Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Za one koji imaju sjedište stanovanja u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj, traži se fancasting za govorne uloge za njemačku verziju BF4:

https://www.facebook.com/Battlefield.de/app_533448363379657

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovako igra je potpuno novi BF spram BF 3. Vozila imaju potpuno drukaciju fiziku, tenkici su malo oslabljeni ali ne previse nego su taman. Par puta sam pogodio helic sa grantom iz tenka , ali sam dobio samo ostecenje vozila i unistenje mobilnosti. Znaci kao na pocetku BF 3. Oni brodovi su sada zvjeri, oboris potpuno zdrav viper u jednom raflu a i pjesadija pada samo tako. iako je sve dosta zakinuto za detalje i jos dosta ne ispolirano igra je dosta zahtjevna low 50-60 fps na mom kompu. Mehanika pucnja je cisti zadnji MOHW uz malo bolji hip fire. ( ne puno ) Svaka zastavica nosi dodatano primarno oruzje koje mozete koristiti. tako na C tornju mozete naci antimaterial snajpic koji gotovo da nema pada , a samo treba pogoditi za kil. Za sve nas cakijase napokon noz radi kako spada znaci nema vise uzickog kola kad potegnes noz i ostanes smrznut, animacija ide malo brze tako da se moze i vise ekipe zaredom odraditi. Onaj kontra noz je lutrija i obicno nemas ni pojma sta se dogadja kad ti ovaj vec uzme tag. ne svidja mi se samo sto su tvikali zracni prostor kao i u BC 2 tako da sad opet zrakom mozes samo di obicni prasinari. To je jako ubilo mogucnost manevriranja pogotovo na ovoj mapi. Kretanje vojnika je jako sporije isto kao u mohw sto mi i nije bas sjelo na prvu. ali kad sam vidio da nema vise zečeva po serveru poslije mi je i leglo. Suppresiona ima , ali nisam primjetio da utjece na metke vec ti se se zamuti da skoro nista ne vidis.

Sve u svemu jedva čekam ovo čudo da izadje jer je to ono sto je BF 3 trebao biti. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
15 0 hvala 19
15 godina
Battlefield 4

Na low 50-60....tješim se da je to alfa :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

A možda je zbilja toliko optimizirana za AMD, na 7850 na Ultra radi u 55-60FPS, samo uz isključen AA(mislim da postoji bug sa AA, jer ni na low ni na ultra sa 2xAA ne prelazi 30FPS)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...
fila2208 kaže...

A možda je zbilja toliko optimizirana za AMD, na 7850 na Ultra radi u 55-60FPS, samo uz isključen AA(mislim da postoji bug sa AA, jer ni na low ni na ultra sa 2xAA ne prelazi 30FPS)

Uparena sa kojim procom?

thy

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
power_user kaže...
fila2208 kaže...

Uparena sa kojim procom?

thy

OC-ana HD7850 2GB uparena s i5 3570k vrti bf4 na ultra (bez AA) u 50fps prosjeco. Igrao je na mom kompu{#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ako nekoga zanima, na g2playu još dva dana imate popuste na sve preordere među kojima je i BF4 koji dođe 284 kn.

http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-EA-Origin-Key.html

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
Bruno_K!ng kaže...

Evo ako nekoga zanima, na g2playu još dva dana imate popuste na sve preordere među kojima je i BF4 koji dođe 284 kn.

Dali sa time dolazi i prvi dlc? (china rising)

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Dali sa time dolazi i prvi dlc? (china rising)

Rekli su da ne, ali da će biti možda kada izađe igra.

12 godina
neaktivan
power_user kaže...
fila2208 kaže...

wooww - ja sam pisao da ce igra biti optimizirana ali da ce biti tako optimizirana stvarno nisam ocekivao

Bruno Matejcic kaže...
fila2208 kaže...
power_user kaže...
fila2208 kaže...

Uparena sa kojim procom?

thy

OC-ana HD7850 2GB uparena s i5 3570k vrti bf4 na ultra (bez AA) u 50fps prosjeco. Igrao je na mom kompu{#}

ljepo, hvala na vijestima iz prve ruke vezano za hd 7850, vjerovatno ce se stvar jos ispolirati i ici ce to jos i vise, a netreba zaboravit ni na drivere obzirom da trenutni driveri nisu uopce optimizirani za BF4 i kad se uzme oc potencijal hd 7850 netreba mnogo matematike koja grafa ce i dalje biti best buy obzirom na ulozeno dobiveno,

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
15 godina
Battlefield 4

Kad izlazi beta, 29.10?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kad izlazi beta, 29.10?

Igra izlazi 29.10. u USA

1.11. u Europi.

Release date(s) 

NA October 29, 2013

AU October 31, 2013

EU November 1, 2013

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 14:39 (fila2208).
12 godina
protjeran
Battlefield 4

znaci intel procesor + amd grafika dobitna kombinacija ako ce u nvidia taboru nesto nepromjeni. 

Moj PC  
1 4 hvala 2
15 godina
Bruno_K!ng kaže...

To premium?

17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kad izlazi beta, 29.10?

Na taj datum bi trebala igra izać.

Beta recimo mjeseca dana prije, tj. 24.9.2013.

http://bf4central.com/2013/05/battlefield-4-beta-coming-september-24/bf4-beta/

15 godina
AmDCluB kaže...

znaci intel procesor + amd grafika dobitna kombinacija ako ce u nvidia taboru nesto nepromjeni. 

Sad bez ikakve svađe ljudina, da pokušamo normalno komunicirati.

Fx8350 je vrtio alfu na e3 i to bez problema, postoji li mogućnost da će ovaj bf isto tako raditi bolje i na amd procovima?

Možda će moći korisititi više od 4 jezgre i tako će fx postati bolji izbor, unatoč tome što je za bf3 impreisvan intel koji ima veću snagu po jezgri i tamo ga jede ali bf3 koirsti samo 4 jezgre.

Dakle normalna diskusija, molim te nemoj piz.diti, samo pitam jer me zanima, hvala.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

štedi štedi...sretno

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

Sad bez ikakve svađe ljudina, da pokušamo normalno komunicirati.

Fx8350 je vrtio alfu na e3 i to bez problema, postoji li mogućnost da će ovaj bf isto tako raditi bolje i na amd procovima?

Možda će moći korisititi više od 4 jezgre i tako će fx postati bolji izbor, unatoč tome što je za bf3 impreisvan intel koji ima veću snagu po jezgri i tamo ga jede ali bf3 koirsti samo 4 jezgre.

Dakle normalna diskusija, molim te nemoj piz.diti, samo pitam jer me zanima, hvala.

pricekaj da dode beta pa ce se sve znat, avako na alphi nis neznamo, jer ni texture nema, a ni nvidia driveri nisu izasli

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
Battlefield 4

Heli pilot i gunner, jackov video, lvl comment.

Ne znam jel bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Ja vec dugo kupujem na g2play i bas sam cekao ovih -37% (uvjek bude).

Rijesen BF4 :)

14 godina
Battlefield 4

37% snizeno? Niiiicee...

Do kada vrijedi taj popust?

I koji je to key? Limited ili koji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Basta kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Dakle 

284kn ~ 38 eura. Ako je sama igra.

15 eura je dlc to je 111kn.

Dakle 284 + 111 = 395 kn.

Preorder je 60 eura, 60e ~ 447kn

Dakle isplati se uzet i ovo pa naknadno onda dlc.

17 godina
Basta kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Bravo. Jesi već dobio ključ ili će biti da šalju koji dan pred release? Ako jesi, onda naravno ide aktivacija...

13 godina
neaktivan
drahic kaže...

37% snizeno? Niiiicee...

Do kada vrijedi taj popust?

I koji je to key? Limited ili koji ?

Još ti traje 1 dan i 15 h.

A dobiješ samo igru, znači bez dlc-a jer sam ih ja pitao i rekli su da se igra sa dlc-om može dobiti samo kad kupuješ preko origina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 18:58 (Bruno_K!ng).
14 godina
Battlefield 4

Nisam sad sam pametan.. neznam,pricekat cu,bit ce jos nekakvih popusta.

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Battlefield 4

A kao da vam treba taj dlc, kad cete svi ionako kasnije kupit premium i taj isti dlc jos jedanput kao sto je bio slucaj s bf3...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

gunship gameplay, ako niste vidjeli

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 19:37 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

A kao da vam treba taj dlc, kad cete svi ionako kasnije kupit premium i taj isti dlc jos jedanput kao sto je bio slucaj s bf3...

Kad se dignu domaći serveri sa tim dlcom kad izađe a ti nemoš igrat nije ti baš svejedno.

btw. sry ali morao sam, prejako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 20:22 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 20:30 (logi7).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
MARKOcVp kaže...

Znači premium se bude mogao tek kasnije kupit?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice