Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Lakše mi je bilo voziziti u njima ovu 110 iza.

K4lim3ro
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
pczoneextra kaže...

Novi nvidia driveri

310.90

New in GeForce R310 Drivers:
  •  
    • Performance Boost – Increases performance for GeForce 400/500/600 Series GPUs in several PC games vs. GeForce 306.97 WHQL drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration:

GeForce GTX 680:

•  
    •  
      • Up to 16% in Battlefield 3

Na zalost, ovo je usporedba sa starim 306 driverima, a vec je nekoliko izdanja 310 izaslo i vjerojatno smo vec svi na njima.

A ta usporedba se ponavlja u svima, valjda za one koji su ostali na 306.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 14:35 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Kendo kaže...

Moja lan ekipa, dok sam bio vaših godina. Drugi s lijeve strane.

u vojsci i onda u tenisicama

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Je li 4mbps/512kbps dovoljno za igranje BF3 na dva računala u isto vrijeme?

Recimo da bratić dođe kod mene s svojim laptopom i da oba igramo.

Da, nemaš nikakvih problema.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Battlefield 3

Imam samo jedno kratko pitanje.

Može li se aktivirati Battlefield 3 Premium key preko Standard Battlefield 3 ali s time da je CD Key Ruski ? 

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Na zalost, ovo je usporedba sa starim 306 driverima, a vec je nekoliko izdanja 310 izaslo i vjerojatno smo vec svi na njima.

A ta usporedba se ponavlja u svima, valjda za one koji su ostali na 306.

Nenam za bf jer jos nisam probao igrat ali isao sam napravit s catzilla benchom test na tiger i dobio 7780 bodova a onda sam instalirao ove nove i dobio 8660,znaci nesto je bolje boga mu ali kazem bf nisam probao jos

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
191x7 kaže...

Je li 4mbps/512kbps dovoljno za igranje BF3 na dva računala u isto vrijeme?

Recimo da bratić dođe kod mene s svojim laptopom i da oba igramo.

Da, nemaš nikakvih problema.

mozes bez problema jer bf3 koristi svega 3-6kbps uploaada.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 16:19 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Imam samo jedno kratko pitanje.

Može li se aktivirati Battlefield 3 Premium key preko Standard Battlefield 3 ali s time da je CD Key Ruski ? 

Moze, ja imam tako ;)

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Co7 kaže...
Scrappy kaže...

uostalom puno uloge igra i hitreg koji je u ovoj igri za qrac... možda u bf4 bude bolje momci {#}

Ma sumnjam da je to toliko do hit rega, ne moze nekom stalno raditi dobro a da drugima bude u klincu.

Mystiqu svaki put radi hitrega na meni :), dok meni obvezno steka na njemu, koje je inace objasnjenje? :P

onda je jako dobro sakrio taj hack ako ga ni tamo niste uhvatili {#}

Ma nije ga ni sakrivao, kada je netko krenuo prema njegovom monitoru stalno je kao namjestao streaming, a ako je slucajno igrao dok je netko prilazilo "pufff" i nestane struje, nakon drugi puta kada je "nestala" struja sam odustao.

Samo da napomenem, nestala je struja a kod njega je bio produzni sa tipkom on/off.

Eto, neka basta potvrdi :D

[M|C] ex_Co7
14 godina
protjeran
Battlefield 3

mystiqu je onaj djecak na slici bio walhack, on mu je saptao gdje su protivnici.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...
Scrappy kaže...
Co7 kaže...
Scrappy kaže...

onda je jako dobro sakrio taj hack ako ga ni tamo niste uhvatili {#}

Ma nije ga ni sakrivao, kada je netko krenuo prema njegovom monitoru stalno je kao namjestao streaming, a ako je slucajno igrao dok je netko prilazilo "pufff" i nestane struje, nakon drugi puta kada je "nestala" struja sam odustao.

Samo da napomenem, nestala je struja a kod njega je bio produzni sa tipkom on/off.

Ma ne mora basta potvrđivati budem ja, sve je istina što C07 veli{#}

http://www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 17:08 (CroMystiq).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nekidan je Mistiq postao da je BCHR Forum opet onlajn, pa se vratite malo tamo. Postoji inicijativa da se opet malo pokrene HR Community, pa molim iskazite volju. 

Ako bi bilo dosta zainteresiranih, mogao bi se organizirati neki kup krajem mjeseca, Bado predlaze Aftermath, ja se slazem s njim, a i sami visite dosta po tom DLCu. Sam format kupa dogovorit ce se kasnije. To bi mogao biti 5v5 inf, 6v6 (vozila), 8v8(vozila), 12v12 (inf ili vozila), sve ce se dogovoriti.

Molim vas, izjasnite se, ima vas dosta.

PiS

xXx (ja DA, decki ce se isto sloziti vrlo vjerojatno)

CHC

CROG

MC

HRsquad

Gerijatrija

PRi

CPU  

LN

i ostale decke koje sam zaboravio, a zele sudjelovati.

Link na temu: http://www.battlefieldhr.com/forum40/39-lige-i-natjecanja/15116-weekend-cup-5v5-inf-4v4-sqrush#15142

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 17:56 (xyan).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...

Ziva istina! Mi smo svi bili u krugu i totalno izlozeni zavidnim poglednika posjetitelja namjernika, te su se svi mogli divit, ustipnit nas i uvjerit se da kad nas gledaju da ne palimo cheat.

Jedino je Mystiq bio u cosku izdvojen, da mu nitko ne moze vidjeti monitor i sa 4 ili 5 raznoraznih on/off botuna.

Mislim ono, kad je igrao da ga nitko ne vidi imao je opako skorove, a kad je onaj mali igrao onda su bili skorovi normalni - znaci, zivi dokaz da Mystiq pali cheat samo kada on igra! Elementary, sve je jasno!

Dodajmo jos tome sto velecijenjeni profesor Co7 (jbmtinick, BTW :) ) naglasava kao "problemi sa streamingom" i "problemi sa strujom" kad zagusti i sve je kristalno jasno...

Kao u onoj drlog emisiji o istini - mozda i Mystiq ne misli da cheata, ali mi smo povezali 2 i 2! Voila! :)

{#}

13 godina
xyan kaže...

Nekidan je Mistiq postao da je BCHR Forum opet onlajn, pa se vratite malo tamo. Postoji inicijativa da se opet malo pokrene HR Community, pa molim iskazite volju. 

Ako bi bilo dosta zainteresiranih, mogao bi se organizirati neki kup krajem mjeseca, Bado predlaze Aftermath, ja se slazem s njim, a i sami visite dosta po tom DLCu. Sam format kupa dogovorit ce se kasnije. To bi mogao biti 5v5 inf, 6v6 (vozila), 8v8(vozila), 12v12 (inf ili vozila), sve ce se dogovoriti.

Ja sam to spominjao još onda kada je BCHR napravio prvi turnir, odnosno ligu pa me nitko nije doživio.

Sad ću ponoviti jer mislim da bi opet sve moglo poći krivim smjerom od željenog.

Da pojasnim... ovo sa klanskim ratovima nema smisla jer se na kraju sve svodi na infantry napucavanje uvrh ku.rca 5 vs 5, a to nije ono što većina želi.

Barem su tako pokazali kada je liga osnovana, a i sam sam takvog mišljenja.

Klanovi kojima je do klanskog napucavanja ionako igraju ESL ili se međusobno dogovaraju.

Dakle, ono što ja mislim da bi bilo bolje je da se organiziramo 16 vs 16 ili više ako je moguće i to da timovi budu relativno izjednačeni.

Već se dobro poznajemo da bi otprilike mogli sklopiti dvije podjednake ekipe.

Recimo PiS + CHC + XXX vs HR Squad + Gerijatrija + MC

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pametan lik ovaj antraks {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
17 godina
Antraxa za precjednika, tj. povjerenika lige i predsjedavajuceg organa nadzornog odbora nevladine agencije "Dajmo da ratuju"!
Hooah!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Veceras prisustvujem prvom zasjedanju novog ZAVNOHa, komjunisti FTW!

@ Antrax: A zar nije tako skoro svaku vecer kad napunimo neki Aftermath server?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 20:34 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

Veceras prisustvujem prvom zasjedanju novog ZAVNOHa, komjunisti FTW!

@ Antrax: A zar nije tako skoro svaku vecer kad napunimo neki Aftermath server?

+1

15 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam to spominjao još onda kada je BCHR napravio prvi turnir, odnosno ligu pa me nitko nije doživio.

Sad ću ponoviti jer mislim da bi opet sve moglo poći krivim smjerom od željenog.

Da pojasnim... ovo sa klanskim ratovima nema smisla jer se na kraju sve svodi na infantry napucavanje uvrh ku.rca 5 vs 5, a to nije ono što većina želi.

Barem su tako pokazali kada je liga osnovana, a i sam sam takvog mišljenja.

Klanovi kojima je do klanskog napucavanja ionako igraju ESL ili se međusobno dogovaraju.

Dakle, ono što ja mislim da bi bilo bolje je da se organiziramo 16 vs 16 ili više ako je moguće i to da timovi budu relativno izjednačeni.

Već se dobro poznajemo da bi otprilike mogli sklopiti dvije podjednake ekipe.

Recimo PiS + CHC + XXX vs HR Squad + Gerijatrija + MC

Odavno sam to govorio, pa da se skupi i 64 slotni server pa se klanovi nađu i tako...

svakako podržavam sve ideje koje donose dobre neizvjesne mečeve i suradnju i zabavu među svim klanovima u Hr.

Neloše bi bilo jednu večer takvo nešto složiti, evo mi imamo server, i 16v16 se skupimo i igramo cijelu večer dokle god se može, naravno uz mala pravila no killcam i tako to...

samo treba to organizirati a nikom se ne da sa tim zayebavati već svi gledaju a netko će već to organizirati...

ugl. thumb up za ideju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najmanji problem je organizirati{#}, najveci zadovoljiti cijelu hr scenu, pa toliko kraljica noci nema u nasoj zemlji, koje bi mogle kronicnu nehebicu shebati..

ok ozbiljno sada, najveci problem je razne zelje ispuniti, dok neki forsiraju infantry drugi bi TDM, a treci Rush, e kad se su uspijemo dogovoriti oko rusha onda se netko sjeti da je squad rush super bolji od obicnog jer po njegovom obicni igraju obicni a ne skilleri{#} ecccc.

E kada se dogovori mod nastaje najveca svađa, dok TDm ekipa nema problema oko mapa, svi ostali su problematicni, nekome se riga od metroa (meni) a netko ima svoj ured tamo, nekome je bazaar kao crkva{#} a netko nece na trznicu i opet ecc

Dakle trebate se odluciti sta vas tocno zanima i sta bi ste igrali .

Evo vam prilike izjasnite se sada  ovdje i zauvijek {#}

17 Infantry
6 Rush
2 TDM
19 Klasični
http://www.pis-klan.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:46 (Wolf D Baštard).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i slike kao sto su obecane

http://imgur.com/a/K8ZuI

I nemojte zaboraviti na kraju pogledati tko cije dog tag drzi u ruci :P (p.s. moja je ruka, da ne bi  bilo zabune)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
10 0 hvala 4
17 godina

ja bi igrao conquest sa tdm komponentom uz natruhe rusha i sa infantry only modulom {#}

17 godina
Co7 kaže...

I nemojte zaboraviti na kraju pogledati tko cije dog tag drzi u ruci :P (p.s. moja je ruka, da ne bi  bilo zabune)

mashala na kvaliteti slika, fantasticnoj kompoziciji i savrsenim osjecajem za moment - kao da ih je slikala ukomirana & pijana tinejđerica sa tourettovim sindromom {#}

16 godina
neaktivan
Basta kaže...
Co7 kaže...

mashala na kvaliteti slika, fantasticnoj kompoziciji i savrsenim osjecajem za moment - kao da ih je slikala ukomirana & pijana tinejđerica sa tourettovim sindromom {#}

To je zato sto je slikano sa smecem od mobitela!

Da sam sa fiksnim telefonom slikao bolje bi izgledalo.
Ali sta je tu jeee...

Overpriced piece of shit!

[M|C] ex_Co7
15 godina
Wolf D Baštard kaže...

Najmanji problem je organizirati{#}, najveci zadovoljiti cijelu hr scenu, pa toliko kraljica noci nema u nasoj zemlji, koje bi mogle kronicnu nehebicu shebati..

ok ozbiljno sada, najveci problem je razne zelje ispuniti, dok neki forsiraju infantry drugi bi TDM, a treci Rush, e kad se su uspijemo dogovoriti oko rusha onda se netko sjeti da je squad rush super bolji od obicnog jer po njegovom obicni igraju obicni a ne skilleri{#} ecccc.

E kada se dogovori mod nastaje najveca svađa, dok TDm ekipa nema problema oko mapa, svi ostali su problematicni, nekome se riga od metroa (meni) a netko ima svoj ured tamo, nekome je bazaar kao crkva{#} a netko nece na trznicu i opet ecc

Dakle trebate se odluciti sta vas tocno zanima i sta bi ste igrali .

Evo vam prilike izjasnite se sada  ovdje i zauvijek {#}

Ne ubirem ovu podjelu...inf i rush?

Pa valjda classic i inf pa onda rush?

Po meni bi trebalo igrati bf kako je namjenjen, classic, a sad inf 5v5 i te spike zašto i to ne, ali kao drugi turnir.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a da "klasicno" pristupimo natjecanju?

10 8v8 (1 tenk)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Jedva ih se pet skupi, a tenk moze pogotovo na metrou XD

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
xyan kaže...

Jedva ih se pet skupi, a tenk moze pogotovo na metrou XD

Govorim za aftermath. Nisu bas mape za klasicno inf ratovanje... mozda ona najmanja

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

najbolje na kanalima tdm 64 igrača da se okupimo,pa da vidimo tko je najveći skiler

Moj PC  
3 4 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice