- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pratio sam vam rezultat na battlelogu i rasuli ste ih. Svaka čast. Ma quittao je njubina.
Zašto bi mu stala igra ako mu je sve legit?
p,s. nemogu ovog anarkija slušat majke mi, najiritantiji glas ikad.
Dosta cesto se postavljaju pitanja o tome kakav komp moze pokrenuti igru.
Evo, upravo danas sam igrao na kompu cije su komponente nabrojene pod minimum zahtjeva, a procesor cak i ispod.
I bio sam ugodno iznenadjen.
Cisto normalno se moze igrati public MP sa 32 igraca (Caspian).
Nije bilo programa za mjerenje FPS-a, ali vjerojatno je bilo oko 30, pa cak i iznad. LOW postavke.
Procesor: Intel E7300, Dual core 2,66 GHz
Graficka: Nvidia GTX 9800
Memorija DDR 2 - 4GB
budem uskoro snimil video da vama "skillerima" pokažem kako se igra BF3 već preko godinu dana samo na low postavkama i na najnižoj rezoluciji sa MG mišem od 67kn
kaj da vam velim, imam ati hd6450 za 400kn i ne trza ništa, ali pixeli su mi veličine lješnjaka -> samo se na CQ DLC-u osjeti da se komp muči, ali ne prestrašno
kada vidim vaše videoe izgleda mi ko da igram quake 2 nasprem svih vas
Em se međusobno branite em si međusobno lupate hvala i tu,to je timski rad nema šta dečki su sazrijeli
Masonska urota, Soroševi plaćenici i jalnuški diletanti!
Em se međusobno branite em si međusobno lupate hvala i tu,to je timski rad nema šta dečki su sazrijeli
Masonska urota, Soroševi plaćenici i jalnuški diletanti!
ili neki boy bend nešto kao saša tin i kedžo sa mšesnajsticama u rukama
S cime snimate video?
s actionom.
haha, dobar, evo ja sam saša, on je baš nekako lijep i pristojan!
ti si onda žak sa šmajserom ili modni mačić sa falusoidnim rpg-om; biraj :p
haha, dobar, evo ja sam saša, on je baš nekako lijep i pristojan!
ti si onda žak sa šmajserom ili modni mačić sa falusoidnim rpg-om; biraj :p
žak sa kobajama
skoro sam si svršio u čarapu od ESL a anegdota ...ooooo oooooo oooooooooo mmmmmmmmmmmmm aaaaa ideeeeeeeeeeeeeeeee hit reg hitreg HHIITT RRREEGGGGG!!!!!!!!
lol ti jos ne kuzis da si dosadan,bio si tolko los pa si morao kupiti chit da bi igrao normalno...
lol ti jos ne kuzis da si dosadan,bio si tolko los pa si morao kupiti chit da bi igrao normalno...
ajmo mi nase spike preseliti na BCHR, eto, tim se tamo trudi, napravili su super forum, nov, moderan, cak i oblik facea imamo...
ajmo mi nase spike preseliti na BCHR, eto, tim se tamo trudi, napravili su super forum, nov, moderan, cak i oblik facea imamo...
treba se preseliti, i pustiti ove pojedince neka raspravljaju sami sa sobom o temi koja nema veze sa bf3.
Meni ne trebaju macroi,tweakeri i 3 medica da mi bustaju kd,ja se snalazim na pub-u prlično dobro i bez čita a to znaju oni s kojima sam proveo 800 sati.super igrate esl i ajde sredite si sponzore i uvedite si optiku doma.
Meni je osobno pun k vašeg esl i nisam sam na forumu koji tako misli.evo sad ste dobili svoje?
Meni ne trebaju macroi,tweakeri i 3 medica da mi bustaju kd,ja se snalazim na pub-u prlično dobro i bez čita a to znaju oni s kojima sam proveo 800 sati.super igrate esl i ajde sredite si sponzore i uvedite si optiku doma.
Meni je osobno pun k vašeg esl i nisam sam na forumu koji tako misli.evo sad ste dobili svoje?
uuuuuuuu i'm scared
bravo ti.
MACRO u danasnje doba je sasvim normalna stvar. tko jos lud igra bez toga. ovaj macro je sasvim solidan.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/pLine-jikA/stats/782332088/pc/
50% accuracy?koji qurac?
aha,da,mozda je to optika...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/pLine-jikA/stats/782332088/pc/
50% accuracy?koji qurac?
aha,da,mozda je to optika...
OPTIKA + dobar aim(very low sens)
dobro ja se tamo regam i dobijem "user blocked" nikakav mail ni nista nije stiog
budem uskoro snimil video da vama "skillerima" pokažem kako se igra BF3 već preko godinu dana samo na low postavkama i na najnižoj rezoluciji sa MG mišem od 67kn
kaj da vam velim, imam ati hd6450 za 400kn i ne trza ništa, ali pixeli su mi veličine lješnjaka -> samo se na CQ DLC-u osjeti da se komp muči, ali ne prestrašno
ne brini,većina tih skilera ti isto igra sve na low,neki smanjuju rezolucije,imaju crt monitor itd. a većina ih ima bjesne grafičke i intel proceve..sve samo da budu bolji jedan od drugoga,a većina se pravi kako im nije bitno i kako igra za zabavu(normalno lažu)
Kud si citercina jos se i drogiras...momak oladi!
Nisam bolji hitreg vidio od nasih servera od ovog. To je nesto strava. Nije samo do mene, nego sva ekipa kaže.
Nisam bolji hitreg vidio od nasih servera od ovog. To je nesto strava. Nije samo do mene, nego sva ekipa kaže.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5e893dc2-7977-4b5c-9c30-f0bc3d735093/Source-2-City-maps-NO-RULES/
Definitvno. Kako ekipa pada ne vjerujem...fenomenalno nešto.
SAd išao testirati neke postavke, lol ono, ludnica :)
btw dva pitanja
di da vidim na koliko mi je posto grafa u bf3 a koliko proc?
i drugo kako je moguće igrati sa tako malim sensom?, evo imao sam par slučajeva prsa o prsa borbe kad se treba okrenuti odem rukom do zagreba da bi se okrenuo.
Znam da se treba naviknuti...ali što na low sens još dobijaš osim što je lakše pratit neprijatelja?
Čini mi se da je teže kontrirat recoil kad se vuče prema dolje...trebaš ko sivonja vuć ...
mislim ne znam...sav sam se izgubio u tim psotavkama lol kao da sam neki prozor :)
Definitvno. Kako ekipa pada ne vjerujem...fenomenalno nešto.
SAd išao testirati neke postavke, lol ono, ludnica :)
btw dva pitanja
di da vidim na koliko mi je posto grafa u bf3 a koliko proc?
i drugo kako je moguće igrati sa tako malim sensom?, evo imao sam par slučajeva prsa o prsa borbe kad se treba okrenuti odem rukom do zagreba da bi se okrenuo.
Znam da se treba naviknuti...ali što na low sens još dobijaš osim što je lakše pratit neprijatelja?
Čini mi se da je teže kontrirat recoil kad se vuče prema dolje...trebaš ko sivonja vuć ...
mislim ne znam...sav sam se izgubio u tim psotavkama lol kao da sam neki prozor :)
za grafilčku imaš gpu-z,puno senzora,to ja uvijek koristim da provjerim sve parametre...i nemoj zaboravit stavit kvačicu na contin. refreshing
ne brini,većina tih skilera ti isto igra sve na low,neki smanjuju rezolucije,imaju crt monitor itd. a većina ih ima bjesne grafičke i intel proceve..sve samo da budu bolji jedan od drugoga,a većina se pravi kako im nije bitno i kako igra za zabavu(normalno lažu)
Yessssss... young one...
Netko mi je provalio u origin acc i promjenio je ime i pobrisao sve prijetelje. I naravno igrao BF3 sa mojim likom!
Zapravo je puno lakše kontrolirati recoil jer za to ti trebaju precizni mali pokreti. Ako imaš veći sensitivity ne možeš tako male precizne pokrete izvoditi. Ovo za okrete u borbi prsa o prsa je istina, znam relativno često izgubit takve okršaje upravo zbog malog sensitivityja, ali mislim da u puno više situacija profitiram tako da je svejedno isplativo.
Netko mi je provalio u origin acc i promjenio je ime i pobrisao sve prijetelje. I naravno igrao BF3 sa mojim likom!
Promijeni password.
Zapravo je puno lakše kontrolirati recoil jer za to ti trebaju precizni mali pokreti. Ako imaš veći sensitivity ne možeš tako male precizne pokrete izvoditi. Ovo za okrete u borbi prsa o prsa je istina, znam relativno često izgubit takve okršaje upravo zbog malog sensitivityja, ali mislim da u puno više situacija profitiram tako da je svejedno isplativo.
u kombinaciji sa m16 bez foregripa...prvih 10 metaka obara na svaku udaljenost, onda je vec malo teze kontrolirat bez foregripa, ali ovo je poput lasera. Aim 25% u partiji malo iskusnijima sa time zagarantiran