Hvala na odgovorima, probat cu sad to :)
Vidim da je nekome hakiran account, i meni su hakiralu u svibnju. Jedino riješenje je da posudite account od svog prijatelja, odete pod EA Live Support za Battlefield 3, sve im lijepo objasnite, da vam je hakiran account, netko je promijenio ime, i obavezno dodate, da netko sa vašeg account-a vrijeđa vaše prijatelje(jer na to najbolje reagiraju), i obavezno se morate pravdati kako imate svaki cd key koji je registriran na taj account, i da znate sve podatke koje ste imali prije nego što ih je haker promijenio, znaci morate znati svoj stari Origin ID, svoj email, šifru koju ste imali, datum rođenja koji ste naveli kod registracije, i to je to. Sacekate 2-3 minute, oni vam jave da su pronašli vaš account, da je netko mijenjao, i da to nije bilo sa vaše IP adrese, i onda vas traže još neki CD-key koji je aktiviran da provjere, i onda opet sacekate 2-3 min. Oni vam jave da je account aktiviran, da je dodan vaš stari email, i na vaš email vam dođe poruka za promjenu šifre. I na kraju vas pita dali želite staviti sigurnosno pitanje(inace ga kod registracije nema, ali sad vam ponude), vi stavite ako zelite i to je to. I obavezno ako saznate tko je provalio u account, javite njima. I to je to, ja sam potrošio nekih desetak minuta, no isplatilo se. Sretno! :)
Ja sam saznao tko mi je provalio, tako što je ta "budala" promijenila svoju email adresu, povezala svoj Facebook račun, i još dodatno namjestila svoju državu i ime. Bio je neki Ar Asars, iz Austrije. I kasnije mi nikako nije bilo jasno, gdje je mene našao
I to je kao dokaz da ima svakakvih majmuna ^^