Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...
rosimic90 kaže...

hocemo li mi sto imamo bf3 premium imati pristup beti?

Pa već imaš. Desni klik na Battlefield 3 i "view details" kao da gledaš ekspanzije, vidjet ćeš Exclusive Beta...

Većina nas to nema. Prikazane su samo ekspanzije!

BF3: hRci_HR
17 godina
Hrci kaže...
191x7 kaže...
rosimic90 kaže...

hocemo li mi sto imamo bf3 premium imati pristup beti?

Pa već imaš. Desni klik na Battlefield 3 i "view details" kao da gledaš ekspanzije, vidjet ćeš Exclusive Beta...

Većina nas to nema. Prikazane su samo ekspanzije!

E pa onda nemate ili još nemate. Ja imam i BF3 Premium i MoH:W LE pa sam vjerojatno zbog toga dobio ranije...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina
Battlefield 4

http://postimg.org/image/7rf13tqfx/full/
Meni tako pise,imam samo premium. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

BRzo ce doci igra pa da vidimo..samo od tolikog raspisivanja na forumu da ne bude ono...tresla se brda rodio se mis!znaju ovi papci iz E.A. i DICE sta rade....ako i popuse lose ocjene na pc imaju konzole da ih izvuku.sjetite se samo cod

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
t12matija kaže...

BRzo ce doci igra pa da vidimo..samo od tolikog raspisivanja na forumu da ne bude ono...tresla se brda rodio se mis!znaju ovi papci iz E.A. i DICE sta rade....ako i popuse lose ocjene na pc imaju konzole da ih izvuku.sjetite se samo cod

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dali se moze na Amazonu Kupit po cijenu od 60$ ?

Ili ti prebaci u Eure...ovako je oko 360Kn.

I jos se dobi neki bonus-content, Dog-tagovi vjerujem (In game, ne "stvarni")

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 22:04 (Marcuskac).

0 2 hvala 0
15 godina
b00 kaže...

i imam pitanje, kaj je to suppresion? puno ljudi raspravlja o tome, skuzio sam da je to ono kad meci pored mene lete pa se zamagli slika.... ali ne kuzim sta se onda dogada?  brze mi skidaju helt ako me pogode ili kaj?

Caka je da se zamuti ekran i poveća recoil puške.

Dakle rasip metaka je veći, a recoil puške je puno veći tako da nemoš pogodit slona na 5m.

Dobra mehanika koja je dopbra za public ali za compeative malo ne šljaka i dosta naljuti igrače koji bolje gađaju.

Iako volim kada npr. ja supresam lika a frend mu dođe iza leđa, osjećaš se kao da igraš full taktikčki.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

Par mjeseci nakon izlaska igre- Co-op DLC.

15 godina
Pes2011_gamer kaže...

Par mjeseci nakon izlaska igre- Co-op DLC.

Good thinking, sing up for job at EA-.-

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo LevelCap malo komentira BF4. :)

Sniping is my job.

7 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Jack malo komentira o supressionu..usporio je snimku i malo pokazao, izgleda da ipak ima supressiona, no buimo vdijeli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 11:50 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

sranje, ja sam se nadao da će ga poboljšati - čak bi mi bilo bolje da od*ebu sp i naprave složeniji coop sa više igrača i tako

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
ElektričnaOvca kaže...

sranje, ja sam se nadao da će ga poboljšati - čak bi mi bilo bolje da od*ebu sp i naprave složeniji coop sa više igrača i tako

Pa moram se složiti sa tobom zašto ne složiti 4 igrača coop sa nekim dobrim taktičkim misija spavašanja hostagesa, tenk battle, ili heli ili tako nešto...mislim da bi nekad dalo dodatne sate zabave kad ti se neda na public,.

15 godina
Battlefield 4

70 eurića preorder digital delux?

K4lim3ro
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovdje je pak 40

Dali je itko kupovao ovdje?

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mogli su co-op koncipirati kao neki tutorial. Ona helikopterska mislija iz BF3 je idealna za savladavanje osnova letenja i pucanja. Bilo bi super da su napravili nešto sl. za druga vozila, game modove i drugo, s obzirom na to kolko debila ima. Jest da možeš otići na prazan server, ali tamo nema točno definiranih ciljeva, pa je moguće da se ne shvati smisao.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Marcuskac kaže...

Ovdje je pak 40

Hehe, oni imaju System req. a DICE nema ;)

A i te stranice nisu jasne sa stvarima dal se dobije full kao Deluxe ili Standard izdanje ili je to neka treća opcija, kao gola igra kad izađe.

Kao i ovo, imaju i dostavu fizičke kopije po 6-7 kuna nadoplate.

BF3 nick: mrxa [CROG]
15 godina
Battlefield 4

Pola toga su fejk smećari navlače, oni već sad nude keyeve a opće je poznato da ih još nema, dakle oni sad nešto što još nisu ni nabavili i pitanje dal hoće, kao što je za bf3 nestalo eu ključeva brzo pa su ruski išli samo.

Najbolje pričekat tamo pred kraj, uzet od sigurnih koji imaju preporuke ili nešto i bok.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mrxa1 kaže...
Marcuskac kaže...

Ovdje je pak 40

Hehe, oni imaju System req. a DICE nema ;)

A i te stranice nisu jasne sa stvarima dal se dobije full kao Deluxe ili Standard izdanje ili je to neka treća opcija, kao gola igra kad izađe.

Kao i ovo, imaju i dostavu fizičke kopije po 6-7 kuna nadoplate.

Sys reqovi su samo kopirani od BF3

robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne kuzim kam se zurite sa kupovinom haha. Kaj vam nije lakse pricekat zadnjih mjesec dana,bit ce najvise popusta...

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ovo sam nasao na Battlelog-u

Dosta toga je vec razjasnjeno ovdje (na forumu), ali eto za one koji jos uvijek nesto ne kuze.

"Since it seems like a lot of people are confused about the pre-orders, and didn't notice the chart they included, let me break it down and explain it to you.

We have two editions: Standard edition for $59.99 USD and the Deluxe Edition for $69.99 USD.
Both versions will come with the base game.
Both versions will come with a Back to Karkand-esque DLC that is being called a "Premium DLC".
* This is NOT Battlefield 4 Premium, but it will most likely be included with Battlefield 4's Premium.
**Speaking of BF4 Premium, it is not available to purchase yet, but will most likely be released on day one of the release.
The Deluxe Edition comes with the Battlefield 4 Beta access. The Standard Edition does not.
The Deluxe Edition comes with bonus content. Expect either some free dogtags or artwork. It won't be anything more than this.

If you have Battlefield 3 Premium, you have access to the beta.
If you pre-ordered Medal of Honor: Warfighter and used the code it gave you, you have access to the beta.

If you don't have either of these but want to play the beta, then get the Deluxe Edition.
If you have Premium or you pre-ordered MOH:WF and used the code, get the Standard Edition.

I hope this clears up any confusion."

15 0 hvala 14
16 godina
kach kaže...

Ne kuzim kam se zurite sa kupovinom haha. Kaj vam nije lakse pricekat zadnjih mjesec dana,bit ce najvise popusta...

Da vidiš popusta u Meksiku, jučer skoknuo dolje, 320kn Digital Deluxe :)

BF3 nick: mrxa [CROG]
14 godina
mrxa1 kaže...
kach kaže...

Da vidiš popusta u Meksiku, jučer skoknuo dolje, 320kn Digital Deluxe :)

Daj malo više detalja. Skočio si jučer kao što sam ja onomad skočio u Indiju po Premium ili....?

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Dijelili novinarima na onim Promotion eventima, pa možda ostalo nešto viška.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo od kuda.

Normalno to kod nas nema...

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ovi tagovi su ok, ali rađe uzmem neke sa svojim imenom :)

Ali primamljivo je, šta je je.

Zna EA posao nema šta.

Btw. svima sretan Uskrs i svako dobro!

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 12:31 (fila2208).
Moj PC  
16 0 hvala 3
17 godina
fila2208 kaže...

Ovi tagovi su ok, ali rađe uzmem neke sa svojim imenom :)

Ali primamljivo je, šta je je.

Zna EA posao nema šta.

Btw. svima sretan Uskrs i svako dobro!

Hvala, također želim svima Sretan Uskrs!

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice