ma kao sto sam ti reka nemoj se zamarati netcodon kada izadu novi graficji driveri on ce biti bolji kako bi tonci rekao. ili ti mozda komp ina puno virusa ili se neznas koristiti kompon. ipak su gospoda iz dice to doveli do savsrenstva tako da je greska do krajnjeg korisnika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma kao sto sam ti reka nemoj se zamarati netcodon kada izadu novi graficji driveri on ce biti bolji kako bi tonci rekao. ili ti mozda komp ina puno virusa ili se neznas koristiti kompon. ipak su gospoda iz dice to doveli do savsrenstva tako da je greska do krajnjeg korisnika.
tu na forumu se jadaju ljudi koji imaju problema s igrom, a onih 90% drugih kojima normalno radi, ne pišu ništa jer nemaju potrebu. i sad ispada da je igra smeće, zato jer onih 10% puni 90% teme. totalno kriv pogled na igru.
pa da opet napišem igra radi super. i ja sam zadovoljan.
Niti mi je jedna jedina osoba odgovorila na pitanj dal tko ima Spotting medalju, a svi se bune da nitko osim njih ne spota
Misliš na ovo?
Nego čudi me kako nitko ne spominje AA? Igrao sam u par rundi s njim i reći ću da se dovoljno parkirati ispred baze i laganini uživati u free kilovima.
Jedina mapa koja je problematična za AA je parcel storm gdje joj je spawn na B zastavi pa si okružen pješadijom koja dolazi uzeti dotičnu točku.
Evo i par primjera od jučer gdje sam bio u skvadu sa Juniorom i Monkom i preko ts-a smo koordinirali mete i pokrivali jedni druge, ali i kad su se ova dvojica zahebavali po mapama i sam sam uredno skidao bez problema neprijatelje, i to ne samo one nebeske:
- http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397077024039128128/362304855/
- http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397041326815543680/362304855/
E sad, po pričanju ove dvojice mladića dosta je teško skinuti AA ako nemaš wingmena ili pješadiju preko ts-a ili ne koristiš ingame voip jer se dotično vozilo negdje ukampa i samo čeka da se malo spustiš ili izbaciš ecm/flare. Uglavom, AA ima ogroman domet u četvorci... mislim da lock raketa počinje od 450+ metara a njegovi minigunovi imaju još veći domet, po meni dosta veći od onog kojeg su imali u trojci + imam osjećaj da rade dosta veći dmg na zračnim vozilima.
Meni radi super i to sa 3 različite verzije AMD drivera. Ne samo to nego mi se čini da je i hyperthreading u igri jer mi nerijetko proc ode na 70-80% ukupnog opterećenja. To pozdravljam definitivno!
tu na forumu se jadaju ljudi koji imaju problema s igrom, a onih 90% drugih kojima normalno radi, ne pišu ništa jer nemaju potrebu. i sad ispada da je igra smeće, zato jer onih 10% puni 90% teme. totalno kriv pogled na igru.
Ljudinu ti plaća activision da pljuje bf okolo i igra cod. Zato veli da mu je na poslu dosadno.
Ljudinu ti plaća activision da pljuje bf okolo i igra cod. Zato veli da mu je na poslu dosadno.
Nisam rekao da mi je dosadno, imamo zanimaciju kada nema posla.
dajte mi neke nacine kako kupit Battlefield 4 i koliko bi svaki kostal?
stavite mi cijene i nazive preko cega mogu kupit
dajte mi neke nacine kako kupit Battlefield 4 i koliko bi svaki kostal?
stavite mi cijene i nazive preko cega mogu kupit
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx
BF4 VGA performanse, bencmark itd -
http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_4_vga_graphics_performance_benchmark,1.html

Misliš na ovo?
Imam i ja
I to je prva medalja koju sam dobila jer nekako igram sa svačim pomalo pa nisam baš do medalja još počela dolazit.
Ja imam pitanje o VOIPu. Kako funkcionira to? Po defaultu bi trebao bit alt znam, ali meni je na alt prone pa sam premjestila na caps i bindala na miša. Jel moram samo jednom stisnut pa onda nastavi radit ili moram držat cijelo vrijeme dok pričam? I ima li mogućnosti da se to podesi? Nema nikakav pokazatelj koji mi pokaže da sam uključila svoj mikrofon? Pitam jer nekad nisam sigurna jesam to uključila ili ne :)
Moraš držati tipku za ingame voice dok govoriš.
Za sve one koji neznaju kako uci u jet ski na attack boatu -- koristite F5 i F6
ma krasna je ova igra ja se vec 2 dana nemogu uopoce ni spojiti na server, iskljucen upnp, otvoreni portovi ali nece da ude ni na jedan server stalno ista poruka. probao sam na jedno 30 servera i nece niti na jedan. znaci uopce mi ni neude u igru. ucita ikonicu i za par sec disconecta.
edit: nakon neznam kojeg puta napokon usao u jedan server i odigrao rundu doi kraja.
napravio neki dan , odlicna stvar
napravio neki dan , odlicna stvar
Mislis na garazu?Da nisam pojma imao da su parkirane,mislim nisam nikad ni razmisljao o tom i idem check kad ono 2 parkirane reko nece ici
Netko je prije bio pitao za ovo?
Imam! I Repair medalju.
Još nisi skupio sve? razočaran sam, očekivao sam da si već riješio bar 80% igre...
nope. obavezno unpark
za one koji neznaju šta je to... a nek proguglaju... tldr verzija: parked koristi manje snage i zato u radu cpu jezgre spikaju cesto dok se neke uopce ne koriste.kad su unparked sve rade jednolicno i nema onog microstuttera i cpu spikeova.
dakle,obavezno unparkat
Danas došla grafička, došao miš , sve izinstalirao, i nijedan crash uopće..
Me gusta..
Moja najbolja runda do sad.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397397153436974144/446974236/
to ti je zbog miša
true story
ako netko ima BF4 benchmark sa I7-4930k OC (na nakih cca 4.4Ghz) da posta....vec sam vidio onu rusku stranicu gdje ima 3970x ali je na 3.5ghz a mene zanimaju 6 corovi clokani, i kako stoje vs 4770k clockanog. Ako se upadne u neku lovicu pa da se prede na s2011 :)