Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Battlefield 4

Igru ću prednaručiti to je sigurno samo je još rano, ako su glasine točne onda će BF4 izaći tek za circa pola godine ako ne i više.

Samo primjećujem veću razliku u cijeni prednarudžbe između BF3 i BF4. Koliko me pamćenje služi, ja sam preko g2play-a naručio BF3 LE za oko 270kn a cijena prednarudžbe BF4 je sad oko 370kn. Šta oni misle da su napravili revoluciju u gamingu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 23:22 (Hrci).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

znaci preload za Bozic :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sta mislite koliko ce procentualno 4-ka biti hardverski zahtjevnija od 3-ce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Battlefield 4
infeqt0r kaže...

Sta mislite koliko ce procentualno 4-ka biti hardverski zahtjevnija od 3-ce?

Jako malo, ako si mogao BF3 vrtiti na Ultra moći ćeš i BF4 uz nikakav ili malen FPS drop.

BF3: hRci_HR
14 godina
Battlefield 4

samo da mi stave female soldier u bf4 mp :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ProTeinZ kaže...

samo da mi stave female soldier u bf4 mp :D

Mislim da su već rekli kako nema ženskih likova u MP :/

Ali nebi bilo loše vidjeti i žensku iako već vidim na što bi to izgledalo odnosno što bi se sve izvodilo po serveru {#}

BF3: hRci_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 23:34 (Hrci).
16 godina
pamark kaže...

Valjda cemo i mi Indijci dobiti pristup beti, pa i mi smo Premium plejeri, nismo gubavi.{#}{#}

Mozete li provjeriti imate li pristup beti i koju kombinaciju igre imate npr. RU igra i Indijski premium ko ja, ili ENG igra i Indijski premium itd.

RU igra i indijski premium, nema bete :(

P.S. nemam ni MOHW

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 23:52 (power_user).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Za sve one koji misle da je bf4 zapravo bf3.5 ili ostalo... vi ste pacijenti... svaka čast ako uspijevate donositi takve zaključke na osnovi 17min trailera SINGLEPLAYERA.... dijela na kojem je MOŽDA 3% od ukupnog vremena rađeno od cijelog bf4.... kenjate da igra izgleda identično kao i bf3, fala bogu da izgleda kada koristi ISTI ali opet malo napredniji engine... očekujete spektakle, očekujete da kad vam tek eksplodira, da vam i slušalice eksplodiraju i raznesu to malo mozga kaj imate... naravno ja se slažem sa činjenicom da EA uništava sve čega se dočepa ali poanta je u tome kaj oni samo određuju kada i kao ce bit cijena i dlc i ostale gluposti... zaboravljate da je DICE taj team koji je napravio (pretpostavljam) svaki battlefield dosada... pola vas ovdje nije nikad ni pipnulo battlefield dok niste vidjetli kakvu je prašinu pobrao bf3.. a igra je toliko krcata bugovima i ostalim problemima, ali IPAK ima tolike milijune igrača i to dan danas, godinu i pol nakon što je puštena u igru... ljudi se ponašaju da je prerano za izlazak bf4, ovi misle da cim su pustili jedan fakin trailer da ce odma igra izači... pa ljudi vi niste normalni, igra je najavljena za izlazak tek za 6-8 mjeseci, u to vrijeme se daju još napravit čuda, pogotovo od frostbite engina... svi neki pametnjakovići odjednom postali i kao nema razlike izmedu bf3 i bf4... ajde, lijepo ću napravit screenshot ovih očajnih izjava plača i flejmanja koje izjavljujete u ovoj temi i drugim, a vidjet ću vas kada igra stvarno izađe... svi će te ju imati, rokat cete ju po cijele dane, jizzat cete po sobi od uzbudenja kako je predobra i zaboravit cete koliko se plakali kako je bf4 isti bf3... a zašto će to biti tako, zato kaj je Dice jedan od rijetkih, ali jako rijetkih, teamova koji znaju što rade, slušaju svoje igrače i donose pametne odluke, a još bi i više bile pametnije da im EA ne kenja stalno po vratu i vuče ih za lanac kada se udostoje napraviti nešto za svoje igrače... Dosta mi je, čak i previše informacija za danas, jer vama dragi čitatelji i Veliki igračine i stručnjaci očigledno nitko, ali nitko nemože udovoljiti, to je ono žalosno... Laku noć i do tipkanja

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
28 13 hvala 5
15 godina
mrxa1 kaže...
C

Da, trebo bi al manje vjerovatno ako si kupovo preko meksika, indije i slično...navodno dotičnima nema bete u popisu ekspanzija.

A da imalo čitate battlelog objave koje vam stoje na VRHU stranice na battlelogu, vidjeli biste ovo:

Ne znam, ja sam rus sa indijskim premiumom, i imam pristup bf4 beti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
pamark kaže...

Valjda cemo i mi Indijci dobiti pristup beti, pa i mi smo Premium plejeri, nismo gubavi.{#}{#}

Mozete li provjeriti imate li pristup beti i koju kombinaciju igre imate npr. RU igra i Indijski premium ko ja, ili ENG igra i Indijski premium itd.

ENG igra i Indijski premium i još uvijek nema bete.

Ovo je čista diskriminacija ako nama neće dat betu. Pošteno sam je platio 1500 rupija. Taj dan sam bio u Indiji i nek mi ne seru.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koliko vidim pise da ce beta biti u jesen 2013,znaci igra dolazi nekada poslije,sta vi mislite kada cemo moci igrati BF4?

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...

Koliko vidim pise da ce beta biti u jesen 2013,znaci igra dolazi nekada poslije,sta vi mislite kada cemo moci igrati BF4?

Vjerojatno će izaći negdje oko datuma izlaska novih konzola... Znači, krajem godine. To je moja procjena.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
Borna_bb kaže...

U potpunsti se slažem.

Ne želim bit feget, ali imaš slažem se i hvala botun :/

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Borna_bb kaže...
Scrappy kaže...

Za sve one koji misle da je bf4 zapravo bf3.5 ili ostalo... vi ste pacijenti... svaka čast ako uspijevate donositi takve zaključke na osnovi 17min trailera SINGLEPLAYERA.... dijela na kojem je MOŽDA 3% od ukupnog vremena rađeno od cijelog bf4.... kenjate da igra izgleda identično kao i bf3, fala bogu da izgleda kada koristi ISTI ali opet malo napredniji engine... očekujete spektakle, očekujete da kad vam tek eksplodira, da vam i slušalice eksplodiraju i raznesu to malo mozga kaj imate... naravno ja se slažem sa činjenicom da EA uništava sve čega se dočepa ali poanta je u tome kaj oni samo određuju kada i kao ce bit cijena i dlc i ostale gluposti... zaboravljate da je DICE taj team koji je napravio (pretpostavljam) svaki battlefield dosada... pola vas ovdje nije nikad ni pipnulo battlefield dok niste vidjetli kakvu je prašinu pobrao bf3.. a igra je toliko krcata bugovima i ostalim problemima, ali IPAK ima tolike milijune igrača i to dan danas, godinu i pol nakon što je puštena u igru... ljudi se ponašaju da je prerano za izlazak bf4, ovi misle da cim su pustili jedan fakin trailer da ce odma igra izači... pa ljudi vi niste normalni, igra je najavljena za izlazak tek za 6-8 mjeseci, u to vrijeme se daju još napravit čuda, pogotovo od frostbite engina... svi neki pametnjakovići odjednom postali i kao nema razlike izmedu bf3 i bf4... ajde, lijepo ću napravit screenshot ovih očajnih izjava plača i flejmanja koje izjavljujete u ovoj temi i drugim, a vidjet ću vas kada igra stvarno izađe... svi će te ju imati, rokat cete ju po cijele dane, jizzat cete po sobi od uzbudenja kako je predobra i zaboravit cete koliko se plakali kako je bf4 isti bf3... a zašto će to biti tako, zato kaj je Dice jedan od rijetkih, ali jako rijetkih, teamova koji znaju što rade, slušaju svoje igrače i donose pametne odluke, a još bi i više bile pametnije da im EA ne kenja stalno po vratu i vuče ih za lanac kada se udostoje napraviti nešto za svoje igrače... Dosta mi je, čak i previše informacija za danas, jer vama dragi čitatelji i Veliki igračine i stručnjaci očigledno nitko, ali nitko nemože udovoljiti, to je ono žalosno... Laku noć i do tipkanja

U potpunsti se slažem.

i ja, pogotovo sa ovim "očekujete da kad vam tek eksplodira, da vam i slušalice eksplodiraju i raznesu to malo mozga kaj imate..."

hahahhaha koji Bog :D :D {#}

Moj PC  
6 3 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
mrxa1 kaže...
C

Da, trebo bi al manje vjerovatno ako si kupovo preko meksika, indije i slično...navodno dotičnima nema bete u popisu ekspanzija.

A da imalo čitate battlelog objave koje vam stoje na VRHU stranice na battlelogu, vidjeli biste ovo:

Imaš MOHW?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
power_user kaže...
pamark kaže...

P.S. nemam ni MOHW

Ru igra, premium s g2play (valjda normalan eng.), ruski MoH:W LE i imam pristup beti preko premoiuma i preko moh-a.

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
Battlefield 4
Bf4 mi jupej i pjiojdat ću ju i pjemijum ijto.
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
t00mob kaže...
pamark kaže...

ENG igra i Indijski premium i još uvijek nema bete.

Ovo je čista diskriminacija ako nama neće dat betu. Pošteno sam je platio 1500 rupija. Taj dan sam bio u Indiji i nek mi ne seru.

Na Indijskim origin stranicama jos uvijek nemaju u ponudi BF4 pa mozda zato nema ni bete {#}

17 godina
odjavljen
power_user kaže...
fila2208 kaže...
mrxa1 kaže...
C

Imaš MOHW?

IMAO je ali je zaboravio očito...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

RU Razširenoe Izdanje + ENG Premium - nemam pristup beti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam kupio igru u algoritmu ,a premium preko origina prvi dan kada je pušten u prodaju i jučer sam išao provjeriti za betu i nisam je dobio ??

0 0 hvala 0
13 godina
Scrappy kaže...

Neću ti ovo čitat!

Tip: ubuduće ubaci pokoji enter. Malo uredi tekst prije objavljivanja da čitatelju bude lakše, a ne ovako.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 4

Decko je 100% u pravu i realan je. 

Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Najrealniji post u ovoj temi. Thumb downovi naravno od onih što nemaju prsta mozga u glavi i prave se pametni da igra qrcu ne valja više od pola godine prije izlaska

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
17 godina
Battlefield 4

Hvala stričeku P(r0)iratu kaj mi je objasnil razliku između digitalne i standard verzije, sad znam koju bum kasicu prasicu razbil {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
power_user kaže...
pamark kaže...

P.S. nemam ni MOHW

Ostane ti samo još preorder bf4 {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nisam ni ja jucer kad sam navecer pogledao imao pristup beti, no ne brinem se zbog toga. Bit ce vec, nije jos vrijeme. I premium user je premium user isto kao sto je i Hrvat - Hrvat, zivio on u Hrvatskoj ili u Njemackoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mozda vi krivo gledate.

morate ici pod my games, Battlefield 3, pa onda kliknut na ono mali "i".

I tamo pod ekspanzijama je...

Za svaki slucaj da napomenem :D

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

Svi vi koji mislite da nemate pristup beti unutar samog origina, a vlasnici ste Premiuma ili MOH-a....morate otvoriti detalje same te igre i unutra će biti naznačen BF4 beta kao DC ovih igara....BF4 beta se kod mene nalazi unutar tih dviju igara, dok ga na glavnoj stranici gdje su mi sve druge igre nema.....

EDIT: već vidim da me kolega pretekao... {#}

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 10:22 (plavi83).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa da, ali nema ga još :)

battlelog: xXxtreme_BushMan
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice