lol ovo je šou.
šou ,šou ,šou!
m16 op op gangnam style
Haha a i ti si zapeo zadnjih dana za gangam style,bilo bi ju fora ubacit u neki video kao sto je ovaj mausov ili slicno,haha fora
lol ovo je šou.
šou ,šou ,šou!
m16 op op gangnam style
Haha a i ti si zapeo zadnjih dana za gangam style,bilo bi ju fora ubacit u neki video kao sto je ovaj mausov ili slicno,haha fora
ne,nisi mi shebo,nije mi bilo jasno,sad shvaćam zapravo da je nišan kako se god okreneš uvijek u sredini,potrebno je spojiti naljepnicu i protivnika
i jel ta naljeprnica onda stvarno pomaže i za pc igrače,svejedno moraš opet kliknut na desnu tipku jel tak
di su moderatori??? ovom liku treba dati 9876986932 zvjezdica a ne 3 i po koliko ima
fila je mala beba za tebe u trollanju
Vidim da ima nekih koji vole Zibu, pa evo, nađimo se na balkonu ponekad ;)
ljudi imam jedno pitanje stavio sam reedem kod u origin i sve ok bf premium i instalirali su mi se 3 expanzije ali nije opna back to karkand ili tako nesto pa kak to provjerim odnosno instaliram..??
Evo malo u duhu Wake-a , iz dana kad smo se i Basta i ja još uvijek budili sa jutarnjom ukrudbom ;)
Mali info screenshot taken : 9. rujna 2002., 2:47:32
Haha kume, odlične slike - još se sjećam kad smo imali taj photo-session
Bili smo glavni fakeri onda, a ne ko danas ovi dječaci sa svim tim silnim geđetima i holo điđa-miđama na puškama :p
Elem, ili smo mi ostarili već ili su igre opako napredovale; ili je pak oboje skombinirano, hihi
Pasmaters, 10 godina od tad - idem si odma pivo otvorit
na forumu me prva luda vjestica spomenula a nikad nije osobno pricala samnom niti igrala ista
Ne zanima me uopće rasprava na ovu temu, ali samo ispravak netočnog navoda (a vidi se i u linkanom postu od legendica): http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=1264&jumpto=2956054&sort=asc&view=flat
Kao što vidiš ja sam citirala sempera koji te prvi spomenuo kao cheatera. A igrali jesmo u to vrijeme, i war i public.
meni commo rose od početka stalno blica i stvara probleme,uvijek mi se dogodi kad me netko rivajva...postanem usporen i onda mi treba dosta vremena da odem na escape i ponovno u igru i tada nestane
Ja ovaj problem imam od početka igre, i to jedina od ljudi s kojima igram na tsu. Sad razmišljam jel mi to još uvijek, baš ću obratit pozornost, ali ja sam se toliko priviknula na to da mi je skoro pa prestalo smetat i više ni ne doživljavam to nego automatski stišćem escape i nakon 1000h mogu mirno reć da sam se skroz prestala nervirat. Evo iskopala sam neki video stariji -
stavi na 2.50 i i pogledaj spawn nakon toga. Meni se to nekako nepravilno pojavljuje, nakon što me revivaju, ali i na običnom spawnanju. Neko vrijeme sam razmišljala da je možda zato jer ja praktički konstantno spotam i stalno sam na q pa da ga možda često taman držim dok umrem pa zato, ali to radi i hrpa drugih ljudi koji nemaju taj problem... ako ikad itko naiđe na podatak da za ovo ima rješenje sjetite nas se!pa koji si ti clan XD to nisi napisao
Pitaj CHC oni su uvijek za!
ako neko ima problema sa tim commo rosse nek si skine ili vec ima bf3 settings editor i imate pod fixes i stavide enabled na commo rosse fix i vise nebi trebalo biti tih problema...
Buduci da se mau5 nije pohvalio, ja cu ga pohvaliti. Bravo!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8Iffe-vqN9c
Prestanite s privatnim prepucavanjima i glupim svađama! Držite se teme!
U protivnom...
Miro moram ali na podravski:
Isusek isusek de si se ti zmogel
Prestanite s privatnim prepucavanjima i glupim svađama! Držite se teme!
U protivnom...
Ma Boss je cijelo vrijeme tu, samo kempa pa ga se ne vidi često. :)
Ja ovaj problem imam od početka igre, i to jedina od ljudi s kojima igram na tsu. Sad razmišljam jel mi to još uvijek, baš ću obratit pozornost, ali ja sam se toliko priviknula na to da mi je skoro pa prestalo smetat i više ni ne doživljavam to nego automatski stišćem escape i nakon 1000h mogu mirno reć da sam se skroz prestala nervirat. Evo iskopala sam neki video stariji -
stavi na 2.50 i i pogledaj spawn nakon toga. Meni se to nekako nepravilno pojavljuje, nakon što me revivaju, ali i na običnom spawnanju. Neko vrijeme sam razmišljala da je možda zato jer ja praktički konstantno spotam i stalno sam na q pa da ga možda često taman držim dok umrem pa zato, ali to radi i hrpa drugih ljudi koji nemaju taj problem... ako ikad itko naiđe na podatak da za ovo ima rješenje sjetite nas se!da da,i na običnom spavnanju...ne svaki put ali dosta često i to uglavnom na brzim mapama sa 64 igrača
Ma Boss je cijelo vrijeme tu, samo kempa pa ga se ne vidi često. :)
ako je sve pozorno pratio uskoro bi mogao postat pro skilzor a onda ste ti ljudina i zdenko u banani
ako neko ima problema sa tim commo rosse nek si skine ili vec ima bf3 settings editor i imate pod fixes i stavide enabled na commo rosse fix i vise nebi trebalo biti tih problema...
nećeš mi razbojniče to uvalit,oprosti ali nisam ti ja čiter
triple
Neznam šta da više napravim al ne vidi mi se ping ingame tj umjesto pinga imam "-" probao sma sve sve firewalle sam isključio neamm ESET više flusho sam DNS reinstallo pluginove baš sve i opet imam taj problem neznam dal mi može biti do modela routera imam router
TG782i
Neznam šta da više napravim al ne vidi mi se ping ingame tj umjesto pinga imam "-" probao sma sve sve firewalle sam isključio neamm ESET više flusho sam DNS reinstallo pluginove baš sve i opet imam taj problem neznam dal mi može biti do modela routera imam router
TG782i
Meni se to dogodilo kad sam instalirao Asrock xfast lan,dobar programcic ali nisam ping vidio
Ajmo na xXx server, nema bolje od toga...
meni commo rose od početka stalno blica i stvara probleme,uvijek mi se dogodi kad me netko rivajva...postanem usporen i onda mi treba dosta vremena da odem na escape i ponovno u igru i tada nestane
to su vam slike dead likova koji još uvijek ostaju,jel se to i vama događa
TG782i
Meni se to dogodilo kad sam instalirao Asrock xfast lan,dobar programcic ali nisam ping vidio
To nema veze s tim programom. ja ga imam i prije sam imao isto to od Asusa i nikad problem
To nema veze s tim programom. ja ga imam i prije sam imao isto to od Asusa i nikad problem
Da 2 puta sam ga imao i bilo je ok i zadnji put kad sam ga stavio nije bilo,obrisao sam ga i vratio se ping
Da 2 puta sam ga imao i bilo je ok i zadnji put kad sam ga stavio nije bilo,obrisao sam ga i vratio se ping
nije mi do tog programa jer ga nemam
nije mi do tog programa jer ga nemam
Antivirus, firewall, router... Jedno od tog troje.
Ako si prvo dvoje isprobao, onda se malo poigraj s routerom.
Ili nabavi drugi pa probaj. Ili ga prebaci u bridge mode, pa s kompjutera "nazovi internet".