Commander ce biti prokleto tezak za igranje (ako ces igrati kako spada)! Daj ti upravljaj s 32 igraca, aritljerijom, otkrivaj neprijatelje, odluci kud se ide, gledaj gdje su neprijatelji... Odlicno :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onaj tko je na spectat mode-nabijem ga na *urac i njegovo prebacivanje non stop.
Do sada sam vidio mozda 1 kill samo.
Koda micu odmah cim vidi da ce ga ubit ili kaj vec.
Tek sada kad nemaju aim assist i igra se na računalu, vidi se koliko su PC igrači nadmoćniji, brži i jači od konzolaša.
Zlo mi je kako su neki likovi pijani, fulavaju aposlutno sve.
Da se razumijemo i sam bi igrao pod tremom i to,...ali brate...lol.
Onaj tko je na spectat mode-nabijem ga na *urac i njegovo prebacivanje non stop.
A kad se svi muce sa onim gamepadovima...
vec mi je muka gledat ih :P
A kad se svi muce sa onim gamepadovima...
vec mi je muka gledat ih :P
Debilni ameri. Koda neznaju za mis i tipkovnicu.
Kad lika ubiju automatski igra prebaci na drugog igrača.Bar smo tako mi to doživjeli.
Kako znati da osvajas zastavu?
Krug se ne nasere na sredinu ekrana kao u BF3.
to je zato jer gledas u spectate modu. igrac vjerojatno ima na HUDu oznaku da uzima zastavu
isto kao sa trokuticima iznad igraca, jedan tim je uvijek plav, a drugi crven kad si u spectateu
u jednom trenutku se vidio flashbang
Opet je single player grafika 50 puta bolja dok MP je sasvim prosjecna ko i na bf3. Mislim gameplay je naravno super ali daj ajde mogli su tu grafiku natjerat da izgleda savrseno ko i u single playeru. Uvijek imas opciju da stavis na medium,low ak nemres igrat na ultra ali zasto onda ak je ultra setting ne izgleda onak prekrasno ko u single playeru...
Commander ce biti prokleto tezak za igranje (ako ces igrati kako spada)! Daj ti upravljaj s 32 igraca, aritljerijom, otkrivaj neprijatelje, odluci kud se ide, gledaj gdje su neprijatelji... Odlicno :)
odigraj Battlefield2 pa vidi kako je tezak :) U Battlefield 2 (2005godina ne onaj novi)si imao igrace koji su se uklopili u igru, cekaju sa vozilom ili kad prilaze svirnu da znas da je netko dosao sa vozilom i da mozes uci, a igraci nakon battlefield 2 kao da su (a vjerujem da jesu) dosli sa coda i samo gledaju sebe, lik vozi đipa i prolazi ulicom gdje su 4 njegova igraca i nece stati uopce to ti sve govori. Igrati sa commanderom je lako, samo cekas da se puni supply,artiljerija,vehicle drop,scan stvarno lako.
Opet je single player grafika 50 puta bolja dok MP je sasvim prosjecna ko i na bf3. Mislim gameplay je naravno super ali daj ajde mogli su tu grafiku natjerat da izgleda savrseno ko i u single playeru. Uvijek imas opciju da stavis na medium,low ak nemres igrat na ultra ali zasto onda ak je ultra setting ne izgleda onak prekrasno ko u single playeru...
zato da ti onaj koji igra na low nebi imao previse prednosti naspram ovoga sa ultra, stvarno nevidim sta fali ovoj grafici. za sada mi se sve svida: spectaror i battlerecorder je glavno samo da jos hit reg bude dobar.
nekako mi se sad gadi bf3 kada vidim sve ovo.
e nemrem dočekat da vidim nekog normalnog igrača, jack lvl ili tako nešto, jer ovo me ubija u pojam, lol pa ekipa kao da igra jednom rukom
spectator mi je straha, jedva čekam da pogledam ljude koji su mi sumnjivi i vidim jesu ili nisi cheateri :)
Wow ima dosta novosti,svidja mi se.Vidim free cam i ostala cuda,fora ovi papirici sto padaju i prasina je isto kao kad su blizanci pali
Netko je napisao da ce se moc roniti,ja jos nisam niti jednog igraca vidio da je ronio..
Netko je napisao da ce se moc roniti,ja jos nisam niti jednog igraca vidio da je ronio..
Boje se da ih nešto ne ugrize :)
Zašto puca po plavima ili po crvenima je zbog toga jer ovi gledaju iz spectator moda, pa im je ovako lakše rasaznati tko je u kojem timu i koji tim trenutno prate...vjerujem da kada gledaš iz svog kuta pucaš uvijek na crvene/narančaste dok su tvoji zeleni/plavi....
a ovo za suppression sam i ja čuo da će samo support sa LMG-om suppressati protivničke igrače....
koliko sam primjetio zaronis pri skoku u vodu i to na sekund-dva...ajmo reć realno
Ako sam dobro upratio, supression će imat samo supporti sa lmg-jevima. Tak nešto je laprdao onaj frajer prije početka gameplaya. Al ne kontam kak ovaj spectator mode zapravo radi. Ko će to moć gledat?
Ma to su rekli i u BF3 alfi, samo support, pa kasnije dali svima. Nadam se da ce tako i ostati, samo support i to deployani IMHO
pas mater pa ovi ko da nikad nisu igrali bf3...
Meni se zasada sviđa pravac u kojem je četvorka krenula
Biti će dosta timski orijentirana, i to kolko vidim dosta više od trojke ali ipak je to za sada skriptirani event pa ću sud donijeti tek u beti za koju je očekivati da će ipak imati izmijenjene stvari od ove pre alphe.
Iskreno, oduševljen sam commanderom i živo me zanima kako će to funkcionirati, te ima li u igri nekakav voip ili ćemo opet na ts?
Sve u svemu, ja zadovoljan
Ja sam pak skužio da je 1 zapovjednik po grupi, a grupe od 5 (bez zapovjednika)...
Pice, kako ću vas haxat dok me spektejtate :)
VOIP potvrđen. Također, moći će se kliknuti na mapu radi spawnanja.
izvor:
potvrdio DarkLord, koji je developer BLoga.
Haha crashalo lika :P
Iako je Alpha, nasao sam samo par bugova,
a performance su odlicne.
Haha crashalo lika :P
Iako je Alpha, nasao sam samo par bugova,
a performance su odlicne.
Nije crash. To je kad završava runda igre za tu ekipu, zar ne? Pa se mjenjauju igrači koliko sam skužio.
Oči mi krvare kakvi debili ovo igraju.
stupići na mostu, brutala
Customization on sidearm waepons - upravo su rekli na streamu. :D
btw jeste skuzili flashbang?
Vidio sam i na battlelog forumima da pricaju o tome.
Ja sam mislio da je to samo neka veca eksplozija.
Oči mi krvare kakvi debili ovo igraju.
Ditto. Gledam i ne vjerujem. Pa niko da iskoristi nešto osim primary-ja. O ciljanju neću ni trošiti riječi.