Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

I trebali bismo svi uperiti tactical light prema onome koji radi screenshot. Nek se vidi blještavilo!

Serem, ideja je super {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

igrao sam sa tobom, mislio sam da bolje igraš...onda onaj kuki i dado također nemaju pojma a još su na ts

Oduvijek sam govorio da sam noob, ali mi nitko nije vjerovao. Eto drago mi je da je netko primjetio moju nesposobnost.{#}

Max pojedem te sa jednom rukom....kojom god želiš...u biti možemo dogovoriti za 1vs1 (TDM)...evo sutra u 10:30 na xXx serveru...ako budem kasnio ti samo počni...ipak bi bilo fer da ti dam malu prednost.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 7:38 (Zero2).
13 godina
Zero2 kaže...
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

igrao sam sa tobom, mislio sam da bolje igraš...onda onaj kuki i dado također nemaju pojma a još su na ts

Oduvijek sam govorio da sam noob, ali mi nitko nije vjerovao. Eto drago mi je da je netko primjetio moju nesposobnost.{#}

Max pojedem te sa jednom rukom....kojom god želiš...u biti možemo dogovoriti za 1vs1 (TDM)...evo sutra u 10:30 na xXx serveru...ako budem kasnio ti samo počni...ipak bi bilo fer da ti dam malu prednost.

Može. Ja vam naštimam mapu Armored shield.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobra ideja Danny {#}

mogli bi neki fotosešn nabacit u subotu ,kad smo svi stisnuti u svojim toplim kućama/stanovima {#}

nadam se da zdenkec i ljudina sad vide koliku u biti imaju potporu nas "forumaša" {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zapravo nas Danny vodi sve kao guske u maglu na neki server,da nam namjesti kolektivni ban.

Nemojte to razglasit.

Definitivno sam za.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Za!
Al' ajmo u Petak (Friday),jer me u Subotu nema.
Tamo negdje oko pola 10-10h.
Nakrcamo se na prazni 64 slotni server i to je to :)
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dobra ideja Danny {#}

mogli bi neki fotosešn nabacit u subotu ,kad smo svi stisnuti u svojim toplim kućama/stanovima {#}

nadam se da zdenkec i ljudina sad vide koliku u biti imaju potporu nas "forumaša" {#}

Ljudna je jučer u prvoj bio dosta loš ali drugu se iskupio. A onaj Corona. Čovječe kakav lik... Kad ga vidiš to znači da si mrtav!

Freak Show Inc.
13 godina
Arabarran kaže...
Za!
Al' ajmo u Petak (Friday),jer me u Subotu nema.
Tamo negdje oko pola 10-10h.
Nakrcamo se na prazni 64 slotni server i to je to :)

I ja sam rađe za petak. Subota je.... subota.

Dama_The_Crow
17 godina
Nex i ja dolazimo na taj event sa c4 i sve vas dizemo u zrak :)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da, corona je vrh od igrača.

ma i ljudina,hrca i zdenko su isto igračine bez daljnjeg.

ma mislim petak subota sasvim svejedno.

nego što se tiče servera,i da nađemo prazan 64 slotni ući će netko i ubijat će nas ziher,

trebali bi neki server sa šifrom, netko napiše šifru ovdje na forum i onda znaš da su samo ljudi sa foruma na serveru,a ne da nam padobranci uletavaju.

hebote gledao sam na onaj link kaj mi je ljudina stavio cijene servera, 64 igrača 120 eura {#}

ja sam mislio uzet 64 igrača ali nedam tolke pare ziher za mjesec dana,plus kaj je božić pa cura će me sada isušit ko krpu {#}

mislim da bi sada trebao bug organizirat neki server kao i prijašnje jer su aftermath mape prebolesno dobre.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

Da ali moras gledat da je jedna strana uvijek laksa, zato se igra dva puta.

Nisi me razumio. Ja bih smanjio na 150 tiketa, ali da se zato igra dvije mape.

Recimo metro jedna strana ru druga us, pa metro obrnute strane pa Seine isto tako.

Bilo bi dakle umjesto 500 tiketa 600, ali dinamičnije za igrati...

U jednoj mapi izgubim zivce, a di 4.

Slažem se. Kada je zahtjevniji war sa dobrom ekipom i jedna partija ti nabije stresa, a ne 4. Jbt zna se desiti da nakon odlične dvije partije na ESLu, i uložene koncentracije, sljedeću na publicu ne mogu konja polumrtvog pogoditi ležeći sa bipodom.

Dama_The_Crow
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

hebote gledao sam na onaj link kaj mi je ljudina stavio cijene servera, 64 igrača 120 eura {#}

41€ je 64 slotni mjesec dana u Frankfurtu.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa dao mi je link diabolic ili kako se već zove tam izaberem 64 slotni izbacilo mi tu cijenu ja gledam wtf??

ako je 40 eura to je ajmo reć prihvatljivo.

daj mi molim te link pošalji.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
Diabolic, samo pazi da odabereš Frankfurt.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Smislit ćemo za teg već nešto, bitno je napraviti fotku.

Trebamo vidit koliko će nas se skupit za takvo što, pa ćemo onda razmišljat o serveru na koji ćemo otići.

Evo, nudim se biti fotograf pošto ja baš ne spadam u vašu zajednicu i nije da ću faliti na fotki.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa dao mi je link diabolic ili kako se već zove tam izaberem 64 slotni izbacilo mi tu cijenu ja gledam wtf??

ako je 40 eura to je ajmo reć prihvatljivo.

daj mi molim te link pošalji.

https://my.diabolic-servers.com/my/order/gameservers/bf3 

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je svejedno,petak-subota.

Ako bude petak,barem da je oko 22h onda..

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
I meni bi pasalo u 22h u petak.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
I meni bi pasalo u 22h u petak.

Meni isto tak paše...isss pa to je za sutra!!...moram na frizuru

BTW kad već budemo tamo bilo bi fora da napravimo i neki filmić...npr popentramo se svi na zgradu na karkandu kod B zastave i napravimo party gore...ili se svi bacimo na Damevandu (iako je to već snimljeno ali nema veze)...aktiviramo hrpu C4.....nekakvu glupost napraviti treba da nebudu samo fotke.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 10:12 (Zero2).
14 godina
Battlefield 3

Dal nije najlakše u nedjelju, kad smo svi doma, tamo predvečer?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Dal nije najlakše u nedjelju, kad smo svi doma, tamo predvečer?

Evo ga, mora cendrati... {#}

Ja ne mogu u nedjelju, kum krsti malecku i bit ću ko zna gdje i u ko zna kakvom stanju...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

a ti si?

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim da bi sada trebao bug organizirat neki server kao i prijašnje jer su aftermath mape prebolesno dobre.

Super je DLC, ali trenutno imaš brdo servera koji vrte AM u svim mogućim kombinacijama.

Možemo se ovdje na forumu dogovorit da punimo neki manje popularan server za početak. Prisvojimo ga takoreći. :-) Kad nam setting dosadi, prebacimo se negdje drugo i tako redom.

KILL! Have no fear!
13 godina
M4X kaže...

a ti si?

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
M4X kaže...
191x7 kaže...

Ja sam danas igrao kriomice (moram raditi nešto a ja uzeo nakratko odigrati jer sam uhvatio GR1CUL4_Zdenka online pa sam želio vidjeti kako igra) i to no-sound (mjutan zvuk da osoba u prostoriji do moje ne čuje xD). Uzmi u obzir (obziruj jel, novi izraz) da sam uletio na mapu koju do sad nisam igrao Conquest, bez zvuka dakle i to u strahu da ne budem uhvaćen. Znaš, ja ne mogu pošteno igrati tokom dana, a među ostalom ne znam zašto si mislio da bolje igram, pa ja ti igru imam od 02.07. ove godine i imam tek 125 sati... XD Skill u nekim drugim igrama nije baš prenosiv na BF3.

šta nije prenosiv,pa ovaj zadnji dlc bf3 je isti cod,a ti si prije igrao cod 4 dosta dobro zar ne? netreba puno privikavanja

16 godina
moderator
Battlefield 3

Ne nasjedajte na te Dannyeve glupost,liku trebaju multikili za onaj assignment,želi vas sve namamiti na hrpu i aktivirati c4.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
29 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

a ti si?

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

Ahahaha, taman sam ja to htio postati {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo bi fora da skupimo masovno ekipu i da napravimo neke filmice,tipa partya nekog ili slicno. {#}

Party na krovu na Karkandu. {#}  Nekoliko ljudi snima i da se dogovorimo ko ce obradit filmic i sve te klipove stavi u jedan.

{#}

I na kraju poslat to DICE i ostalim na YTu ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 10:24 (drahic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Scotish cyclops goes bf3 - 

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Max pusti decka na miru, sta te briga kako igra. Nije bas ni da je tvoja igra bogom dana tako da...
Sta se tice iskustva meni je ovo prvi multiplayer fps, tak da mislim da to nema veze.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice