Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.058.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Lupus N0m1nus kaže...

Istina jest da pojedinci iz -x3m- nisu trebali verbalno napadat - sto se onda pretvorilo u obastrano podj3bavanje. No banana ekipa ( ban, ne voce ) je trebala nakon kika ostat van servera dok se ne smire strasti, a ne vracat se na server uz pruku ( da ga punim i tebi, a garant jos nije punio nista osim svoje sake. Uglavnom 191x7 je ok decko i niste ga trebali blatit zbog vasih proslih ratova. Nebih ulazio u ta djecja posala al eto cisto da mozete malo blatit jos nekoga osim 191x7. Ujedno se ispricavam svim povrijedjenim i ugrozenim igracima te kobne veceri. Ako to mozemo izgladit uz neki gulas ili kotlovinu ja sam otvoren za sve opcije.

Moze i jednog janjca i jedno praseće uz pivu. i da skinete ban.

Battlelog: ljudina
13 godina
drakula789 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Koliko vidim, da.

Al svejedno pitaj prodavaca dal dobijes igru i Premium.

Dal je vec igrao, i ako da koliko. jer vidim pise vec aktivirano.

Naisao sam i na ovo i pitao da li je to i igra i dlc-eve on kaze da je:http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-3-premium-account-oglas-6665987 ...

Ako ima onda je to to sto trazis.

I pazi, ima dosta varalica na Njuskalu, pogotovo kad je sitna lova u pitanju.

Probaj se nekako osigurat ili razmjena kod tebe pa odma isprobas kljuc, ili nesto takvo.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kontaktirao sam EA, navodno postoji ozbiljan bug u igri koji omogućava ovo...

Šalji full sajz sliku da si stavim kao bekgraund. Da mi zauvijek bude podsjetnik na dane kad su me moji prijatelji forumaši izdali.

Lupus N0m1nus kaže...

Istina jest da pojedinci iz -x3m- nisu trebali verbalno napadat - sto se onda pretvorilo u obastrano podj3bavanje. No banana ekipa ( ban, ne voce ) je trebala nakon kika ostat van servera dok se ne smire strasti, a ne vracat se na server uz pruku ( da ga punim i tebi, a garant jos nije punio nista osim svoje sake. Uglavnom 191x7 je ok decko i niste ga trebali blatit zbog vasih proslih ratova. Nebih ulazio u ta djecja posala al eto cisto da mozete malo blatit jos nekoga osim 191x7. Ujedno se ispricavam svim povrijedjenim i ugrozenim igracima te kobne veceri. Ako to mozemo izgladit uz neki gulas ili kotlovinu ja sam otvoren za sve opcije.

Nismo blatili 191x7, samo vas ostale. Hihi

Nega, sad kad si već tu, ostani. Ima ovdje puno okršaja, kako verbalnih tako i seksualnih (čista homo spika).

Ostani, ovu noć kad svi mi prijete, ostani

Zagrli me kao dijete, ostani

Kad sva si ljubav moja, samo ti.

Ostani, da me 

čuvaš kada zaspu anđeli

:)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 12:43 (Danny_HR).
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Nega, sad kad si već tu, ostani. Ima ovdje puno okršaja, kako verbalnih tako i seksualnih (čista homo spika).

Istina, volim dat ali i primit!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Lupus N0m1nus kaže...

Moze i jednog janjca i jedno praseće uz pivu. i da skinete ban.

Skinut ce ti ban isto tak kak ces i ti meni poslat freind request na b-logu {#}

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Koliko vidim, da.

Al svejedno pitaj prodavaca dal dobijes igru i Premium.

Dal je vec igrao, i ako da koliko. jer vidim pise vec aktivirano.

Naisao sam i na ovo i pitao da li je to i igra i dlc-eve on kaze da je:http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-3-premium-account-oglas-6665987 ...

Ako ima onda je to to sto trazis.

I pazi, ima dosta varalica na Njuskalu, pogotovo kad je sitna lova u pitanju.

Probaj se nekako osigurat ili razmjena kod tebe pa odma isprobas kljuc, ili nesto takvo.

Reci cu mu da ja vidim da li igra valja i da mi da svoj acc. pa cu reci kevi da uplati jer sam maloljetan.

13 godina
Lupus N0m1nus kaže...

Da upadnem kao padobranac. 191x7 je predobar čovjek za ovaj forum gdje trolanja i podhebavanja lete ko avioni.

Dama_The_Crow
14 godina
xyan kaže...
b

Kako ovaj ksijan pati za pis društvom...daj ljudina dodaj ga ajde, svršit će :)

Soldier977 kaže...

Da upadnem kao padobranac. 191x7 je predobar čovjek za ovaj forum gdje trolanja i podhebavanja lete ko avioni.

Užasno ekipa trola da, nevjerovatno.
Ali inače ovaj 191 puta 7, svakako dečko za 8, daj ga dama zovi u klan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 13:47 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

Na kojim serverima igrate? Da vam se pridružim :D

Bilo bi potrebno, al' nije zgodno...

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
xyan kaže...
b

Kako ovaj ksijan pati za pis društvom...daj ljudina dodaj ga ajde, svršit će :)

da, evo umirem, sto puta dnevno... evo nasao sam dannyja na b-logu kak im se obratio na twiter. neki admin mu je sakrio presentation i cijeli profil, ono WTF, pa bar Danny nebi napravio neki ekces

17 godina
odjavljen
xyan kaže...

da, evo umirem, sto puta dnevno... evo nasao sam dannyja na b-logu kak im se obratio na twiter. neki admin mu je sakrio presentation i cijeli profil, ono WTF, pa bar Danny nebi napravio neki ekces

HaHa gličer

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
xyan kaže...

HaHa gličer

ma kak da ne...mislim to ti naprave ak neku explicitnu sliku stavis na Avatar, on ima istu oduvijek...jednostavno ne kuzim. 

13 godina
Battlefield 3

pozz ljudovi,nakon sto sam probao i action i playclaw,sad sam se vratio na stari afterburner i uopce mi ne skida frejmove evo vam jedno probno snimanje,jedan kratki versus..Nije dugo trajao.Uzivajte

Moj PC  
6 0 hvala 7
17 godina
neaktivan

Ne, ma to je neki glič nakon zadnjeg apdejta. Sustav sam rendom sakriva profile. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 14:07 (Danny_HR).
13 godina
fila2208 kaže...

Soldier977 kaže...

Teško više iko može u klan jer imamo savršen omjer trolera, dobrih ljudi, ,ludih ljudi, zahebanata.. tako da bi još jedan dobar uveo pomutnju.

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Zamisli 191*7 je 1337! Slučajnost? I don't think so...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3
Ekipa na kojem serveru halate da se i ja nekad prikljucim..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nego, pitanje za veleuvazene kolege pirata i Kukija - jel jos boli, ili pomalo popusta, od siline sinocnjih falusoidnih projektila iz Spasoja? :)

Sad sam se cuo sa 4ntraksom preko motorole i kaze da vam je za veceras nabavio dodatni asesoar od Modnog Macka {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 15:13 (Basta).
Moj PC  
8 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže..
Soldier977 kaže...

Teško više iko može u klan jer imamo savršen omjer trolera, dobrih ljudi, ,ludih ljudi, zahebanata.. tako da bi još jedan dobar uveo pomutnju.

Trenutno bi mogli razmotriti neku od ovih prijava: Abriicot, malicium

17 godina
odjavljen
xyan kaže...

uuuu dobri,primajte,šta razmotrit,prije su vam i čiteri bili dobri a sad bi razmatrali{#}

13 godina
xyan kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže..
Soldier977 kaže...

Ti ne mogu. Samo ako plate.

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto mi se komande iz konzole (drawfps i lockanje fps-a) resetiraju kad god izađem iz igre? 

0 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...
xyan kaže...

uuuu dobri,primajte,šta razmotrit,prije su vam i čiteri bili dobri a sad bi razmatrali{#}

Cheateri su nam draži, a poštene ne podnosimo. 

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto mi se komande iz konzole (drawfps i lockanje fps-a) resetiraju kad god izađem iz igre? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 Abriicot, malicium

Cheateri su nam draži, a poštene ne podnosimo. 

Šalu na stranu ovaj drugi je Hacker 1000% , igrao sam 10 rundi sa njime i tip nas je ubijao jednim metkom ili nozem sa 10, 15 metara udaljenosti. Cak mu je jedno vrijeme na battlelogu pisalo crvenim slovima Banned.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Abriicot je igrac i pol...da samo to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

I Burwan je bio igrac i pol.

Sjecam se jednog versusa kada sam igrao protiv maliciuma, vodili mi jedno 100ticketa na sieni ubijali ga kao bebazvecku. a da vidis poslije nemozes decka ubiit. Ja pitam penetraliu koji je igrao sa njime sta je to bilo jer ga nitko nije mogao ubiti covjek nas sam pobjedio ovaj kaze da mu je rekao da se trebao zagrijati, da je se u pola ruvde zagrijao i izbio nas. A lol kad tada nisam umro od smijeha onda necu nikada.

Isto i ws spanjolci. burwan i ekipa na teheranu nas skidaju sa a na c u roku 2 sec,  a kada ono iduci tjedan cestitka iz pb-a za burwana i njegovoga kompanjona.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 16:23 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...

Isto i ws spanjolci. burwan i ekipa na teheranu nas skidaju sa a na c u roku 2 sec,  a kada ono iduci tjedan cestitka iz pb-a za burwana i njegovoga kompanjona.

a jel pao onaj tip kaj vas je streamo dok ste ga optuživali da je čiter?onaj neki kao "poznati" ?

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

pozz ljudovi,nakon sto sam probao i action i playclaw,sad sam se vratio na stari afterburner i uopce mi ne skida frejmove evo vam jedno probno snimanje,jedan kratki versus..Nije dugo trajao.Uzivajte

koji su ovo nobleki na 2:28 nevjerovatno{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde tko hoće neka se pridruži na XXX server.....

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice