Hrca mi dao screenshot, možda su maknuli taj dio sa m16.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U ovom slučaju nema stranaca..al svejedno zar nije lakše kad ih izazoveš da ih ne tražiš nego dobijes svoj esl chat
ROFL, kako se skrsio tudum :)
A najjace je kako se brzo usta i kao "OK", ovo-ono, nije mi nist, haha
Bože sačuvaj sta pricas...neka izazovu koga hoce i tek ce se onda dogovorit kad ce se igrat..kako ce izazvat stranca dodavat na battlelog trazit ga pa se dogvorat snjim -,-
Ne sa strancima ti nepristojno dijete. Sa domaćim ljudima na hr ladderu, zar nije lakše dogovorit usmeni na chat kad svima paše i onda odradti nego dat challange pa da onda netko ne može pa mora odbijat bezveze
radi se o respektu i razmišljanju, da ako ti moš igrat da možda druga ekipa ne može.
Koji respekt...šta pričaš??...vi chellenge ne morate prihvatit niti ce te dobit penale niti nista...sta ce neko za vama letat i pitat vas jel vam paše tad jel vam paše tad...izazov na stol možeš nemožeš..ćao
Šta su povećali recoil na m16a3?
od kud ti to ??
Odavde
I ćorav bi vidio da je fotošopirana slika
Šta su povećali recoil na m16a3?
od kud ti to ??
Odavde
moram malo paliti
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56655006/299434675/
CTF je ZAKOOOOOON...
CTF je ZAKOOOOOON...
daj me nemoj klat jesi opet pohaxo battlelog ?:)
da bar nije... mislim lijepo to sve, ali jedan segment ne cini igraca, mislim da izbor oruzja proizlazi iz stila igranja svakog igraca, ovdje toga nema, svi imaju isti stil, a razlicit skill.
pogledajte air radar u air superioritiju DICE opet trolla! prikazuje stvari koje su u radijusu 10m od aviona i ne dalje

CTF je ZAKOOOOOON...
LOL :)
DAJ SCREENSHOT ;)

Mogu igrati jedan protiv drugoga...zasto su se prijavili onda...da samo igraju protiv ostalih...:/..
Tocno to!
Malo bedasto pravilo, vjerojatno napisano da bi se sprjecilo igranje istih igraca pod razlicitim squadovima.
Ali, koliko vidim ovo su tri razlicita tima, jedino im je zajednicko da dolaze iz istog klana.
Sto sve treba za taj ESL Ladder, ako nikad nisam bio na stranici od ESL-a?
Registrirati se, napraviti Tim, ubaciti igrace...
Instalirati nesto?
Dogovarati (i odigrati) meceve.
tim djelom u pravilima sam se ja bavio... zamisljeno je tak da ak imas 2 tima, 1 ozbiljan a 1 za zajebanciju, i sad bi oni medjusobno igrali kad god bi mogli i taj "ozbiljan" tim bi stalno pobjedivao i dobivao bodove.
dok smo mi na BCHR imali ladder, onda je bilo pravilo da timovi unutar klana mogu igrati medjusobno, ali pod uvjetom ako vise timova nema "iste" igrace.
ovo su cista esl pravila tak da neznam kak bude to zamisljeno sa timovima i njihovim mecevima
Ma joj da,bas moze igrat CTF..
eventualno,24-48 prije nego izade kod nas preko proxya u japan ili usa,ali sta ti vrijedi to,kad ce ionako doc ubrzo.
pogledajte air radar u air superioritiju DICE opet trolla! prikazuje stvari koje su u radijusu 10m od aviona i ne dalje
ako je istina...
jel to opet meni neko pokušava hakirani i banirani acc opet haknuti? jel se kome dešavalo ovako šta ?
Meni jucer ali sam normalno stisnuo login i sve ok,desilo se jos par puta prije ali sve mi je ok
jel to opet meni neko pokušava hakirani i banirani acc opet haknuti? jel se kome dešavalo ovako šta ?
Meni se to isto dešavalo prije 2 tjedna, probao sam promijeniti pass i sve ali i dalje mi je to javljalo, da bi mi drugi dan nestalo samo od sebe. Ima cijela team na EA forumu o tom problemu, zaključili su da je to neka greška u EA serveru.
Ljudi sta je ovo s originom..skinuo sam update i sad kad idem igrat otvori battlelog i nikako mi nemoze launchat igru samo pise joining server a u originu mi je update i 0 posto pise checking instal..ne kuzim a skinuo sam update
i piše mi neki download error
i meni se nešto dogodilo stoji na 100% i download errror,ma log off i nek ide u pm
Vjerojatno si resetirao ruter dok je origin bio upaljen pa si dobio drugi ip.
meni priprema update i prekine,koliko ima gb
Meni je popodne skinulo update, nisam ni skužio da skida
Meni je popodne skinulo update, nisam ni skužio da skida
koliko je velik,evo stalno mi nešto priprema i neće instalirat
izgleda da im se prigrija procesor
ima 6 gb,imaju nekih problema sada
izgleda da im se prigrija procesor
ima 6 gb
6gb,onda i razumljivo ili im se grafičke pregrijale
kako je krenulo na ssd 120gb ću moć stavit samo bf3 i ništa više