Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Ahh, gdje su ona vremena kad se stvari nisu rješavale ovako ružno na forumima, kad se igralo u LAN-u s nikakvim pingom, a ne preko neta i kad nije ni moglo biti cheateva, već se eventualno za rejpanje/virenje u ekran osvećivalo šakom u glavu i rame... 

{#}

Nestalo negdje u kodu programera, a prije toga u glavama izdavača, da odgoje novu generaciju, kako reče kolega prije mene, koja ima 2 osobnosti. Mi dinosauri osuđeni samo na sjećanja kak je fora se bilo obračunati licem u lice. Žao mi je što neki nikada neće osjetiti taj gušt.
16 godina
odjavljen
Aha, našao sam.
Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 20:27 (Tonči).
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
Friday kaže...

Tko je heat??? Ping mu je sinoć bio 2!!! I to ne ponekad nego CIJELU partiju. Pa čovječe ja do routera imam ping 2... {#}

onaj na kojeg uvijek pizd*is kaj prvi među svima skine sve patcheve, dlcove i tako to {#}

@hrza - s ovom grafom sigurno nebude na ultra konstantnih 60fpsa

Sad te mrzim još više...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

kOJA?

Gade prefrigani {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nasao koja runda je u pitanju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maddog_HR kaže...

{#}

244 hits

208 kills

http://bf3stats.com/report/pc/50899604#predator251

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

I sa čime ti imaš problem? Tko si ti da se osjećaš pozvana komentirati? Jedna tako sofisticirana i profinjena žena koja druge na chatu zove stokom?!? a iza leđa priča svašta...iznimno si dvolična, tako da te uopće ne shvaćam ozbiljno..što je prilično jadno. Započela si prije 2 tjedna svađu ovdje sa time kako su PiSovci prozivali Zdenka za cheat, i onda se mudro povukla a nastradali su drugi. Dobro znaš s kime s zlizati kako bi provukla svoje namjere... a to za Zdenka nije sve, a ni jedino. Ovo ti je samo sto se guraš gdje ti nije mjesto, i javno ideš prozivati, glumiš nevinašce, i ti nikad nisi ništa kriva, a i ako možda jesi, ipak si žena oprostit će ti.

Kao prvo nemam problem s ničim samo komentiram. Svi imamo pravo komentirat i taj argument je na forumu presmiješan... vi unutar klana raspravljate o vašim esl mečevima i tvom ragequitanju na ovom forumu, i sad mi kao ne bi trebali komentirat? Stvarno mi nije namjera bila isprovocirat te, ali ispada da što god ti kažem to napravim. Pa ruku na srce valjda vidiš i sam da često ragequitaš....

A što se tiče ostalog... Odakle ti ideja o sofisticiranoj i profinjenoj? :) Za to što sam ti tada u afektu rekla u chat sam ti i tada rekla da citiram nekoga, a uostalom nisi bas osoba koja može nekom dijeliti lekcije iz pristojnog ponašanja.

Btw nisam niš započela, ja sam kao i mnogi drugi napisala komentar onako kako ja to vidim. A ako nešto nisam onda je to dvolična. Niti lažem, niti glumim da su mi svi dragi. Oni koji su mi dragi to i znaju, a isto tako oni koji mi nisu toliko dragi to vjerojatno kuže.

No dobro završimo sa smajlićem, nema potrebe da se svađamo, ajmo se rađe ubijat na vašem serveru! {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3

alo ljudovi i luda vistice, pa nitko nije rekao da zdenko nije citer, ja jos mislim da je on citer. hvala bogu da cu za nekoga reci da je citer tko skida sumnjivo dok nevidim njegov video(ali ne fragmovie, jer se tamo najlosiji igrac moze sastaviit da ispadne najbolji), nego rundu cijele partije. 

A i chc je jednom otisao kada smo se dogovorili, odigrali smo jednu paprtiju bazara a kao drugu vam se nije dalo morali ste ici. stoga isti ste.

Kako je dukela rekao primi ga muski ili zenksi.

zaboravio sam reci da zdenko nije citer. bio sam ja kod njega kada je igrao.

NPR: za NENu  sam rekao odmah da je citer, jedino sto me moze razuvjeriti da nije ciiter je video, ali kada sam vidio video protiv mc-a na gulf of oman, znao sam odmah da je citer.

Dok recimo za dr furija sam se prevario- po videu bih rekao da zna igrati ali neznam sta mu je trebao cit, ali vjerujem da i bez cita dobro igra, a takvi citeri su najgori. Igrac koji dobri igra uz recimo Walhack=neprocjenjivo.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 21:33 (bmwhartge).
Moj PC  
4 7 hvala 0
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Oni koji su mi dragi to i znaju

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
LudaVjestica kaže...

jesam ti ja drag, suska se da mene nevolis. dati cu ti dog tagic kada budemo na seerveru pa da ti budem drag.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 21:35 (bmwhartge).
14 godina
bmwhartge kaže...

alo ljudovi i luda vistice, pa nitko nije rekao da zdenko nije citer, ja jos mislim da je on citer. hvala bogu da cu za nekoga reci da je citer tko skida sumnjivo dok nevidim njegov video(ali ne fragmovie, jer se tamo najlosiji igrac moze sastaviit da ispadne najbolji), nego rundu cijele partije. 

A i chc je jednom otisao kada smo se dogovorili, odigrali smo jednu paprtiju bazara a kao drugu vam se nije dalo morali ste ici. stoga isti ste.

Kako je dukela rekao primi ga muski ili zenksi.

zaboravio sam reci da zdenko nije citer. bio sam ja kod njega kada je igrao.

NPR: za NENu  sam rekao odmah da je citer, jedino sto me moze razuvjeriti da nije ciiter je video, ali kada sam vidio video protiv mc-a na gulf of oman, znao sam odmah da je citer.

Dok recimo za dr furija sam se prevario- po videu bih rekao da zna igrati ali neznam sta mu je trebao cit, ali vjerujem da i bez cita dobro igra, a takvi citeri su najgori. Igrac koji dobri igra uz recimo Walhack=neprocjenjivo.

Koji ce bit brojevi na lotu sutra?

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
Friday kaže...
LudaVjestica kaže...

jesam ti ja drag, suska se da mene nevolis. dati cu ti dog tagic kada budemo na seerveru pa da ti budem drag.

LOL, pa ti si mi omiljen! Radi tebe sam napravio onu statistiku. Bolesno sam ljubomoran na tvoj skill. Ajmo se malo mijenjati - ja tebi smisao za humor, ti meni skill! Pošteno, ha?

Freak Show Inc.
17 godina
berto kaže...
Maddog_HR kaže...

{#}

244 hits

208 kills

To znači da DICE i dalje ne zna kako da sredi dmg mod "pro" igrače.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

ma friday pitam ludu visticu a ne tebe.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Da mi je znati kako si ti uspio doći pred ženidbu uz tako nespretno izražavanje. Ili si dokoljenko ili si imao lude sreće...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3
Moj PC  
1 2 hvala 1
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

Da mi je znati kako si ti uspio doći pred ženidbu uz tako nespretno izražavanje. Ili si dokoljenko ili si imao lude sreće...

sad traži ljubavnicu,vještica mu je idealna,isto su pro

17 godina
odjavljen
M4X kaže...

sad traži ljubavnicu,vještica mu je idealna,isto su pro

Svi znaju da se dečko ženi i da vještica živi sa darkom... Ne budi vulgaran!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Hummer kaže...
berto kaže...
Maddog_HR kaže...

{#}

244 hits

208 kills

To znači da DICE i dalje ne zna kako da sredi dmg mod "pro" igrače.

Moguće na hardcoreu, ali na normalu malo nategnuto. Kako inače vidimo svoje reporte (osim prvih 5 na vrhu)?

13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

To nije istina. Na početku se nismo mogli dogovorit oko mape jer smo mi htjeli neku drugu mapu, samo da ne bude opet bazar. Nakon natezanja dogovorili smo se da ćemo igrat seine pa onda bazar. Nakon 3 runde smo nekako automatski izašli van. Ne vidim da je to po ičemu slično situaciji kad jedan igrač izađe praktički u početku prve runde.

A drag si mi koliko i ja tebi :P

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte tu o ženidbi, jer u Hrvatskoj je konstantan deficit ženskog stanovništva, pogotovo ovih u fertilnoj dobi! 

edit: pa svaka pro ekipa, kad vidi da ne moze dostici protivnikovu prednost, izadje van. ne vidim ja tu nista lose. Ja sam Vjestica izasao van, jer nisam bio spreman, a takav vam ne koristim, ni svojoj ekipi ni vama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 21:56 (xyan).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Nemojte tu o ženidbi, jer u Hrvatskoj je konstantan deficit ženskog stanovništva, pogotovo ovih u fertilnoj dobi! 

edit: pa svaka pro ekipa, kad vidi da ne moze dostici protivnikovu prednost, izadje van. ne vidim ja tu nista lose. Ja sam Vjestica izasao van, jer nisam bio spreman, a takav vam ne koristim, ni svojoj ekipi ni vama.

Osim što žena ima više. :) To kaj te ni jedna neće je drugi par opanaka.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

A ti se "tjeraš" u ovo vrijeme? {#}

Nego, jesi škicnuo nove podatke sa popisa?

Freak Show Inc.
17 godina
Tonči kaže...

Ahh, gdje su ona vremena kad se stvari nisu rješavale ovako ružno na forumima, kad se igralo u LAN-u s nikakvim pingom, a ne preko neta i kad nije ni moglo biti cheateva, već se eventualno za rejpanje/virenje u ekran osvećivalo šakom u glavu i rame... 

{#}

E da... kad se sjetim silnih UT LANova, kako smo teglili one kanturine od monitora, pa zicali switcheve okolo, ma... dobra stara vremena :)

I da, nikad veceg gusta kad napokon uzivo upoznas nekog ljutog internet ratnika i skuzis da je zapravo neki krzljavi djecarac :))

Offtopic ofc :p

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jucer smo igral ladder war na eslu, protiv likova koji su rekli da ce nas pregazit, pa vi prosudite dali su nas pregazili.

Enjoy {#}

Moj PC  
11 2 hvala 3
15 godina
Battlefield 3

Nabijem dice i headglitch, pa to je strava što im glavice vire, a nemoš im dat hedaru. Nije mi jasno, dal ga trebam gađat malo izbad glave onda? jer njegov charcter model gleda preko kamena, ja ga vidim kao samo glavicu, onda bi trebalo iznad glave zar ne?

ajde prozori helpajte meni buduućem esl prozoru da budem još jači.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Nabijem dice i headglitch, pa to je strava što im glavice vire, a nemoš im dat hedaru. Nije mi jasno, dal ga trebam gađat malo izbad glave onda? jer njegov charcter model gleda preko kamena, ja ga vidim kao samo glavicu, onda bi trebalo iznad glave zar ne?

ispod glave

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

Osim što žena ima više. :) To kaj te ni jedna neće je drugi par opanaka.

nema danny. Generalno žena ima više, ali u kojim dobnim skupinama? mislim da te skupine nisu interesne, barem nama. Sve dobne skupine, do negdje 35 ajmo reci, ili ima muskaraca vise, ili su te brojke negdje poprilicno iste. S druge strane, mislim da sam primjetio da jedna dobna grupa za varaždinksu županiju ima 2 puta manje zena nego muskih! a jadni :D

Friday kaže...
xyan kaže...

A ti se "tjeraš" u ovo vrijeme? {#}

Nego, jesi škicnuo nove podatke sa popisa?

hmmm, ja se uvijek tjeram :D jesam jesam, i vec su integrirani u rad. Neke objavljene stvari posluzile su ko melem na ranu :D

16 godina
odjavljen
Headshot radi u igri.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 23:12 (Tonči).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Moze samo treba to uvjezbat. U glavu, ni vislje ni nize.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice