Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Ja sam napravio preorder na g2play. Jos mi nije stigao kljuc. zna li netko kad ce doci? Napravio bih preload.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Pronašao sam ovo, pa sam se malo nasmijao. Pogledajte crveni text pod North and South America

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
acarnoje kaže...

Ja sam napravio preorder na g2play. Jos mi nije stigao kljuc. zna li netko kad ce doci? Napravio bih preload.

Također preorderao u go2play, u prijašnjem live chatu mi je rečeno da će mi ključ poslati par dana prije release.

14 godina
Otvorim danas origin,a ono nema BF4,pogledam order history i ono piše da je refundan
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Otvorim danas origin,a ono nema BF4,pogledam order history i ono piše da je refundan

Odakle si ga kupio maxico ili brazil ?

14 godina
Mexico
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Mexico

E neznam onda  bilo je postova da većinom dođe mail o refundiranju za one koji su kupili s brazila

14 godina

Pa meni nije stigao ni maiil da mi je refundiran,pokušavam uzeti preko origina,a ono login svake nije dostupan

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 9:04 (robimarko).
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Imam osjećaj da smo se svi prerano veselili. Po svemu sudeći čekiraju sve preordere iz Mexica i Brazila. Još nisam dobio email kao što je većina dobila.

I'm very large!
14 godina
Nisam ni ja bio dobio taj mail i samo je nestao bf4
robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 4

Ja sam preorderao preko mexica, jučer oko 21 h mi došo mail, skinuo i instalirao igru i nadam se da neće bit nikakvih problema. {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ja sam preorderao preko mexica, jučer oko 21 h mi došo mail, skinuo i instalirao igru i nadam se da neće bit nikakvih problema. {#}

Nada umire zadnja!

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stavite si default lunch options na 64 bita.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pojavila se igra u "ducanima"...

samo 23,8gb......

kome se zuri za SP, i zeli vidjet kako ce im komp to zvakat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

I have spotted friendly dinosaur!

http://www.youtube.com/user/MsDome007

11 0 hvala 0
14 godina
Zmalamuth kaže...

samo 23,8gb......

Radije pricekat sutra 16h.

16 godina
Zmalamuth kaže...

samo 23,8gb......

Koliko sam ja vidio to su samo fileovi od preloada, ne može se još pokrenuti(nisam skidao, samo sam pogledao opise)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

gdje ima povoljno za uzet bf4 sa kutijom,iako nemam jos namjeru uzimati dok ne upgradeam pc sadašnja konfa teško vrti i na low,

0 0 hvala 0
16 godina
robimarko kaže...

ja sam otisao u brazil po b4 i sad skidam. dobio mail od njih sa obavjesti o preloadu i za sad je sve ok.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
Ma nemisliš valjda da sam ja iz hrvatske preko proxya bio uzeo
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sma kupio igru jos krajem 8 mjeseca.preko originalnog europskog orgina,a nisam jso nsita dobio na mail, a vidim tamo da su rekli za da ce europa moci pre-laodati igru sutar u 12 h. http://venturebeat.com/2013/10/26/battlefield-4-pre-order-at-20-off-pre-load-starts-saturday/.

Alen Zlimen
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
power_user kaže...

Pronašao sam ovo, pa sam se malo nasmijao. Pogledajte crveni text pod North and South America

UK, Irska i Portugal njima nisu u EU? WTF

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 12:39 (191x7).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

dobio sam mail od meksickog origina da je igra spremna i key, te mi pise da je cajni rizling ukljuceni u to, no medjutim nigde mi ne pise nista za premium...

u originu kaze "not yet released" i nista vise. do danas mi je kazalo "you already own premium" neznam  zasto vise ne...

ima koga da mu je isto tak?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel imao tko problema sa preloadom? Ja sam probao preload preko koreje i preko SAD-a. Kada preko VPN-a probam skinuti bf4 sve radi ok, ali kad iskljucim VPN, ne zeli mi resume-ati download!!!

Ucemu je problem???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam jučer isto oko 21 h dobio mail i gra se pojavila u originu, odnosno pojaviila se prije, krajem 7 mj kad sam napravio preorder (mexico) ali jučer mi se pojavio datum i ključ, i danas skinuo i instalirao i sad gledam da su mi pare još na računu...nije mi se čak ni iznos pojavio pod "rezervirno"....možda jer je vikend al opet mi je sve ovo čudno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

OK ljudovi meni još uvijek piše product code XXXX i nisam dobio još nikakav mail isto kupio prek meksika,da li neko ima sličan problem???Ili neki savjet??Igra je u originu zasjenčana još uvijek i piše not yet realesed.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
robimarko kaže...

Jesi li možda pobrisao ili stavio da ti ne sejva podatke za plaćanje ako si kupio direktno preko kartice?

Ja sam bio uzeo vanillu+premium prije 2 tjedna,Mexico,preko kartice...ali pošto mi se beta nije dopala previše,pobrisao sam podatke za plaćanje prije par dana.

Jučer mi je bila igra u Originu,danas je nema,i piše mi Refund...pa si zato pogledaj da nisi pobrisao podatke za plaćanje. 

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

kupio preko g2playa bf4+čajna rajzing

htio sam premium preko meksika ali mi nije htjelo priznat kreditnu nazalost

slat ce kejeve 24h prije EU izlaska znaci 30. u srijedu

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 12:58 (njuska11).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
1987veki kaže...
robimarko kaže...

Jesi li možda pobrisao ili stavio da ti ne sejva podatke za plaćanje ako si kupio direktno preko kartice?

Ja sam bio uzeo vanillu+premium prije 2 tjedna,Mexico,preko kartice...ali pošto mi se beta nije dopala previše,pobrisao sam podatke za plaćanje prije par dana.

Jučer mi je bila igra u Originu,danas je nema,i piše mi Refund...pa si zato pogledaj da nisi pobrisao podatke za plaćanje. 

Ma nisam bio obrisao,tek danas kada sam opet htio kupiti,ali mi stalno izbacuje error

robimarko@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice