje mogu najjeftinije kupiti BF4 a da je ENG jezik, ne ruski ?
Vidim bila je ona tema za kupnju BF4-a, ali nema je sada
Evo ovako ljudi da ne otvaram novu temu pitam se dali bi mi radio bf4? Dok je izašla beta van probao sam igrat ali mi se nije nikada loadalo unutra svaki put samo stane cuo sam da puno ljudi ima takav problem updatao sam drivere sve ali ipak nist evo ovako cuo sam da dok je cijela igrat izasla van da sve radi puno bolje pa evo ovako imam 6 gb ram, Nvidia geforce gt640 2gb oc edition,AMD Phenom 550 3.1 ghz nezz ak jos nest treba reci. Pa ako bi mogao igrati bf4 da pitam jer dali mi je bolje kupiti Bf4 ili novi procesor jer namjeravam kupiti AMD Athlon II X4 Quad Core 3.4 ghz pa dali mi je bolje kupiti procesor prvo ili igru?
Najbolje je kada je Commander samo na kontra strani. 3 deatha za redom jer sam skoro jedini iz tima koji se boti oko zastave Cruise Missile me skine bez ikakvog upozorenja...
Imam i ja service star na Commanderu, ali ukupno 2 ribbona dobio, jer unanimous support itd. ne daje ti dodatak za ribbone... Joke.
A opet ko squad leader, tražim 5 puta sken na zastavu a Commander ne skenira ni jednom... Nego baci supply drop našim kemperima...
Evo ovako ljudi da ne otvaram novu temu pitam se dali bi mi radio bf4? Dok je izašla beta van probao sam igrat ali mi se nije nikada loadalo unutra svaki put samo stane cuo sam da puno ljudi ima takav problem updatao sam drivere sve ali ipak nist evo ovako cuo sam da dok je cijela igrat izasla van da sve radi puno bolje pa evo ovako imam 6 gb ram, Nvidia geforce gt640 2gb oc edition,AMD Phenom 550 3.1 ghz nezz ak jos nest treba reci. Pa ako bi mogao igrati bf4 da pitam jer dali mi je bolje kupiti Bf4 ili novi procesor jer namjeravam kupiti AMD Athlon II X4 Quad Core 3.4 ghz pa dali mi je bolje kupiti procesor prvo ili igru?
I da kupis taj cpu opet neces nista dobiti u BF4 na performansama.
onda cu skupljat još malo para pa cu kupit AMD FX 8320
Koja je fora sa scout helijem (a vjerojatno i ostalim helijima) kad te zvekne raketa a nije bilo nikakvog alarma?
Kakve su to rakete?
Koja je fora sa scout helijem (a vjerojatno i ostalim helijima) kad te zvekne raketa a nije bilo nikakvog alarma?
Kakve su to rakete?
rpg
Kakve su to rakete?
rpg
Ne seri
Kakve su to rakete?
rpg
zar nije da i passive radar rakete isto "ne upozoravaju" kad ih netko koristi?