Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

dobio key od g2playa

sad samo treba doći doma s posla i poceti preloadati

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...

Još ne mogu igrati četorku pa se spremam da se okitim ovim điđama miđama {#}

Tko bi rekao da ti imaš smisla za umjetnost. Stvarno si pun iznenađenja :) ili je to mali crtao? :P

13 godina
kach kaže...

Jel ima netko problema sa zvukom dok je u tenku..? Gubi se na momente,jel to bug ili je samo meni?

Ja sam gubio zvuk a nisam bio u tenku {#}

Doduše kako sam instalirao sve, nisu mi baš dobri  7.1 driveri za slušalice pa je možda do toga.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

Ko je uzeo na g2play nek si pogleda mail. počeki su slat ključeve.

I ključevi su skenovi sa kutija!

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Mojeg ključa sa g2a još nema... {#}

BTW, prvi PBban:

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-aa32a2b9-vb323978.html

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ok,jucer sam na chatu bio zatrazio da mergeam accounte. 

Lik mi je rekao da nema tu 'power' da napravi to i da me je proslijedio na visi level (Proooomooteeeeeddd ) i da ce mi se putem maila netko javit. 

Poslao mi je na oba maila verification code i to je sve ok bilo-proslo. 

Dali je netko od vas to bio radio? Koji postupak je bio ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

hm.. prvi dojmovi za igru su meh... dam joj jos dva dana fore i onda povrat. Beta je imala opravdanja ovo nema.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 8:47 (ceco22).
Moj PC  
4 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

da pogodim: mobilni AA {#} ili idiotproof mbt law launcher?!? 

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 8:48 (berto).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ne bugovi, lose rasporedjena vozila, propadanje kroz nebo u zemlju, no sound bug, instant kill bug, totalni ne balans vozila po mapama( stave jet na mapu di se ne moze ni da valja okrenuti, a na mapu koja je srce dala za vise vozila po zraku stave ateljeriju i koji tenk{#}) banals sami vozila(onaj brod je daleko OP). Uglavnom koliko vidim vise od pola bolesti Bete je jos tu. Igra radi glatko i grafika je stvarno ok, ali nazalost je to sve sto mogu reci zasada. (nazalost)

Moj PC  
5 6 hvala 2
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

BTW, prvi PBban:

Aj pozuri trebam gunnera za heli :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nocas oko 3h, dosao premium key sa g2play, malo sam ih pozurio sa mailom da imam "spor net" i neželim ostavit komp upaljen kad sam na poslu, pa su me pogurali preko reda!

:D

vidimo se na serverima momci!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Anderz El napravio mini review prvih 6 Assault pušaka:

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 4
Ceco,meni sve izgleda kao da igra ima dosta malo problema u odnosu na sve ostale bf igre.

Koliko vidim samo dvojica nemogu igrati zbog onog dx errora,ostali svi normalno igraju.

Ovih par bugova će vjerojatno ispraviti s prvim patchom.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Dečki Danny je konačno punoljetan.
Sretan 18 Rođendan.Pusa lijevo,pusa desno.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
24 0 hvala 1
16 godina
pirat kaže...
Dečki Danny je konačno punoljetan.
Sretan 18 Rođendan.Pusa lijevo,pusa desno.

Haha!

i jedna na sredinu??{#}

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4

ključ sa g2playa je tu.još samo 24gba :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Ceco,meni sve izgleda kao da igra ima dosta malo problema u odnosu na sve ostale bf igre.

Koliko vidim samo dvojica nemogu igrati zbog onog dx errora,ostali svi normalno igraju.

moraju poraditi na rasporedu vozila pod hitno. Paracel storm po meni najbolje napravljena mapa.

13 godina
TomoR kaže...

Mojeg isto jos nema. Jučer su samo slali bf 4 + china rising,danas valjda mi ostali dođemo na red :) Jos dok mi se to čudo skine mislim da necu igrat prije 2.11., jer na sesvete radim popodne {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni se igra smrzne kad dođe do rušenja nebodera u Šangaju. Događa li se to još nekome?

Ne znam je li to na svakoj mapi tako kad dođe do 'levolution' momenta ili je samo Šangaj u pitanju, jer osim Paracel Storma niti ne kužim kad se to dogodi. Paracel sam igrao samo jednom i čini mi se da nisam bio nazočan 'levolutionu'.

Za Šangaj znam pouzdano jer imam 2 od 2 smrzavanja.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Eto, i ja jučer odigrao par rundi i za sada su dojmovi pozitivni.

Destrukcija je puno bolja nego što sam se nadao.

Nisam igrao Shangai mapu pa ne znam jesu li tamo nešto mijenjali po pitanju toga, ali sam zato bacio jedan TDM na mapi sa puno manjih zgrada i svaka se razvaljuje bez problema.

Igrajući tu mapu sam imao osjećaj BC2 što me veseli.

Od mapa koje sam igrao Zavod mi je nekako pretamna... ali na njoj sam bio 3 minute jer je puko server.

Najljepša mapa od odigranih mi je ona sa velikom antenom/tanjurom u sredini mape.

Ta mapa je baš fino napravljena tako da na njoj za svakoga ima ponešto... infantry će se klat oko antene, snajperi po brdima, vozila svukuda.

Igra glatko radi, imao sam jedan manji framedrop, ali zato nakon svake partije, kad se prebacuje mapa komp mi se restarta uz crveni ekran.

Zapeo sam jedanput, prolazeći kroz vrata, u teksturu - i ni makac nisam mogao dok me nisu ubili.

Nisam siguran, možda sam se u BETI naviknuo pa mi sad ne smeta, ali kad idem ADS mislim da sad ne usporava toliko praćenje mete.

Još uvijek sam k'o pijan kad se krećem, ali i na to se treba navići.

Pao sam samo jedanput bez da sam dobio obavijest prije toga - ono o čemu je Fila jučer pisao, ali to bi moglo biti zbog toga što sam pretežno bio u vozilima i na velikom conquestu pa nije bilo škakljivih situacija.

Vozila... sviđa mi se mali Z - nekako je okretniji i glađi za vozit... ne znam, od vozila on mi je trenutno #1

Veliki helići... e oni su prilagođeni njublekima i sad ponovo treba učiti vozit praktički.

Ne dopušta oštre i brze manevre pa ćemo vožnju morat prilagođavat tome.

Koliko je dobro toliko je i loše što nema disablea... jučer me netko spusti u heliću na 12% i ja samo zbrišem i lagano se popravim i nazad u fajt.

Mislim da bi ipak na nekom niskom postotku helić trebao biti disejblan ili makar da se ne samopopravlja.

IFV je solidno vozilo, ali nekako mi je čudno što se treska k'o ludo.

Ko na federima da vozim poskakuje.

Avion sam probao onaj kineski i OK je za tih 2-3 minute što sam bio u njemu.

Al ono drugo čudo je prejako.... drugi avion Frogfut kako li se zove?

Dobio je dvije rakete od mene kad sam bio u onom kineskom, samo se otreso, okrenuo na mene i sa gunom me uništio u djeliću sekunde.

Trejs snajperskog metka ne smeta na mapama na kojima je vidljivost dobra - konkretno ona mapa s satelitskim tanjurom u sredini.

Ne pada mi više ništa na pamet?

Ukratko dobro i zadovoljan sam, ali premali je uzorak za bilo kakve ozbiljnije analize.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
16 0 hvala 7
12 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Meni se igra smrzne kad dođe do rušenja nebodera u Šangaju. Događa li se to još nekome?

Ne znam je li to na svakoj mapi tako kad dođe do 'levolution' momenta ili je samo Šangaj u pitanju, jer osim Paracel Storma niti ne kužim kad se to dogodi. Paracel sam igrao samo jednom i čini mi se da nisam bio nazočan 'levolutionu'.

Za Šangaj znam pouzdano jer imam 2 od 2 smrzavanja.

Imam isti problem, pa sam zato počeo izbjegavati Šangaj.

Na drugim mapama nemam nikakvih problema.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Inače, destrukcija je fantastična na mapama gdje je to omogućeno. A morska mapa je... vau :=), pogotovo kad se promijeni vrijeme...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Šta reći, koju posluku porati...

Vidio sam prije koju stranicu anketu i odličan je bio odgovor ponuđen: "Zbunjujuće dobra"

Definitivno je igra vizualno state of the art, glatko ide i na ultra i low. Optimizacija na nivou. Ono što sam odmah primijetio, nema rushanja... Ako sam negdje potrčao i pogledao ima li koga na mom nivou, neko drugi me skine sa neke zgrade ili podruma {#} Doduše to mogu pridodijeliti neznanju mapa, jer jednostavno ima toliko prolaza, zgrada, kuća, štala, favela gdje neki tip čuči i čeka da nekom uvali ciglu. Tim koji ima timski orjentirane igrače nema šanse da izgubi na publicu. Sinoć ja i kolege Blade išli po nekim domination serverima da malo pregledamo mape (jer CQ traje predugo) i svaki put smo upali u neki tim koji je na suprotnoj strani imao ljude ne TSu i nismo mogli skoro niti zastavicu uzeti.

Isto tako na nekim mapama (TDM railway mislim) jbt ja ne mogu vidjeti nikog. Valjda ona vegetacija, kuće prozori... ako sam imalo potrčao, ili s leđa ili sprijeda sam popio metak. Ginem ko šiparica na momačkoj.

Ugl, "zbunjujuće dobra igra" sa velikom dozom potrebe za timskom igrom. 

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

BTW, prvi PBban:

Bann 'em All 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 9:45 (Soldier977).
16 godina
Battlefield 4

Do kad meni stigne grafička, možda spegaju bugove.

Znam samo se tješim kaj nemogu igrati ali što mi preostaje? što??{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Do kad meni stigne grafička, možda spegaju bugove.

Znam samo se tješim kaj nemogu igrati ali što mi preostaje? što??{#}

A kakvu čekaš? Zašto uopće čekaš grafičku? Baš nema niti jedna nigdje na lageru? S Amazona stižu u 2-4 dana...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Battlefield 4

@antraks:

Ima disable na heliju, samo je sad na 10%, i ispod 10% se ne popravlja sam.

Bar je tako bilo u beti, ali po nekim filmićima što sam vido mi se čini da je i dalje tako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 9:54 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

@antraks:

Ima disable na heliju, samo je sad na 10%, i ispod 10% se ne popravlja sam.

Vidiš, to nisam znao.

Mene je spustilo na 12% - za dlaku ;)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
pirat kaže...

moraju poraditi na rasporedu vozila pod hitno. Paracel storm po meni najbolje napravljena mapa.

Paracel i Zavod su mi odlične mape. Radio teleskop u Araceibu mi je "malo čudna" i vrlo otvorena mapa, a flood mapa je kamperski raj.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

najbolje su mi ove plachip******ke sto poslije dan od psutanja od igre kukaju za bugove.

igra ovoliko kompleksna mora imati bugova i imace ih i narednih godinu i vise istalno izbacivati pathceve. 

zar iima nek odamu to do sad nije jasno?

kome smeta nek ne kupuje domah nekg nek ceka dve tri godine pa onda uzme igru i igra sa sdosta manje bugove, i dalje ce biti po koji ali puno manje. a

a ne poslije dva sata od downlaoda kuka i razi refund....idi molim te djeco brisite bale prvo pa onda u gaming :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
8 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice