Nemogu uopce niti SP pokrenut barem.. :( Odem na koreju vpn i origin mi ode u offline mode i pljuga...
Pa isključi origin pa tek onda uključi vpn te onda opet uključi origin i trebalo bi radit
Nemogu uopce niti SP pokrenut barem.. :( Odem na koreju vpn i origin mi ode u offline mode i pljuga...
Pa isključi origin pa tek onda uključi vpn te onda opet uključi origin i trebalo bi radit
Koji sam bik...nije dovoljno se odlogirat nego ga ugasit skroz.
Istu stvar su meni rekli na g2a; tko je naručio sa China Rising je već dobio, mi koji smo naručili bez China Rising trebali bi dobiti danas, a najkasnije sutra.
Sve mi se čini da je to ista ekipa g2a i go2arena.
A čuj siteovi im izgledaju skoro sa istim layoutom, tako da me nebi čudilo da ista ekipa drži oboje.
Jučer ih je to netko pitao na go2areni i odgovorili su mu da nemaju veze jedni s drugima.
A onda izgleda da su samo jedno drugom malo ukrali layout.
Gle, odem malo u zivot i odma me zovu u svakoj drugoj poruci
Tko trazi pomoc od nekog Varazdinca? Tu sam, reci kaje? Treba ti ubrzati net, ili hoces fajlove?
Ivanec, njubaro, vidim da su ti rjesili problem.
Ti s avionima, ne zanimaju te tenkovi? Tu ti vec nesto mogu reci.
Jovanka.... a nist... :D
Hell... bojimo se otkljucat igru, a?
E sad vi svi sa ključevima, note za sljedeći put. Bolje ići muljarit preko proxya i igrat igru prvi dan nego čekat ključeve, i čekat i čekat....
neki, neki su dobili.
Ja sam za bf3 tri dana čekao, e reko više nikad.
ontopic.
imate upute ovdje
Kako cujem kljuc bi trebao sa g2play stici svaki cas, a sutra mi stize dell p2414H. Kako se lijepo pogodilo...
Jel tko još igra taj BF 4 prek VPN-a jučer tolko njih igralo a sad više nikog nevidim da igras strah od bannova il ?
Jos nisam vidio ni jedan jedini veliki levolution, svi igraju igru!! WTF??
A drugi sam po odigranim satima u HR, i to sve jucer u noci
Jel tko još igra taj BF 4 prek VPN-a jučer tolko njih igralo a sad više nikog nevidim da igras strah od bannova il ?
Ja npr, nisam za kompom.
Al igr'o bi na veliko da jesam :)
Ja npr, nisam za kompom.
Al igr'o bi na veliko da jesam :)
Eh neda mi se samom igrat a svi moji s friend liste su se ustrtarili
Ja ne znam cega se boje, ja sam prosle godine tako bf3 poceo preko koree. To nema veze.
ma vpn nedmai se
sa tim -.-'
Tko mi je dao thumb down? Pa fakat nisam vidio ni jedan veliki levolution
Osim ako mislis na drugo mjesto po vremenu igranja? Da, Darkride me presao, treci sam
Uzeo sam sada key 340kn, igru cemo moci preuzeti tek kada dobijemo ključ ?
Uzeo sam sada key 340kn, igru cemo moci preuzeti tek kada dobijemo ključ ?
Stvarno moram odgovoriti na ovo?
EDIT: No ajde:
Odkud bi skidao igru, ako je nemas u Originu?
Mozes jedino negdje s neta skinut kakvu piratsku verziju koja nije kreknuta ili cistu kopiju igre, pa kasnije samo kopirati u BF4 direktorij.
Cim sam ti procitao poruku, shvatio sam kakvu sam glupost napisao.
Pokrenuo bi BF4 preko Koreje ali malo me prpa
23 | kakva prpa, pokreni je |
---|---|
15 | bolje bit siguran i čekat 31. |
Kada bih overclocko 3770K kartica je 7850OC 2GB, dali bih blio vece razlike u frapsu.
Ajde dodajte mene nooba u friendove da imam s nekim se napucavat:)
Bombilakus mi je ime :) s velikim I na ne malim L :)
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-battlefield-4-next-gen-vs-pc-face-off-preview
ha etoti nextgen konzole xbox 720p, a sony 900p
Upravo dosao key s g2playa. Preload pocinje yeeey
Meni je još 4% ostalo do kraja skidanja, ne benavi idemo zajedno
fila2208, to s indikatorima je očito bug vezan za graf. postavke, jer u svim partijama uredno imam rubove ekrana u crvenome, drmanje ekrana i zvuk kad sam pogođen. Nešto je sad igra bolje napravljena pa je manje metaka potrebno i pogađa gdje i ciljaš (za razliku od ranije) pa se zato brže pada.
Hoće li ovaj download ikada završiti....
Nemoj, ni ja se ne usudim.
Kada bih overclocko 3770K kartica je 7850OC 2GB, dali bih blio vece razlike u frapsu.
ja sam kloko svoju 7950 pa sam dobio 10fps-a vise ;)
Moja kartica je vec OC sama po sebi nekih 5 frapsa bih islo najvise tako da je niti ne diram. Zanima me ako bih dirao cpu.
Dok čekam da mi se igra skine na mrljavih 4mbita.
Malo se igram sa amblemima.
Pa evo jedan za ekipu s BUG-a
Tko hoće može je preuzeti na mom profilu
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/crozoki3001/
kako preuzet tvoj amblem i stavit ga na moj profil
pokusao sam ali ne ide
Netko je pitao...a tenkovi me ne zanimaju baš...toga smo se nagledali u beti. Pitam za jetove jer toga jedino nije bilo u beti pa ono...a na jutubu nemogu nigdje naći
baš me zanimaju customizacije i ta 2 razlicita tipa aviona...
inače netko je bio spomenuo ground missile da je odma otkljucan i da je ''sugav'' ko u bf3. ja sam u bf3 s tim missile stalno picio,rocket pods mi nisu ni trebale,teško je napocetku se ispraksat s guided missile ali DMG je ogroman,a range takodjer. a da ne pricam o tome da nemoras usporit ko manijak (kad imas rocket pods) pa te neprijateljski jet moze skinut bez problema .
čisto me zanima kak ce u bf4 bit pa ono...pitam.
Hoće li ovaj download ikada završiti....
Meni još 3 %
kako preuzet tvoj amblem i stavit ga na moj profil
pokusao sam ali ne ide
Zoki, ganijalno!!!
Moze i s nogicama i ticalima?? :)
Pasko, joj :)
Klikni na taj emblem na njegovom profilu, pokraj slike vojnika.
Onda ce se uvecat i imas odabir Copy to moj profil :)