Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

ja sam uzivao gledajuci Brunu 5 minuta kako se rotira u rupi.. dok me Danny nije mucki prekinuo :)

Svaki tenk se može spasiti!!!

Netko ga je bacio kao zadnju kantu tamo u rupu, milo mi ga došlo, morao sam ga izvuć. Rekli su mi da ga ostavim, da mu nema spasa, al uspio sam izać iz rupe. {#} 

A iznenadilo te kad sam počeo pucat iz rupe na tvoj tenk :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan
nooir kaže...

@Friday, o tome i govorim, posavljate jedni drugima pitanja, vi iz xxxa i neki bivši sada pisovci i onda tu pomažete jedni drugima u p1zdarijama koje nemaju veze sa igron i vjerojatno ste u to vrime na tsu.Sad dodjen pročitan 4 strane ničeg od mog zadnjeg posta, o tome se radi... Znan da ti je hrca nesto, još jedan razlog povremenog sfinkteriranja. I to tvoje patroniziranje je nepotrebno.. Pogledaj temu pa ćeš vidit na sto lici.

A esl dostignuća i bedasto ulizivanje i "općenje" xxx i dijela pisa neću spominjat jer donekle ima veze s igron.. Pis nije sto je nekad bija..

Pa otkako je furyo otisao, mc je nestao. Prije 50 stranica, kad sam ja govorio u sto se tema pretvorila, ti si ju branio, tako da trpi.  A neznam po cemu si prosudio da PiS nije kao prije. Od 50 clanova, 3 su aktivna na forumu. Sudit pis po 3 clana, nije bas realno jelda? Steta sta mc vise ne igra infantry warove...

17 godina
odjavljen
nooir kaže...

@Friday, o tome i govorim, posavljate jedni drugima pitanja, vi iz xxxa i neki bivši sada pisovci i onda tu pomažete jedni drugima u p1zdarijama koje nemaju veze sa igron i vjerojatno ste u to vrime na tsu.Sad dodjen pročitan 4 strane ničeg od mog zadnjeg posta, o tome se radi... Znan da ti je hrca nesto, još jedan razlog povremenog sfinkteriranja. I to tvoje patroniziranje je nepotrebno.. Pogledaj temu pa ćeš vidit na sto lici.

A esl dostignuća i bedasto ulizivanje i "općenje" xxx i dijela pisa neću spominjat jer donekle ima veze s igron.. Pis nije sto je nekad bija..

Vidi - ova tema ima svega malo veze sa BF3. Ali osnova su joj igrači BF-a. I pričamo o svemu i svačemu. 90% teme je zayebancija i trolanje. Kad pretjeramo danny podjeli kartone i pobriše 2-3 strane postova i OK. Vjeruj mi da nemam razloga uvlačit se ikome u pisu. Donekle im se divim jer igraju tako kako igraju. A što se tiče patroniziranja - wtf? Ili ti ne znaš značenje toga ili si totalno nespretno upotrijebio tu riječ. Ja sam među najslabijim igračima ovdje i nikada nikome s visoka nisam govorio o BF3. Ako se govori o temama koje su donekle "moja domena" naravno da ću se uhvatiti u koštac sa eventualnim netočnim navodima ili sa nečim što se kosi sa mojim stavovima (ipak je ovo forum, jel).

Uglavnom, ti si poput nekog čangrizavog umirovljenika koji cijelo vrijeme ovdje dolazi i nikako mu se ne sviđa ono što vidi a svejedno će doći i sutra. Ova tema je ovdje radi nas. Da, budemo kilometrima daleko od teme ali opet - to je naša tema i ako nama ne smeta, u čemu je onda problem? Povremeno se pojavi neki padobranac, postavi neko glupo pitanje i dobije odgovor od nas. Eto, tema ispunjava svoju svrhu. Da danny i pirat nisu tako liberalni tema bi zamrla u roku tjedan dan, definitivno! I tko bi onda imao koristi od takve teme?

EDIT:

Uostalom, upucao sam sinoć ljudinu i nožem ubio dannyja. Sada mogu šta hoću {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 7:08 (Friday).
13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
nooir kaže...

Pa otkako je furyo otisao, mc je nestao. Prije 50 stranica, kad sam ja govorio u sto se tema pretvorila, ti si ju branio, tako da trpi.  A neznam po cemu si prosudio da PiS nije kao prije. Od 50 clanova, 3 su aktivna na forumu. Sudit pis po 3 clana, nije bas realno jelda? Steta sta mc vise ne igra infantry warove...

;)
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Od 50 clanova, 3 su aktivna na forumu. Sudit pis po 3 clana, nije bas realno jelda? Steta sta mc vise ne igra infantry warove...

Jbg kad pravi PiS-ovci nikako da dođu već puštaju vas novopečene fejkere da im srozavate ugled klana.

Znam za PiS jako, jako puno godina i nikad nisam vidio trolove poput vas u njihovim redovima, pače, sve je to bila ekipa koja je izuzetno ugodna, kako za druženje tako i za međusobno napucavanje. 

Davna su to vremena bila, očito se kriterij za upad u klan spustio. Ili ste vi na TS-u sasvim drugačije osobe nego što se ovdje predstavljate, što bi donekle imalo smisla, ali ovakav nastup na forumu vam ne ide u slavu, ni vama ni PiS-u kao klanu.

Šteta što se Mistik ne javi češće, možda bi od njega s vremenom naučili kako se treba družiti i ponašati prema drugima.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Danny_HR kaže...
zdenko1991 kaže...

Od 50 clanova, 3 su aktivna na forumu. Sudit pis po 3 clana, nije bas realno jelda? Steta sta mc vise ne igra infantry warove...

Jbg kad pravi PiS-ovci nikako da dođu već puštaju vas novopečene fejkere da im srozavate ugled klana.

Znam za PiS jako, jako puno godina i nikad nisam vidio trolove poput vas u njihovim redovima, pače, sve je to bila ekipa koja je izuzetno ugodna, kako za druženje tako i za međusobno napucavanje. 

Davna su to vremena bila, očito se kriterij za upad u klan spustio. Ili ste vi na TS-u sasvim drugačije osobe nego što se ovdje predstavljate, što bi donekle imalo smisla, ali ovakav nastup na forumu vam ne ide u slavu, ni vama ni PiS-u kao klanu.

Šteta što se Mistik ne javi češće, možda bi od njega s vremenom naučili kako se treba družiti i ponašati prema drugima.

Nije lako "administrirati" ponašanje tako puno ljudi, a željeti da imaš jake igrače za esl natjecanja.

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Ma uopće se ne treba administrirati, nit bi to bilo okej.
Samo mi je nejasno kako bi uopće prihvatili takvu ekipu osim ako, kao što sam rekao, na TS-u nisu potpuno drugačiji.

Uostalom i sam znaš kako je to, sjeti se samo prije nekoliko mjeseci koliko je hejtanja bilo prema xXx klanu zbog sličnih razloga. Pa si na kraju ti tu urgirao po forumu. :)

Još se sjećam kad sma bio na TS-u, tamo jedna ekipa, ovdje druga - a isti likovi. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Još se sjećam kad sma bio na TS-u, tamo jedna ekipa, ovdje druga - a isti likovi. :)

Istina živa. Ja mislio da je džukac zabavan lik a sinoć se pretvorio u ljudinu. "Ajmo na A, digni me, spusti me, stani tamo, daj ammo, pokrivaj vrata, počeši mi leđa...". Strašno...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Istina živa. Ja mislio da je džukac zabavan lik a sinoć se pretvorio u ljudinu. "Ajmo na A, digni me, spusti me, stani tamo, daj ammo, pokrivaj vrata, počeši mi leđa...". Strašno...

Haha..

Bolje nisi mogao opisat {#} {#}

Ja padnem..'ajde,idemo,nema padanja,ajmo dizalica,idemo na C,okolo,pazi,-netkoumreizsquada-dizi se,ajdeee... '

Malo je falilo da nas nije natjerao da sklekove radimo..

{#} Lud ko šiba !

17 godina
neaktivan
LOL
Kod nas na ts-u je ovak:
Dado - Gle ovog jebo mu pas mater
Baka - Di su?
Kuky - Ma tamo negdje lijevo (iako nemaš pojma di je lijevo).
Pirat - Kuky jeba ti buak mater. (iz čistog mira)
Antraks - Ovaj nešto ima.
Maggot - **** ** ******* ** ** **** ****** **** **. (to se ne može napisat, završit ću u paklu)
Nexux - ... (šuti)
Nexus - ... (šuti)
Bučer - samo ja igram! Vi ste debili, zašto nitko ne pokriva (ne priča gdje su protivnici)
Bruno - om nom nom nom nom

Ukratko nitko ne priča o igri, svatko brije svoj film. A i dalje vas sve bušimo ko beba zvečku. Jer smo kul lajk det.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

danny tako i je.

po tome sam se ja uvjerio sa xxx-ovcima.

znam da na početku mog praćenja ovog foruma ,smo ulazili u nekakve glupe polemike, dok nisam ušao na njihov ts i sve što imam je hvale za te dečke.

dečki su odlični i nemaju veze sa ponašanje ovdje na forumu ,tako da isto mislim i za zdenka ,ljudinu ili bilo koga ovdje.

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dečki su odlični i nemaju veze sa ponašanje ovdje na forumu ,tako da isto mislim i za zdenka ,ljudinu ili bilo koga ovdje.

Vjerujem da je većina tak.

Al ne kužim zašto, što se to na forumu mijenja?

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
LOL
Kod nas na ts-u je ovak:
Baka - Di su?
Maggot - **** ** ******* ** ** **** ****** **** **. (to se ne može napisat, završit ću u paklu)
Nexux - ... (šuti)
Nexus - ... (šuti)
Bučer - samo ja igram! Vi ste debili, zašto nitko ne pokriva (ne priča gdje su protivnici)

Ukratko nitko ne priča o igri, svatko brije svoj film. A i dalje vas sve bušimo ko beba zvečku. Jer smo kul lajk det.

Hahahahhaa..

Da vi cujete nas..

Nexus jucer ako nije umro od stucanja,nece nikad {#} (Onaj Nex sa sacmom)

Pokusavam snimit vec dugo vremena rage-anje na tsu pa stavit u filmic to sve. {#}

Al nema do Xyanovog rage-a. {#}

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

valjda jer taj netko nije dovoljno pismeno-kreativno nadaren da bi se njegove riječi protumačile identično kako je on zamislio sebi u glavi.

čudno jelda?

ali je otprilike tak {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Ma čim je došao nekidan počeo nas drilat. Katastrofa.

Dama_The_Crow
13 godina
Danny_HR kaže...
LOL
Kod nas na ts-u je ovak:
Baka - Di su?
Nexux - ... (šuti)
Nexus - ... (šuti)

Ha ha ha ha..... legenda si... {#}

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Ma čim je došao nekidan počeo nas drilat. Katastrofa.

Ja sam navikao na casual igru a ono sinoć presing kao da sam u Požegi u vojarni... Legao poslije u krevet. Žena me pita "Šta ti je, izgledaš kao da si plakao". Ma pusti rekoh...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

^^^ {#} 

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Mislim da je to čisto stvar manjka kreativnosti za preodočavanje pokušaja zajebancije na papir (forum) (naravno bolesnike ne računam ovdje, a sigurno ih ima). Npr. Zdenko, kojeg dobro znam, aspolutno je momak za 10 (doduše preambiciozan u BFu za moje pojmove), koji se uvijek zajebavao, ali na TSu to znaš i čuješ, dok takve stvari "nespretno" pokušava prenijeti ovdje.

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Jbg, trebao je više lektira pisati u školi, a ne skidati s interwebsa.
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
zdenko1991 kaže...

U 1000 stranica koje pratim, ukljucujeci sve tvoje postove, ja stvarno mislim da si ti zadnji koji bi trebao govoriti kako se ponasati. Friday trola, ali smijesno. Tvoji trolovi, niti su smijesni niti zabimljivi. Nemoj se ljutit , ali stvarno bi trebao sebe prvo pogledat. Kak si rekao ti za pis, eto i ovi iz bugi svakome daju da bude moderator.

17 godina
neaktivan

Nisu ti smiješni kad nemaš smisla za humor. Ja sam jedan od najsmiješnijih tipova na forumu, ako ne i na internetu.

Uostalom, moji najsmješniji postovi su bili na prvih 788 stranica, pa pogledaj to prije nego tako okrutno sudiš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 9:17 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Ja sam navikao na casual igru a ono sinoć presing kao da sam u Požegi u vojarni... Legao poslije u krevet. Žena me pita "Šta ti je, izgledaš kao da si plakao". Ma pusti rekoh...

Dobri ste bili....borbe na Monolith mapi kod C i D zastave polako ali sigurno prelaze u epske. B zastavu ne želim spominjati jer su mi je jučer ogadili sa kemperajem....oni neki tamo na 3. katu

Danas se prčiona nastavlja....

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Danny_HR kaže...
Samo mi je nejasno kako bi uopće prihvatili takvu ekipu osim ako, kao što sam rekao, na TS-u nisu potpuno drugačiji.

Obzirom da su pojedinci bili kod nas na ts-u godinu, dvije, i čuh iste stvari, ali i donekle blažem tonu, na onoj jednoj ljudininoj snimci od jučer ili prekjučer, vjeruj mi da pojedinci niti na ts-u nisu ništa drukčiji, nego je toliki rage i kletve na suigrače i igru, da je to imho umobolno.

Danny_HR kaže...
LOL
Kod nas na ts-u je ovak:
Baka - Di su?
Nexux - ... (šuti)
Nexus - ... (šuti)

Slika i prilika našeg ts-a, morat ću jednom naletit{#}

13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 Specifikacije
Danny_HR kaže...
191x7 kaže...

Nemoj tako, nismo svi takvi...

Sudim po viđenom. Ova trojica su žešći papcci

Jos jedan od primjera, kako se moderator nebi trebao ponasati. Pljuvat cijelu klan, na temelju 3 clana

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nisu ti smiješni kad nemaš smisla za humor. Ja sam jedan od najsmiješnijih tipova na forumu, ako ne i na internetu.

period. {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Danny_HR kaže...
zdenko1991 kaže...

U 1000 stranica koje pratim, ukljucujeci sve tvoje postove, ja stvarno mislim da si ti zadnji koji bi trebao govoriti kako se ponasati. Friday trola, ali smijesno. Tvoji trolovi, niti su smijesni niti zabimljivi. Nemoj se ljutit , ali stvarno bi trebao sebe prvo pogledat. Kak si rekao ti za pis, eto i ovi iz bugi svakome daju da bude moderator.

Postoji trolanje i Trolanje....

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pokusavam snimit vec dugo vremena rage-anje na tsu pa stavit u filmic to sve. {#}

noooooooooooooooo

sam se nadam da nema mene {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Friday trola, ali smijesno.

A daaaaj, budalice jedna {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Scrappy kaže...
drahic kaže...

noooooooooooooooo

sam se nadam da nema mene {#}

Ja ZNAM koga tu nema {#}

Dama_The_Crow
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice