Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.638.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Commander ce biti prokleto tezak za igranje (ako ces igrati kako spada)! Daj ti upravljaj s 32 igraca, aritljerijom, otkrivaj neprijatelje, odluci kud se ide, gledaj gdje su neprijatelji... Odlicno :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Onaj tko je na spectat mode-nabijem ga na *urac i njegovo prebacivanje non stop.

Do sada sam vidio mozda 1 kill samo.

Koda micu odmah cim vidi da ce ga ubit ili kaj vec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Tek sada kad nemaju aim assist i igra se na računalu, vidi se koliko su PC igrači nadmoćniji, brži i jači od konzolaša.

Zlo mi je kako su neki likovi pijani, fulavaju aposlutno sve.

Da se razumijemo i sam bi igrao pod tremom i to,...ali brate...lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Onaj tko je na spectat mode-nabijem ga na *urac i njegovo prebacivanje non stop.

A kad se svi muce sa onim gamepadovima...

vec mi je muka gledat ih :P

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
Marcuskac kaže...
drahic kaže...

A kad se svi muce sa onim gamepadovima...

vec mi je muka gledat ih :P

Debilni ameri. Koda neznaju za mis i tipkovnicu.

16 godina
moderator
drahic kaže...

Kad lika ubiju automatski igra prebaci na drugog igrača.Bar smo tako mi to doživjeli.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kako znati da osvajas zastavu?

Krug se ne nasere na sredinu ekrana kao u BF3.

to je zato jer gledas u spectate modu. igrac vjerojatno ima na HUDu oznaku da uzima zastavu

isto kao sa trokuticima iznad igraca, jedan tim je uvijek plav, a drugi crven kad si u spectateu

u jednom trenutku se vidio flashbang

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:58 (Lateralus).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Opet je single player grafika 50 puta bolja dok MP je sasvim prosjecna ko i na bf3. Mislim gameplay je naravno super ali daj ajde mogli su tu grafiku natjerat da izgleda savrseno ko i u single playeru. Uvijek imas opciju da stavis na medium,low ak nemres igrat na ultra ali zasto onda ak je ultra setting ne izgleda onak prekrasno ko u single playeru...

0 4 hvala 0
12 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Commander ce biti prokleto tezak za igranje (ako ces igrati kako spada)! Daj ti upravljaj s 32 igraca, aritljerijom, otkrivaj neprijatelje, odluci kud se ide, gledaj gdje su neprijatelji... Odlicno :)

odigraj Battlefield2 pa vidi kako je tezak :)  U Battlefield 2 (2005godina ne onaj novi)si imao igrace koji su se uklopili u igru, cekaju sa vozilom ili kad prilaze svirnu da znas da je netko dosao sa vozilom i da mozes uci, a igraci nakon battlefield 2 kao da su (a vjerujem da jesu) dosli sa coda i samo gledaju sebe, lik vozi đipa i prolazi ulicom gdje su 4 njegova igraca i nece stati uopce to ti sve govori. Igrati sa commanderom je lako, samo cekas da se puni supply,artiljerija,vehicle drop,scan  stvarno lako.

www.mmo-balkan.com/forum
12 godina
protjeran
kach kaže...

Opet je single player grafika 50 puta bolja dok MP je sasvim prosjecna ko i na bf3. Mislim gameplay je naravno super ali daj ajde mogli su tu grafiku natjerat da izgleda savrseno ko i u single playeru. Uvijek imas opciju da stavis na medium,low ak nemres igrat na ultra ali zasto onda ak je ultra setting ne izgleda onak prekrasno ko u single playeru...

zato da ti onaj koji igra na low nebi imao previse prednosti naspram ovoga sa ultra, stvarno  nevidim sta fali ovoj grafici. za sada mi se sve svida: spectaror i battlerecorder je glavno samo da jos hit reg bude dobar.{#}

nekako mi se sad gadi bf3 kada vidim sve ovo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:08 (AmDCluB).
16 godina
Battlefield 4
Pas mater, jel to nema in-game voip-a
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4
Free cam, spectator, statistika, malo su otključali BF3,..
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

e nemrem dočekat da vidim nekog normalnog igrača, jack lvl ili tako nešto, jer ovo me ubija u pojam, lol pa ekipa kao da igra jednom rukom

spectator mi je straha, jedva čekam da pogledam ljude koji su mi sumnjivi i vidim jesu ili nisi cheateri :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:12 (fila2208).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Wow ima dosta novosti,svidja mi se.Vidim free cam i ostala cuda,fora {#} ovi papirici sto padaju i prasina je isto kao kad su blizanci pali

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:15 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Netko je napisao da ce se moc roniti,ja jos nisam niti jednog igraca vidio da je ronio..

0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Netko je napisao da ce se moc roniti,ja jos nisam niti jednog igraca vidio da je ronio..

Boje se da ih nešto ne ugrize :)

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
Battlefield 4

Zašto puca po plavima ili po crvenima je zbog toga jer ovi gledaju iz spectator moda, pa im je ovako lakše rasaznati tko je u kojem timu i koji tim trenutno prate...vjerujem da kada gledaš iz svog kuta pucaš uvijek na crvene/narančaste dok su tvoji zeleni/plavi....

a ovo za suppression sam i ja čuo da će samo support sa LMG-om suppressati protivničke igrače....

My BF3 Battlelog: Xtream_MasterCh, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
kach kaže...

koliko sam primjetio zaronis pri skoku u vodu i to na sekund-dva...ajmo reć realno

17 godina
Perki kaže...

Ako sam dobro upratio, supression će imat samo supporti sa lmg-jevima. Tak nešto je laprdao onaj frajer prije početka gameplaya. Al ne kontam kak ovaj spectator mode zapravo radi. Ko će to moć gledat?

Ma to su rekli i u BF3 alfi, samo support, pa kasnije dali svima. Nadam se da ce tako i ostati, samo support i to deployani IMHO
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

pas mater pa ovi ko da nikad nisu igrali bf3...{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Meni se zasada sviđa pravac u kojem je četvorka krenula {#}

Biti će dosta timski orijentirana, i to kolko vidim dosta više od trojke ali ipak je to za sada skriptirani event pa ću sud donijeti tek u beti za koju je očekivati da će ipak imati izmijenjene stvari od ove pre alphe.

Iskreno, oduševljen sam commanderom i živo me zanima kako će to funkcionirati, te ima li u igri nekakav voip ili ćemo opet na ts?

Sve u svemu, ja zadovoljan {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam pak skužio da je 1 zapovjednik po grupi, a grupe od 5 (bez zapovjednika)...

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pice, kako ću vas haxat dok me spektejtate :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:28 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 4
Da li je netko skuzio da li ce se UAV, Tomahawk i ostali commanderovi gadgeti moci unistiti, slicno kao u Bf2?! Skuzio sam da kontroliranjem odredjene tocke commander dobiva gadget, pa me malo strah abusanja kada jedan tim bude imao sve bitne tocke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

VOIP potvrđen. Također, moći će se kliknuti na mapu radi spawnanja.

izvor:

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1g400z/ingame_voip_on_pc_has_not_been_confirmed_so/cagk1yf

potvrdio DarkLord, koji je developer BLoga.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Haha crashalo lika :P

Iako je Alpha, nasao sam samo par bugova,

a performance su odlicne.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:39 (Marcuskac).

0 1 hvala 0
15 godina
Marcuskac kaže...

Haha crashalo lika :P

Iako je Alpha, nasao sam samo par bugova,

a performance su odlicne.

Nije crash. To je kad završava runda igre za tu ekipu, zar ne? Pa se mjenjauju igrači koliko sam skužio.

Oči mi krvare kakvi debili ovo igraju.

stupići na mostu, brutala

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:46 (fila2208).
17 godina
Battlefield 4

Customization on sidearm waepons - upravo su rekli na streamu. :D

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

btw jeste skuzili flashbang?

Vidio sam i na battlelog forumima da pricaju o tome.

Ja sam mislio da je to samo neka veca eksplozija.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Oči mi krvare kakvi debili ovo igraju.

Ditto. Gledam i ne vjerujem. Pa niko da iskoristi nešto osim primary-ja. O ciljanju neću ni trošiti riječi.

KILL! Have no fear!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice