Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Joj ne znam kaj da radim vise igra mi se non stop crasha... Radi savrseno sve nis ne trza ali nemrem igrat jer se stalno rusi..poludit cu napravio sam tocno po njihovim uputama sve kak da se popravi problem ali ne radi i dalje.

Ista stvar mi se desava i na laptopu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 10:38 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
zdenko1991 kaže...
Ti racunaj da je postotak cheatera u igrama mozda 10%.

Mislim da je brojka veća...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
protjeran
Perki kaže...
digitall1982 kaže...

stavi sto vecu rezoluciju da malo rasteretis proc i klokaj ga koliko ide

Neće se procesor ništa rasteretiti, upravo suprotno. Jedino će više opteretiti grafu, a procesor će imati manji postotak utjecaja na performanse. Ali ukupno, radit će mu još lošije.

vidim da nisi previse upucen u takve stvari zato nemoj molim te..

zna se kako se testira procesor u igrama, ako ne vjerujes meni i stotinama reviewa onda probaj sam

ukratko, sto manja rezolucija i postavke to vise opterecenja za proc, manje za graficku.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedan problem rijesen, drugi se pojavi. Danas i jucer sam svaku petu igru mogao zavrsit, zbog hebenih servera, koji padnu 5min prije kraja runde. Već  sam lagano poludio. Dobra stvar je da mi se nakon onog patcha od 600MB, više ne crasha igra zbog drivera {#}

Kukanje na stranu, igra je odlična. Kada se situacija sa serverima normalizira, i kada ljudi malo nauce timski igrati, bit ce odlicno! Ovi heliji mi djeluju premoćno, bas kako ja to volim :) Samo neznam dal je to zato sto jos nitko nema stinger/iglu, ili su stvarno prejaki :P

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/395956823430928128/353106036/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pre faking sitni su igrači i nikak se naviknut.

imam filing baš kao što su proteklih stranica to spominjali, da ispalim 20 metaka i jedva ubijem nekog dok ja padam od jedan eventualno dva metka.

od 50 smrti, neću pretjerivat ali 20-30 je na spawnu što se tiče dominationa moda.

igram na 1920X1080 sve high aa off i imam preko 100 fps-a, dakle što se tiče same igre ona LETI.

Stvar navike kolega, nakon desetak sati, uopće neam više nekih problema.

Da, padnem nekada čudno, ali djelomično je to jer nema supressiona. Počneš pucati na lika a on vraća, nije više supresan i sad tko bolje gađa, pogađa :)

Ugl. naviknut ćeš se, malo si povećaj birghtness da vidiš one tamne djelove, saturation u control panelu grafike i bude bolje.

BFBeast kaže...

iskreno boli me briga sta ti mislis, ja igram sta hocu i radim sta hocu i nisi mi vise fora dosadilo mi te stalno prozivati. moram naci drugu igracku.

Ahaha naivni mudina.
Ne, nije te briga što ja mislim a pecao si se za mene svih milju stranica ove teme, jer nedaj Bože, meni se igra sviđa, a tebi ne, pa neznaš što bi i kako bi.
Sereš da je igra loša jer ti je KDR ispod 2.0 i to je to.
Nauči se igrati, šta da ti kažem, džaba ti miševi i psići :)
Aj čujemo se za par tjedana kad srede igru kad počneš svršavati kao najveći fanboy, što jesi. Jer samo fanboy kupi ono što mu se i ne sviđa, samo da ima, jer je fanboy.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 11:09 (fila2208).
12 godina
protjeran
Tonči kaže...
BFBeast, ne zamjeri, ja te samo malo zezam. Zoveš se "BF beast", a stalno nešto cmizdriš; mi u Dalmaciji takve zovemo kao i ženski spolni organ, od milja. Adaptiraj se. Igra je tehnički bolja od BF3, dakle ne "meni se više sviđa", nego je bolja i trebaš se priviknuti. Naravno da nitko više neće igrati BF3 pa moraš ili naučiti BF4 ili prijeći na CoD (što je skroz fina igra, zapravo više eSport od BF-a)

Osim p*čkica, volim zezati i majmune sa skriptama i svakakvim "modifikacijama" igre. Svi su color blind, svi su podesili malo sve, a i ne da im se zezat recoilom. Posebno je bezobrazna ekipa koja se žali da je recoil manji u BF4, jer su se prepali da će njihova prednost koju imaju zbog norecoil skripti nestati. To su oni koji se žale da ih noobovi sad ubiju. :)
I naravno, cheateri koji se ovdje predstavljaju kao pro igrači sve dok im ban ne osvane na pbbans, a dan ranije (prije nego se otkrije) rade damage control u smislu "ukralo mi je jučer account" - jer normalno, ludi Kinezi ukradu ljudima account da bi malo cheatali s detected hackovima - kakva gluparija. Dobar je bio i onaj koji je skužio da bi mogao dobiti delayed ban pa se proxyao na strani IP da ispadne kod idućeg logina kad ban dobije, da je stvarno hacker i da ne bude hr IP i zastavica. Taj je bio pametan, I give him that. To su mnogi oni cheateri koji su zapravo mnogo pro i nerealno pro, a najviše se kuže po tome što često imaju ogroman KDR, a mali utility score, a i glasni su kad treba napadati druge da varaju.

Inače, od bete je stalno dostupno i undetected samo par cheateva koji se plaćaju. Zato se još nekako i da igrati igru normalno i pošteno. Nažalost, kroz koji tjedan bit će ih mnogo i igra će izgubiti draž fer borbe u nepobjedivoj borbi smeća od PB-a i cheatova.

pa normalno da mi je krivo sto nema recoila u bf4 drzis full rafal i pouska puca ravno. veci mi je gust otici igrati bf3 i igrat sa famasom bez ikakvog atachmenta samo sa red dotom jer tamo se ucim kontrolirati recoil na toj pusci, a ovdje u bf4 svaki te igrac moze ubiti na 100 metara i zato nevidim neku tezinu ove igre. kada na metrou sa famasom bez atachmenta bez problema ubijas ljude iz a kuca na A u njihovoj bazi onda znas da si nacuio svladati recoil. veci mi j egust u bf33 ubijati sa famasom na veciim udaljnostima nego ovdjje gdje drzis pusku ravno bez imalo poTrebe da korigiras misom putanju metaka odnosno recoil puske.

pa ti sada reci da za bf4 treba neki skill. trebas jedino biti sposoban stisnuti tipku na misu i to je to. mis netrebas nista korigirati. sto je malo bezveze. jel vidis da se ekipa zali da su sve polaksali: avione, jetove, puske recoil, 

zato i  imas osjecaj da padas od 1-2 metka jer svaki specijalac saspe sve metke u tebe. a da naprave reoil kao sto ima famas u bf3 pola ljudi bi trebalo 2 sanzerae da mogu ubiti covjeka. tak da stvarno nevidim da je za vou igru potreban neki skill. vidi se da je igras radena za konozole iz kozole na kojima su izbacili aim assist ali me uzasno zivcira zasto na mi na pcu moramo ispastati zbog konzola.

pa nisam invalid  da neznam kontrolirati recoli i igramo na misu i tipkovnici stoga bez ikakvog razmisljanja treba podebljati recoil na svim puskama.

16 godina
Battlefield 4

U BF3 je isto bilo par puški bez recoila(M16, AEK) ali to se osjetilo samo na Bazaru i malim mapama, nisam baš vidio nekoga da dominira s tim na Wakeu ili drugim većima mapama. Tako i ovdje, samo što su ovdje na daljinu ljudi puno manji nego na BF3 i puno je teže pogoditi.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
Perki kaže...
digitall1982 kaže...

s

vidim da nisi previse upucen u takve stvari zato nemoj molim te..

zna se kako se testira procesor u igrama, ako ne vjerujes meni i stotinama reviewa onda probaj sam

ukratko, sto manja rezolucija i postavke to vise opterecenja za proc, manje za graficku.

To je istina što si napisao, ali moram priznati da ostatak savjeta nema veze s mozgom.

I'm very large!
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Ahaha naivni mudina.
Ne, nije te briga što ja mislim a pecao si se za mene svih milju stranica ove teme, jer nedaj Bože, meni se igra sviđa, a tebi ne, pa neznaš što bi i kako bi.
Sereš da je igra loša jer ti je KDR ispod 2.0 i to je to.
Nauči se igrati, šta da ti kažem, džaba ti miševi i psići :)
Aj čujemo se za par tjedana kad srede igru kad počneš svršavati kao najveći fanboy, što jesi. Jer samo fanboy kupi ono što mu se i ne sviđa, samo da ima, jer je fanboy.

kakve veze ima k/d sa svime time sto ja pricam. 

Pa kada sam krenuo igrati bf3 prvih mjesec dana sam imao k/d ispod 1.

16 godina
moderator
Battlefield 4

Zdenko i ovi ostali "pro" igrači koji su u BF3 igrali samo s M16(bez recoila) se ovdje žale na recoil.

To je neki žešči mindfuck.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
23 0 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

U BF3 je isto bilo par puški bez recoila(M16, AEK) ali to se osjetilo samo na Bazaru i malim mapama, nisam baš vidio nekoga da dominira s tim na Wakeu ili drugim većima mapama. Tako i ovdje, samo što su ovdje na daljinu ljudi puno manji nego na BF3 i puno je teže pogoditi.

Ma pusti ga lol, nema on pojma što je recoil.

Srao je da ide u Americas army a nije došao, tamo recoil otkida do neba.

Nisam ga vidio da je baš igrao sa g3 ili scar-.h u bf3 koji su imali najveći recoil. Također nisam ga vidio da je igrao LMg kao cyber ili neki, di strojare otkidaju koliki recoil imaju.

Uzme famas, koji ako uspiješ držati miš malo prema dolje, cijelu sekundu dok ispuca cijeli 26metaka i onda misli da zna kontrirati recoil

O čem pričamo onda?

Ah mudina, kakav klaun.

pirat kaže...

Zdenko i ovi ostali "pro" igrači koji su u BF3 igrali samo s M16(bez recoila) se ovdje žale na recoil.

Ne, oni se žale, tj. mudina se žali što je sad ''recoil manj'' pa nedaj Bože neki nub njega može ubiti.
U bf3 je on dominorao sa easy mode puškama, a sad kad su sve tobož easy mode nije u redu jer velim ne može kdr nabiti prkeo 2.0 i zat ne spava ne jede ništa propao je
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 11:45 (fila2208).
15 godina
BFBeast kaže...

pa normalno da mi je krivo sto nema recoila u bf4 drzis full rafal i pouska puca ravno. veci mi je gust otici igrati bf3 i igrat sa famasom bez ikakvog atachmenta samo sa red dotom jer tamo se ucim kontrolirati recoil na toj pusci, a ovdje u bf4 svaki te igrac moze ubiti na 100 metara i zato nevidim neku tezinu ove igre. kada na metrou sa famasom bez atachmenta bez problema ubijas ljude iz a kuca na A u njihovoj bazi onda znas da si nacuio svladati recoil. veci mi j egust u bf33 ubijati sa famasom na veciim udaljnostima nego ovdjje gdje drzis pusku ravno bez imalo poTrebe da korigiras misom putanju metaka odnosno recoil puske.

pa ti sada reci da za bf4 treba neki skill. trebas jedino biti sposoban stisnuti tipku na misu i to je to. mis netrebas nista korigirati. sto je malo bezveze. jel vidis da se ekipa zali da su sve polaksali: avione, jetove, puske recoil, 

zato i  imas osjecaj da padas od 1-2 metka jer svaki specijalac saspe sve metke u tebe. a da naprave reoil kao sto ima famas u bf3 pola ljudi bi trebalo 2 sanzerae da mogu ubiti covjeka. tak da stvarno nevidim da je za vou igru potreban neki skill. vidi se da je igras radena za konozole iz kozole na kojima su izbacili aim assist ali me uzasno zivcira zasto na mi na pcu moramo ispastati zbog konzola.

pa nisam invalid  da neznam kontrolirati recoli i igramo na misu i tipkovnici stoga bez ikakvog razmisljanja treba podebljati recoil na svim puskama.

Ja sam pocascen sto je medju nama profesionalni igrac battlefielda koji ubija iz baze u bazu famasom bez atacmenta i samo sa red dotom. Zivio

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
protjeran
pirat kaže...

oprosti ali ako mislis na mene ja neznam kada sam zadnjni put uzeo m16 eventulano ako je pokupim sa poda. u zanjih 5 mjeseci sam igrao pretezno sa famasom bas iz razloga da se lakse priviknem na recoil u bf4 za kojeg sam mislio da ce trebati neka vjestina da ga savladas. a ono kada sam probao razocaranje jer sve puske imaju manji reoil od m16{#}

16 godina
moderator
BFBeast kaže...
oprosti ali ako mislis na mene

Ne,ti nisi "pro"igrač.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
BFBeast kaže...
oprosti ali ako mislis na mene

Ne,ti nisi "pro"igrač.{#}

On je pre pro!

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma pusti ga lol, nema on pojma što je recoil.

Srao je da ide u Americas army a nije došao, tamo recoil otkida do neba.

Nisam ga vidio da je baš igrao sa g3 ili scar-.h u bf3 koji su imali najveći recoil. Također nisam ga vidio da je igrao LMg kao cyber ili neki, di strojare otkidaju koliki recoil imaju.

Uzme famas, koji ako uspiješ držati miš malo prema dolje, cijelu sekundu dok ispuca cijeli 26metaka i onda misli da zna kontrirati recoil

O čem pričamo onda?

Ah mudina, kakav klaun.

pirat kaže...

Ne, oni se žale, tj. mudina se žali što je sad ''recoil manj'' pa nedaj Bože neki nub njega može ubiti.
U bf3 je on dominorao sa easy mode puškama, a sad kad su sve tobož easy mode nije u redu jer velim ne može kdr nabiti prkeo 2.0 i zat ne spava ne jede ništa propao je

{#} ti ocito nisi nikada igrao sa svim puskama pa nemas piojam koja ima najveci reoil. pa ove dvbe puske koje si napisao nemaju nikakav recoil osim ako mislis da taj verticalni recoil za tebe prevelik. uzmi famas bez ikakvih atacmenta i stavi na njega supresorr da ti spread bude veci pa da vidim hocesl li svladati taj recoil.(odnosno pogoditi nekoga)

imas pravo nemogu uopce spavati zbog bf4. ni prvioh mjesec dana nisam mogao spavati kada je izasao bf3 jer  sam imao k/d oko 0.80.

znam ja da tebe  tjesi sto mozes bolje i lakse ubijati ljude u bf4 jer nisi mogao u bf3, jer je za zebe u bf3 g3a3 i scar imaju najveci recoil.

zapravo mi se neda sa tobom prepucavati jer nisi moja klasa.{#} to je kao da neki lokalni racer pametuje schumaher. zato FO

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 11:54 (BFBeast).
16 godina
moderator
BFBeast kaže...

a ono kada sam probao razocaranje jer sve puske imaju manji reoil od m16{#}

Ne vjerujem da si već sve puške otključao pa znaš kakav recoil imaju.

Vjerujem da se npr. Zdenko osječa ugroženim jer kad je došao s M16 među "normalan" narod koji je znao uzet inžinjerca/supporta vrlo lako ih je pohaksao.

A sad kad te inžinjerac s AK 5C pohaksa onda odmah cendranje.

سمندری ڈاکو
15 godina
BFBeast kaže...

{#} ti ocito nisi nikada igrao sa svim puskama pa nemas piojam koja ima najveci reoil. pa ove dvbe puske koje si napisao nemaju nikakav recoil osim ako mislis da taj verticalni recoil za tebe prevelik. uzmi famas bez ikakvih atacmenta i stavi na njega supresorr da ti spread bude veci pa da vidim hocesl li svladati taj recoil.

imas pravo nemogu uopce spavati zbog bf4. ni prvioh mjesec dana nisam mogao spavati kada je izasao bf3 jer  sam imao k/d oko 0.80.

znam ja da tebe  tjesi sto mozes bolje i lakse ubijati ljude u bf4 jer nisi mogao u bf3, jer je za zebe u bf3 g3a3 i scar imaju najveci recoil.

1. supressor je atačment

2. supresor ti smanjuje spread, smanjuje brzinu metka i povećava pad dmg preko rangea

3. Prihvati da si lokalni forumski klaun i pusti da te ismijavamo

4. odi igrati bf4 malo, nisi već dugo, ta odvratna igra koju nisi kupio.

5. nisam tvoja klasa, nemogu si samo tako spustiti iq na veličinu tenisice ni da probam

6.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 11:54 (fila2208).
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

{#} ti ocito nisi nikada igrao sa svim puskama pa nemas piojam koja ima najveci reoil. pa ove dvbe puske koje si napisao nemaju nikakav recoil osim ako mislis da taj verticalni recoil za tebe prevelik. uzmi famas bez ikakvih atacmenta i stavi na njega supresorr da ti spread bude veci pa da vidim hocesl li svladati taj recoil.

1. supressor je atačment

2. supresor ti smanjuje spread, smanjuje brzinu metka i povećava pad dmg preko rangea

3. Prihvati da si lokalni forumski klaun i pusti da te ismijavamo

4. odi igrati bf4 malo, nisi već dugo, ta odvratna igra koju nisi kupio.

5. nisam tvoja klasa, nemogu si samo tako spustiti iq na veličinu tenisice ni da probam

6.{#}

Fila necu te vrijedati. ali molim te odi obrazuj se. supresor nikako nesmanjuje spread. kao sto sam rekao necu se s tobom prepucavati jer nisi tehnicki podkovan i nisi moja klasa. stoga je ovo prepucavanje suvislo. 

prvo moras nauciti teoriju da bi bio dobar u praksi. a ti neznas ni teoriju.

btw koliko ja znam ti si rekao da ce igra biti opotimizorana za amd i da kada izade sve ce biti popravito.  a od navedenog nista nije tocno. Ako nemas novaca ja cu ti platiiti kartu do svedske da odes tamo njima lizati guze. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 11:58 (BFBeast).
15 godina
BFBeast kaže...

Fila necu te vrijedati. ali molim te odi obrazuj se. supresor nikako nesmanjuje spread. kao sto sam rekao necu se s tobom prepucavati jer nisi tehnicki podkovan i nisi moja klasa. stoga je ovo prepucavanje suvislo. 

prvo moras nauciti teoriju da bi bio dobar u praksi. a ti neznas ni teoriju.

Ahaha jadnik.

http://symthic.com/bf3-weapon-comparison?wep1=FAMAS&attc1=Suppressor&wep2=FAMAS&attc2=None

Pogle u sredinu, lijevi je famas sa supresorom, desni je bez.

Kad pucaš. ads, supresor smanjuje spread metaka sa 0.4 na 0.3, ali zato smanjuje drop off point, smanjuje brzinu metka i RECOIL sa o.35 na 0.315.

Dakle smanjuješ si RECOIL da bi ti bilo lakše igrati sa famasom...a sad pričaš o super velikom recoilu, ma lol.

usporedba scar i famas: http://symthic.com/bf3-weapon-comparison?wep1=SCAR-H&attc1=Heavy+Barrel&wep2=FAMAS&attc2=Heavy+Barrel

0.530 prema 0.382 recoil...

Prmea tome...

Opet si ispao klaun!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 12:01 (fila2208).
16 godina
Battlefield 4

Jutarnje razgibavanje s Frapsom...

Igra mi radi savrseno (da pokucam u drvo), nema trzanja, FPS dropa, random crasha, RSOD-a i sl. nuspojava. Trenutno sam jos uvijek na official 13.9 driverima (Win 8.1). Ja sam super zadovoljan... 

Dva random servera (Paracel Storm i Zavod) i zadnji bench je kod Cece na serveru (Golmud Railway). Hvala ti Ceco sto si me naguzio na krovu! {#}

Komp pod Moj PC. Postavke su mi Ultra/High + HBAO... dolje je scr. postavki.

Paracel Storm - bf4

Frames: 99698 - Time: 1229313ms - Avg: 81.101 - Min: 59 - Max: 154

Zavod 311 - bf4

Frames: 52771 - Time: 580516ms - Avg: 90.904 - Min: 61 - Max: 178

Golmud Railway - bf4

Frames: 296523 - Time: 2619062ms - Avg: 113.217 - Min: 63 - Max: 200

Postavke Postavke
http://imgur.com/a/gQSx8#0
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 12:11 (Rupy).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4
Moj PC  
4 4 hvala 0
12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Nema nista od fajta netucem se sa slabijim od sebe. kada vude moja klasa onda mizda razmislim.

fila bez ljutnje ali stvarno si noob, jucer si isao igrati esl i odma si plakao jer sam cu da su te razgusila jedna pro ekipa na I.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 12:08 (BFBeast).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim ja niste jučer niš podbacili pod jaja.. Heba vas bf i tko ima veći. 

Kad je bila beta neki su govorili šta sve nije dobro, drugi branili da je to samo Beta, da je finalna igra daleko od bete. I na kraju Beta radila bolje od finalne igre tj nije se rušila iz ne znam kojeg razloga.Bf3 je prvih mjesec dana bio katastrofa, više vremena sam proveo u chatu sa supportom nego u igri.

Mape su odlične, boje lijepe, hardverski mi se čini manje zahtjevniji od Bf3. Vidim da svi u prosjeku dobivaju više Fps-a.

Heli se vozi odlično a ova recoil prepucavanja ću ostavit vama. 

I mislim da se Bf vratio baš tamo gdje treba, u bf3 su svi gledali neke statistike i pazili na svaki ispaljeni metak da im ne padne acc. Ovdje to mislim da nije slučaj i više se gleda na objective i teamwork.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Opet si ispao klaun!!

On je klaun, ali bome ni ti nisi bolji kad se uporno raspravljaš s njim. Ova igra je tek izašla i trebalo bi valjda bit dovoljno materijala za pričat o samoj igri, a ne da se već sad spama tema s nečim što nema veze s vezom. Imate Bf3 pa se tamo prepucavajte o tome kakav je recoil famasa s kojim attachmentom.

12 godina
protjeran
ARazer kaže...

Vidim ja niste jučer niš podbacili pod jaja.. Heba vas bf i tko ima veći. 

Kad je bila beta neki su govorili šta sve nije dobro, drugi branili da je to samo Beta, da je finalna igra daleko od bete. I na kraju Beta radila bolje od finalne igre tj nije se rušila iz ne znam kojeg razloga.Bf3 je prvih mjesec dana bio katastrofa, više vremena sam proveo u chatu sa supportom nego u igri.

Mape su odlične, boje lijepe, hardverski mi se čini manje zahtjevniji od Bf3. Vidim da svi u prosjeku dobivaju više Fps-a.

Heli se vozi odlično a ova recoil prepucavanja ću ostavit vama. 

I mislim da se Bf vratio baš tamo gdje treba, u bf3 su svi gledali neke statistike i pazili na svaki ispaljeni metak da im ne padne acc. Ovdje to mislim da nije slučaj i više se gleda na objective i teamwork.

to je filla sve govorio. a na kraju sada finalnu verziju  nemogu ni igrati. sada ce on reci da je sve to normalno strpite se ljude 2 godine popraviit ce oni to. i onda kada izade BC3 onda ce reci ma u BC3 ce to sve bolje biti. ovo im je bio novi engine pa su se navikavali..

fila je jedan od najnaivnih likova na ovome forumu. upisam se od smjeha kada citam njegover postove i divim se njegovome optimizmu i zalupanosti igrom. Fila zeni tu svoju curu i odi u bf4 radi u dice-u ja cu ti dati preporuku da si guzolizac. kao dokaze cu im prevesti tvoje postove na swedski da se uvjere da si njohov covjek. sada smo u EU. curi prsten na ruku i pout pod noge.

Dice treba takvih strucnih i vidiovitih ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 12:15 (BFBeast).
17 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

Fila necu te vrijedati. ali molim te odi obrazuj se. supresor nikako nesmanjuje spread. kao sto sam rekao necu se s tobom prepucavati jer nisi tehnicki podkovan i nisi moja klasa. stoga je ovo prepucavanje suvislo

Ne mogu više...

Ljudina, pogledaj što znači suvislo!

(suprotno od onog što ti misliš da znači)

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne mogu više...

Tko nam se to vratio? {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ga, počeli smo s tim tko je čija klasa i tko je s kim dostojan raspravljati...

BTW predlažem da ubuduće apsolutno svaki post analiziramo i ispravljamo pogreške. :) Možda mu dosadi, a na koncu će profitirati jer će nešto i naučiti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 12:21 (Danny_HR).

1 0 hvala 4
12 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...
Friday kaže...

Ne mogu više...

Tko nam se to vratio? {#}

glavnim spamer poslije file. Ipak je fila na vrhu hranidbenog lanca.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice