Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

ne znam

Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Stari moj, OPERATION LOCKER.

Kakav metro! Ovo je metro na steroidima remixan!

Toliko flank ruta, prolaza, toliko destrukcije ćelija...zatvaranje metalnih vrata da se zatvori flank, probijanje alternativnih ruta, izlazak van po snijegu i vjetru flank unutra na tower...

jednom riječju, mapa je progutala 64 igrača i takav je neizvjesan fajt bio do kraja.

SVAKAKO PROBATI!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
9 1 hvala 2
14 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Stari moj, OPERATION LOCKER.

Kakav metro! Ovo je metro na steroidima remixan!

Toliko flank ruta, prolaza, toliko destrukcije ćelija...zatvaranje metalnih vrata da se zatvori flank, probijanje alternativnih ruta, izlazak van po snijegu i vjetru flank unutra na tower...

jednom riječju, mapa je progutala 64 igrača i takav je neizvjesan fajt bio do kraja.

SVAKAKO PROBATI!

Jesi špricao ? {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

da špricao, grgljao {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
mirkoj kaže...

download sa 78.5KB/sec??? sta je ovo braco mila. 410:54:42 remaining za download...  pa treba 1.5MB/sec ici najmanje jooj tugo

Meni ide na 250 kb, da nemaš upaljen torent ili da ti se nije tko okaćio na net

diskonektaj te se sa vpna, ako niste vec

15 godina
Battlefield 4

All Battlefield 4 EU keys will be sent on 31st of October. We will do our best to ship them earlier

GO2ARENA salje tek 31.10   :((((

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
zagy15061984 kaže...

All Battlefield 4 EU keys will be sent on 31st of October. We will do our best to ship them earlier

Go2Arena je meni danas poslala key. Već satima se igra preloada.

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...
zagy15061984 kaže...

poljska verzija je vani ali ovo je eu  All Battlefield 4 EU keys

15 godina
zagy15061984 kaže...
dreammaker kaže...
zagy15061984 kaže...

poljska verzija je vani ali ovo je eu  All Battlefield 4 EU keys  , piše na njihovoj stranici na live chatu

https://secure.livechatinc.com/licence/1033408/open_chat.cgi?groups=1&name=Matija&session_id=S1382372645.8acb90ab43#http%3A%2F%2Fwww.go2arena.com%2F

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:04 (zagy15061984).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Launch Trailer

سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 0 hvala 10
16 godina
zagy15061984 kaže...
dreammaker kaže...
zagy15061984 kaže...

poljska verzija je vani ali ovo je eu  All Battlefield 4 EU keys

Netočno. EU verziju šalju danas.  Evo ti i njihova obavijest sa Facebooka. Ne širi dezinformacije

Ukoliko nisi naručio sa China Rising DLCom, key će ti doći nešto kasnije danas.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:09 (dreammaker).
15 godina
dreammaker kaže...

Netočno. EU verziju šalju danas.  Evo ti i njihova obavijest sa Facebooka. Ne širi dezinformacije

stavio sam ti link što piše a ti se pravdaj s njima

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovaj mutliplayer intro video ja fantastican!

Xtream_c4linjos
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
zagy15061984 kaže...
dreammaker kaže...

O čemu ti točno pričaš? Meni se igra preloada, kao i svima koji su key uzeli sa go2arene. Ako si uzeo samo BF4 bez prvog DLC-a key će ti doći nešto kasnije danas. Da si otvorio link sa njihovog FB-a što sam ti stavio iznad nebi pisao ovakve gluposti.

šumski put je bio ravan.
16 godina
Battlefield 4

ovaj....

kak ono ide, kaj treba neki poseban program za promjenit vpn ili ???

ak neko ima volje da mi pm posalje. (upravo sam skinul igru {#}{#})

cayber i ostali samaritanci...

ajde plizzzz

ocu da i ja malo fukam b4

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:24 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...
zagy15061984 kaže...
dreammaker kaže...

O čemu ti točno pričaš? Meni se igra preloada, kao i svima koji su key uzeli sa go2arene. Ako si uzeo samo BF4 bez prvog DLC-a key će ti doći nešto kasnije danas. Da si otvorio link sa njihovog FB-a što sam ti stavio iznad nebi pisao ovakve gluposti.

cek malo,sad ti meni solis pamet da pisem gluposti a sami su to napisali na svojoj stranici,stavio sam link da se uvjeris da nisam to izmislio nego da pise na njihovoj stranici,,ali nema veze necu se s tobom pravdati

15 godina
ivanec kaže...

ovaj....

kak ono ide, kaj treba neki poseban program za promjenit vpn ili ???

ajde plizzzz

ocu da i ja malo fukam b4

Skini

Instaliraj

odaberi koreju 

pokreni origin, stisni play,

ugasi vpn

igraj

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
dreammaker kaže...

Ovo je on pročitao sa prozora od Live supporta...i to fakat tamo piše...ali isto piše da će ići što ranije bude moguće...a već ide tako da je to riješeno :D

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
zagy15061984 kaže...
dreammaker kaže...
zagy15061984 kaže...
dreammaker kaže...

cek malo,sad ti meni solis pamet da pisem gluposti a sami su to napisali na svojoj stranici,stavio sam link da se uvjeris da nisam to izmislio nego da pise na njihovoj stranici,,ali nema veze necu se s tobom pravdati

Isuse Bože što ne podnosim ljudsku glupost i retardaciju. Jel ti razumiješ ono što pročitaš? Evo ti i screenshot iz mog maila. 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:33 (dreammaker).
13 godina
ivanec kaže...

Evo Cyber ce, samo da se vrati sa rucka\šetnje\uspavljivanja\mjenjanja pelena ... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

O ja lijepo dobio ključić od go2arena i sad mi se preloada ali ipak ću biti dobar i čekat 31 kao dobar pedej.

Uf, sad se sjetio još moram obrijat jaja da bude friško za metnut.{#}

2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Istu stvar su meni rekli na g2a; tko je naručio sa China Rising je već dobio, mi koji smo naručili bez China Rising trebali bi dobiti danas, a najkasnije sutra.

Sve mi se čini da je to ista ekipa g2a i go2arena.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Istu stvar su meni rekli na g2a; tko je naručio sa China Rising je već dobio, mi koji smo naručili bez China Rising trebali bi dobiti danas, a najkasnije sutra.

A čuj siteovi im izgledaju skoro sa istim layoutom, tako da me nebi čudilo da ista ekipa drži oboje.

16 godina
RedRocco kaže...
TomoR kaže...

A čuj siteovi im izgledaju skoro sa istim layoutom, tako da me nebi čudilo da ista ekipa drži oboje.

Jučer ih je to netko pitao na go2areni i odgovorili su mu da nemaju veze jedni s drugima.

šumski put je bio ravan.
15 godina
pirat kaže...

Launch Trailer

Ako ovo nije najbolji trailer kojeg sam ikad gledal e onda u k*rac. Stravno neke j*benog.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina

Jeli iko igrao sa jetom???

na cijelom jutub nemogu naći nikakav jet gameplay (a da nije iz bete od prije mjesec 2 s nekog eventa)

15 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Nemogu uopce niti SP pokrenut barem.. :( Odem na koreju vpn i origin mi ode u offline mode i pljuga...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Jeli iko igrao sa jetom???

na cijelom jutub nemogu naći nikakav jet gameplay (a da nije iz bete od prije mjesec 2 s nekog eventa)

Ja sam vozio oko 30 min do 1 sata sve zajedno ugl jetovi su smeće svatko ga može vozit sada , stealth jetovi na početku su također smeće njihov MG je preslab i samo služi za air to air dok se ne otključaju ostali unlockovi, dok ovi attack jetovi su predobri lakši za vozit , bolji MG-ovi i na početku dobis ground missle koji je onak kao u bf 3 glup jer odmah imaju ostala vozila smoke pa je glupo ali kasnije dobivaš 30 mm MG što će biti prerazorno kao i u rushu na bf 3 samo sad u normalnom cq :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 17:12 (Iv4n0u5).
16 godina
Battlefield 4

Upravo sam dobio mail od g2play da cemo sutra dobiti kljuceve. {#}

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice