Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...
TomoR kaže...
MARKOcVp kaže...

Jel ito uspio otkljucat rambo dog tag?

Imam ih sve...

Aj kako si uspio dobit 5 multi kilova?

Jel multi kill vise od 3 ili sta?

Ja imam smao 1 multi od rusenja transportnog helica avionom, 4 ili 5 killova mislim.

Yup, transportni heli, ali imaš još nekoliko varijanti.

Često korištena je C4 i flank kod B zastave na Metro 64 igrača Conquestu...

Ja sam zadnji multikill skupio na Noshahr TDM-u 64 igrača sa C4, prvo se spawnaš ko recon, staviš Beacon, drugi put ko Support i dok letiš siješ C4, pa ako se posreći, posreći. No, pripremi se na to da gineš u zraku, i to puno.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Iako ne pišem često ovdje na forumu, pratim vas redovito, a s nekima i zaigram povremeno... moram podjeliti svoju gorčinu s vama....naime, lud sam jer dnevno naletim barem na jednog očiglednog čitera. to više nije normalno. Evo dat ću vam samo dva primjera, a vi mi recite da li sam zabrijao, ili ekipa fakat nije fer:

Predator251

Uberthrasher

Razumijem da ima idiota koji kompenziraju tko-zna-što sa varanjem u igri, valjda i u životu....ali da EA/Dice to tolerira to mi nikako nejde u glavu....

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Yup, transportni heli, ali imaš još nekoliko varijanti.

Često korištena je C4 i flank kod B zastave na Metro 64 igrača Conquestu...

Ja sam zadnji multikill skupio na Noshahr TDM-u 64 igrača sa C4, prvo se spawnaš ko recon, staviš Beacon, drugi put ko Support i dok letiš siješ C4, pa ako se posreći, posreći. No, pripremi se na to da gineš u zraku, i to puno.

kako to napravit na metro?

ove sam iskusio na kanalima kaj bacaju c4{#}

16 godina
odjavljen
Maddog_HR kaže...

Iako ne pišem često ovdje na forumu, pratim vas redovito, a s nekima i zaigram povremeno... moram podjeliti svoju gorčinu s vama....naime, lud sam jer dnevno naletim barem na jednog očiglednog čitera. to više nije normalno. Evo dat ću vam samo dva primjera, a vi mi recite da li sam zabrijao, ili ekipa fakat nije fer:

Predator251

Uberthrasher

Razumijem da ima idiota koji kompenziraju tko-zna-što sa varanjem u igri, valjda i u životu....ali da EA/Dice to tolerira to mi nikako nejde u glavu....

Kakav je to očigledam cheater? Kako se to definira?

Troll level: sensei
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

ja sam jucer otisao jer smo izgubili. Imali su 3x vise ticketa nego mi i to promijenit ne mozemo. Druga je stvar ako igras 2 runde, a buduci da se na versusu igra samo jedna runda...

Nije da želim dizat tenzije, ali ne mogu ovo ne komentirati. Ti jednostavno odeš kad tebi tako pukne. I kad su dogovorene dvije runde, a prošlo je tek 50ak ticketa prve. I to se nije dogodilo jednom tako da je to zapravo tebi uobičajeno ponašanje. To najviše pogađa tvoje dečke iz klana i nije ok prvenstveno prema njima.

13 godina
neaktivan

Lik je stajao u prvom vagonu na Metrou i skidao nas skroz dolje prema izlazu sa samo jednim metkom sa AS-VAL i MP443....možda sam u krivu, ali ne znam kakav j...i skill moraš imati da to napraviš 20-ak puta u rundi (samo meni) i još barem 100 puta drugoj ekipi...

Ponavljam, možda sam u krivu, ali meni je to više nego očigledan cheat...

I da...da ne bi bilo da se žalim bezveze...kad me ubije netko tko vidljivo zna šta radi, tipa ekipa iz PiSa, gr1cul4a ekipa (sorry ako sam krivo napisao), kao i većina druge ekipe, se ne žalim. Ali kad me skidaju ovako kao što sam gore opisao.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:31 (Maddog_HR).
17 godina
Battlefield 3

Drži se i5-ice ko pijan plota!!!

Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Ping 2ms? Ma da? To je netko iz datacentra ili na nekom backboneu :P Netko iz CARNeta ili Srca, možda i providera.

Glupani, još nisu ovo smeće izbacili: 

Eto, tako brižno si štitio svoj nick od znatiželjnih pogleda i onda ti se potkrade ovakva greška... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

Cu moc na najvecoj rezuluciji izvuc average 60 fps?

13 godina
protjeran
Plačem na sprovodima, povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:37 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan

cu moc izvuc average 60 fpsa sa najvecom rezolucijom?

16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

Ping 2ms? Ma da? To je netko iz datacentra ili na nekom backboneu :P Netko iz CARNeta ili Srca, možda i providera.

Glupani, još nisu ovo smeće izbacili: 

Eto, tako brižno si štitio svoj nick od znatiželjnih pogleda i onda ti se potkrade ovakva greška... {#}

kOJA?

16 godina

Ne treba ti takav procesor, uzmi recimo i5 3470 i grafu HD7870, ultra i antialiasing svakako zaboravi ako zelis vrtit iznad 60fpsa (velike mape).

13 godina
protjeran
hrza kaže...

cu moc izvuc average 60 fpsa sa najvecom rezolucijom?

avg hoces, ali avg je samo sredina svih vrijednosti, u akciji ces imat 40-60, kad pogledas u nebo 150, kad nisi u akciji 60-80, ugl nemozes dobit 60 lock kao si na to mislio u prvom postu, avg 60 svakkao mozes imat, ali trebas ugasit aa ako igras na 1080p

Najbolje ti je uzet najjeftiniji core i5( taj najjeftiniji je bolji od fx8 u svim igrama na stock taktu) + 7870 ili gtx 660ti, ja bi osobno iso na nvidu jer ju vise volim, prvenstveno zbog drivera, mislim obje grafe su odlicne, nemos pogrijesit

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:44 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

1920 x 1080

na kojoj bi mogo?

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Editiro sma post gore ^ iznad tvog

Do koliko novaca je konfa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:43 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

7000kn bez monitora u adm

16 godina
Battlefield 3

.{#}.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
xyan kaže...

ja sam jucer otisao jer smo izgubili. Imali su 3x vise ticketa nego mi i to promijenit ne mozemo. Druga je stvar ako igras 2 runde, a buduci da se na versusu igra samo jedna runda...

Nije da želim dizat tenzije, ali ne mogu ovo ne komentirati. Ti jednostavno odeš kad tebi tako pukne. I kad su dogovorene dvije runde, a prošlo je tek 50ak ticketa prve. I to se nije dogodilo jednom tako da je to zapravo tebi uobičajeno ponašanje. To najviše pogađa tvoje dečke iz klana i nije ok prvenstveno prema njima.

I sa čime ti imaš problem? Tko si ti da se osjećaš pozvana komentirati? Jedna tako sofisticirana i profinjena žena koja druge na chatu zove stokom?!? a iza leđa priča svašta...iznimno si dvolična, tako da te uopće ne shvaćam ozbiljno..što je prilično jadno. Započela si prije 2 tjedna svađu ovdje sa time kako su PiSovci prozivali Zdenka za cheat, i onda se mudro povukla a nastradali su drugi. Dobro znaš s kime s zlizati kako bi provukla svoje namjere... a to za Zdenka nije sve, a ni jedino. Ovo ti je samo sto se guraš gdje ti nije mjesto, i javno ideš prozivati, glumiš nevinašce, i ti nikad nisi ništa kriva, a i ako možda jesi, ipak si žena oprostit će ti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:56 (xyan).
15 godina
Battlefield 3

Dajte ljudi bez nekih svađa i prepiranja, dozvoljeno je samo trolanje tako da počnite sa smajlićima na kraju rečenica.

:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dajte ljudi bez nekih svađa i prepiranja, dozvoljeno je samo trolanje tako da počnite sa smajlićima na kraju rečenica.

:)

Nije svađa, samo njen odgovor na provokaciju. A i zaslužila je. Ja se ne miješam u tuđe poslove, a ne dozvoljavam i da itko počne prčkati po našim poslovima, osim ako se ne zove USKOK!!!

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ahh, gdje su ona vremena kad se stvari nisu rješavale ovako ružno na forumima, kad se igralo u LAN-u s nikakvim pingom, a ne preko neta i kad nije ni moglo biti cheateva, već se eventualno za rejpanje/virenje u ekran osvećivalo šakom u glavu i rame... 

{#}

Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Slozim ti za 10minuta nesto.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
Maddog_HR kaže...

Predator251

Uberthrasher

Kakav je to očigledam cheater? Kako se to definira?

A čuj, obojica smrde na aimbot, s time da su u navedenim rundama valjda koristili i damage boost, ali to se može vidjeti lakše ako daš report od runde.

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=predator251

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=Uberthrasher

Npr, predator251 runda na Metro (91 pogodak, a 69 killova, definitivno damage boost):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50899756/1/389132839/

http://bf3stats.com/report/pc/50899756#predator251

Ubertrasher Metro prikriveno igra sa 870-om, tu je malo teže vidjeti da li je sumnjiv ili nije. Bar ne na gore navedeni način.

15 godina
Tonči kaže...

Ahh, gdje su ona vremena kad se stvari nisu rješavale ovako ružno na forumima, kad se igralo u LAN-u s nikakvim pingom, a ne preko neta i kad nije ni moglo biti cheateva, već se eventualno za rejpanje/virenje u ekran osvećivalo šakom u glavu i rame... 

{#}

Must agree on that. Popodne se skupit pa kroz noć, jedini chit je bilo kriomice virit nekom u ekran, jedan je majstor prodavao foru sa ogledalom. 

Ah dobra stara vremena, malo straategije, pa tuče, pa aute...cijelu večer i cijeli dan, u termosici jaka kava i sendvići, starci zivkaju jesmo živi :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ahh, gdje su ona vremena kad se stvari nisu rješavale ovako ružno na forumima, kad se igralo u LAN-u

Ah, igraone s kraja 90ih (u mom slučaju) i 5 kuna za pola sata Half-Lifea..mlaćenje igrača do sebe kad stvari eskaliraju {#}

Špijuniranje preko/iznad susjedovog kućišta u slučaju Red Alerta 2 ... {#}

Ranije od toga pamtim da su uvijek sranja ispadala oko Mortal Kombata heh.

Najlakše je biti faca iza tipkovnice i mica, to je najveći problem kod večine (blesavih) ljudi.

Kao da imaju dvije osobnosti, jednu seratorsku rezerviranu za život on line i svoju standardnu

za koju uvik sumnjam da je zapravo i polazište za ovu prvu.

Out of the blue and into the black.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Tko je heat??? Ping mu je sinoć bio 2!!! I to ne ponekad nego CIJELU partiju. Pa čovječe ja do routera imam ping 2... {#}

onaj na kojeg uvijek pizd*is kaj prvi među svima skine sve patcheve, dlcove i tako to {#}

@hrza - s ovom grafom sigurno nebude na ultra konstantnih 60fpsa

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
xyan kaže...
 i ti nikad nisi ništa kriva, a i ako možda jesi, ipak si žena oprostit će ti.

"Žena" je relativan i preopširan pojam {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hvala TomoR!

Ne mogu pronaći report od rundi, bio je dug tjedan i vikend (working from home/sick leave), tako da se odigralo puno rundi....

Bacio bi okladu za blo koje pare da je ovaj predator cheater....mislim da ima nekakvu kombinaciju damage booster+aimbot.....Sta nam je lik radio to nije bilo normalno. Ne postoji osoba koja se nije zalila, a vecina je quitala vec nakon 2-3 min

A ovaj drugi lik...imas pravo, igra samo sa 870kom...zato sam ga slijedio na Epicentar, gdje je opet igrao s istim oruzjem i opet skidao sve od prve (i to s postenih udaljenosti).

Anyways, bio u pravu ili ne, stisnuo sam im report....

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice