Bas.. Ako ga je Razer uspio ubit,onda stvarno mozete bit sigurni..
Ali iz ovoga će ljudina zaključiti da razer ima bolji internet od žike!
Pa pred 11 god sam bio u Lyonu 8 mjeseci, uzeo sam internet stick i eto sad ga povremeno koristim
Pa pred 11 god sam bio u Lyonu 8 mjeseci, uzeo sam internet stick i eto sad ga povremeno koristim
razlika ti je u tome sto se njemu momentalno ispise kada nekoga ubije bez deeleya, razlika je u tome sto sam odgledao sve nejegove filmove i u mogu na prste jedne ruke nabrojati gdje je pao iza zida, a ja u svome jednom mecu mogu nabrojati na preste 2 ruke kilko sam pao ia zaklona ili iza zida. totalno sve kasni. eto to ti je razlika ako te zanima.
jel pripremas 100kn?
razlika ti je u tome sto se njemu momentalno ispise kada nekoga ubije bez deeleya, razlika je u tome sto sam odgledao sve nejegove filmove i u mogu na prste jedne ruke nabrojati gdje je pao iza zida, a ja u svome jednom mecu mogu nabrojati na preste 2 ruke kilko sam pao ia zaklona ili iza zida. totalno sve kasni. eto to ti je razlika ako te zanima.
jel pripremas 100kn?
kužim te,ja sam isto padao iza zaklona dosta često i smeta me kašnjenje kad nekog ubijem,da se ispiše trenutno trošio bi manje metaka,akjurasi bi bio veći i više bih ubio
preostaje ti jedino nabavit optiku
Ja isto vjerujem da Žika ima nešto, jer zdravom logikom možeš zaključiti da optika ne može biti toliko superiornija od običnog dsl-a.
Ma možeš imati bolji ping veći upload i download, ali tako velika razlika ne može biti.
Ljudina, jel si uspio obradit ženu da te pusti na LAN?
jel pripremas 100kn?
Prije će stići optika u Dalj nego ti na lan...
ali ovaj video je snimljen na lanu. pa na lanu igra na random kompu, i nece valjda pred drugim sudionicima varat jer zna sta ga ceka. a ako mu je komp sumnjiv uvjek moze sjesti netko drugi i odigrati na njemu da se uvjeri da je sve uredu.
ali ovaj video je snimljen na lanu. pa na lanu igra na random kompu, i nece valjda pred drugim sudionicima varat jer zna sta ga ceka. a ako mu je komp sumnjiv uvjek moze sjesti netko drugi i odigrati na njemu da se uvjeri da je sve uredu.
Nisi mi odgovorio na pitanje sa prošle strane...
Nisi mi odgovorio na pitanje sa prošle strane...
Ni meni s ove strane...
A zasto ga Ljudina branis,nemoj stavljat tako ruku u vatru za ljude i imat toliko povjerenja.Imao si i u Enio i Penijo pa vidis sta se pokazalo.Meni su njegovi statsi sumnjivi,mislim da je citer ali to je samo moje misljenje
jel pripremas 100kn?
A zašto onda svi francuzi nemaju duplo veći acc od nas? Koliko još francuza ima njegov skill? Acc bih još i progutao, ali da on to uspjeva uz kill per minute 4.5, i tako 148 sati i sa k/d-om preko 6...
Toliko naivan nisam.
cuj ovo lik posta video sa lana, cuj LANA i jos uvijek je citercina. LOL sta to cheat skriva u carapi da ga x ljudi oko njega ne primjeti kad igra?
cuj ovo lik posta video sa lana, cuj LANA i jos uvijek je citercina. LOL sta to cheat skriva u carapi da ga x ljudi oko njega ne primjeti kad igra?
pa to im ja govorim, covjek igra pred drugim ljudima. mislim ako niste znali igra se Lan turnir u francuskoj.
dolazim jedno 90 posto. ako nesto neiskrsne.
Najgori su oni sto stvarno dobro igraju i onda jos cit stave,evo sta bi bilo da Ljudna stavi cit a ovako dobro igra,dobio bi tocno Jiku
I, ide tko iz Varaždina do Osijeka?
Pena naš najdraži dokazani čiterčina se vratio ;)
Njegovo novo ruho...
Ekipa,molio bi vas da samo odete na ovaj filmic,pa da vote up-ate moj komentar da ga RivalXfactor vidi,pa da odgovori,ako ce imat sta on rec.
Moj comment je od hdrahic gdje ga pitam za Jiku.
Eto,neda mi vrag mira pa da vidim sta kaze jedan od best off igraca.
i mene zanima ^^
A kad bi počeli pričat da bf3 nema lan što onda??? Malo su game-fileove modificirali da bi lan ubacili ili što??? Lik haksa i kaput!
Za varanje ne moraju iskakati kockice i imena po ekranu. Ima takozvanih silent aimbotova, a da ne pričam o modifikaciji igrinih filova što PB ne prepoznaje. Recimo npr. na USB sticku ponese kao svoje postavke za kontrole jer bez njih ne može i tu sakrije čit.
Čit sto posto radi pritiskom na neku tipku. Kada netko npr zatraži da provjeri igru na kompu on lagano to ugasi, a samo on zna kombinaciju tipki za isključiti i uključiti. A svi znamo da su prsti i ruke brže od oka.
Uostalom di se to vidi da je on u "lan partyu" ?
Lik je igrao.. Di igra Jika? Nije problem acc... nego kako on jednostavno nema spread metaka iz hipa puca, kao rambo precizno za po.piz.diti... A svi ste vi tu igrali sa acc oko 50, ali vam protivnici nikad nisu ovako padali...
Mislim da bi trebali iznajmit kamion koliko bi nas htjelo ic al nemre
Baš mi je zanimljiva ova prepiska zadnje dvije stranice...
Nego samo bih htio reci dok sam igrao cod po lanovima i tako to..
Bio je tip (necu ga imenovat) igrao je cod 2, frajer je priznao da haxa online ali je lik ownao na lanu tj bio medu boljima.. a online je haxo 95% vremena..