Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi pokusavam otkljucat FY-JS sinper.. i trazi mi 50 Marsksman ribbons... e sad ja iman 3/50 ali ne znam sto trebam trocno napravit da dobijem taj ribbon? ne mogu ga pronaci...

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
MegaTheJohny kaže...

ljudi pokusavam otkljucat FY-JS sinper.. i trazi mi 50 Marsksman ribbons... e sad ja iman 3/50 ali ne znam sto trebam trocno napravit da dobijem taj ribbon? ne mogu ga pronaci...

To možeš vidjeti pod awards. Marksman ribbon ti je pod kits.

MARKSMAN RIBBON

Perform a headshot from a distance of 250m
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bitno da ja ne mogu ni prismrditi igri jer mi wireless adapter ne radi..

{#}

Neznam šta da radim, doslovno.

Za spojiti se na ruter u stanu bežično treba običan wireless adapter (kakav god, ispravan) - 

treba ga recimo samo ubost u usb, instalirat popratni software i to je to?

Ovaj moj Digitus 150N ima neodgovarajuće drivere, kao da ga windowsi ne prepoznaju,

nikako se spojiti... stalno mi baca 'unable to connect' a u korisničko sučelje nekad mogu ući a nekad 

ne..

Imate li ikakvu preporuku, savjet, ideju...?

Ovo je živa patnja, dao sam 600 kuna za igru prije dva dana, preselio se i sad sam u banani.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mali helić rula!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/396237721427012928/173287112/

Cijela odigrana bez ripermena, da sam i njega imao gdje bi mi bio kraj :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

4 0 hvala 2
12 godina
protjeran
forzzuk kaže...

{#}

Za spojiti se na ruter u stanu bežično treba običan wireless adapter (kakav god, ispravan) - 

Ovaj moj Digitus 150N ima neodgovarajuće drivere, kao da ga windowsi ne prepoznaju,

nikako se spojiti... stalno mi baca 'unable to connect' a u korisničko sučelje nekad mogu ući a nekad 

ne..

Ovo je živa patnja, dao sam 600 kuna za igru prije dva dana, preselio se i sad sam u banani.

pa zasto si se selio ako ti je tamo BF dobero radio?

16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

{#}

ne..

posudi od nekog udarnu bušilicu i buši. vuci utp kablove, zaboravi wifi za online igranje... moja najbolja preporuka.

16 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
forzzuk kaže...

{#}

ne..

ajde molim te reci da se šališ

Pirat daj mi karton odma sad  da se smirim i ne napišem kaj mi je sad u glavi...

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

pucaju serveri ko ludi i dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
 uzmi famas bez ikakvih atacmenta i stavi na njega supresorr da ti spread bude veci pa da vidim hocesl li svladati taj recoil.(odnosno pogoditi nekoga)

nemožeš korigirati dovoljno recoil ako postoji hebeni SPREAD metka.

šta tebi vrijedi ako držiš pušku mirnu ko bubica ako je prisutan spread metka?

google translate-aj si spread.

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
BFBeast kaže...
 uzmi famas bez ikakvih atacmenta i stavi na njega supresorr da ti spread bude veci pa da vidim hocesl li svladati taj recoil.(odnosno pogoditi nekoga)

nemožeš korigirati dovoljno recoil ako postoji hebeni SPREAD metka.

šta tebi vrijedi ako držiš pušku mirnu ko bubica ako je prisutan spread metka?

google translate-aj si spread.

zatop sam i napisao da pokusas buiti nekoga na daljinu sa famsom iu supresorom . ali za filu je vrhunac kada puska ima verticvalni recoil koji je najlakse za svladati. a kada imas spread metaka veci teze je ubiti portivnika na daljinu jer moras znati putanju metak i moras se priviknuti na sirinu spreada da z nas gdje treba gadati. ali g3a3 je vrhunac najteza puska za kontrolirati a famas  koji ima horizontalni recoil da boli glava to nije nista. onaj link sto si dao da ji spogledaj one slike ispod pa ce t sve biti janso iz koje puske je teze nekoga ubiti.

15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

{#}{#}{#}{#}
i onda kazete da ljudina nema smisla za humor{#}

Battlelog: just_mau5
15 godina
Battlefield 4

Ulazim na server po 5 minuta, što se je trebalo na routeru promijeniti da se to sredi mislim na bf3

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

U hebote... nakon ko zna koliko vremena uspio se povezati..

It is I!

Le Zuk!

Stvar je u tome da ovaj kripni wireless iz nekog mističnog razloga

valjda naprosto ne može raditi s WPA2 PSK enkripcijom.

Skalao sam u ruteru svu zaštitu na najnižu moguću, AES itd.. i stavio pass od jedne lowercase riječi.

Spojilo se bez problema.

Anway, ukratko, da nebude off, gledam si ping u Beč, s ovog bežično povezanog računala, daje mi cca 30.

Kako i koliko loše može biti ova opcija (spojen preko wirelessa) za online igranje BF-a?

Zar će me zezat ping ili...?

Something witty.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

svaki treci game uspijem odigrat do kraja, malo malo izbaci iz igre, il je bf stopped working il lost connection, serveri su puni lagova, sound loop.
i netko je vec spominjao, pokose me sa 1 metkom, a mojih 10 nije dosta.
nemogu docekati da to rijese da igram ko covjek. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WhiskeyInJar kaže...

svaki treci game uspijem odigrat do kraja, malo malo izbaci iz igre, il je bf stopped working il lost connection, serveri su puni lagova, sound loop.

Ovo da te pokose sa jednim metkom(odnosno cini ti se) nece nikada rijesiti vjeruj mi.

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

BF4 nabavljam danas. Kaze mi frend da je nevjerovatna.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
red_bull kaže...
BFBeast kaže...
forzzuk kaže...

{#}

ne..

ajde molim te reci da se šališ

Pirat daj mi karton odma sad  da se smirim i ne napišem kaj mi je sad u glavi...

ajde smiri se jel znas da je ovo forum?

13 godina
neaktivan

ako si sam neće bit problema, ako vas ima više na wirlessu, mogao bi imat lagove.

13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Zdenko i ovi ostali "pro" igrači koji su u BF3 igrali samo s M16(bez recoila) se ovdje žale na recoil.

To je neki žešči mindfuck.{#}

Ne lol. Ponovo da shvatis. No recoil u bf4 je nepotreban, sam recoil pusaka je smijesan. Di sam ja reko recoil problem.

12 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
pirat kaže...

Zdenko i ovi ostali "pro" igrači koji su u BF3 igrali samo s M16(bez recoila) se ovdje žale na recoil.

To je neki žešči mindfuck.{#}

Ne lol. Ponovo da shvatis. No recoil u bf4 je nepotreban, sam recoil pusaka je smijesan. Di sam ja reko recoil problem.

zdenko pusti ih vidis da su sretni sto sada i oni imaju no recoil.

15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

zdenko pusti ih vidis da su sretni sto sada i oni imaju no recoil.

Znaci u bf3 si ti imao? neznam kako drugacije protumacit ovo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 13:35 (Y2K2).
15 godina
Battlefield 4

Bilo bi super kad bi mudina i ostlai super pro igrači koji znaju kontrirati recoil i to, otvorili neku temu battlefield's finest i onda tamo imali rasprave o tome.

Tu i tamo dođeš, baciš im kost onda te oni nazivajun imenima i pametuju o stvarima o kojima nemaju pojma :)

Hehe.

Ontopic:

zavšrio kampanju ali još čekam da se creditsi završe....jel se to može kako skipat? Dosadno je.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
WhiskeyInJar kaže...

To sr u meni dogadjalo da padnem id prvih metka neke smjesne puskice a nije headshot.  Mislio sam da je to normalno:-D 

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Frostbite 3 engine mi radi na max detaljima - Ultra (sa GTX760 2GB) vrlo glatko i bez trzanja - zadovoljan sam kako su ispolirali igru {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LudaVjestica kaže...
191x7 kaže...

Pa objavili su da će Second Assault biti od prvog dana na XBox One te da će na ostale platforme kasniti 2 tjedna.

Na Xbox One 22.11. dakle. Izvor http://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/second-assault

Bila je i obavijest da će to biti prije China Risinga (koji izlazi 17.12 za one koji nemaju Premium), no sada ju ne mogu naći.

Za one koji imaju Premium China Rising stiže 03.12.

Na ovom izvoru piše samo da second assault izlazi ekskluzivno za xbox one 22.11. Sve ove druge datume se nigdje službeno ne može naći niti ih daju na live supportu. Ne kažem da nisu točni, samo mi nije jasno zašto ih ne daju javno, pogotovo ako je to tu iza ugla odmah.

Ne daju javno jer još ni sami ništa nisu sigurni. Problem im predstavlja to što su si zamislili Second Assault kao prvi DLC a China Rising kao drugi, Drone Strike je odbačen iako je trebao biti prije svih njih (day one na PC-u), a sad će se igrači buniti ako China Rising ne izađe prvi. Trebalo je ići Drone Strike (prvi), pa China Rising. Second Assault ni niej bio planiran već su to igrači željeli, a i Microsoft je zahtjevao Xbox One ekskluzivu. Razumiješ li sada problematiku?

mrxa1 kaže...
-zip- kaže...

Prije par dana/tjedana je većina portala objavila vijest da je dlc second assault exkluzivno dostupan na X1 odmah po izlasku konzole (22.11.). Za ostale platforme nije poznato..

Iskreno to mi nema smisla, XBONE će dobiti ekskluzivno, mislim da je bilo priča 2-3 tjedna prije ostalih.

TO onda znači da će China Rising izaći 3.12 a Second Assault odmah idući tjedan...Ili još gore pošto XBONE ima ekskluzivu to znači da bi oni mogli imati oba DLC-a na dan izlaska.

Nema smisla a to mi dokazuje i ova fotka. Da ne znaju ni sami kada će :)

Bez obzira na to, sama igra me ispala €2 skuplja zbog China Risinga a tog mi nije žao. A kao i većina ljudi ovdje, Premium ću uzeti.

Osim Ljudine, Ljudina faking mrzi sve vezano uz BF ..A iskreno, ako imaš 4h igre a kažeš da crasha svakih 5 minuta, bogme si uporan momak {#}

China Rising onima bez premiuma izlazi 17.12. Second Assault onima bez premiuma izlazi 2-3 tjedna nakon izlaska Xbox One. Računajte.

Raji koja nema Premium Second Strike dolazi prije China Risinga.

Btw uz China Rising vjerojatno će doći i AMD Mantle. :)

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 13:54 (191x7).
17 godina
Battlefield 4

hBTE ŠTO JE OVO!!

moram se derat jer sam iznerviran.

ujutro mi bf4 radi super ali nisam ga mogao igrat duze od 30 minuta radi djetete i sad hocu igrat i stalno mi izbacuje ovu grešku : Game disconnected: client closed down connection.

Updejto sam punkbuster, probao sa drugim preglednikom ništa, 0 bodova. sada radim repair igre u nadi da će to neku quarc popravit.

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

MP mi radi bez problema, SP mi se sad crashao odmah u prvoj misiji nedugo nakon što sam skupio prvi dog tag.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgubit ću sve živce sa ovim konsantim pucanjima servera usred runde {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ljudi nisam niti znao do sada za ovo.

Kupio sam bf4 putem g2a i dobio 6 eura koje mogu koristit za dalje :).

Od sada pa na dalje kupujem preko njih i postoje takoder reflinkovi koji ti omogucuju da jos dobis koji euro na račun.

mnik987 je moj username, čisto da vidite da ne serem odite na njihovu stranicu. Key bf4 sam jučer kupio i dobio ga u roku odmah.

edit: e hebat ga nisam znao da ne smijem stavljat link pa sam dobio žuti karton.

ako nekog zanimaju detalji pp.

Keep Calm and Carry On
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 14:25 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice