Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.076.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol ovo je šou.

šou ,šou ,šou!

m16 op op gangnam style {#}

Haha a i ti si zapeo zadnjih dana za gangam style,bilo bi ju fora ubacit u neki video kao sto je ovaj mausov ili slicno,haha fora

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

ne,nisi mi shebo,nije mi bilo jasno,sad shvaćam zapravo da je nišan kako se god okreneš uvijek u sredini,potrebno je spojiti naljepnicu i protivnika

i jel ta naljeprnica onda stvarno pomaže i za pc igrače,svejedno moraš opet kliknut na desnu tipku jel tak

{#}{#}{#}

di su moderatori??? ovom liku treba dati 9876986932 zvjezdica a ne 3 i po koliko ima

fila je mala beba za tebe u trollanju{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

meni commo rose od početka stalno blica i stvara probleme,uvijek mi se dogodi kad me netko rivajva...postanem usporen i onda mi treba dosta vremena da odem na escape i ponovno u igru i tada nestane

čiter deni čiter deni
Moj PC  
2 4 hvala 1
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

ja sam mislio Valparaiso slozit... ali odustao na pola... steta sto nisu dali Dedi servere uz ovake mape serveri bi zivili jos dugo dugo..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim da ima nekih koji vole Zibu, pa evo, nađimo se na balkonu ponekad ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/58afbdc6-dc09-45f6-aae0-3c262c5cde8f/Oscarmike-com-4-Ziba-Tower-24-7/

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

ljudi imam jedno pitanje stavio sam reedem kod u origin i sve ok bf premium i instalirali su mi se 3 expanzije ali nije opna back to karkand ili tako nesto pa kak to provjerim odnosno instaliram..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jedan od najgorih mogucih 'lagova' /smrti.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Nexus66 kaže...

Evo malo u duhu Wake-a , iz dana kad smo se i Basta i ja još uvijek budili sa jutarnjom ukrudbom ;)

Mali info screenshot taken : ‎9. ‎rujna ‎2002., ‏‎2:47:32 {#}

Haha kume, odlične slike - još se sjećam kad smo imali taj photo-session {#}

Bili smo glavni fakeri onda, a ne ko danas ovi dječaci sa svim tim silnim geđetima i holo điđa-miđama na puškama :p

Elem, ili smo mi ostarili već ili su igre opako napredovale; ili je pak oboje skombinirano, hihi {#}

Pasmaters, 10 godina od tad - idem si odma pivo otvorit {#}

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

bad luck,killed by admin itd. najviše kill admina sam imao na hr serverima,uvijek prebacuju sto puta

13 godina
neaktivan
eniopenio kaže...

na forumu me prva luda vjestica spomenula a nikad nije osobno pricala samnom niti igrala ista

Ne zanima me uopće rasprava na ovu temu, ali samo ispravak netočnog navoda (a vidi se i u linkanom postu od legendica): http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=1264&jumpto=2956054&sort=asc&view=flat

Kao što vidiš ja sam citirala sempera koji te prvi spomenuo kao cheatera. A igrali jesmo u to vrijeme, i war i public.

M4X kaže...

meni commo rose od početka stalno blica i stvara probleme,uvijek mi se dogodi kad me netko rivajva...postanem usporen i onda mi treba dosta vremena da odem na escape i ponovno u igru i tada nestane

Ja ovaj problem imam od početka igre, i to jedina od ljudi s kojima igram na tsu. Sad razmišljam jel mi to još uvijek, baš ću obratit pozornost, ali ja sam se toliko priviknula na to da mi je skoro pa prestalo smetat i više ni ne doživljavam to nego automatski stišćem escape i nakon 1000h mogu mirno reć da sam se skroz prestala nervirat. Evo iskopala sam neki video stariji -

stavi na 2.50 i i pogledaj spawn nakon toga. Meni se to nekako nepravilno pojavljuje, nakon što me revivaju, ali i na običnom spawnanju. Neko vrijeme sam razmišljala da je možda zato jer ja praktički konstantno spotam i stalno sam na q pa da ga možda često taman držim dok umrem pa zato, ali to radi i hrpa drugih ljudi koji nemaju taj problem... ako ikad itko naiđe na podatak da za ovo ima rješenje sjetite nas se!

14 godina
M4X kaže...
drahic kaže...

bad luck,killed by admin itd. najviše kill admina sam imao na hr serverima,uvijek prebacuju sto puta

Ovo je bad luck kad se dogodi neki vrag sa igrom/serverom/lagom.

12 godina
protjeran
Ima koji clan zainteresiran za neki funwar onak cisto da se spucamo! samo da nije (PIS)
14 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
Ima koji clan zainteresiran za neki funwar onak cisto da se spucamo! samo da nije (PIS)

pa koji si ti clan XD to nisi napisao

12 godina
protjeran
Pa to bi vec trebal znati ;-) ! CROG
14 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
Pa to bi vec trebal znati ;-) ! CROG

Pitaj CHC oni su uvijek za!

13 godina
Battlefield 3

ako neko ima problema sa tim commo rosse nek si skine ili vec ima bf3 settings editor i imate pod fixes i stavide enabled na commo rosse fix i vise nebi trebalo biti tih problema...{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

xyan kaže...

Buduci da se mau5 nije pohvalio, ja cu ga pohvaliti. Bravo!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8Iffe-vqN9c

sry maus ali nisma gledao skill killove već sam čitao ksijanov rage chat.
i btw ruska verzija, zato i pwnaš tako jako.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Prestanite s privatnim prepucavanjima i glupim svađama! Držite se teme!

U protivnom...

{#}

Miro moram ali na podravski:

Isusek isusek de si se ti zmogel{#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Miro kaže...

Prestanite s privatnim prepucavanjima i glupim svađama! Držite se teme!

U protivnom...

{#}

Ma Boss je cijelo vrijeme tu, samo kempa pa ga se ne vidi često. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

Ja ovaj problem imam od početka igre, i to jedina od ljudi s kojima igram na tsu. Sad razmišljam jel mi to još uvijek, baš ću obratit pozornost, ali ja sam se toliko priviknula na to da mi je skoro pa prestalo smetat i više ni ne doživljavam to nego automatski stišćem escape i nakon 1000h mogu mirno reć da sam se skroz prestala nervirat. Evo iskopala sam neki video stariji -

stavi na 2.50 i i pogledaj spawn nakon toga. Meni se to nekako nepravilno pojavljuje, nakon što me revivaju, ali i na običnom spawnanju. Neko vrijeme sam razmišljala da je možda zato jer ja praktički konstantno spotam i stalno sam na q pa da ga možda često taman držim dok umrem pa zato, ali to radi i hrpa drugih ljudi koji nemaju taj problem... ako ikad itko naiđe na podatak da za ovo ima rješenje sjetite nas se!

da da,i na običnom spavnanju...ne svaki put ali dosta često i to uglavnom na brzim mapama sa 64 igrača

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

Ma Boss je cijelo vrijeme tu, samo kempa pa ga se ne vidi često. :)

ako je sve pozorno pratio uskoro bi mogao postat pro skilzor a onda ste ti ljudina i zdenko u banani

17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

ako neko ima problema sa tim commo rosse nek si skine ili vec ima bf3 settings editor i imate pod fixes i stavide enabled na commo rosse fix i vise nebi trebalo biti tih problema...{#}

nećeš mi razbojniče to uvalit,oprosti ali nisam ti ja čiter

{#} triple

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 20:56 (M4X).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam šta da više napravim al ne vidi mi se ping ingame tj umjesto pinga imam "-" probao sma sve sve firewalle sam isključio neamm ESET više flusho sam DNS reinstallo pluginove baš sve i opet imam taj problem neznam dal mi može biti do modela routera imam router

TG782i

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...

Neznam šta da više napravim al ne vidi mi se ping ingame tj umjesto pinga imam "-" probao sma sve sve firewalle sam isključio neamm ESET više flusho sam DNS reinstallo pluginove baš sve i opet imam taj problem neznam dal mi može biti do modela routera imam router

TG782i

Meni se to dogodilo kad sam instalirao Asrock xfast lan,dobar programcic ali nisam ping vidio

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ajmo na xXx server, nema bolje od toga...

Freak Show Inc.

2 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

to su vam slike dead likova koji još uvijek ostaju,jel se to i vama događa

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Iv4n0u5 kaže...

TG782i

Meni se to dogodilo kad sam instalirao Asrock xfast lan,dobar programcic ali nisam ping vidio

To nema veze s tim programom. ja ga imam i prije sam imao isto to od Asusa i nikad problem 

14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

To nema veze s tim programom. ja ga imam i prije sam imao isto to od Asusa i nikad problem 

Da 2 puta sam ga imao i bilo je ok i zadnji put kad sam ga stavio nije bilo,obrisao sam ga i vratio se ping

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
ARazer kaže...

Da 2 puta sam ga imao i bilo je ok i zadnji put kad sam ga stavio nije bilo,obrisao sam ga i vratio se ping

nije mi do tog programa jer ga nemam

13 godina
Iv4n0u5 kaže...

nije mi do tog programa jer ga nemam

Antivirus, firewall, router... Jedno od tog troje.

Ako si prvo dvoje isprobao, onda se malo poigraj s routerom.

Ili nabavi drugi pa probaj. Ili ga prebaci u bridge mode, pa s kompjutera "nazovi internet".

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice