Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

To je samo Ex {#} Radio je road killove sa tv-om kad se nije moglo ubit inf, a candy isto priča za sebe..definitivno 2 po meni najbolja gunnera u BF. Proveli su više sati u heliu nego ti i ja u cijelom BF-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
luka_cro kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Heli gunneri? Stvarno ti iskustvo moze toliko pomoci u ciljanju dalekih meta?

Pa to ti ja govorim....a ti u helicu su ti sigurno bili lvl 100..

Reko si da odlazis.

Da, Candyman je broj 1 u svijetu u kilovima iz helica. Taman posla da je level 2.

I pitam ovo jer u helicu mozda imam 1-2 sata letenja.

I ja sam lvl 100 ako te bas zanima. :P

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Runda od malo prije.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/67896366/349418125/

Candyman i Exile. Kako je moguce da pilot leti na najvecoj mogucoj visini u kutu mape, a oni sa svakim rafalom pokose 2-3 vojnika?

Ja sam to isprobao, pa likovi se uopce ne vide (da, ni sa zoomom) nego su samo kvadratici od spotanja.

Svaki "spread", il kako se zove ona tresnja ciljnika na helicu, je meni pomkanuo ciljnik bar za dvadesetak metara (gledano prema meti na koju pucam).

Njih dvoje su među prvih 5 u svijetu u heliju...to sve objašnjava on samo u viperu ima 186k killova i 1100 i neš sati kolko ja nemam sve zajedno

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 19:52 (Iv4n0u5).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

u viperu je candy u havocu je ex br 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Kad staviš mesh na ultra se jos vidi,gledaj ako pilot stoji jako visoko i ne miče se a ti gađaš skoro pa nemaš spread ako malo brže burstaš tako da je lako moguće,a to dobiješ s iskustvom isto kao  s tv-om.

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
Doca15 kaže...

Kad staviš mesh na ultra se jos vidi,gledaj ako pilot stoji jako visoko i ne miče se a ti gađaš skoro pa nemaš spread ako malo brže burstaš tako da je lako moguće,a to dobiješ s iskustvom isto kao  s tv-om.

Znaci, ovo sto rade je po tvome definitivno moguce i nista cudno?

Jer npr, imam jako puno iskustva u tenku, i kad gledam vozace npr. br. 1 i 2 kuzim svaki potez i sve mi je jasno.

Jedino sto imaju bolji aim i pracenje mete, al to je cisto iskustvo.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi, za početak pozdrav svima.
Evo, i ja sam novi u BF3 (kupio na ovom bundleu), ali imam staža u BF.BC2 nešto.
Nisam netko ko kuka jer me drugi ubijaju, jer takav nam je svima (ili barem velikoj većini) početak svake igre.
Došao sam na temu da pitam za neke stvari u vezi igre, dakle, ima li neki server gdje se ekipa sa foruma okuplja, te ima li neki hrvatski server uopće?
Zatim, mora li se u igru baš ulazut preko Battleloga, malo mi je čudno to, kao što rekoh, igrao sam BF:BC2 i tamo je to bilo jednostavnije, ovdje mi nešto nije jasno, dakle ja stavim "ni da ni ne" one sve filtre (ni kvačica, ni iks, dakle da je svejedno), i kad odem na refresh, izlista mi samo par servera na kojima ima igrača.
Da napomenem, imam onu najnormalniju verziju, dakle bez DLCova, Premiuma i sl.
I da, stavio sam svoj nick na temu za nickove, ali eto da ponovim, "leotomicic179cro" ;)
Eto to bi bilo to za početak od mene, ako netko može neka odgovori, unapriejd se zahvaljujem, i lijep pozdrav Forumašima, naravno! :D
PS. ne namjeravam čitat cijelu temu, vidim da je već prije samog izlazka igre imala 250ak stranica  

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

želiš reć da su čiteri..say it {#}. I ti si čiterčina u onom što ima oklop na sebi {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
leotom kaže...

Ljudi, za početak pozdrav svima.
Evo, i ja sam novi u BF3 (kupio na ovom bundleu), ali imam staža u BF.BC2 nešto.
Nisam netko ko kuka jer me drugi ubijaju, jer takav nam je svima (ili barem velikoj većini) početak svake igre.
Došao sam na temu da pitam za neke stvari u vezi igre, dakle, ima li neki server gdje se ekipa sa foruma okuplja, te ima li neki hrvatski server uopće?

Pozdrav!

Lijepo predstavljanje.

Prije ih je bilo jako puno.

Sad je jedan od posjecenijih ovaj:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/Croatian-53Team-Bug-hr-Best-Klasik-Maps/

Ali kako to obicno biva, svi se spajaju na svoje frendove, pa nas se na kraju na nekom no name serveru za okupiti 20-tak Hrvata (i susjeda).

Igra se mora pokretati iz Battleloga. Meni ni nakon 2 godine koristenja nije bas nesto :)

Ako imas nekog od frendova na Skypeu ili TeamSpeaku ko ima BF3, onda ce ti igranje biti potpuno drugacije iskustvo. Pogotovo ako on vec dulje vrijeme igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 20:06 (CyberDemonVZ).
13 godina
ARazer kaže...

želiš reć da su čiteri..say it {#}. I ti si čiterčina u onom što ima oklop na sebi {#}

Ma ne.

Meni samo nije jasno kako to oni rade.

Npr, isto kako kad igram protiv Nexusa, dobije me u 9 od 10 okrsaja.

I onda kad sam vidio kako igra i kako ima podesen komp sve mi je jasno.

Ili kad me Megatron ubije s drugog kraja mape s avionom.

Pogledao sam videje od dobrih pilota i vidim da kad s misem (ili jako preciznim joystickom) namjestis metu, nema sanse da pobjegne.

Itd...

E, sad pitam za gunnere.

Jer sam igrao protiv nasih najboljih pilota izvucem zivu glavu u npr 50% slucajeva kad se okome na mene. Ili zaklon, ili izmicanje, ili ili nesto njega omete.

A ovi me ubijaju u 95% slucajeva. Sad otkrivam kako i zasto :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo praksa..kako gunnera tako i pilota. U BF-u je sve moguće {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Cyber mozda zbog ovog.
Lete previsoko nemozes ih spotat,sa tvom te disejbla a pilot te sa raketama dovrsi ili gunner.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Pozdrav ekipa...

Jel ovo najjeftiniji premium koji mogu kupiti: http://www.go2arena.com/battlefield-3-premium.html?adid=BATTLEFIELD3-PREMIUM&id=50&gclid=CP2ho46ZnrkCFURY3godhCsApA ?

Da li se sada isplati uopce uzimati premijum? Krecem igrati posto sam upiknuo na HumbleBundleu igru.

0 0 hvala 0
17 godina
Doca15 kaže...

Cyber mozda zbog ovog.
Lete previsoko nemozes ih spotat,sa tvom te disejbla a pilot te sa raketama dovrsi ili gunner.

Ako govorimo o tenku sa reactive-om, jedan maksimalno dva punjenja rocket podova ga disable-a + TV = gotov tenk - manje od 5 sekundi dobro uhodanom paru pilot/gunner treba za riješiti tenka.

Ako govorimo o pješadiji, mesh na Ultra, narančasti trokutići se vide preko cijele mape i burstanje trunkicu iznad trokutića, 2-3 bursta = kill.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
Battlefield 3

Hmm,sad se po meni vise ne isplati,posto bf4 uskoro izlazi.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Leryan kaže...

Pozdrav ekipa...

Jel ovo najjeftiniji premium koji mogu kupiti: http://www.go2arena.com/battlefield-3-premium.html?adid=BATTLEFIELD3-PREMIUM&id=50&gclid=CP2ho46ZnrkCFURY3godhCsApA ?

Da li se sada isplati uopce uzimati premijum? Krecem igrati posto sam upiknuo na HumbleBundleu igru.

Doca ti je rekao, nemoj uzimati premium. Iskoristi ova 2 mjeseca da naučiš osnove, mehaniku, proučiš sve što igra nudi.

te novce sačuvaj i kupi si bf4 malo prije nego izađe :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Doca15 kaže...

Gledano iz pozicije igraca, isplati se. Ucis sve mape, vozila i tipove igre. Odlicna priprema za BF4.

Gledajuci s financijske strane, ne.

Osim ako se naleti na kakav primjerak za 50-tak kuna ili manje.

14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
fila2208 kaže...
luka_cro kaže...

Okey oženjeni idi čuvaj dicu...
Ja odoh igrat cod ovo nije igra za mene... 

Citajuci ove tvoje budalastine vidim da si ti ono sto zovemo nubleki,nekad kazes nekom tako iz fore ali tebi bi na osobnoj to trebalo pisat.Sram te moze bit ovako u temu uc di ti ljudi pomognu da bis ti balonja ovako pisao

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Doca15 kaže...

Gledano iz pozicije igraca, isplati se. Ucis sve mape, vozila i tipove igre. Odlicna priprema za BF4.

Gledajuci s financijske strane, ne.

Osim ako se naleti na kakav primjerak za 50-tak kuna ili manje.

Mislim da je humble bundle jos 2 dana, za 5$ mos imat bf3 i jos 9 igara... To se mora uzet.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
16 godina
ceco22 kaže...

Sinoc su dobre sore bile :), izgubio sam tagove od 7970 ali sve u svemu ok.. morao sam izaci na Omanu zbog ogromnoga lagga. 

i to sam bio sa Xyanom u Birdu i vidim dole gaytraca i netko ga prži,skočih dole kad ono Ceco marljivo vari oplatu i nervozno pogledava okolo...

morao sam ti obrijati vrat sa primijium čakijicom,a isprintao sam tvoj dogtag i držim ga ispod jastuka među ostalima...

17 godina
Battlefield 3

Zamijenio dotrajali kućni telefonski kabel UTP CAT5 kabelom.

Accuracy danas nije pao ispod 20%.

Likovi padaju nakon par metaka.

Čudo jedno. Još kad s wifi pređem na lan...

:D

Da, da, pripreme za BF4 u tijeku uveliko. :)

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 22:24 (191x7).
Moj PC  
4 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Reci mi to je onaj od splitera do rutera,taj mislis?

13 godina
191x7 kaže...

Tolko se kuzis u tehnologiju, i onda igras BF preko WiFia. I to tako javno napises, sram te bilo {#}

Ako treba, ruse se i zidovi!

17 godina
Blade Runner31 kaže...
191x7 kaže...

...

Reci mi to je onaj od splitera do rutera,taj mislis?

Ne, onaj od tavana (telefonskog priključka) do splitera.

CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

...

Tolko se kuzis u tehnologiju, i onda igras BF preko WiFia. I to tako javno napises, sram te bilo {#}

Ako treba, ruse se i zidovi!

Ne samo BF, sve. I cod4 sam preko wifija.

Treba nekako ograničiti skill, nebi bilo fer da prašim punom snagom.

Mislim kad me već periferija i komp ne ograničavaju, što ne bi veza... XD

Edit: Provukao sam si i lan kabel od svoje sobe do sobe u kojoj je router, no spojit ću tek kada preurtedim sobu (planirano ovaj ili idući tjedan) pošto mi komp trenutno nije na odgovarajućoj lokaciji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 22:51 (191x7).
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Aha tnx,to je meni u zidu

13 godina
odjavljen
191x7 kaže...

A da si stavil UTP - CAT 6 {#}

17 godina
Blade Runner31 kaže...
191x7 kaže...

Aha tnx,to je meni u zidu

I meni je, stari, novi ide kroz kanalicu kroz koju od prije ide i kabel televizijske antene.

Tud sam provukao i još jedan kabel, za LAN pa kad za koji dan preuredim sobu da mogu komp spojit žično.

Alien 22 kaže...
191x7 kaže...

...

A da si stavil UTP - CAT 6 {#}

Ne bi bilo puno razlike. CAT6 je samo zaštićeniji i pogodniji za veće brzine (1 Gbps naviše, a toga u mom selu neće biti tako skoro).

CAT5 je sasvim dovoljno, a puno jeftinije rješenje (nije da me je nešto koštalo, kabel sam dobio ot T-com tehničara). XD

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Slažem se da je 5 pi.. khm..mačkica dovoljno, ako ne i previse.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

A što bi tek bilo da si stavio mehanički UTP - CAT 5. Onda bi imao preko 40% {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

A zamisli da je stavio francusku optiku.{#}

5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice