nemm problema sa nikakvim rušenjima igra,errorima i ostalim sranjima ali igra je prepuna bugova :)
nemm problema sa nikakvim rušenjima igra,errorima i ostalim sranjima ali igra je prepuna bugova :)
ima li netko riješenje za rušenje igre u chapteru gdje je brana? vidim po netu da puno ljudi ima problema preć SP od tog novog patcha...
ili se moram strpit za novi patch. koji će ispravit to.
Meni je smrzavalo u onom dijelu gdje treba čamcem uči u brod. Jedino rješenje je bilo krenuti taj level od početka.
Očito je da igra ne pamti grafičke postavke. Treba napraviti restart da bi se primjenile. Sad imao sam fps drop na dosta mapa. Onda sam stavio na medium (prije je bio auto (high) ) i restartao igru i od tad stabilnih 60ak fps na 720p. Mogao bih jedino probat malo dignuti na medium-high da vidim gornju granicu za 60 fps.
ima li netko riješenje za rušenje igre u chapteru gdje je brana? vidim po netu da puno ljudi ima problema preć SP od tog novog patcha...
ili se moram strpit za novi patch. koji će ispravit to.
Meni je smrzavalo u onom dijelu gdje treba čamcem uči u brod. Jedino rješenje je bilo krenuti taj level od početka.
a to mi je jedino i preostalo. a ćemo sve nanovo... :D
Evo fraps log od noćas
CQ large - 2013-10-31 00:37:01 - bf4
Frames: 3606 - Time: 60000ms - Avg: 60.100 - Min: 43 - Max: 90
2013-10-31 00:50:56 - bf4
Frames: 3717 - Time: 60000ms - Avg: 61.950 - Min: 49 - Max: 122
CQ domination - 2013-10-31 01:12:37 - bf4
Frames: 4292 - Time: 60000ms - Avg: 71.533 - Min: 56 - Max: 104
2013-10-31 01:19:12 - bf4
Frames: 4450 - Time: 60000ms - Avg: 74.167 - Min: 54 - Max: 98
Znači, kako sam rekao ranije, 13.11 beta6, w8.1 pro x64. Grafa na stocku, proc na 4ghz, postavke sve ultra, hbao on, msaa 4x, motion blur off, reza 1920x1080.
Ne želim ti pametovati...ali zašto nebi skinuo ovo msaa barem i onda imao uvijek minimalno 60-65?
Sugestija. Effecte također možeš skinuti i još neke sitnice radi bolje fluidnosti i preglednosti.
Ako ti treba, javi se pa ti lako dam postavke koje koristim, mislim da je to dobar odnos između kvalitete i fluidnosti jer imam oko 90 sa njima :)
ljudi jel igra tko na dual coru kakvome?
Zašto bi? Battlefiled 4 je "Next gen" igra iz kraja 201e, nismo u 2005oj.
Kakav nepotrebni bahati ispad.
čemU? Pa nemaju svi računala niti ulažu u njih. Dečko pita, možda ga zanima radi sp-a samo...uostalom jedan dobar i3 može gurati ovu igru bez problema, tako da, za čovjeka tvoje reputacije i znanja ovaj ispad ti nije trebao.
nhf.
Danas dođem s faksa i prvi metak koji ispalim, tripple headshoot sa CS-LR4 snajperom, cista sreca al mislim da mi to nikad nije uspjelo u bf3. Sad imam 13 winstreak, baš uživam u igri sam da uspijem još nac neku ekipu dobru za igru ne bi imo više razloga da izađem iz kuce :D
Mape su cisti orgasm, svaka iskustvo za sebe, stvarno čudo od igre.
Evo sad ne mogu 5 hebenih minuta igrati, a da mi se ne crasha.
Istina,malo su slabije performanse al s tim driverima nemamo rsod.
Ima netko problema s Battlescreenom na tabletima? Meni na iPadu nema šanse da se spoji, ni u beti ni sada
Evo sad ne mogu 5 hebenih minuta igrati, a da mi se ne crasha.
ma nabijem DICE/EA idio*e, dabog da propale obje firme
beta mi je radila ok,
izasla full igra,radi ok ali neda mi da se normalno spojim na server ako na njemu ima ljudi, na prazan server mogu uci, preko vpn-a mogu uci i na pun server
izdaju patch, crash svaku 2 rundu, i sad odjednom se crasha cim stisnem join server ni ne pocne loadat odmah bf4 stoped working
igra ko da se raspada sama od sebe, smece jedno
ljudi jel igra tko na dual coru kakvome?
Ja igram na dual coru. Radi onako prosecno na medium-high postavkama i full hd-u, dok je antialiasing iskljucen skroz i dobijam u proseku 30 fps-a, nekad ode i na blizu 40 ali to je veoma retko, a zna da padne i na 25, ali uglavnom je uvek na 30. Jedino imam zamerku sto mi ponekad kao igrica zamrzne na sekundu kao da ima onaj stuttering ili tako nesto verovatno zbog procesora, mada drzi se i3 samo tako.
Istina,malo su slabije performanse al s tim driverima nemamo rsod.
RSOD? Nemam to, kako to dobijem?
Eh da, radi mi i iPad :D
Ja sam upravo ispao nakon pitajbogakojegporedu crasha i više se nemam volje ni vraćati na server.
Igra je super i sve je krasno i bajno, ali kad bi se to moglo igrat 2-3 runde u komadu bez piz.darija poljubio bi daniela matosa u dlakavu guzicu.
Igramo defuse mod, koji je btw zgodan mod jako sličan S&D, i što se tamo događa... spawnam se i krenem da bi nakon par sekundi prešao u spectator mode ničim izazvan.
Dakle moj vojnik/avatar stoji na mapi bespomoćno, a ja sam u spectator modu i gledam druge ljude kako igraju.
To traje od 30 sekundi do minutu i onda se vratiš na avatar ako imaš sreće da te nije netko ubio dok si bespooćno stajao k'o telac na mapi.
Stalno nešto trza, šteka, guši se, crasha, 1000 sranja.
Koji klinac smo igrali BETU?!!
Koja je bila majka po bugovima naspram ovog što smo dobili.
Ponavljam, igra je super, al što će ti sve to kad ju ne možeš igrati.
Ali to nikad neću shvatiti...tako je bilo i bf3.
Sjećam se prvog tjedna samo something went wrong, lol.
Beta je puna bugova, dočekaš full igru i onda opet? Koji qurac. Pa tko njima testira tu igru....mislim, stvarno blesavo...ali budu popeglali, nadam se, tj. moraju, i to uskoro.
Kad biraš server, moraš naći onaj s pingom barem ispod 100ms, a i trebaš barem dual core za low detalje i neku karticu srednje klase. I da, moraš imati barem 4/0,5 mbps vezu na net.
Evo fraps log od noćas
Znači, kako sam rekao ranije, 13.11 beta6, w8.1 pro x64. Grafa na stocku, proc na 4ghz, postavke sve ultra, hbao on, msaa 4x, motion blur off, reza 1920x1080.
Ne želim ti pametovati...ali zašto nebi skinuo ovo msaa barem i onda imao uvijek minimalno 60-65?
Sugestija. Effecte također možeš skinuti i još neke sitnice radi bolje fluidnosti i preglednosti.
Ako ti treba, javi se pa ti lako dam postavke koje koristim, mislim da je to dobar odnos između kvalitete i fluidnosti jer imam oko 90 sa njima :)
Ma jok, kakvo pametovanje, to je konstruktivan i dobar savjet. Naravno da ću smanjit msaa i poigrat se postavkama da dođem na 90-100fps avg kao i u bf3, ovo je samo guštanje prvih tjedan dana u mapama i vizuali, malo onako, njuberski al za dušu
Kad biraš server, moraš naći onaj s pingom barem ispod 100ms, a i trebaš barem dual core za low detalje i neku karticu srednje klase. I da, moraš imati barem 4/0,5 mbps vezu na net.
Da, jer inače se spajam/o na kineske servere sa dial up modemom i igramo preko bojlera
Evo fraps log od noćas
Ma jok, kakvo pametovanje, to je konstruktivan i dobar savjet. Naravno da ću smanjit msaa i poigrat se postavkama da dođem na 90-100fps avg kao i u bf3, ovo je samo guštanje prvih tjedan dana u mapama i vizuali, malo onako, njuberski al za dušu
Da, jer inače se spajam/o na kineske servere sa dial up modemom i igramo preko bojlera
Eto vidiš! Da si ranije znao...
Ima netko problema s Battlescreenom na tabletima? Meni na iPadu nema šanse da se spoji, ni u beti ni sada
Andorid, same shit.
LOL, WTF?
Možda kao i sa 128 slot serverima na BF3? Moguće i da je zbrojan neki spectator i commander...
Vidiš, ovo za ping nisam znao.
Jbga, kad to LVLcap nikad nije spominjao u svojim tutorialima.
Hvala na savjetu!
Moram kucnut o stol, ne ruši mi se gejm tako, ali me ubija kampanja, sp.
ruši se na animaciji prije levela sa branom i ne mogu je završiti...:(((
tako da čekam do daljnjeg da riješim sp da dobijem one wepse.
ali inače, ok radi, ne žalim se, ali uvijek može bolje
ma radi igra vrhunsko i sve super izgleda i to sve ali unutar jedan sat igranja imao sam bf4 has stoped working, dva crvena ekrana i jednom sam ušao u igru i neću reć da je igra trzala nego kao da vraća sliku svakih 4-5 sekundi.
znači vozim jet ili heli i slika titra.
praktički nemreš nit odigrat normalno u komadu bez nekakvih gluposti.
i izbacili telci i patch i amd driveri izašli dvaput i još uvijek zeza....
eto to je moje igranje prvih sat vremena.
radi ko bebica... za sada.
kako grafa to guta....na kojim detaljima i rezi igraš?
odigrao lancang dam
igra je na max postavkama lock na 60 fps radi besfakingprijekorno
zvjer od igre Z V J E R
nije mi jasno kako kad imamo skoro isti pc i meni nije lockana na 60 sve na max.
jesi upalio AA?koja rezolucija?koja mapa?koliko igrača.
meni pada do 45 što mi ustvari uopće ne smeta
aa x 4 sve max
gle nisam ja mjerio fps samo imam osjecaj da uopce nema dropova
conquest large x64 sam igrao
kako grafa to guta....na kojim detaljima i rezi igraš?
sve ultra osim AA to je na LOW i onaj HBAO. I sad mi se srušila igra bez rsod-a. nisam si još instalirao afterburner da pratim malo fps-e ali ovako odokativno mogu reći da doslovce klizi...
Kupio jahtu sa svom dodatnom opremom
Sad jos samo da ljeto dodje