Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

morao sam :)

To inače nije istina, Ghostov launch je podbacio u usporedbi sa BO2. 

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2013/11/08/activision-admits-call-of-duty-ghosts-didnt-outsell-black-ops-2-at-launch/

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 17:33 (Firefox72).
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Doca15 kaže...

Lol danas mi nikako ne radi,6. puta zaredom bf4 stopped working.{#}

i ja sam jučer navečer igrao Crashfield 4  :)

Ja sam odigrao petnaest rundi sinoc bez ikakvih problema,od 22 do 03h{#} Od prvog 11. otkad je releasana igra,ja sam medju ekipom koja nema problema sa driverima,crashanjem,rsod,laggom,hitregom...

{#}

14 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...

Uspio sam, isključio sam joystick i sada radi normalno..hvala.

Mozes ga u igri iskljucit da ga ne vadis svaki put,mislim neznam kako si iskljucio al eto da znas

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 4

yeben ti dice majku koji san rezultat ima i osvojia sve živo, kad ono bf stop working {#} {#}

čisto ubija želju za igrom ovog poluproizvoda baš

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 18:14 (dery).
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
moderator
dery kaže...

yeben ti dice majku koji san rezultat ima i osvojia sve živo, kad ono bf stop working {#} {#}

Pa ako se nije server srušio sve će ti to zbrojiti na kraju runde.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 4

Da, odigram rundu, ubije me isti lik 3 puta za redom na random spawnu, onda me u trku sniper pogodi u glavu...

Iduća runda, sjednem u Mobile artillery, napravim 15-0, sruši se server... Osim toga, sad popodne mi svi serveri laggaju, ne znam zašto.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Netcode još uvijek ne valja? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neće ni valjat.. 

Moj PC  
3 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Oi! Trenutno imam:

• AMD Phenom II X2 560 3.30 Ghz (ASRock 880GM-LE maticna)
  • Sapphire Radeon HD 6670 1 GB
  • 4 GB DDR 3

Namjeravam igrat Battlefield 4 sa sto je moguce vise FPS-a. Mislim si kupit procesor i maticnu da bi to postigao. Procitao sam na par foruma da bi neki kupil radije graficku neg procesor...a posto moja je moja graficka "solidna" a procesor nije nesto, namjeravao sam ga zamijenit nekom Intel i5-icom do 1500 kn. Maticnu sam mislio isto uzet neku oko otprilike 500 kn. 

Moje pitanje je dali je bolje uzet sad novu graficku ili novi procesor da bi se postigle bolje performanse u novijim igrama tipa bf4 posto mi komp sluzi vecinom za igre. Molio bih dobar odgovor jer mi je dosta hitno. Ty unaprijed!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Isti problem sam danas imao i na BF3!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A ti misliš da je COD nešto bolji? Posjeti malo njihovu temu pa vidi, onda se vrati ovdje i reci dal još uvijek misliš kupit COD.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

A ti misliš da je COD nešto bolji? Posjeti malo njihovu temu pa vidi, onda se vrati ovdje i reci dal još uvijek misliš kupit COD.

Očito nisi shvatio sarkazam...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan

waaaauuuu, kako ti super igraaasss, te mogu dodat na battlelogu da mi budes prijatelj pa me naucis!?!? Meni svi govore da netcode nevalja ali kad vidim da ti imas takav score ja znam da je netcode odlican a oni ubiti neznaju igrati pa se izvlace :D

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 19:02 (berto).
15 godina
neaktivan
berto kaže...

waaaauuuu, kako ti super igraaasss, te mogu dodat na battlelogu da mi budes prijatelj pa me naucis!?!? Meni svi govore da netcode nevalja ali kad vidim da ti imas takav score ja znam da je netcode odlican a oni ubiti neznaju igrati pa se izvlace :D

{#}

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

{#}

sta je smjesno?!?

pa ziva istina, neku vecer igram i vicem joooj kako sam fulao lika a ovi moj na ts-u(fila) odmah "ma nisi ga fulao, to ti netcode nevalja, probaj one nove drivere oni popravljaju netcode i aim" :/

Battlelog: just_mau5
15 godina
neaktivan

Da meni novi driver sve sredili, cak i minus na kartici.

15 godina
berto kaže...
Y2K2 kaže...

{#}

sta je smjesno?!?

pa ziva istina, neku vecer igram i vicem joooj kako sam fulao lika a ovi moj na ts-u(fila) odmah "ma nisi ga fulao, to ti netcode nevalja, probaj one nove drivere oni popravljaju netcode i aim" :/

Jeste, meni dama poslao optimizrane drivere za bf4 pro scenu, nabavio je od nekog dilera koji nidgje ne radi, žena za nejga radi a on dila super drivere za netcode.

Zamisli score neku večer 43-2 i ono hladno, jednom rukom igraš, drugom sam na drugom računalu igrao cod ghosts i dobio nuke.

Nešto nevjerovatno, beast mode, bfbeast mode! {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
M1cKey kaže...

Oi! Trenutno imam:

• AMD Phenom II X2 560 3.30 Ghz (ASRock 880GM-LE maticna)
  • Sapphire Radeon HD 6670 1 GB
  • 4 GB DDR 3

Namjeravam igrat Battlefield 4 sa sto je moguce vise FPS-a. Mislim si kupit procesor i maticnu da bi to postigao. Procitao sam na par foruma da bi neki kupil radije graficku neg procesor...a posto moja je moja graficka "solidna" ...

Solidna? BF4 će ju otresti ko drek sa cipele...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Omg pa reko sam "solidna" znaci da mogu normalno igrat na medium sa boljim cpu a ne na ultra...
15 godina
M1cKey kaže...
Omg pa reko sam "solidna" znaci da mogu normalno igrat na medium sa boljim cpu a ne na ultra...

Ako misliš na sp, moći ćeš ga odigrati, ali ako planiraš mp igrati, neugodno ćeš se iznenaditi!

15 godina
neaktivan
dery kaže...

E?

Something witty.
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
dery kaže...

E?

No. Pa "windows is checking for solution". Do windowsa je ili drvera kak veli tonci :D

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

neki dan se vozam po onoj mapi sa vlakom. i tenk mi zapne od nešta. izađem i vidim neke kontrole. pritisnem i ono neka eksplozija iza mene. i ima ih mnogo po mapi.

jel tko koristio to kao oružje? nekoga ubio s time... ili je to samo ovako fora za vidjet?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
M1cKey kaže...

Mačak, ja igram na low...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
M1cKey kaže...

Mačak, ja igram na low...

Da... BF4 je toliko zahtjevan da trči krugove oko Titana, a kamoli 6670. Mislim da ćeš morat na 12 rata Amex uposlit za BF4, a i CPU zaboravi da će izdržat :(

Nego, netko je gore psovao jer mu se ruši igra. Dobre vijesti: nema veze, ako server ne padne, rezultat ćeš dobiti uredno u statse i profil, tako da nema veze što se tebi srušila.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajd da vas čujem, tko je opet ljudini smjestio karton??? {#}

Stjepanj je vjerojatno dobio zbog "moj quad CF 7990 tjera BF4 na 4000 FPS u 4K rezoluciji" ali tko je opet bio toliko nekorektan da ljudinu naljuti?

Freak Show Inc.

9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zašto je dobio karton? :(

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jer se nesmije kudit ovu super mega pro odličnu igru i reć da nisi zadovoljan sa njom

Moj PC  
6 2 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

bija bi red da vrate novce ili da poklone bar premium, glede ovoga pucanja servera,zamrzavanja itd

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
5 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice