Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Potiho su došli novi asajmenti

M240B, to ce biti tesko ispuniti {#}

Evo im i imena:

a to su znači ovi trolovi šta na kanalima sa uzvisine šibaju sa m240b kao sa snajperom,to neki makro izgleda i ti koristiš čim braniš jiku da je čist sa svojom m16a3 no recoil puškom

14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo pogledajte kako se razbijaju abricot i jika i ostali ws-oci. mislim da je ivica cak i snimao.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/matches/view/2832654923140600939/

Battlelog: ljudina
Moj PC  
9 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj PC  
10 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Što se tiče tvojih slika recoila i spreada puške da i? Ima random spread, ali ako moš kontrirat recoil da je nišan stalno na protivniku, koliki god spread bio morat ćeš ubit lika, točka.

Neznam fila,meni se desava da kad mi je protivnik na onoj udaljenosti kad neznas bi rafal ili burst da izaberem rafal i onda recimo 3-4 metka pogode a ostali kao da tocno pred njega lete i gore i dolje pa i sastrane samo ne u njega iako drzim ciljnik na njemu

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo im i imena:

a to su znači ovi trolovi šta na kanalima sa uzvisine šibaju sa m240b kao sa snajperom,to neki makro izgleda i ti koristiš čim braniš jiku da je čist sa svojom m16a3 no recoil puškom

Joj Max, tak se ko klinac ponasas.

Niti sam nikad spomenuo jiku na forumu, a kamoli ga branio, a ako si mislio na filu, on ne igra s M240B.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo im i imena:

Niti sam nikad spomenuo jiku na forumu, a kamoli ga branio, a ako si mislio na filu, on ne igra s M240B.

sory,to je spomenuo ZeNGe_CRO-mt jiku,uvijek vas miješam

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 18:55 (M4X).
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
...i Spelac, jel pjesma bila dobra? :))

Jao, jao, koji si ti provokator {#}

Ajd što si spomenuo pjesmu ali što si napisao da si došao ranije kući... Zadavila me skoro! {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

evo pogledajte kako se razbijaju abricot i jika i ostali ws-oci. mislim da je ivica cak i snimao.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/matches/view/2832654923140600939/

Pfff, bilo već jućer  na Rtl-u, vidoviti milan pričao o tome {#}{#}  Svaka  čast

13 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

sory,to je spomenuo ZeNGe_CRO-mt jiku,uvijek vas miješam

Hehe, kak si lud {#}

Ti ko da se samo dolazis svadjati na forum {#}

Koje je tvoje najdraze oruzje?

Vidim da ti je najdraza mapa Canals TDM.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Hehe, kak si lud {#}

Ti ko da se samo dolazis svadjati na forum {#}

Koje je tvoje najdraze oruzje?

Vidim da ti je najdraza mapa Canals TDM.

sa nikim se ne svađam,možda tako ispada ali ne

ovaj jika se preziva kovac,ak je taj podrijetlom sa ovih prostora onda je čiter 101%

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 20:00 (M4X).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne pričaj bedastoće, volim super strojnice, pekčeng kralj, ali m240b također owna. Baš malo uzeo i napravio čini mi se 26-3 i dobio kick.

Bolje to nego yebeni lsat ili type 88.

btw. skidam kapu pisu, svaka čast, jikka dobio po piksni tako mu i treba french frog eater © Jopis8

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 20:25 (fila2208).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

jedna osoba mi stalno daje td,nije da me to smeta ali sam primjetio,niste trebali maknut info za td i tu

Moj PC  
2 6 hvala 2
15 godina
M4X kaže...

jedna osoba mi stalno daje td,nije da me to smeta ali sam primjetio,niste trebali maknut info za td i tu

I meni isto, ma što te zaboli, samo deri dalje, kao da je bitno tu ili td :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...

Potiho su došli novi asajmenti

Naravno da debili opet nisu izbacili camo za M16, vjerojatno ce biti "ready for use" kad izadje prvi DLC od BF4 :)

15 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5e893dc2-7977-4b5c-9c30-f0bc3d735093/Source-2-PUBLIC-SERVER-City-maps-Mix-mode/

evo domaći server od ekipe source2

dobri su dečki, digli su novi server i treba im pomoć napunit. Hitreg nam je jučer bio odličan, pa eto...stavite u favorite i pomozite dečkima.

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina

malo su pretjerali sa količinom tih asajmenta, već ih ima 65... a kad dođe novi dlc za 2 mj opet će ih barem 10 novih dodat...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svima.

Bas mi se igra Battlefield 3,a nemam karticu a ni para {#}

Pa sam mislio ako neko ima karticu i voljan je da kupi ili ima Battlefield 3 a ne igra vise da meni da.Naravno ja bi njemu dao neke originalne igre koje imaju vrednost kao i Battlefield 3.Za vise informacija PM.

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma To je to, obrati se članovima Friday ili fila2208, oni su ti uvijek tu za dobrobit nacije i spremni pomoć {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zločko kaže...

malo su pretjerali sa količinom tih asajmenta, već ih ima 65... a kad dođe novi dlc za 2 mj opet će ih barem 10 novih dodat...

ma asejmenti su mi zanimljivi kad moram otključat neku pušku ali ovako me ne privlače a neki su i teški za ostvarit pa mi se neda

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

damn...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

ma To je to, obrati se članovima Friday ili fila2208, oni su ti uvijek tu za dobrobit nacije i spremni pomoć {#}

Fila je još k tome i inžinjer! Čovjek široka srca i još širih ramena! {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
ARazer kaže...

Fila je još k tome i inžinjer! Čovjek široka srca i još širih ramena! {#}

a friday čovjek koji skine svoj kaput i da prosjaku, čovjek koji voli i daje i ne traži zauzvrat...samo ga dodaj za frenda, on ti ima dva accounta pa će ti dat jedan.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

a friday čovjek koji skine svoj kaput

Damn right!

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

a friday čovjek koji skine svoj kaput

Damn right!

Gle ove td hejtere :)

Špelac zašto nisi server napunio večeras sram te bilo.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Punim ga po narudžbi, a večeras ste svi bili neki "nit vas yebat nit kuć vodit"...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Punim ga po narudžbi, a večeras ste svi bili neki "nit vas yebat nit kuć vodit"...

ma zayebi radnju, mene yebe moj kalulator bit će da se nije napunila kolektorska pločica.

Stavim najmanju rezu rasi preloše, stavim najveću radi super pa odjedom loše, stavim između opet čudno...

sens sam syebao, sve sam postavke syebao i neam ni volje za igrat 

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
nooir kaže...

Reka san da neću postat ali kad vidin da neki ne odustaju...

Ma nemaš pojma o čemu pričaš kako te nije sram, francuska optika je bolja, nije to ista tehnologija koji izlazi iz iste tvornice u kini.. A i pogle in kroasane pa reci da su isti.

Da francuska optika nije kao naša. Što sve neću ode pročitat {#}

Novi moto: Francuska optika, a ne hax! Viva la France!!!

Onda bi oni iz koreje tribali igrat BF5 koliko naprednu optiku imaju...

a djete drago kako onda objasnavas kako on moze ubiti covjeka kojega dignu a ja nemogu. zasto sa dartom moram 2 ili vise puta pogoditi u covjeka da krepa a on samo jednom. TO je zato jer sam nesposoban pa neznam ciljati. zato sam i poceo snimati da vidim dali sam stvarno fulao ili ne jer ako neradi hit reg kako treba samo si kvaris aim jer ti mislis da negadas dobro.ili ima cit instant kill revieved man

ista stvar ti je sa gitarom ako ucis na nenastelanoj gitari neces nikada nauciti svirati.

premotajte na 5:48 jel vam nesto poznato i dali je ovo normalni ljudski pokret?

Neman pojma na 5:48 ne vidin ništa sumnjivo, vidin samo da te ubija, tamo si bija u prone položaju i iša valjda u onu sobu neman pojma, ne kužin... Ovog lika ne bi kementira, nebitan je. A i onu francusku isto nabijem na kuras.

A to da ti nemoš pogodit kad neko leži i nekad ne moš ubit tog lika itd. Pa igra je takva. Nekad radi nekad ne, ko zna na čemu taj lik koji leži igra i kakav mu je client side hit detection, veza i koliko tu faktora ima pa ispada da si nesposoban. Nisi nesposoban nego je igra retardirana. Odi igraj cod ili cs (1.6 moš i na dial up-u{#}) zašto se tamo to ne događa?? Uz Ping 20 ili 120 uvik ćeš skinut lika koji leži ili u cs croucha...

Do igre je, ne do optike. Ako i pomaže to je 5% maksimalno... I to san reka jer san široke ruke i dobar u duši {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

riješen pp19, osobno najgora puška u igri, rađe mi lsat i type 88 nego nju.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

riješen pp19, osobno najgora puška u igri, rađe mi lsat i type 88 nego nju.

LOL, ja ju još nisam ni otključao jer ne igram rush. Ali po ono malo što sam ju nosio (gunmaster i mrtvaci) čini mi se ok.

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice