naravno da je. barem narednih 10god. kajem se sto sam ikada uzeo amd. procesora sam se rijesio a poslije cu i grafe.
sudis komad hardvera po neoptimiziranom portanom poluproizvodu
naravno da je. barem narednih 10god. kajem se sto sam ikada uzeo amd. procesora sam se rijesio a poslije cu i grafe.
sudis komad hardvera po neoptimiziranom portanom poluproizvodu
ljudi ja ne znam, ali imam amd kartice i to dvije u cf-u i nemam apsolutno nikakvih problema. I ovakva šugava verzija mi leti.
Evo da se i ja javim, da vidite da ima i nekog kome sve radi flawless.
Kulturno sam čekao legalni početak igre, dakle krenuo igrat u ponoć i nešto sitno, konfa iz moj pc, w8.1 pro x64 original.
Niti jedan crash, niti jedan rsod, niti jedan frejmdrop, sve radi bez ijedne greške. Isprobao 5 servera, 5 mapa, cq large i domination, za sad.
Postavke custom - sve ultra, odvrnuto do kraja, 4xmsaa, jedino motion blur amount na 0%, kako imam na svim igrama; avg fps 60 na cq large na 3 mape, mjereno frapsom, na dominationu 75 fps-a avg, također benchano frapsom.
Driveri 13.11 beta6, to sam zaboravio napomenuti; išao sam app metodom, ako bude radilo s njima kak treba, ne diram ništa, ako ne, skidam beta7, ili vraćam na 13.9, no nema apsolutno nikakve potrebe.
Dojam o igri - mrak mrakova, očaran sam sa 99% igre, mapama, hitregom, mehanikom igre, svime. Jedina zamjerka ide na jetove, to je tih 1%, ali za mene kao 'letača' to je ogromnih 1%, jer su mape, bar ove isprobane dosta male i nema baš nekog manevarskog prostora za jet letenje, ali što je najgore, mehanika letenja je sada katastrofa, imho; nakon stotina i stotina sati u jetovima u bf3, za sad se ne vidim uopće u njima, morat ću se gadno privikavati na ovo čudo. Destrukcija je odlična sada, levolution je opako dobar i zanimljivo promijeni mapu i taktiku igranja po istoj, vozila sam isprobao gotovo sva, ne vidim nekakve drastične razlike od bf3 u kopnenim vozilima, i dalje su mi predobra kao i tamo, hitreg je odličan.
prvo sam imao gtx460 ali kada sam mjenjao grafu vecinom su svi imali 6950 pa sam uzeo nju. jedina joj je prednost sto se sa dual fanom gotovo negrije a i necujna je. ali ovo sto se desava sa bf4 mi je stvarno diglo tlak da je uopce nebi prodavao nego je samo zasiljio u smece.
Na kojoj karti igras koje drivere koristis?
6950 ove zadnje beta. sto je zanimljivo imam vise fps-a nego u bf3 ali brate mili kada stane stekati nestaje nikako nego moram resetirati komp jer nemozes ni task menager otvoriti.
Tebi sigurno nije do grafe.I ja sam imao 6950 i bf3 je doslovno letio,tak da mi ne ide u glavu kak ti imas veci fps u bf4 nego u bf3.
#4 Battlefield 4 Sound Looping Crash Fix
First things first, make sure that your GPU drivers are up to date.
If you are using any third party programs like Nvidia true audio, uninstall them to see if the crash goes away. Also, if you are realtek user, check on the manufacturer’s website to see if there are any updates for your hardware.
....Interesantno...
Realtek je 29.10 (prije 2 dana) izdao nove drivere.
Snimiti, ili radije ne dirati?
Btw, "Driver only" i zauzima preko 100 MB! Za zvucnu karticu
I onda se pitamo kud nam nestane mjesta na disku...
Nekima crveni ekran,nekima samo izbacuje,nekima zastajkuje a meni
kita u dupe od bnet-a .Ne radi mi internet vec 2-3 dana tako da nisam jos ni skinio igru.
Spojim se na internet radi 5 min i veza pukne i onda reset i tako u krug.
Na driverima 13.9 bio RSOD, stavio zadnje beta drivere od AMD-a i sad je bf4 stopped working.
Ima li jos itko problema s keybindanjem (štakor G700)?
ja sada ima zadnje drivere i nemogu odigrati duze od 5 min. a kada imam bilo koje druge drivere onda mi nakon 5mi. pocne slide show da moram resetirati komp. znam sta bi mamic rekao za amd i njihove drivere
Sve aplikacije trebaju resurse, virutalna memorija od windows 8.0 ili 8.1 staviti na 10-16 GB..........................
Svakome preporučavam da ne igra igre koje potiču bilo kakvo nasilje, sukob ili uništavanje....
Uzeo sam u g2play Battlefield 4 Premium DLC EA Origin Key Pre-order 44EURA. Raspravljam se na forumu gdje, kako, sta, koji kupiti. Nakraju sam kupio kao i decko iz prethodnih postova.
'''' Koliko vidim kupio sam BF4 PREMIUM DLC, koji u sebi nema BF4!!!! kako sam se sjebo lol :)
dodao sam kljuc jos jutros na origin i vidim nema mi igre.... pa ne mogu vjerovati .... ''''
ja sam na ovo bio upozorio pet puta.pisao kao majmun ali postovi očito ne čitaju.i sam sam se skoro bio tako zaebo
dx ili low on virtual memory
Directx će otići pa pa uskoro,....
Valjda će Mantle popraviti stvar kad izađe sa sljedećim patch-om,....
Valjda je DX skužio da su mu dani otpisani,.....
Da.
Neke tipke poslije bindanja rade u Key Bindinga u opcijama, ali ne kasnije u igri!
Na driverima 13.9 bio RSOD, stavio zadnje beta drivere od AMD-a i sad je bf4 stopped working.
Ja isto dobivam taj BF4 beta has stopped working, a imam nvidiu.
Kakvih problema s bindanjem? Mislim ja sam u Logitach softwareu dodijelila keystroke na pojedine tipke i u igri normalno radi. Direktno u igri mi ne prepoznaje sve tipke, ali čini mi se da to nije ni u BF3 radilo.
Meni s 13.11 beta 8 jučer radilo bez problema.
Dvaput mi je mijenjalo mapu bez crvenog ekrana.
Mini FPS test, 1080p mix ultra/high/low, uglavnom nije dropalo niže od toga što je na videu, Operation Locker komotno povuče do 120FPS. Win7, BTW.
Čini mi se da je knife animacija brža nego u beti . Itko drugi to primijetio?
Navedenu rundu teško pobijedili, ali kad sam noob pa sa negativnim K/D budem prvi:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/395706049469818048/199586046/
Ovaj prvi engi launcher je smeće BTW, 48K bodova do RPG-a... Morat ću igrat domination do prvih SS-ova u klasi izgleda... Inače, odigrao 5 rundi u komadu na istom serveru, povremeno lag spike-ovi, ali inače zadovoljan viđenim.
Moj PC je lijevo.
Brate sve mi blica u milijon boja WTF!!
Ugasi cheat
Da.
Neke tipke poslije bindanja rade u Key Bindinga u opcijama, ali ne kasnije u igri!
Upravo tako, stavim si bočne tipke na generičke postavke i ne šljaka, tek kad im dodijelim na editu neki keystroke onda radi.
Poprilično glupo :)
Ja isto dobivam taj BF4 beta has stopped working, a imam nvidiu.
Kakvih problema s bindanjem? Mislim ja sam u Logitach softwareu dodijelila keystroke na pojedine tipke i u igri normalno radi. Direktno u igri mi ne prepoznaje sve tipke, ali čini mi se da to nije ni u BF3 radilo.
Da radi tek s keystrokom, a ne radi s generičkim postavkama tipke. Stavi mi npr. button 3 za bacane med kita al ne šljaka u igri...
Meni s 13.11 beta 8 jučer radilo bez problema.
Dvaput mi je mijenjalo mapu bez crvenog ekrana.
Nema više crvenog ekrana od kada sam stavio zadnje beta drivere, al mi se sad nakon nekog vremena javlja stop working...
Napokon još netko osim mene...
Jetovi su skroz drugaciji za upravljat, sada svaka njubara može se zvati dogfighterom jer okretni radijus se jako malo smanji ako se vrtis na brzini od 300-310
Kamera isto i samo upravljanje je jako drugacije i u vecini slucajeva se pogubim ko budala i na kraju završim dog fightajući sam sebe
oni stealth jetovi su ocajni, u smislu da moram koristit fakin heatseekere da bi neki normalniji dmg napravio drugima, a da ne govorim o fakin minigunu koji daje manji dmg nego ljubičasti dildači iz saint rowa 3
ali zato attack jetovi yebu mame, vec 2 ss skupljena, and counting...
Meni igra radi li-la. U dvije mape imao FPS drop, sa 50-60 mi padne na 30-35, pa opet raste i onda dođe ona mapa sa lokomotivom u sredini i radi skoro stalno na 50-60 fpsa bez prevelikih dropova. Što je najgore onaj iritantni sound loop mi samo pogoršava stvari pa mi se još više čini kao da trza. Uglavnom igra izgleda i djeluje dobro, ali treba još poliranja kako bi blistala.
btw...Ljudina kad pišeš s mobitela isključi WYSIWYG opciju kod pisanja posta(tamo gore desno) jer u suprotnom ti ostavlja velike razmake između riječi.
Jedino rušenje koje imam je to kada me ubijaju ko zadnjeg njuba pa se srušim.
Šalu na stranu. Definitivno mislim da za ovu igru windowsi trebaju biti "čisti". Svježa instalacija i (ili) dobro održavanje sistema.
Ovaj prvi engi launcher je smeće BTW,
Taj launcher je čisti dokaz da je BF4 rađen za njubove.
Dovoljno je samo usmjeriti raketu prema vozilu, a dalje on sam radi - baš kako njubovi vole.
Kad već njurgam ima još jedna stvar.
Mapa Dawnbreaker kao mapa nije loša, ali ako si u avionu onda je katastrofalna.
Zračni prostor je toliko velik da se praktički moraš vrtiti ukrug non-stop.
Okreneš i nakon dvije sekunde si već izvan mape...
BTW na toj mapi je jučer pao prvi base rape.
Ajde, nećemo stalno kenjat... hitreg mi je jučer radio izvrsno.
Ne samo kad ja gađam druge, nego i kad gađaju mene... osjetio sam svaki put metke i često vješto izmicao smrti za razliku od BETE gdje sam padao doslovce u djeliću sekunde.
Nadalje, mijenjam izjavu da je Zavod pretamna mapa... Zavod je jako lijepa mapa - I like it, I like it a lot!
Nema više crvenog ekrana od kada sam stavio zadnje beta drivere, al mi se sad nakon nekog vremena javlja stop working...
Mislim da ja nisam još imao "stop working"?
Znaju serveri često pucat - možda je zbog toga, ali ne sjećam se kakvu bi mi poruku bi izbacivalo u tom slučaju.
Kamera isto i samo upravljanje je jako drugacije i u vecini slucajeva se pogubim ko budala i na kraju završim dog fightajući sam sebe
oni stealth jetovi su ocajni, u smislu da moram koristit fakin heatseekere da bi neki normalniji dmg napravio drugima, a da ne govorim o fakin minigunu koji daje manji dmg nego ljubičasti dildači iz saint rowa 3
Letači da vas čujem.... u velikim helićima mi desna tipka za gledanje sa strane i gore radi normalno.
Na malom heliću i u avionima mi to ne radi.
Jel to normalno ili treba namjestiti negdje nešto?
Ovaj prvi engi launcher je smeće BTW,
Taj launcher je čisti dokaz da je BF4 rađen za njubove.
Dovoljno je samo usmjeriti raketu prema vozilu, a dalje on sam radi - baš kako njubovi vole.
Seems legit: http://www.military.com/video/operations-and-strategy/antitank-weapons/mbt-law-demonstration/666271419001/
Što je najgore onaj iritantni sound loop mi samo pogoršava stvari pa mi se još više čini kao da trza.
Realtek na maticnoj?
Jesi probao one drivere koje sam stavio danas?
Brate sve mi blica u milijon boja WTF!!
Ugasi cheat
Jednom cheeter uvijek cheeter,
Realtek na maticnoj?
Jesi probao one drivere koje sam stavio danas?
Ne, VIA. Ali nema to veze do zvučne ja mislim. Jer jučer kad smo igrali svima na TSu nam je u isti tren i na istoj lokaciji nestajao zvuk. To je DICE opet nesposoban.
Meni igra radi li-la. U dvije mape imao FPS drop, sa 50-60 mi padne na 30-35, pa opet raste i onda dođe ona mapa sa lokomotivom u sredini i radi skoro stalno na 50-60 fpsa bez prevelikih dropova. Što je najgore onaj iritantni sound loop mi samo pogoršava stvari pa mi se još više čini kao da trza. Uglavnom igra izgleda i djeluje dobro, ali treba još poliranja kako bi blistala.
btw...Ljudina kad pišeš s mobitela isključi WYSIWYG opciju kod pisanja posta(tamo gore desno) jer u suprotnom ti ostavlja velike razmake između riječi.
Malo gledam postove ljudi koji imaju dropove. I koliko sam skužio svi imate amd proceve. just sayn