Battlefield 3

poruka: 77.253
|
čitano: 9.854.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Battlefield 3
chutac kaže...

Znam ja da se pokreće sa web-stranice, ali neće!

Ništa, ni "Loading", ni Error, ništa.

Jeb€m ti to.

Piratski je bar radio normalno, a ovaj em košta, em ne radi!

instalirao si add-on za pokretanje za mozillu ili koji već browser koristiš(valjda ima dodataka za druge browsere, koristim mozillu, pa ne znam)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 20:45 (denix).
15 godina
neaktivan
denix kaže...
chutac kaže...

Znam ja da se pokreće sa web-stranice, ali neće!

Ništa, ni "Loading", ni Error, ništa.

Jeb€m ti to.

Piratski je bar radio normalno, a ovaj em košta, em ne radi!

instalirao si add-on za pokretanje za mozillu ili koji već browser koristiš(valjda ima dodataka za druge browsere, koristim mozillu, pa ne znam)?

Da, kažem, umjesto standardne Opere, probao sa u Nextu i radilo je.

Instalirao sam neki BL addon.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima koji Zagorec da igra BF3 pa da me doda, da igramo malo? {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel itko od vas ima iskon 5 Mbit adsl? zanima me koliki vam je ping u bf3 i kakva je veza opcenito?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Uzemljivac kaže...

jel itko od vas ima iskon 5 Mbit adsl? zanima me koliki vam je ping u bf3 i kakva je veza opcenito?

Bilo bi dobro da das linkove na dva-tri servera na kojima si ti izmjerio.

Jer ti sad moze netko dati rezultate s americkog servera.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Uzemljivac kaže...

imam ja iskon ali 10mbps, ping na serverima hostanim u njemačkoj 35-48ms.

Majke mi
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Uzemljivac kaže...

Bilo bi dobro da das linkove na dva-tri servera na kojima si ti izmjerio.

Jer ti sad moze netko dati rezultate s americkog servera.

stvar je u tome da tek planiram prelazak na iskon, pa me zanimaju informacije iz prve ruke kakva je veza u gamingu. trenutno sam na mobilnom internetu pa nema koristi da mjerim ping.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jbt pa vi ste nesposobni igru pokreniti pola vas ovdje a ovi koji pokrenu vecina vas kuka da je smece i da ne valja i poneki jos kukaju sto su morali platit igru 20 kn...
Moj PC  
15 5 hvala 2
18 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
Jbt pa vi ste nesposobni igru pokreniti pola vas ovdje a ovi koji pokrenu vecina vas kuka da je smece i da ne valja i poneki jos kukaju sto su morali platit igru 20 kn...

Mogu li ja malo kukat?

Evo jucer na Sharkiju, udem u igru, napravim dva koraka i mrtav, ubi me admin (Ceco ili postavke servera) da balansira timove. Aj dobro, bar sam u squadu sa svojima iz klana. Spawnam se na jednog u tenku, par sekundi kasnije bum, Nex i c4 ode tenk u staro zeljezo. Spawnam se na drugog, par sekundi kasnije Junior iz tenka kroz dvije zgrade i prozore me pokosi. Spawnam se opet na squad u zgradi krenem prema prozoru da vidim di sam kad Kukyjeva granata ispod nogu bum. 0-4 nikog vidio nisam, osim na kill camu, ni metka ispalio. Jos Nex za 0-5 opet sa c4, bar sam ga vidio no prekasno iskocio iz tenka. Rage level milijon! {#} No nastavim igrati i vratim se iz velikog minusa na nesto manji i onda za kraj neki govnozder kempa sa helicem iznad nase baze. Bas mi se dalo dalje igrati.

This game sucks! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 12:27 (desh).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa sto se spawnas na druge igrace? Znas mozes se i u svoju bazu spawnat...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
desh kaže...

Mogu li ja malo kukat?

Evo jucer na Sharkiju, udem u igru, napravim dva koraka i mrtav, ubi me admin (Ceco ili postavke servera) da balansira timove. Aj dobro, bar sam u squadu sa svojima iz klana. Spawnam se na jednog u tenku, par sekundi kasnije bum, Nex i c4 ode tenk u staro zeljezo. Spawnam se na drugog, par sekundi kasnije Junior iz tenka kroz dvije zgrade i prozore me pokosi. Spawnam se opet na squad u zgradi krenem prema prozoru da vidim di sam kad Kukyjeva granata ispod nogu bum. 0-4 nikog vidio nisam, osim na kill camu, ni metka ispalio. Jos Nex za 0-5 opet sa c4, bar sam ga vidio no prekasno iskocio iz tenka. Rage level milijon! {#} No nastavim igrati i vratim se iz velikog minusa na nesto manji i onda za kraj neki govnozder kempa sa helicem iznad nase baze. Bas mi se dalo dalje igrati.

This game sucks! {#}

Šta je još novo? Tipična partija kad se skupi ekipa s foruma. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
Rodić kaže...

Pa sto se spawnas na druge igrace? Znas mozes se i u svoju bazu spawnat...

Vidiš da je probao i to, pa je dobio malo olova od helića. Ima takvih dana {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
desh kaže...

Mogu li ja malo kukat?

This game sucks! {#}

To sam bio ja.{#} Na sreću pa je moj gunner znao što radimo i odmah se uklopio u rape.

Ali to sam radio najviše jer ste nam ukrali heli i kempali s njim u bazi, pa sam vam želio pokazati kako je to biti bez helića. Samo što si ti bio kolateralna žrtva{#}

14 godina
Jack Sparrow kaže...
 Spawnam se opet na squad u zgradi krenem prema prozoru da vidim di sam kad Kukyjeva granata ispod nogu bum. 0-4 nikog vidio nisam, osim na kill camu, ni metka ispalio. No nastavim igrati i vratim se iz velikog minusa na nesto manji i onda za kraj neki govnozder kempa sa helicem iznad nase baze. Bas mi se dalo dalje igrati.

This game sucks! {#}

To sam bio ja.{#} Na sreću pa je moj gunner znao što radimo i odmah se uklopio u rape.

Ali to sam radio najviše jer ste nam ukrali heli i kempali s njim u bazi, pa sam vam želio pokazati kako je to biti bez helića. Samo što si ti bio kolateralna žrtva{#}

Ne samo da rejpas, nego i bacas granate iz helija {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jucer na Strike at karkand..

Trcim blizu C zastave,iza vagona i idem prema stepenicama prema A zastavi i doletava Carapa sa tenkom,preletava par metara i u 'skoku' mi odvali headshot sa tenkom. {#}

To je toliko smijesno izgledalo da nisam sebi mogao doc {#}

Moj PC  
5 2 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Ja ću vam samo reći da se ja kao vođa klana i moji podanici nismo jučer sprdali pola runde na Sharkiju da bi vas pregazili k'o plitak potok.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ti samo suti i najedi se onog c4. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina

stvar je u tome da tek planiram prelazak na iskon, pa me zanimaju informacije iz prve ruke kakva je veza u gamingu. trenutno sam na mobilnom internetu pa nema koristi da mjerim ping.

Kod mene je veza sasvim solidna, isto kao što je bilo i na t-comu samo što imam dvostuko veću brzinu i manji račun.

Majke mi
18 godina

Koji panj koristi Hax i ostavi puno ime i prezime?

Josip Maras -> 31 osoba s tim imenom i prezimenom u HR, samo jedan od njih ima 28 godina.

14 njih je u telefonskom imeniku.

Ako je pak Josip Maraš, njih ima manje od 10 u HR i samo 1 u imeniku.

Moglo bi se brzo naći...

Twitter: @191x7
18 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja ću vam samo reći da se ja kao vođa klana i moji podanici nismo jučer sprdali pola runde na Sharkiju da bi vas pregazili k'o plitak potok.

Ti samo suti, ona napast od Nexa me je dvaput izresetao sa IAR-om dok sam ti u chatu pokusavao napisat "Sretan rodjendan". Jbg znam, mogao sam prije spawnanja {#} , al me majstor ozivio usred paljbe, a ja kljucam u chatu.

16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Koji panj koristi Hax i ostavi puno ime i prezime?

Josip Maras -> 31 osoba s tim imenom i prezimenom u HR, samo jedan od njih ima 28 godina.

14 njih je u telefonskom imeniku.

Ako je pak Josip Maraš, njih ima manje od 10 u HR i samo 1 u imeniku.

Moglo bi se brzo naći...

mene vise zabrinjava sto si ga ti stvarno iso trazit u imeniku{#}

Battlelog: just_mau5
15 godina
neaktivan
desh kaže...
Skilledžija kaže...

Ti samo suti, ona napast od Nexa me je dvaput izresetao sa IAR-om dok sam ti u chatu pokusavao napisat "Sretan rodjendan". Jbg znam, mogao sam prije spawnanja {#} , al me majstor ozivio usred paljbe, a ja kljucam u chatu.

mene je Nex,neki dan uspio ubiti 4 puta u dvije sekunde xD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
drahic kaže...

Jucer na Strike at karkand..

Trcim blizu C zastave,iza vagona i idem prema stepenicama prema A zastavi i doletava Carapa sa tenkom,preletava par metara i u 'skoku' mi odvali headshot sa tenkom. {#}

To je toliko smijesno izgledalo da nisam sebi mogao doc {#}

Pa kada si doslovce sjeo na topovsku cijev..... to čak ni ja ne mogu fulati {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

cijelu rundu se sa Masterom mučim, i kad napokon preokrenemo rundu onda dobiš ovak nešto...šta još neću doživjet.... {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

dal jos ima onaj bugov server poceo sam igrat bf danas

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
99Mile99 kaže...

dal jos ima onaj bugov server poceo sam igrat bf danas

Drugi, ali ima:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-Bug-hr-Best-Klasik-Maps/

Pocetnik si, il si vec igrao?

Kako god, pripremi se za silovanje. {#}

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

el se to meni cini ili se svako malo mjenjaju slotovi? iam taj server pod favoritima i malo 32 slota malo 48 pa 64.. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice