Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo da se javim s posla....kolega dobio curicu i mrtav pijan sam.{#}

m16 je op op gangnam style

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...
zdenko1991 kaže...
xyan kaže...

Joj zdenko, imamo razlicite poglede u taktici, i to je ok. Al gledali smo danas Alpha i ja na vasem serveru zasto ono nije dobra pozicija za paziti backrage. Zato jer te, iako te ne vidim, odalamim ko beba zvecku iz prostorije nakon banane sa ruske strane. Ako ja to mogu, a noob sam, mislim da uopce ne trebamo spominjati neke bolje igrace. Bas ti je glupa izjava sa brojem matcha, opet ponavljam, on iz 54 matcha nema ni boda, jer ima previse negativnih. ono wtf...zasto trolas kad sam ozbiljan

Da, ok ali i dalje te ubio zato jer si ispromasivao, ne zato jer je cheater. A pri nade, u 50 meceva je valjda skuzio koliko treba igracu da dotrci tamo. Odigraj jednu sa njim i kazem ti da ce svaki put u isto vrijem te u istu tocku prenadet. I dalje mi je lik cist. Mi smo te decke sa 4 igraca nabili, ljudina morao otici, tako da nisu sumnjivi.

ajde objasni ovo? jel lik de*il ili sto?

Nerviras se bezveze. A jel moguce da mu se zivo heba za bodove, pa mu se neda wire palit? Situacija je cista, i to je to ...

15 godina
Battlefield 3

Pola tih fixova ne radi ili nije točno. Evo ovaj za load time ja ni nemam to u onom folderu već u drugom i sve je ispravno posatavljeno a ne pada mi na pamet linkat u c kad je origin instaliran na d disku.

Za load mapa nema fixa osim više rama i bolji disk, tj. ssd. One fore sa pokušajem uključivanja kao 3-4 jezgre i to nula bodova.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Trazim neki klan, da se redovno igra, koristi TS, sad ce praznici pa ono.
Igram najvise snipom i avionima.

LVL 34 sam

KD ratio: 1.2 ACC: 25%

Plačem na sprovodima, povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 16:26 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

svaka cast kad si se mrtav pijan uspio logorati na bug, napisati poruku bez greske, engleski pravopis tocan, tocka prisutna na kraju recenice, svaka cast

15 godina
Drug Crni kaže...

Nasao sam fix za predugo ucitavanje mapa

ja imam tako složeno pa mi opet nekad treba 3 dana da lap učita {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina

meni se isto to događa i neznam dali su riješili taj problem,ako znaš riješenje problema molim te reci mi! {#} 

16 godina
moderator
Battlefield 3

Htio sam napraviti nešto "normalno" al me ponijelo..{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 16:49 (pirat).
Moj PC  
12 10 hvala 3
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

svaka cast kad si se mrtav pijan uspio logorati na bug, napisati poruku bez greske, engleski pravopis tocan, tocka prisutna na kraju recenice, svaka cast

lol nemoj me hebat ,uvijek sam logiran ,zapamti mi šifru,gangnam sam zguglo ,a i htio sam ostavi dojam "dobrog dečka" da bude pravopisno točno ;)

ja i kad sam pijan sznam šta radim {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Z1J4 kaže...

meni se isto to događa i neznam dali su riješili taj problem,ako znaš riješenje problema molim te reci mi! {#} 

mislim da će mi taj problem bit riješen kad mi lap prdne i kad kupim stolno, do tad sam student koji je osuđen na laptop {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Htio sam napraviti nešto "normalno" al me ponijelo..{#}

AAAAAA, mene nisi napisao pod ostale članove...

Jel ono gore na krovu ceco?

Freak Show Inc.
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
PR0MATRAC kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol nemoj me hebat ,uvijek sam logiran ,zapamti mi šifru,gangnam sam zguglo ,a i htio sam ostavi dojam "dobrog dečka" da bude pravopisno točno ;)

frend mu dobije sina, on visi na forumu...očito nije neki dobar frend?

p.s. nije valjda žac pa nije njegova bila trudna koliko se sjećam=

matija656 kaže...
Drug Crni kaže...

Nasao sam fix za predugo ucitavanje mapa

ja imam tako složeno pa mi opet nekad treba 3 dana da lap učita {#}

Jednsotavno, laptop kao takav sa hardom od 5900rpm nema šanse loadat u normalnim vremenima, uvijek je +1 min ako ne i više.
Ali ismpatično mi je npr. karkand i svi dlc, loada mi ih za 15-20 sek. Ali kad krenem u igru prvih 5 sec dosta šteka dok se loada i onda radi normalno. 
Sve vannila mape load je užasno dugačak (najduži metro, bazzar, siena) jednio ako se mapa i mod ponavljaju onda loada brže.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 17:04 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
PR0MATRAC kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...{#}

frend mu dobije sina, on visi na forumu...očito nije neki dobar frend?

p.s. nije valjda žac pa nije njegova bila trudna koliko se sjećam=

lol rekam sam kolega,ne frend.

ma došli mi ujutro na posao ,on kaže da mu se rodila curica(a trebala se 27.12.) ,i kao sve super,prošlo je 11 ,došla je cuga i klopa,krenuli kao jest,malo vino ovo ono jeger,vino i eto ti pi*darije.

to kaj sam na forumu ,ja kad upalim mozillu automatski mi je na forumu i uvijek stak stoji,valja navika neznam,

ali nije žac pica ,i ja mislim da mu je sad i vrijeme {#} pošto je postao muž. {#}

gle ovo pišem i sam neznam kak i odoh ja pit dalje {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pola tih fixova ne radi ili nije točno. Evo ovaj za load time ja ni nemam to u onom folderu već u drugom i sve je ispravno posatavljeno a ne pada mi na pamet linkat u c kad je origin instaliran na d disku.

Za load mapa nema fixa osim više rama i bolji disk, tj. ssd. One fore sa pokušajem uključivanja kao 3-4 jezgre i to nula bodova.

Ono tamo nije petina onoga sta sam ja napravio. {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ponovit ću ovdje svoj problem iako sam ga razumno pitao na posebnom topiku, gdje je lakše uočljiv i gdje je definitivno veća šansa da mi netko pomogne.

Ali eto; rigidna pravila...

USPORAVA mi BF jako jako!

Formatirao sam komp neki dan; i u početku kao je BF3 radio bolje, čak su i SP misije radile i nakon pojedine borbe u MP ne bi me više izbacivalo van, za razliku od prije.

Onda je počeo FPS biti jako nizak, i ispod 20, sa povremenim dizanjima do oko 35; no u borbi je najčešće neigrivo jer pada i na ispod 10. OVAKVA IZVEDBA NE POBOLJŠAVA SE NAKON SMANJIVANJA DETALJA (na low se poveća za oko 5-10 fps, ali i dalje je neigrivo kada je više objekata prikazano). Tu i tamo neke borbe radi bolje, osobito u početku, ali većinom je neigrivo.

Imam instaliran i onaj Razer Game booster koji pogasi druge programiće u pozadini. Driveri updatani preko Origina;

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Ono tamo nije petina onoga sta sam ja napravio. {#}

Ma Zdenko je dotaknul komp sa onom Eternal Spark ili kak se zove vec iz transformera {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

na xxx serveru stvarno supermani,to su skokovi po 100metara,nemogući hs itd....kažem ili čiteri ili tweakeri,nema druge

ja kao osoba sa uvijek najmanjim pingom nemam šanse

Moj PC  
2 6 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3

do 50 ms ping razlike, ni nema neke prednnosti. zanemariva prednost.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:20 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

na xxx serveru stvarno supermani,to su skokovi po 100metara,nemogući hs itd....kažem ili čiteri ili tweakeri,nema druge

nemas, ima heat i to 2 mu je ping, a cim vise tim bolje po tebe. Protivnici tebe ne mogu tako lako ubiti, ali zato ti njih mozes!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:25 (xyan).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

lik ima 2 ping. jel mu je u podrumu server ili? ja imam 1ms do rutera.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:32 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ping 2ms? Ma da? To je netko iz datacentra ili na nekom backboneu :P Netko iz CARNeta ili Srca, možda i providera.

Glupani, još nisu ovo smeće izbacili: 

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:39 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
M4X kaže...

nemas, ima heat i to 2 mu je ping, a cim vise tim bolje po tebe. Protivnici tebe ne mogu tako lako ubiti, ali zato ti njih mozes!!!

neznam,svi kažu da je veći ping bolji,prije sam igrao na onaj network smo. 0,sad sam malo povećao ali nevidim neke razlike,opet zna trzat

inače jučer je bio 6 na xxx serveru

mislim ne žalim se,više volim da je sve ok i da je ping čim manji

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:44 (M4X).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

lik ima 2 ping. jel mu je u podrumu server ili? ja imam 1ms do rutera.

Tonči kaže...

Ping 2ms? Ma da? To je netko iz datacentra ili na nekom backboneu :P Netko iz CARNeta ili Srca, možda i providera.

Glupani, još nisu ovo smeće izbacili: 

evo Tonči je pogodio.

16 godina
odjavljen
M4X kaže...
xyan kaže...
M4X kaže...

neznam,svi kažu da je veći ping bolji,prije sam igrao na onaj network smo. 0,sad sam malo povećao ali nevidim neke razlike,opet zna trzat

Molim?

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
M4X kaže...
xyan kaže...
M4X kaže...

Molim?

cak bi se sa maxom i slozio u ovoj konstataciji. Meni ne odgovara ovako nizak ping kao sto imam na serveru, sad mi nekako vise odgovara 20-30 ping. a i cinjenica jest da covjeka sa 200-300 pingom jako tesko ubijes mid to long range.

16 godina
odjavljen
xyan kaže...
Tonči kaže...
M4X kaže...
xyan kaže...
M4X kaže...

Molim?

cak bi se sa maxom i slozio u ovoj konstataciji. Meni ne odgovara ovako nizak ping kao sto imam na serveru, sad mi nekako vise odgovara 20-30 ping. a i cinjenica jest da covjeka sa 200-300 pingom jako tesko ubijes mid to long range.

Pa baš ne znam - ti najbrže reagiraš i tu nema razlike. Eventualno ti može ne-odgovarati zbog toga što nisi ništa teži za ubiti kao što jest netko s velikim pingom, tko zapravo nije fer, jer bježi drugima.

Tebi kao tebi, za reakcije i vlastiti skill, odgovara mali ping. Problem je što drugi imaju prednost jer warpaju.

13 godina
protjeran

Jel itko uspio otkljucat rambo dog tag?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:58 (MARKOcVp).
17 godina
MARKOcVp kaže...

Jel ito uspio otkljucat rambo dog tag?

Imam ih sve...

13 godina
protjeran
TomoR kaže...
MARKOcVp kaže...

Imam ih sve...

Aj kako si uspio dobit 5 multi kilova?

Jel multi kill vise od 3 ili sta?

Ja imam smao 1 multi od rusenja transportnog helica avionom, 4 ili 5 killova mislim.

16 godina
MARKOcVp kaže...
TomoR kaže...
MARKOcVp kaže...

Imam ih sve...

Aj kako si uspio dobit 5 multi kilova?

Jel multi kill vise od 3 ili sta?

Ja imam smao 1 multi od rusenja transportnog helica avionom, 4 ili 5 killova mislim.

Jep, multi kill je 4 ili više killova.

Qui non audit Vuco, non elevatis penis.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice