Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

Netočno dodat će također i scope sway. Ak ne znaš što znači guglaj.

Zaboravljaš na zeroing. 

Ne zaboravljam, kad si supresan više ti scope radi sway, i teže će biti pogodit. Neće biti kao ovdje direkt hit da ti ne računa, tj., meci odu pod 90° od puške, ali recoil, tj. sway samog scopea dok je dignut će biti veći.

Zeroing nema veze sa tim, može ti još samo pogoršati ako si na zeroingu a netko te dobro zasupresa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ne zaboravljam, kad si supresan više ti scope radi sway, i teže će biti pogodit. Neće biti kao ovdje direkt hit da ti ne računa, tj., meci odu pod 90° od puške, ali recoil, tj. sway samog scopea dok je dignut će biti veći.

Zeroing nema veze sa tim, može ti još samo pogoršati ako si na zeroingu a netko te dobro zasupresa.

Svjetsan sam da nema veze. Navodim to kao nešto korisno pored ovoga. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 12:05 (NiramX).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Aj sad dosta offtopica, imate temu za kupovine.

Ima li kakvih novih vijesti vezano za betu? Oće nam pustit preload noć prije?

Navodno je preload planiran 28.9.

-evo slika...pojavilo se jedno vrijeme na originu pa su ubrzo maknuli, moguće da se i promjenilo nešto u međuvremenu

Preload Preload
15 godina
-zip- kaže...
fila2208 kaže...

-evo slika...pojavilo se jedno vrijeme na originu pa su ubrzo maknuli, moguće da se i promjenilo nešto u međuvremenu

Zuper!!
Sviđa mi se, ako je istina, super da će pustit da skinemo prije :)

NiramX kaže...
fila2208 kaže...

Svjetsan sam da nema veze. Navodim to kao nešto korisno pored ovoga. 

Naravski, odličan dodatak igri. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

ima li kakve sanse da ovo cudo pokrenem na svojem kompu? xD na low??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mogao bi sa low rezolucijom

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja se nadam.. :D bf 3 je dobro radio na medium na nekih 40-50 fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...

Mogao bi sa low rezolucijom

tako i ja otprilke? {#}

11 godina
neaktivan
Bog da i low radi :D
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

meni bf3 na low dropa ispod 30 fpsa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da da :P , pa kada vidim na bf stranici da objave nesto ovako https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1267371_516173848467991_239577873_o.jpg padne mi mrak na oci :)

13 godina
tireN1337 kaže...

da da :P , pa kada vidim na bf stranici da objave nesto ovako https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1267371_516173848467991_239577873_o.jpg padne mi mrak na oci :)

{#}

i7, 8x8 GB (?? dobro vidim??), SLI 780 i SSD u RAID-u {#}

Na Medium ce moci igrati. {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
tireN1337 kaže...

I onda neko kaže 

"PS4 je bolji"

{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
tireN1337 kaže...

To je potvrda ovima naivcinama o AMD optimizaciji. lako je shebati naivcine. da im netko kaze da ce biti bolje optimizirana za pentium IV neki bi povjerovali.

15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
tireN1337 kaže...

To je potvrda ovima naivcinama o AMD optimizaciji. lako je shebati naivcine. da im netko kaze da ce biti bolje optimizirana za pentium IV neki bi povjerovali.

Sta na osnovu ove slike ti to tvrdis??

17 godina
tireN1337 kaže...

Jack Daniels {#}

Pvt_Baka
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Bio je skoro video iz DICE studia gdje su se mogle viditi samo Nvidie dok od AMD ni k... {#}{#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan

Po meni totalno nepotrebno vise od 8 gb rama , kada igram bf 3 i druge igre ne ide preko 4 gb rama :S

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Y2K2 kaže...

Bio je skoro video iz DICE studia gdje su se mogle viditi samo Nvidie dok od AMD ni k... {#}{#}

Pa zaboli mene k... hocel bolje radit na amd ili nvidia, samo pitam jeli zakljucuje na osnovu jedne slike.

13 godina
protjeran
tireN1337 kaže...

Po meni totalno nepotrebno vise od 8 gb rama , kada igram bf 3 i druge igre ne ide preko 4 gb rama :S

BF3 koristi 6 GB. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
NiramX kaže...
tireN1337 kaže...

BF3 koristi 6 GB. 

Ne može, 32-bitna je aplikacija, a kolik oja znam ne vrti više procesa.

Twitter: @191x7
14 godina
wazzapp kaže...

ima li kakve sanse da ovo cudo pokrenem na svojem kompu? xD na low??

Takodjer i mene to zanima,za moj pc :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 0:14 (Chosenone1).
15 godina
191x7 kaže...
NiramX kaže...
tireN1337 kaže...

BF3 koristi 6 GB. 

Ne može, 32-bitna je aplikacija, a kolik oja znam ne vrti više procesa.

Bf3 ne može, ali sistem+bf može :)

Možda je to vidio pa pomislio...iako meni bf3 i sistem troše jedva 3.5gb...:/

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hoću li moći igrati.

AMD Athlon(tm) II X4 645 Processor x 4 ‎(3.11Ghz)‎ 

RAM: 4.0 GB

GPU: AMD Radeon HD 6700 Series   ‎(PS5.0/VS5.0)‎ 

VRAM: 1.0 GB  Shared: 1.8 GB

0 7 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Javimo se uskoro.. 

Moj PC  
21 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Imate sistemske zahtjeve. Sad će doći i beta, kakva su to blesava pitanja hoću moćči igrati?

Pogledaj zahtjeve, usporedi i vidi. Ako ti bf3 ide na low jedva, ne nećeš moći igrati bf4, simple as that.

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4
Svi uvjek tog Milana spminjete, ja mislim da je on mlatimudan. Odgovor potrazi kod ove bake
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
ivanec kaže...
Svi uvjek tog Milana spminjete, ja mislim da je on mlatimudan. Odgovor potrazi kod ove bake

Hahaha....di si to iščupal :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
11 godina
neaktivan
-zip- kaže...
fila2208 kaže...

ma dam se kladit da će biti sranja s preloadom/downloadom kao i kod bf3... i da će svima kasnit.

ipak možda su nešto naučili nakon bf3.

12 godina
neaktivan

bf 3 sam mogao igrati na high.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice