Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.059.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
Previse djeco vi brijete na te "klanove" i "uglede"... Bolje da se vise posvetite real lifeu nego ugledu na Bug forumu!! Pozz!

Ma vidis da covijek kaze nesto, i onda nezna braniti tu tezu... {#}

17 godina
odjavljen
Cyber_Freak kaže...
Previse djeco vi brijete na te "klanove" i "uglede"... Bolje da se vise posvetite real lifeu nego ugledu na Bug forumu!! Pozz!!

Imam dobar posao, dvoje dobro odgojene djece i kuću. Jel smijem barem malo visiti na forumu? Pliiiz...?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto s čiterom raspravljate? LOL

Kad čiteri pričaju o životu - epic fail is epic.

BTW, za kolektivno slikanje i eventualni seks poslje javite se ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/kolektivna-fotka-bugovih-bf3-pwnzora/173460.aspx

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Cyber_Freak kaže...
Previse djeco vi brijete na te "klanove" i "uglede"... Bolje da se vise posvetite real lifeu nego ugledu na Bug forumu!! Pozz!!

Imam dobar posao, dvoje dobro odgojene djece i kuću. Jel smijem barem malo visiti na forumu? Pliiiz...?

ma tek njemu se nemoj ništa trudit napisat kamoli nešto dokazat

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Friday kaže...
Cyber_Freak kaže...

Danas imaš fore popodne dok ispit riješim, navečer idemo na prazan server, ideš poligon riješavat, priopremi se.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Cyber_Freak kaže...

Pravi se javio.

Aj se sad lijepo zavuci u rupu iz koje si izmigoljio i ne javljaj se više nikad u ovoj temi jer ti tu nije mjesto i nepoželjan si.

[19xx] 4ntraks
13 godina
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Danas imaš fore popodne dok ispit riješim, navečer idemo na prazan server, ideš poligon riješavat, priopremi se.

Reko sam ti Friday, nahebao si {#}

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Pa otkako je furyo otisao, mc je nestao. Prije 50 stranica, kad sam ja govorio u sto se tema pretvorila, ti si ju branio, tako da trpi.  A neznam po cemu si prosudio da PiS nije kao prije. Od 50 clanova, 3 su aktivna na forumu. Sudit pis po 3 clana, nije bas realno jelda? Steta sta mc vise ne igra infantry warove...

Iz MC nije otisao samo McFuryo, 3-5 igraca je prestalo igrati u MC, a mislim da sad imaju dosta novih clanova tako da nije da ih nema. Ali jos su svi bili tamo vecina nije brijala na ESL i inf. only, vjerojatno je i dalje tako.
Meni osobno je ESL gubitak vremena.

Danny_HR kaže...
LOL
Kod nas na ts-u je ovak:
Dado - Gle ovog jebo mu pas mater
Baka - Di su?
Kuky - Ma tamo negdje lijevo (iako nemaš pojma di je lijevo).
Pirat - Kuky jeba ti buak mater. (iz čistog mira)
Antraks - Ovaj nešto ima.
Maggot - **** ** ******* ** ** **** ****** **** **. (to se ne može napisat, završit ću u paklu)
Nexux - ... (šuti)
Nexus - ... (šuti)
Bučer - samo ja igram! Vi ste debili, zašto nitko ne pokriva (ne priča gdje su protivnici)
Bruno - om nom nom nom nom

Ukratko nitko ne priča o igri, svatko brije svoj film. A i dalje vas sve bušimo ko beba zvečku. Jer smo kul lajk det.

{#} Tako je i kod nas na TS-u, ali moje su uloge Bucer, Antraks i najvise Maggot {#}

Battlelog: LateralusX
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Anthrax drugi puta kad mislis mene napasti, molim te potkrijepi svoje tvrdnje sa necim, a ne da napises nesto i briga te ti si u pravu. Uzivaj i pazi na svoj ugled.
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Previse djeco vi brijete na te "klanove" i "uglede"... Bolje da se vise posvetite real lifeu nego ugledu na Bug forumu!! Pozz!

Kad bi imao dostojnog sugovornika koji razumije moje poruke onda bi konverzaciju nastavio.

Ovako je najpametnije da se povučem i čekam tvoju sljedeću provalu.

Vjerujem da istu neću dugo čekati?!

EDIT:

Vidiš, čak si bio brži nego li sam očekivao.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 11:22 (Skilledžija).
16 godina
Lateralus kaže...

{#} Tako je i kod nas na TS-u, ali moje su uloge Bucer, Antraks i najvise Maggot {#}

Ma mora da se šališ{#}

Al moram te javno pohvalit, mirniji si sada nego prije godinu dana, jedno 10x{#}

17 godina
neaktivan
Antraks nema ugled. Nema na što paziti.
Win win situacija za njega.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad se G spoji na TS nitko ništa ne govori...tišina je jer smo svi povučene i sramežljive osobe. Tu i tamo tišinu prekine onaj ping zvuk kad netko u chat od TS-a napiše GG.

I da mi smo svi ovdje dobri na forumu...jel to znači da smo na TS-u govna?

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
zdenko1991 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Kad bi imao dostojnog sugovornika koji razumije moje poruke onda bi konverzaciju nastavio.

Ovako je najpametnije da se povučem i čekam tvoju sljedeću provalu.

Vjerujem da istu neću dugo čekati?!

EDIT:

Vidiš, čak si bio brži nego li sam očekiva

I ponovo moram pitat, a sta sam provalio? Ti si mi jedan od rijetkih sugovornika, koji nezna sto bi rekao, nego pokusava ispasti i dalje pametan unatoc svojoj provali. Nice. Ja pretpostavljam da si punoljetan, pa ti se malo cudim. Slobodno cekaj moju iducu provalu...

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ma sve 5, ali ti si zapoce to da sramotim pis, pa bi volio da se izjasnis?

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Danny_HR kaže...

Ne želim biti nečiji advokat ali mislim da ti je sve već objašnjeno. 

17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...

jel to znači da smo na TS-u govna?

Ne, to znači samo jedno...

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Zero2 kaže...

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

Da citiram: "Čovijek može cijeli život graditi mostove ali pohebe jednu ofcu i.....

I danas pripremi dupe jer spremam AUG Jihad.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 11:49 (Zero2).
14 godina
Battlefield 3

Ova igra nebi ni upola bila ovako zanimljiva i igriva da nije ovog foruma.

Jest da je stvorila mnoge luđake i divljake što skaču po forumima sa svojim pro spikama, ali ima tako ludih psotova i ekipe da je užitak zaigrat i zabavit se onako, igrat sa guštom sa domaćom ekipom.

gg, easy, gg.

btw. da bude koirsan post, http://www.pcgamer.com/2012/12/14/red-orchestra-2-free-weekend-now-live/

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 11:51 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
zdenko1991 kaže...
Danny_HR kaže...

Ne želim biti nečiji advokat ali mislim da ti je sve već objašnjeno

Gledaj, napisati nesto uvrijedljivo temeljeno na subjektivnom dojmu nije objasnjenje. Otkako sam u PiS u nisam nista napravio sto bi sramotilo taj isti clan. Dapace dajem sve od sebe da radim suprotno, stoga budi advokat i reci...

17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...
Friday kaže...
Zero2 kaže...

Nick mi je dado1410

Da citiram: "Čovijek može cijeli život graditi mostove ali pohebe jednu ofcu i.....

I danas pripremi dupe jer spremam AUG Jihad.... {#}

Jučer si za trunčicu objegao od noža. Soon... {#}

Ali zato nexus dobije svaku večer {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Zero2 kaže...
zdenko1991 kaže...
Danny_HR kaže...

Ne želim biti nečiji advokat ali mislim da ti je sve već objašnjeno

Gledaj, napisati nesto uvrijedljivo temeljeno na subjektivnom dojmu nije objasnjenje. Otkako sam u PiS u nisam nista napravio sto bi sramotilo taj isti clan. Dapace dajem sve od sebe da radim suprotno, stoga budi advokat i reci...

Napominjem da sudim po tvojim postovima ovdje pa isto može i nemora bit istina.

Konfliktna si osoba...većina tvojih postova je vezana uz neki sukob. Većina tih sukoba proizlazi iz tvojih postova koji su vezani na postanje rezultata, analizu nečije (ili tvoje igre) ili držanje strane ljudini. Spomenuo ti je Danny Mistika i ja ću još napomenuti većinu tvojeg klana koji su isto tako odlični igrači ali i ljudine (u pravom smislu riječi) jer od njih postove poput tvojeg nečeš vidjeti. Na to ljudi misle. 

14 godina
Zero2 kaže...

Napominjem da sudim po tvojim postovima ovdje pa isto može i nemora bit istina.

Konfliktna si osoba...većina tvojih postova je vezana uz neki sukob. Većina tih sukoba proizlazi iz tvojih postova koji su vezani na postanje rezultata, analizu nečije (ili tvoje igre) ili držanje strane ljudini. Spomenuo ti je Danny Mistika i ja ću još napomenuti većinu tvojeg klana koji su isto tako odlični igrači ali i ljudine (u pravom smislu riječi) jer od njih postove poput tvojeg nečeš vidjeti. Na to ljudi misle. 

Pa to je to, pis kao pis je pun kvalitetnih karaktera, popraćenih odličnim igraćim iskustvom.Sad došli su novi članovi, vjerovatno će oni sa vremenom taj pis i preuzeti... Možda su zrelost i godine u pitanju...ali opet mali iviica ima koliko 15-16 pa je uljdan i dobar dečko, uvijek pozdravi kad me u lift pusti prije sebe i dok čekamo za kruh, uvijek pita kako žena djeca i tako dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 12:14 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pa to je to, pis kao pis je pun kvalitetnih karaktera, popraćenih odličnim igraćim iskustvom.Sad došli su novi članovi, vjerovatno će oni sa vremenom taj pis i preuzeti... Možda su zrelost i godine u pitanju...ali opet mali iviica ima koliko 15-16 pa je uljdan i dobar dečko, uvijek pozdravi kad me u lift pusti prije sebe i dok čekamo za kruh, uvijek pita kako žena djeca i tako dalje.

To je baš fenomen - dečko se zove Dominik a uzeo je neki čudan nick i postao Ivica... Stvarno prvoklasna misterija! {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Pa evo.

Smatram da se ponašaš kao balavac, da konstantno ulaziš u konflikte potpuno bespotrebno (iako ne uvijek svojom krivicom) i da općenito imaš jedan vrlo odbojan nastup prema svima na forumu. Sličnu kombinaciju ima i ljudina, iako njemu dolazi na epizode, a ostalo vrijeme sasvim kul sudjeluje tu na forumu.

Ono što ti fali je jedan smisao za zafrkanciju i nešto ležerniji pristup svemu što se ovdje kaže/napiše.

BTW nisam htio nametnuti da sramotiš PiS, nego da stvaraš pogrešnu sliku o njima. Moraš prihvatiti činjenicu da mi popušiš k*rac. Ne, sorry, to je za Haag. {#}

Moraš prihvatiti činjenicu da se slika o grupi stvara prema najglasnijim pojedincima, a budući da ostatak pisa ovdje nema glasove ili su vrlo tihi to radite ti i ljudina.

Zašto sam ranije danas spomenuo xXx u istom kontekstu? Zato što je upravo svadljivost dva-tri njihova člana napravila to da ih ekipa nije mogla vidit. Naknadno su se skulirali i to je to.

16 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

To je baš fenomen - dečko se zove Dominik a uzeo je neki čudan nick i postao Ivica... Stvarno prvoklasna misterija! {#}

Jok, on se zove Domonjub{#}, a koliko sam vidio ima i novi nick u bf-u{#}

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Zašto s čiterom raspravljate? LOL

Kad čiteri pričaju o životu - epic fail is epic.

BTW, za kolektivno slikanje i eventualni seks poslje javite se ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/kolektivna-fotka-bugovih-bf3-pwnzora/173460.aspx

Epic fail je kad uzmu takvu osobu kao tebe za moderatora koji svrasava na thumb upove... ;) Pozz!! (Htio sam ti nesto napisati,ali necu,jer znam da me jedva cekas da kartoniras) Uzivajte u epic fail forumu i BF3 communityu.. Pozz!!
14 godina
Battlefield 3

offtopic

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Čiteru!

13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Epic fail je kad uzmu takvu osobu kao tebe za moderatora koji svrasava na thumb upove... ;) Pozz!! (Htio sam ti nesto napisati,ali necu,jer znam da me jedva cekas da kartoniras) Uzivajte u epic fail forumu i BF3 communityu.. Pozz!!

evo ga nenek

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice