Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

Fila koliko je bio tvoj transfer u xXx, to su te uzeli da branis njihove stavove na forumu. Jel tako?

jer si jedan od boljih advokata ovdje!

Rekli smo da smo zakopali ratne sjekire, ti se opet sjekire hvataš, nemoj da te ta ista sjekira udari. Ajde ljudina, dobar si dečko, imaš dobroćudne one oči i onaj slatki podbradak, rastopim se i ne mogu ti ništa zamjeriti :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ljudi uploadalo se.  Drugu nemam, samo prva u dva dijela

Uzivajte{#}

Moj PC  
7 7 hvala 3
13 godina
bmwhartge kaže...

Fila koliko je bio tvoj transfer u xXx, to su te uzeli da branis njihove stavove na forumu. Jel tako?

jer si jedan od boljih advokata ovdje!

Zar mi imamo stavove  {#}

Dama_The_Crow
13 godina
Skilledžija kaže...

Na kakav god setup se odlučili, molim vas, drugi put kad vas zamolimo da nas složite u jedan tim onda to napravite pa će partije biti puno zanimljivije.

Ovako se mi natežemo na TS-u jer nam je glupo ubijat jedan drugoga, a i pošto se čujemo ne možemo se dogovarat tko će gdje, što i kako.

Prekjučer smo igrali mi na jednoj strani, a vi na drugoj i partije su bile odlične.

Jučer smo bili pola-pola tako da je balans bio koma.

Nije problem staviti vas u isti tim.

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
M4X kaže...

meni je tako stalno već par dana pa se ne žalim...

sve je to do čitera,gličera,raznih color tweakera,malih rezolucija itd.

m4x, dođoh sa malo manje poznatih tema tek toliko da te pozdravim jer sam već mnogo čuo o tebi, tvom neizmjernom igraćem umijeću i komplimentima koje dijeliš uokolo. Ako ikad dođeš na Rab, javi se i imaš pivu od mene {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
zdenko1991 kaže...

Evo ljudi uploadalo se.  Drugu nemam, samo prva u dva dijela

Uzivajte{#}

Svaka čast, ali volio bih vidjeti kako to izgleda iz perspektive pravog igrača tipa coronaace ili tako netko.

Jel snima on ikad dok igra?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ti zdenko, pa prosudi sam. Bio je u dosta jakom timu, i to jos njih 4 u partyju.

http://www.esl.eu/eu/bf3/ui/versus/match/3455529

Znam da ti i ljudina sad opravdavate, ali ne znam sta. Svi su priznali da ste dobro igrali i pobijedili, ali mili boze niste osvojili svjetsko prvenstvo ni pobijedili teamRock. euforija je sasvim nepotrebna.

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Moj prijedlog je da se stave vozila, ali duplo i troduplo da se stavi delay. Tako je koncentracija shiftana na inf. fight ali opet kad zagusti vozilo može okrenuti igru.

Naravno ispod 5v5 nema potrebe da se vozila diraju (cyberdemon i ostali), a nakon 5v5 lagano kad se igra razvije taman je

Ajooj, kuku lele!

Gdje si mene naso! Nogom u tenk krocio nisam!

Pa nisam lud da idem s tenkom kad nas 5-6 igra na serveru!

Ma, nisam ni na xXx serveru bio! Kuku lele!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Nije snimao corona, a ovo sta kazes necu komentirat opce. Ipak je vaznije tko govori a ne sta govori.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Nije potrebna xyan euphorija, ali bome niti tvoje podcijenjivanje ljudi koji igraju bolje od tebe, samo zato smo ih mi pobijedili.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

Evo ti zdenko, pa prosudi sam. Bio je u dosta jakom timu, i to jos njih 4 u partyju.

http://www.esl.eu/eu/bf3/ui/versus/match/3455529

Znam da ti i ljudina sad opravdavate, ali ne znam sta. Svi su priznali da ste dobro igrali i pobijedili, ali mili boze niste osvojili svjetsko prvenstvo ni pobijedili teamRock. euforija je sasvim nepotrebna.

covjece xyan-e, da si pozelio bolje suigrace nebi mogao dobiti, pa igrao si sa dvojicom madara iz pulza i dvojicom odlicnih talijana barem ovaj whitezombie iz AS-Nb, koji ih samo moze pobjediti, takoder i peter iz pulza odlican igrac a za ove preko nisam nikada cuo. team rock nekada posudi igrace iz pulza onda znas koliko su jaki.

Battlelog: ljudina
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa, dogovorio sam s ekipom iz Diabolica, hvala im još jednom, da nam ustupe jedan zaključani 64-slotni server na kratko vrijeme, taman toliko da se poslikamo i napravimo što već želimo.

Ostaje samo pitanje dana i vremena, pa odlučite o tome sada.

2 Petak - 22 sata
27 Subota - 22 sata
17 Nedjelja - 22 sata
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma zdenko ti si poblesavio, necu ti se uopce obracat. Samo mi nije jasno kako te decki koji su meni dosta pomogli nisu uspjeli nauciti kako se ponasati na internetskom forumu. Pa nek bude 10x bolji igrac od mene, uopce me boli K. Jedan igrac ne cini team, ni 5 odlicnih igraca ne cini team.

@ljudina: No, i? pa Whitezombie i ja smo bili u squadu i porokali ih sve. Fala bogu da su ljudi imali pamet, nismo bili na TS-u igrali smo bolje, nego da jesmo na TSu

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 13:30 (xyan).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

ma zdenko ti si poblesavio, necu ti se uopce obracat. Samo mi nije jasno kako te decki koji su meni dosta pomogli nisu uspjeli nauciti kako se ponasati na internetskom forumu. Pa nek bude 10x bolji igrac od mene, uopce me boli K. Jedan igrac ne cini team, ni 5 odlicnih igraca ne cini team.

@ljudina: No, i? pa Whitezombie i ja smo bili u squadu i porokali ih sve. Fala bogu da su ljudi imali pamet, nismo bili na TS-u igrali smo bolje, nego da jesmo na TSu

1. Igrac ne, ali ako igras 5vs5 onda hebemu misa pa 5 odlicnih graca cine team. Jel tako?

17 godina
Battlefield 3

Što se tiče glasanja koje je Danny ponudio, glasao sam za nedjelju jer sam onda sigurno doma pa mi to najviše odgovara. Bio sam kad smo se slikali za BC2 sliku i bilo je super :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...

1. Igrac ne, ali ako igras 5vs5 onda hebemu misa pa 5 odlicnih graca cine team. Jel tako?

Ne. Ne shvacas uopce poantu. Ni 11 i vise najboljih igraca na svijetu ne cini Real Madrid prvm na ljestvici?!?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pa mi smo pobijedili tf samo zato sto smo svih 5 bili na nivou, nitko nije imao negativan skor. Ponasanje na forumu pihh, daj vidi svoje i filine postove. Fila misli da ce ponizavanjem sebe uzdic, a sad si i ti tako krenuo. Svi su noob samo si ti pro XD . A fila nije pro on je samo najpametniji.
Moj PC  
1 4 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Čime snimati da što manje optereti računalo tokom snimanja?

Kako putem MeGUI srediti da zvuk bude u videu pri kompresiji? Mislim s njim sredim video 1680x1050 od 5,5GB da bude 1280x800 100MB ali nemam zvuka...

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zdenko1991 kaže...
Pa mi smo pobijedili tf samo zato sto smo svih 5 bili na nivou, nitko nije imao negativan skor. Ponasanje na forumu pihh, daj vidi svoje i filine postove. Fila misli da ce ponizavanjem sebe uzdic, a sad si i ti tako krenuo. Svi su noob samo si ti pro XD . A fila nije pro on je samo najpametniji.

AHaha zdenko moj, prvo očisti ispred svojih vrata pa onda dalje sudi.

Ne znam što te točno uvrijedilo gore, corona je bog za tebe.

Ne ponižavam nikog, samo te ne smatram igračom, nikakvim, jer po meni dobar igrač je i dobar karakter, nije pun sebe i nije bahat. Ne misli da je postigao nešto u životu jer ima kdr 3.

Ne trebam bit pro, igram i uživam u igri, pro spike me ne zanimaju, zato mi je žao da se xyan kači sa vama oko tih pro spika a ok je lik. 

Gle odi se slikat za face, napni te mišiće, pokaži se malo, i na svaku sliku zalijepi, imam kdr 3.5 u bf3, da vidiš kako ćeš skupit lajkove žena.

A o pameti neću, koju srednju moraš ić da bi bio zaštitar ono?

CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Moj prijedlog je da se stave vozila, ali duplo i troduplo da se stavi delay. Tako je koncentracija shiftana na inf. fight ali opet kad zagusti vozilo može okrenuti igru.

Naravno ispod 5v5 nema potrebe da se vozila diraju (cyberdemon i ostali), a nakon 5v5 lagano kad se igra razvije taman je

Ajooj, kuku lele!

Gdje si mene naso! Nogom u tenk krocio nisam!

Pa nisam lud da idem s tenkom kad nas 5-6 igra na serveru!

Ma, nisam ni na xXx serveru bio! Kuku lele!

Ma ne znam, nekako kad gopd sam pogledao tenk tvoje je ime bilo blizu. Sry što sam te prozvao frende nisam ništa loše mislio, ali velim imho kad je 5v5 tenk samo ubije volju ljudi koji pune server :)
hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 13:49 (fila2208).
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Kako putem MeGUI srediti da zvuk bude u videu pri kompresiji? Mislim s njim sredim video 1680x1050 od 5,5GB da bude 1280x800 100MB ali nemam zvuka...

Probaj Mirilis Action! za snimanje. A kompresija preko Sony Vegasa. Ja ponekad znam i 2x komprimirat i sve 5 bude.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
@xyan,zdenok,ljudina. Ja neznam ko je od vas trojice blesaviji, koji likovi...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

AHaha zdenko moj, prvo očisti ispred svojih vrata pa onda dalje sudi.

Ne znam što te točno uvrijedilo gore, corona je bog za tebe.

Ne ponižavam nikog, samo te ne smatram igračom, nikakvim, jer po meni dobar igrač je i dobar karakter, nije pun sebe i nije bahat. Ne misli da je postigao nešto u životu jer ima kdr 3.

Ne trebam bit pro, igram i uživam u igri, pro spike me ne zanimaju, zato mi je žao da se xyan kači sa vama oko tih pro spika a ok je lik. 

Gle odi se slikat za face, napni te mišiće, pokaži se malo, i na svaku sliku zalijepi, imam kdr 3.5 u bf3, da vidiš kako ćeš skupit lajkove žena.

A o pameti neću, koju srednju moraš ić da bi bio zaštitar ono?

ovo ti nije bas na ponos, bolje prepravi

ne kacim se ja sa nikime, samo govorim istinu, ocito je da je istinu tesko prihvatiti. I opet ponavljam, sve je super, sve 5, ali razina samohvalisanja i samopromocije jest kao da se pobijedio jedan od prvih 5 timova na svijetu. MIslim to samo Zdenko radi, ljudina ga brani, a ostali pametno sute, i facepalmaju se kad zdenko pocne pisati.

Kazem jos jedanput, bravo PiS, ali bili ste favoriti!!!Barem moji, ako ne vec niciji drugi.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

može pomoć ??

treba mi netko tko koristi action za snimanje ,zdenkec ili netko.

naime kada ga upalim ,stavim na snimanje ,imaš za izabrat kao dali želiš snimat aktivni desktop,samo dio ,ili igre,

ja stavim na igru ali ne snima,tj. snima desktop do trenutka kad uđem u igru ,onda mi prekine i ne želi snimat.

???? kaj da radim???

također kada uđem u igru ,(namjestio sam tipku page down za početak snimanja) stisnem je i ne dešava se ama baš ništa???

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
A jbg, situacija je bez posla, pa mi je iskreno i ovo super. Bolje to nek doma sijedit. Neznam cemu spominjanje mojih misica??? Al ok.
A sad ko je bolji od mene i corone, oces iskreno. Pet trenutno najboljih igraca u hrvatskoj je u prvoj postavi PiS - a. Sad svidalo se to tebi ili ne. Nagrada za moj trud ulozen u igru, meni je mjestu medu njima. Ja znam fila da ti je u zivotu tesko, svima je. Ja te necu vrijedat na osobnoj razini, ali da si manje malouman mozda bi nest bilo od tebe. Kako u igri, tako i u zivotu.
Mouse poz sta ima?
Moj PC  
6 7 hvala 1
14 godina
protjeran
xyan kaže...

Kazem jos jedanput, bravo PiS, ali bili ste favoriti!!!Barem moji, ako ne vec niciji drugi.

nismo jer se igralo na gostujucem teren(serveru), zadnji put kada sam pogledao supersport.

TFD    vs   PiS

1.55      2.45

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 14:05 (bmwhartge).
13 godina
berto kaže...
@xyan,zdenok,ljudina. Ja neznam ko je od vas trojice blesaviji, koji likovi...

morao sam {#}

13 godina
neaktivan
Zenge, ako stavis desktop snimat ce samo desktop, snimanje stavi na f 9 i mislim da nebi trebalo biti problema.
13 godina
191x7 kaže...

Mirilis action! sam primijetio da nema nikakvog pada performansi u BF, ali u Warfighteru mi pocne trzakati.

PlayClaw mi isto nije imao pad performansi.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Zenge, ako stavis desktop snimat ce samo desktop, snimanje stavi na f 9 i mislim da nebi trebalo biti problema.

pa namjestim na igru(onaj joystick) ,i onaj gumbić u sredini koji je crven posivi(za snimanje) ??

znaći neda mi snimat?

a desktop najnormalnije snimam ,i kažem čim uđem u igru prekine se snimat

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

može pomoć ??

treba mi netko tko koristi action za snimanje ,zdenkec ili netko.

naime kada ga upalim ,stavim na snimanje ,imaš za izabrat kao dali želiš snimat aktivni desktop,samo dio ,ili igre,

ja stavim na igru ali ne snima,tj. snima desktop do trenutka kad uđem u igru ,onda mi prekine i ne želi snimat.

???? kaj da radim???

također kada uđem u igru ,(namjestio sam tipku page down za početak snimanja) stisnem je i ne dešava se ama baš ništa???

Pusti desktop snimanje. Zabilježi da snima u igrama, minimiziraj MIrilis i puš F9.

Samo stavi postavke da ti ne ograničava video na 15 minuta jer ti onda reže snimke 15 po 15.

Dama_The_Crow
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice