Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.501
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Kupio, valjda ce vrijediti 70Eur. Nisu me razocarali jos od 2142, pa nece valjda ni s ovim... 

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
nick54312 kaže...

Pa da, ali nema ga još :)

Kod mene isto nema...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Gamerailers .... negdje oko sedme minute DICE-ovac verificira na čemu se vrtio demo ;)

http://www.gametrailers.com/videos/pix2tn/battlefield-4-inside-intel

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

2 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 4

Malo ste nestrpljivi,ona dva mala crnca koja to rade nemogu svima dati u jednom danu.

Pogledajte zadnji premium video...

Ni ja još nemam,a kupio igru i premium na originu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Meni je čudno da nemate BF4 betu označenu kao DLC unutar same BF3 igre na originu...... {#}

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
plavi83 kaže...

Meni je čudno da nemate BF4 betu označenu kao DLC unutar same BF3 igre na originu...... {#}

Meni se pojavilo! Jučer nisam imao. I dalje imam poduplane BF3 DLC-ove... Sada trenutno imam 2 karkanda. Ponekad budu i 2 CQ ili AK... Idiotski softver!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
plavi83 kaže...

Meni se pojavilo! Jučer nisam imao. I dalje imam poduplane BF3 DLC-ove... Sada trenutno imam 2 karkanda. Ponekad budu i 2 CQ ili AK... Idiotski softver!

ne mogu sad pogledati, ali meni bude karkand s onim zelenim plusićem, a ostali DLCovi normalno, i naravno svi su zasjenjeni, jedino je PREMIUM istaknut :P i d, naravno gledam pod game details, i nije jucer bilo bete, valjda ce danas stici. mislim si to je tak normalno...

17 godina
odjavljen
xyan kaže...
Friday kaže...
plavi83 kaže...

ne mogu sad pogledati, ali meni bude karkand s onim zelenim plusićem, a ostali DLCovi normalno, i naravno svi su zasjenjeni, jedino je PREMIUM istaknut :P i d, naravno gledam pod game details, i nije jucer bilo bete, valjda ce danas stici. mislim si to je tak normalno...

Ma kreteni. Ja znam nekada napraviti idiotski softver ali ovaj origin je predsjednik ceha idiotskog softvera!

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

evo mini anketa pošto mi je dosadno.

Kada i gdje ćete kupit bf4?

4 Rusija majka, čim bude keyeva
19 Origin,preorder kad izađe beta
13 Nakon što igra izađe, key
6 Preorder odmah sad
19 Origin, kad vidim mp gameplay
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Na kraju zadnjeg premium videa bude ovo, dakle do bete svi ćemo dobit upad, ameri rusi indijanci japanci, ne berite brigu braćo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Fila ako ti je već tolko dosadno kao što kažeš onda barem pročitaj par postova prije svojeg{#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

kojeg je datuma izašla beta za bf3 ??

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...

BF3 je još u beti...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...

ako se ne varam nekoliko dana prije kraja 9 mj. 2011. i trajala do 12.10.2011. Naravno mislim na otvoreneu betu.

12 godina
neaktivan
xyan kaže...
kakosamzgodan kaže...

ako se ne varam nekoliko dana prije kraja 9 mj. 2011. i trajala do 12.10.2011. Naravno mislim na otvoreneu betu.

znaći tako isto možemo očekivati i za bf4.

isuse bože pa tko će dočekat 9. mjesec {#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Fila ako ti je već tolko dosadno kao što kažeš onda barem pročitaj par postova prije svojeg{#}

E nisma to ni ubra jer sam mislio da opet pirat lijepi ono nekom kretenu koji nije ubra koja je verzija koja, pardoniram.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ev sad sam pričo s nekim indijcem na live chatu zast mi nema te bete pa kaze on da kad bude beta oni koji imaju premium ce dobit mail za betu

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Strah me i pomislit na ovu betu jer bih se mogao navući...{#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

a najbolje da je nećeš igrat {#}

17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...
Friday kaže...

a najbolje da je nećeš igrat {#}

Pa da sam neki karakter - baš i nisam!

Freak Show Inc.
14 godina
xyan kaže...
kakosamzgodan kaže...

A koliko je trajala zatvorena beta,ako je uopce bila? 

Sjecam se da je danny bio u alphi?

Neznam hoce li tako biti za BF4 

12 godina
neaktivan
drahic kaže...

da budeš u alphi moraš imat dečka iz dajsa {#}

btw kako uć u alphu osim dat im guze?

15 godina
Battlefield 4

Beta je bila nekih dva tjedna mislim. Tamo 27.9 mislim do 10.10 ili 11.10, tako nešto.

Onda su je zatvorili i igra je izašla 25.10 mislim amerika, 27.10 ostatak ekipe. tako nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
xyan kaže...
kakosamzgodan kaže...

mislim da je krajem 8. pocela zatvorena beta...ma, mislim bil sam ja i u alphi i otvorenoj beti crysisa, al glupost cista...to da je BF bio...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 12:54 (xyan).
15 godina
Battlefield 4

Alpha je bila krajem 8. i početkom 9. Znam frenda koji je upao, preko maila su mu javili da je odabran lol.

Ali kratko je trajala ono tjedan dana mislim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma vidjeli su da je uspješno sve bilo sa bf3 ,pa će sve isto primjeniti za bf4.

sve je skoro identično , (koliko gledam po netu jer nisam odpočetka u bf briji)

od najave ,pre ordera, kome daju betu(osim premiuma koji nije prije ovog postojao,ali MOH i te spike),ma praktički svega.....

tako da možemo alphu očekivati u isto vrijeme te i betu isto tako,kao i izlazak same igre ,tamo negdje 20.10...

0 0 hvala 0
15 godina
kakosamzgodan kaže...

ma vidjeli su da je uspješno sve bilo sa bf3 ,pa će sve isto primjeniti za bf4.

sve je skoro identično , (koliko gledam po netu jer nisam odpočetka u bf briji)

od najave ,pre ordera, kome daju betu(osim premiuma koji nije prije ovog postojao,ali MOH i te spike),ma praktički svega.....

tako da možemo alphu očekivati u isto vrijeme te i betu isto tako,kao i izlazak same igre ,tamo negdje 20.10...

Bliže 11.mj.

Od 25-30 možemo očekivat.

Pogledaj nekim igračima datume kad su se joinali u battlelog, većina je od 27-30.10.2011.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa napisao je mad tom. 25.10.2011. je bilo za Amere (dosta ljudi iz Europe je proxyjem to rjesavalo i dosta ljudi sa foruma takodjer), 28.10. je bilo za Europljane. S time da su prakticki na te datume mogli racunati samo oni kojiu su kupili DD i Standard Edition preko Origina.

edit: mislim da sam ja imao preorder box editiona, platio 300kn i dobio physical warfare pack (dao-12, sks i jos neko smece) i besplatnu dostavu. mislim da sam negdje 28.10 ujutro dobio paket, ili cak 27. ujutro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 13:27 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Chaboyy kaze da ce sutra staviti bf4 gamrplay i comentary, neznam tocno sto, ali eto.

EDIT: 

- Evo ima i tu u komentarima gore

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 13:47 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Winchester01 kaže...

Kako je očito da će sad izbacivati trailere i teasere za i najmanju glupost što mislite koliko će ih biti do izlaska igre:

Bolje to, nego da kao s gta5 npr, trailer izade jednom godisnje, to je samo primjer za trailer, da nemislite da usporedujem igre {#}

A zamisli da za neki film objave 30 trailera, pa onda ne bi ni mora gledati taj film.

Tako su i za BF3 skoro cijeli singleplayer strpali u trailere.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice