Potvrden gamemode poput Search & Destroy. (Defuse)
To ce uvesti napetost i pritisak u igru :)
Potvrden gamemode poput Search & Destroy. (Defuse)
To ce uvesti napetost i pritisak u igru :)
Ma nije uopće bitno da li će imati AI, nego da li će bit destruktabilne, to je pitanje?
Kad bacim ručnu granatu u more ima da fileti skuše isplivaju na površinu, inače to nije to.
aha,ako dobro zagriješ defibrilator prije revivea,oživljeni će imati više healtha?znaći li to da poslije klasičnog revive nećeš biti na 100% ćim se digneš?sad u videu bilo.
evo sad sam na live cahtu bio i izvuko sam system requirements:
Minimum requirements
Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
At least 2 GB main system memory
Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
20+ GB of harddrive space
Windows Vista
To je sigurno fake jer na mom starom kompu ati 2600xt sa 256 vrama nemoze pokrenut bf3
evo i slikice da se može u miru analizirati:
Evo sad ja gledam slike i vidim potato grip.
Kakav je to grip?
Pise na slici, za brzu stabilizaciju aima nakon sprinta. Ali slazem se lol za ime.
Neke ikonice u glavnom meniju ne odgovaraju prikazanom oružju. Npr. odabere PDW oružje a ikonica pokazuje da je snajper, ima tih grešaka na dosta oružja, nadam se da neće izdati igru s takvim pogrešnim stvarima.
Neke ikonice u glavnom meniju ne odgovaraju prikazanom oružju. Npr. odabere PDW oružje a ikonica pokazuje da je snajper, ima tih grešaka na dosta oružja, nadam se da neće izdati igru s takvim pogrešnim stvarima.
Normalno da nece :)
Alpha je jos, sve ce do bete rijesit.
Stari moj da si vidio na sta je licila alpha verzija koju su igrali ljudi (doma,ne E3 i gamescome) plakao bi,neznam dal od smijeha ili tuge. :)
I zapravo kad vidis OVU alphu i onu koju su ljudima dali na probu-Brutalno. Just wow.
Ima potencijala,jaaaako puno.
Jedno pitanje.
Sve sto je na modelima likova nacrtano, to je oprema koju izaberes prije spawna? Npr, SMAW, bomba, puska, noz...
Ili ima stvar koje su samo radi ljepse grafike gore? Nesto tipa sarzeri, olovke, elektronika...
Pitam zato jer mi nisu jasna ova kljesta iz trailera, koja nitko do sad ni na jednom videu nije spomenuo:
Jedno pitanje.
Sve sto je na modelima likova nacrtano, to je oprema koju izaberes prije spawna? Npr, SMAW, bomba, puska, noz...
Ili ima stvar koje su samo radi ljepse grafike gore? Nesto tipa sarzeri, olovke, elektronika...
Pitam zato jer mi nisu jasna ova kljesta iz trailera, koja nitko do sad ni na jednom videu nije spomenuo:
Zamisli da su za rezanje gusjenica na tenku.. loool Yebeno :D
To je samo za bastu stavljeno. Jedini će on imati pristup toj alatki.
Jedno pitanje.
ne znam za vas , ali kod mene se to zove "male rocange". Posebno su popularne u ljetnim i proljetnim mjesecima ;)
Jedno pitanje.
Zamisli da su za rezanje gusjenica na tenku.. loool Yebeno :D
Pitao sam LevelCapa na Facebooku, pa da vidim dal odgovara :)
Ma znam za sto je to :)
Al mi nije jasno u igri, mozda samo graficka fora, da lik izgleda opako :)
Ma znam za sto je to :)
Al mi nije jasno u igri, mozda samo graficka fora, da lik izgleda opako :)
U onoj Alphi sto smo igrali prije mjesec dana mogao si sjeci izvor napajanja, tako da su mozda zbog toga stavili. iako nije bilo nikakve animacije za to.
AUG A3 u base igri?????? ... my dreams came true
m16 rulz i u BF4
Always M16A3
Napokon i Point Guided rocket launcher (Onaj SRAW)
Kao AT4 u BFBC2 :D
Neznam za vas, ali meni se ne svidja sto mozemo stavljati camo i embleme na vozila,
bojno polje ce izgledati kao cirkus.
Neznam, to je samo moje misljenje, gun camo ajde, to mi je ok, samo da nisu "prejake boje" poput roze i tih gluposti.
Napokon i Point Guided rocket launcher (Onaj SRAW)
Kao AT4 u BFBC2 :D
Neznam za vas, ali meni se ne svidja sto mozemo stavljati camo i embleme na vozila,
bojno polje ce izgledati kao cirkus.
Neznam, to je samo moje misljenje, gun camo ajde, to mi je ok, samo da nisu "prejake boje" poput roze i tih gluposti.
Šta imaš protiv roze boje? Zamisli roza tenkić ili roza helić mmmmmmm
Ovo je diskriminacija, molim ban za dotičnog.
Mislim da će igra izgubiti na nekoj ozbiljnosti ako na bojištu budemo gledali oklopnjake u duginim bojama
Mislim da će igra izgubiti na nekoj ozbiljnosti ako na bojištu budemo gledali oklopnjake u duginim bojama
a kad je BF bio ozbiljan ?
Rezerviram modru plavu boju. Ak vidim nekog da voza svjetloplavi tenk...
Dali je istina da sa istom karticom nemozes kupit vise igri na razlicitim acc-ovima?
Znaci da ja sad kupim sebi,frendu preko jedne kartice.
Možeš kupovat na kolko oćeš accova. Tak sam kupio Dadi, Piratu i sebi.
relevant.
identificirajte se.
Ovaj sam s topom među nogama. Ak se kužimo...