Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
sudy_freak kaže...

Znači moram uzeti Premium taj prokleti da mogu igrati s vama na tom serveru

Iskreno? Da.

53-ojke su odlicno osmislile server. Zna biti prilicno teskih rundi, gdje doslovno o potezu pojedinca moze ovisiti ishod.

A ima rundi gdje je na jednoj strani cijela postava CHC-a, a s druge strane sam ja jedina stotka :)

I nije lijepo sto se pojedinci vesele kad me ubiju :P  :)))))

Poanta: genijalan server, igra se PTFO.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 3

Ma jasno mi je.
A hoću i ja taj shiny ACB-90 šit {#}

Ništa to nije bez domaće ekipe.
Igramo se uskoro.

Nije ni sudy za bacit.
Ma da ponekad bude svakakvih partija, ali kada se uglavnom isprovociram retardiranom ekipom.
BF3 community nije ni blizu onome štoje BF2 bio.
Ali što sad. Ovdje ima takvih debila da ja ne vjerujem.
Najdraži su mi gunneri koji mi ukradu heli nakon što ih ja popravim -.-

Pojeo bih takve!! 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zero2 kaže...

Ima hrpa igrača u timu a nitko ništa ne radi.

To je mene naživciralo na damavand cq-u (kojeg bi ja izbacio iz ove kombinacije jer je clusterfuck mapa), sinoć kad smo nas 3 došli na server. Shole i ja smo najmanje 5x uzeli D flag, jednom i D i E, ali jok, cijeli naš tim, bez obzira na pisanje u chat nas dvojice, se ko blesav spawna na a i hoće uzet b i ginut u tunelu na c, umjesto masovnog spawna na d i dođe im se s leđa i udri. Je da je tu rundu bio debalans jer su pisovci (osim jednog kod nas) i xxx svi bili s jedne strane, a kod nas solo brijači uglavnom, ali svejedno, treba samo promućkat malo i taktički odigrat. Ista stvar se ponovila par rundi iza na epicentru, nas par se konstantno trudilo uzimat flagove do njihovog spawna i dolazit im s leđa, ali šta to vrijedi kad ostatak tima to nije koristio....

Ceco malo samo preispitaj balanser, jer uglavnom su debalansirane runde, nisam još odigrao napetu rundu u smislu da je nekakav egal, nego je u velikoj većini slučaj da je rape in progress, ali jednostrani. Ne znam jel se ekipa preswitchava u pol runde ili što, ali runde su uglavnom ono, 300 ili 400-0. Vidio si i sam na markazu kad si došao, da smo vas podrobili, pogotovo kuky-a mi je bilo žao :D, a tako je bilo rundu prije na damavandu, samo što smo mi bili onda silovana stranka.... Ne znam zašto je tako, ali meni osobno bi bilo zanimljivije da su izjednačenije runde, sad da li je to što se ekipa opusti pa misli ah, mogu ja snajpat, uzet će neko flag već ili armat mcom, ili je problem balans, ne znam, samo primjećujem....

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo da se i ja malo pridružim hvalospjevima serveru. Stvarno se super igra (ako zanemarimo neke koji prljavo stavljaju c4 na mcom {#}) i većina od nas je nekako dobila volju za velikim mapama. Meni super paše jer sam se taman nekako zasitila infantrya i esla.

Ne znam jeste li primijetili, ali igrači bez premiuma mogu ući na server dok su vanilla mape, bez obzira što su u rotaciji mape iz svih ekspanzijad (sorry ako ste to već komentirali, ali nisam baš sve pratila).

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

I nije lijepo sto se pojedinci vesele kad me ubiju :P  :)))))

Poanta: genijalan server, igra se PTFO.

Ma ne veselim se ja to zbog tebe, nego zbog sebe, mene jedan repaira a ti imaš punu ladicu čarapa u popravku{#}{#}

(a znaš, nije lijepo ni čovjeku bacit c4 na glavu{#})

14 godina
LudaVjestica kaže...

Ne znam jeste li primijetili, ali igrači bez premiuma mogu ući na server dok su vanilla mape, bez obzira što su u rotaciji mape iz svih ekspanzijad (sorry ako ste to već komentirali, ali nisam baš sve pratila).

Vidiš, to nisam znao.
Znači, dok su Vanilla mape, mogu probati igrati s vama?

Superiška{#} 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
LudaVjestica kaže...

Evo da se i ja malo pridružim hvalospjevima serveru. Stvarno se super igra (ako zanemarimo neke koji prljavo stavljaju c4 na mcom {#}) i većina od nas je nekako dobila volju za velikim mapama. Meni super paše jer sam se taman nekako zasitila infantrya i esla.

Noooo waaayy....{#}

Sta bi? Ban? Kick? Preokretnica u zivotu? {#}

{#}

14 godina
Battlefield 3

Ljudi, dodajte me na BL-u.
Nick je isti kao ovdje.
Da imam domaće ekipice {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...
HAM7A2 kaže...
fila2208 kaže...

Kako ovaj dečko radi strašne montaže, ovaj početak, kad slaže pušku, vrh.

da threatty ima poseban stil montaza, kao i 3n19ma, sgt. enigma, mongolfps, rechyyy i HAM7A ;)

za mene ipak jedna od naj

nije na toj razini, ali vrijedi obratiti pozornost na ARMINA

lik iz bosne, također ima dara za montaže

armin mi poravio intro davni dana ;)   eto ga u description

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

sto se tice servera, volim se pucati sa nashom rajom, i kad je prije bio bug ja i danny smo bili prvi kojeg smo punili ...

server je okej ( osim prve mape rush damavand, bolje bi bilo stavit prvu mapu caspian border, brze se napuni ) !!!

ceco nemoj vishe da mi rammash helija, a ti njofra vrati mi rpg sto si dobio kad si sa jetom pokushao rejpat nash helispawn ;)

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drahic kaže...

Noooo waaayy....{#}

{#}

Ma ušla sam u novo desetljeće  pa je valjda vrijeme za promjene :)

14 godina
jopis kaže...
Zero2 kaže...

Ima hrpa igrača u timu a nitko ništa ne radi.

Ceco malo samo preispitaj balanser, jer uglavnom su debalansirane runde, nisam još odigrao napetu rundu u smislu da je nekakav egal, nego je u velikoj većini slučaj da je rape in progress, ali jednostrani. Ne znam jel se ekipa preswitchava u pol runde ili što, ali runde su uglavnom ono, 300 ili 400-0. Vidio si i sam na markazu kad si došao, da smo vas podrobili, pogotovo kuky-a mi je bilo žao :D, a tako je bilo rundu prije na damavandu, samo što smo mi bili onda silovana stranka.... Ne znam zašto je tako, ali meni osobno bi bilo zanimljivije da su izjednačenije runde, sad da li je to što se ekipa opusti pa misli ah, mogu ja snajpat, uzet će neko flag već ili armat mcom, ili je problem balans, ne znam, samo primjećujem....

Puno toga ovisi o zraku koji mogu držati praktički 3 igrača. Evo baš ovaj Kharg koji sam prije spomenuo....mislim da je Shinox ušao i odmah smo mi prašinari to osjetili. Ako je u zraku egal onda je najćešče i na podu egal (ako baš nema velikog disbalansa u broju igrača). 

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oće to s godinama, godine grizu. Još malo pa ode i refleks, a zatim pamćenje i tako to. Na kraju ćeš sa Zengićem kumovati, a Fila će ti bit kućni prijatelj.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Da i jedan mali prijedlog.

S obzirom da se server puni praktički u isto vrijeme možda nebi bilo loše malo tu i tamo izmješati mape u rotaciji. Ovako svaki dan kreće sa Vaniljom pa već dopi*di kad se stigne do novijih mapa (s obzirom da runde dosta traju)

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

....a Fila će ti bit kućni prijatelj.

Fila the đukela aka kućni prijatelj

15 godina
Danny_HR kaže...

Oće to s godinama, godine grizu. Još malo pa ode i refleks, a zatim pamćenje i tako to. Na kraju ćeš sa Zengićem kumovati, a Fila će ti bit kućni prijatelj.

Ja sam dadi godinama kućni prijatelj, samo on to ne zna, gledam ga nekad dok spava da ni ne zna.

Kad ode od kuće, pokupim mu svu srebrninu doma i počupam bakrene cijevi.

Dado feget zaš ste me jučer iz skvada onako naprasno kikali?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Ja sam dadi godinama kućni prijatelj, samo on to ne zna, gledam ga nekad dok spava da ni ne zna.

Kad ode od kuće, pokupim mu svu srebrninu doma i počupam bakrene cijevi.

Mislim da je Dodo stigao...i sorry za kick bez najave bila je opaka šora kod...{#}

16 godina
Battlefield 3

jopis mene je jučer prbacilo u sred runde na drugu stranu. I onda kad vidim još što taj tim radi pao mi je mrak na oći. Pa tamo neki naši poznati igrači stajali u bazi i nisu se micali, pucketali si oni lagano bez pokušavanja da se probiju, a ja ku budala trčim i pokušavam se probiti. Na kraju kad sam imao 10 smrti za redom sam odustao i ja jer nisam više htio biti pokretna meta kod moji u bazi roštljaju.

Nije da kakam po cecinom serveru ili da je on kriv, ali što više naših ljudi to manje vidim teamplaya i igranja na objective. Obično svi gledaju svoju guzicu i killeve. Neki dan ih po 6 čekalo jedan heli u bazi iako je on još bio u zraku, a mi ostali se borimo po jedinoj zastavi koja nam je ostala. Da ne govorim da zna na jednoj strani biti još po 4-5 afk igrača dok na drugoj nema ni jednog.

Nema onih napetih rundi obično zvršava sa 150 i više ticketa razlike. Ali unatoč tome svemu i dalje je zabavno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 11:50 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 3
13 godina
fila2208 kaže...

Ja sam te kikao i to iz dva razloga.

1. zato jer si jučer zajebavao sempera

2. zato jer je cecil (koji je s nama na TS-u) došao na server

[19xx] 4ntraks
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Nije da kakam po cecinom serveru ili da je on kriv, ali što više naših ljudi to manje vidim teamplaya i igranja na objective. Obično svi gledaju svoju guzicu i killeve. Neki dan ih po 6 čekalo jedan heli u bazi iako je on još bio u zraku, a mi ostali se borimo po jedinoj zastavi koja nam je ostala. Da ne govorim da zna na jednoj strani biti još po 4-5 afk igrača dok na drugoj nema ni jednog.

To mi je nešto najgnjusnije u cijelom BF-u.

A kad vidim da igrači koji čekaju heli imaju omjer K/D ispod 0.2, ubio bih se.
Umjesto da se igrači prilagođavaju igri, ne - kreteni čekaju heli ili avion.
Nikoga ne prozivam, ako se tko pronađe - sami su si krivi. 

16 godina
Jack Sparrow kaže...

jopis mene je jučer prbacilo u sred runde na drugu stranu. I onda kad vidim još što taj tim radi pao mi je mrak na oći. Pa tamo neki naši poznati igrači stajali u bazi i nisu se micali, pucketali si oni lagano bez pokušavanja da se probiju, a ja ku budala trčim i pokušavam se probiti. Na kraju kad sam imao 10 smrti za redom sam odustao i ja jer nisam više htio biti pokretna meta kod moji u bazi roštljaju.

Nema onih napetih rundi obično zvršava sa 150 i više ticketa razlike. Neznam koje je stvrni razglo tomu, ali i dalje je zabavno.

Jel mi vjeruješ da uopće nisam skužio da te prebacilo :D Vidio sam samo wtf u chatu kad si napisao, al onda si već imao 0-10 :D

Drugi put dođi meni i šoletu u squad, ako hoćeš teamplay i objective play :)

(ili naravno cybervragu, on i soknice se isto trude :D)

Da, i mene smeta što se dosta solira i ne pokušava preokrenut rundu kad se gubi, ali naučit će ekipa, valjda nije problem pogledat kad dođu xxx-evi ili pisovci pa vidit kak se kreće u squadu i uzima faking flagove. Ali da je gušt igrat s našim ljudima, to je, mi smo jučer baš imali super zeku peku prije dolaska na cecin server, bili mi na našem serveru i nob-ovci, malo zibe za mindless napucavanje :) Dok nema .ebanja maj.i na chatu, sve je to super :)

16 godina
Battlefield 3

Ma imao sam 0-10 jer mi se prvi put srušila igra. Kad sam se ponovo spojio onda me prebacilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma imao sam 0-10 jer mi se prvi put srušila igra. Kad sam se ponovo spojio onda me prebacilo.

Ja bi na 0-10 lagano uninstall igre napravio.

[19xx] 4ntraks
13 godina
LudaVjestica kaže...

Evo da se i ja malo pridružim hvalospjevima serveru. Stvarno se super igra (ako zanemarimo neke koji prljavo stavljaju c4 na mcom {#})

Ispricavam se, to je bilo jako ruzno od mene. Pogotov kad sam vidio da sam na taj nacin sredio mladu damu.

Toliko ste nas gazili da sam morao poduzeti podmukle ocajnicke mjere. Oprosti.

jopis kaže...

Ma ne veselim se ja to zbog tebe, nego zbog sebe, mene jedan repaira a ti imaš punu ladicu čarapa u popravku{#}{#}

(a znaš, nije lijepo ni čovjeku bacit c4 na glavu{#})

Ma ti si legenda, nisam tebe spominjao. Kad si na suprotnoj strani, ti si ni jedan od drazih neprijatelja u tenku (uz Brunu, naravno!). Tako se vjezba igra. {#} 

Nego mi nesto Kalko i Ivanec prijete u zadnje vrijeme {#} Al zu zakon pa ih pozdravljam {#}

jopis kaže...

Drugi put dođi meni i šoletu u squad, ako hoćeš teamplay i objective play :)

(ili naravno cybervragu, on i soknice se isto trude :D)

{#} Oh, stop it, you...

Nejdi Sholetu, on je OP i kad je sam! {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
LudaVjestica kaže...
drahic kaže...

Noooo waaayy....{#}

{#}

Ma ušla sam u novo desetljeće  pa je valjda vrijeme za promjene :)

Sretan rođendan???

16 godina
Skilledžija kaže...

Zašto me to ne čudi?

16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Postoji video koji sugerira drugačije :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro kaže kukyica.

svako malo kada sam na serveru se ekipa konstantno spawna u bazu i hrpa njih čeka heli umjesto da rade nešto korisno za team.

ali neeee svi bi u heli.

i onda kad se heli spawna ne izdrže niti pola minute u zraku i tako u krug.

prekjučer je to bilo i poludio sam.

zato sam i napisao ma koji je to degen u heliju.

i onda umjesto da malo stane ,da se digne iznad naše baze ,proba nekaj gunner sa tv-om napravit ,oni se ko muhe bez glave zaletavaju u sredinu mape di su svi zgusnuti i di ih lockaj na 100 strana.

fora je igrat sa domaćima ali brate mili kakvih pacijenata ima tek sam se nedavno za neke to uvjerio....

a i balans je li-la.

nisam još doživio napetu rundu....sve su neke sa min. 150-200 ticketa razlika.

i dobro je dado rekao ,treba izmixat mape {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Teško je ljudi balansirat server kad je puno domaćih klanova i skvadova koji hoće igrat skupa. Tako je bilo prije i sad je. Nakon svake runde valjda malo se isprebacuje par igrača ali to nije to.

Trebali bi klanovi, po sebi, birat strane, ono ako je preko chc, onda nek xxx ide na drugu stranu itd, drukčije teško da će bit išta zanimljivije runde.

Ali za količinu teamplaya se slažem, medici koji ne dižu me najviše smetaju, ima ih i na vehicle mapama ali im je valjda teško pretrčati preko nekog i dići, ko je poginuo jer je pokušavao uništit tenk.

I jučer sam doživio da mi je netko dao ammo, nisam mogao vjerovati.

Ugl. ceco gg za server, ali izbaci damavand conquest, jer je pravokutnik mapa, nema flank ruta niti išta, ubaci rađe jedan bazaar da se pošoramo malo na blizu, da ovi što samo sjede u vozilima protegnu noge :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
DadoZG kaže...
Skilledžija kaže...

Postoji video koji sugerira drugačije :)

To je fotomontaža kako bi me se degradiralo i provociralo.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice