ma nista sve cisto to sam sve prvo provjerio :(
..evo diglo se da prostite na oko 400.. ko zna sta zeza.. samo nek pici taman dok posla pocistim ovo sto je ostalo malo i onda.. hehehe
ma nista sve cisto to sam sve prvo provjerio :(
..evo diglo se da prostite na oko 400.. ko zna sta zeza.. samo nek pici taman dok posla pocistim ovo sto je ostalo malo i onda.. hehehe
HELP!
Prilikom unosa serijskog broja izbaci mi ovo :(
Igra je kupljena preko meksika. Dali mi treba bit upaljen VPN prilikom unosa serijskog broja!? Help
Desni klik na igru u Originu,kopiraj KEY ,ponovo je pokreni,klikni na to i upisi KEY .
Simple as that..
Istu stvar sam i ja imao.
Sad mi ovo izbacuje
HELP!
Igra je kupljena preko meksika. Dali mi treba bit upaljen VPN prilikom unosa serijskog broja!? Help
Desni klik na igru u Originu,kopiraj KEY ,ponovo je pokreni,klikni na to i upisi KEY .
Simple as that..
Sad mi ovo izbacuje
Koliko se meni čini, ti lupaš u kope, a Astra u špade :P
HELP!
Simple as that..
Sad mi ovo izbacuje
Koliko se meni čini, ti lupaš u kope, a Astra u špade :P
Ma nije! Dobro mi je momak reka. Copira sam key upisa ga i sad kad se spajam u igru izbaci mi ovo!
Sad će mi završit download, znači kad završi download ugasim origin pa upalim VPN i otvorim origin i pokrenem igru.je li tako ide postupak?
Kažu na fejzbuku da je g2play iz Hong Konga,a kod njih je 30.10 za 3h.
Tko je imao problem kao ja rješenje vam je install novog Punkbustera:)
HELP!
Simple as that..
Sad mi ovo izbacuje
Not sure if...
Znaci ovak.
Ja sam pokrenuo VPN i htio ic igrat. Izbacilo mi je mi je KEY allready in use i da upisem key.
Otisao sam na mail u kojem sam dobio key (isti je na mailu i u originu tj,trebao bi bit) kopirao ga,pokrenuo ponovo da dodem do tog errora i upisao key rucno.
Ne sjecam se dali sam to radio sa ugasenim ili upaljenim VPNom. Probaj oba slucaja.
A ako pricas o samom pokretanju igre preko Vpna,malo pogledaj par strana unazad.
Not sure if...
Znaci ovak.
Ja sam pokrenuo VPN i htio ic igrat. Izbacilo mi je mi je KEY allready in use i da upisem key.
Otisao sam na mail u kojem sam dobio key (isti je na mailu i u originu tj,trebao bi bit) kopirao ga,pokrenuo ponovo da dodem do tog errora i upisao key rucno.
Ne sjecam se dali sam to radio sa ugasenim ili upaljenim VPNom. Probaj oba slucaja.
A ako pricas o samom pokretanju igre preko Vpna,malo pogledaj par strana unazad.
Hvala! Rješio sam sa tvojim prvim postom key ali mi je onda izbacilo oni origin/pb error:) Igra sada radi i moram priznat da LETI u odnosu na betu. Ne znam šta su napravili ali igra leti!
Je8emu meni još grafička nije stigla. Ali nema veze. Integrirka mi daje stabilnih 2-3 frejma u sekundi.
Bitno da je stabilno i da nemaš dropove.
....Integrirka mi daje stabilnih 2-3 frejma u sekundi.
Car
Imam maksimalni drop od 3 frejma. Beat that!!!
Kad G2Play šalje keyeve?
Uzeh onaj Premium za 80 Ojr.
Kad G2Play šalje keyeve?
Tridesetog.
Kad G2Play šalje keyeve?
Ti si vec 50ti koji ti pita jel je tesko pogledati na njihovom site-u:
Thank you for pre-purchasing the game. We will start sending the pre-order keys on the 30th of October! Thank you for bearing with us!
Je imas Cybera iz Vz. On voli pomoci ljudima pa mu se javi!
Dok čekam da mi se igra skine na mrljavih 4mbita.
Malo se igram sa amblemima.
Pa evo jedan za ekipu s BUG-a
Tko hoće može je preuzeti na mom profilu
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/crozoki3001/
Stari moj, slučajno uletio na šangaj....šangaj iz bete je nešto sasvim deseto. mapa izgleda super i kad padne tower. ludilo.
Dobar si :) Čak i sjaj :)
Fila, potpisujem. Da li si mozda primjetio da nema nikog po krovovima ili je to bio kod mene glitch jucer u 2 odigrane partije Shanghaia?
Dobar si :) Čak i sjaj :)
Hvala prijatelju
Fila, potpisujem. Da li si mozda primjetio da nema nikog po krovovima ili je to bio kod mene glitch jucer u 2 odigrane partije Shanghaia?
Da, super je partija bila, na loadu plačem reko yebo šangaj i onda baš fino se izguštam..
Beta je od ove full igre nevjerovatna razlika, ali nevjerovatna.
Imam maksimalni drop od 3 frejma. Beat that!!!
Kume klokiraj integralku, meni ide do 7fps, pogotovo kad si sada updejtal bios na matulji!
jel netko isprobao ovaj novi "patch" kaj vam je pocelo skidat, ovaj od 600mb?
Dali je još tko osim mene imao neki update oko 677 mb za bf ?
Koji je to game mod Elimination/Defuse? Max 10 igraca!