Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
melem kaže...

Za mene je ovo zadnji Bf ako nesto ne promjene sa bf4. Nisam ovca dok god ovce kupuju poluproizvode igre ce i dalje takve biti

U onim glasinama koje su izašle prije par tjedana kao novost u novom Battlefieldu bila je i izmjena "Net koda" koji je glavni uzročnik umiranja iz zaklona i kašnjenja metaka i sličnih sranja. Sad neznam točno dali mijenjaju sve iz temelja ili nadograđuju.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:35 (Dodinho).
14 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Evo samo momci da vam pokažem jedan video

gdje se ljudina crni na webu, ukoliko to već niste vidili. Video je zanimljiv od 1:40
Igra je protiv lika koji streama i optužia ga za hack, naravno da je momak kampira iza busa i igra sa najjačim oružjem u igri, al to je čak i nebitno u ovoj priči :D

dijete drago pojma o pojmu nemas.

de mi samo pokazi svoj battlelog nick da znam koji si ti pokemon.

ocito nepratis temu, za njega sam vec rekao da je roku pola sata napravio toliko sumnjivh situacija da sam mu morao to napisti jer sam igra rundu ili 2 prije isto protiv njega pa valjda znam sta govorim, tako da to nije bila jedina situacija, ali uredu ja sve optuzujem za citeve. 

jedino koga sam ja optuzijo za cheat je neno, taj lik, mentalist is WS-kojem je poslije bio baniran profil na esl-u. ati ako imas jos koju informaciju gdje ja pisem da je neko citer molim te da napises.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 19:50 (bmwhartge).
16 godina
Battlefield 3

Daj ljudina stani molim te. Govorimo ti to svi za tvoje dobro jer stvarno se sramotiš.{#}

Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

jedino koga sam ja optuzijo za cheat je neno

Ljude koji imaju više od 8 godina a ovako šta napišu treba protjerati negdje daleko gdje nema interneta i tekuće vode... Pravopis u ruke i par godina na goli otok.

Freak Show Inc.
16 godina
Dobro da nije napisao idijoti jedni :D

apply water to burned area.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni baš fora, poslušajte.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još našao. :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
melem kaže...

Za mene je ovo zadnji Bf ako nesto ne promjene sa bf4. Nisam ovca dok god ovce kupuju poluproizvode igre ce i dalje takve biti

U onim glasinama koje su izašle prije par tjedana kao novost u novom Battlefieldu bila je i izmjena "Net koda" koji je glavni uzročnik umiranja iz zaklona i kašnjenja metaka i sličnih sranja. Sad neznam točno dali mijenjaju sve iz temelja ili nadograđuju.

Da bar. I ne samo to, nego sve da stave ono sto fali danasnjem bf, odnostno da vrate ono sto su imali u prethodim igrama.

Ali to je Ea pa ne ocekujem takvo sto{#}

Inace The way how to play BF {#}

17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

jedino ko se moze sramotiti ste vi kada dodete igrati protiv mene, i odhebite od mene, dosadni ste ko proljev. Ovdje je 80 igraca posto sramota od igraca, stoga slobodno dodite na server kada me vidite da vas osramotim, a sada zbogom idioti jedni.

Saberi se i ne vrijeđaj!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

19 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dajte tišina više.

gameplay Talak Market, scavenger.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
animosity_frenzy kaže...

dajte tišina više.

gameplay Talak Market, scavenger.

Ne sviđa mi se, nema revive niti medkita :)

šalim se, izgleda moćno :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam kako će to izgledati za nas na PC-jevima, ali mape su dosta male. Kad počne partija vide se udaljenosti do nekih točaka. Lako moguće da je to samo specifično za ovaj mod. U slučaju da nije, sa 64 igrača će biti neigirvo.

Ovak na prvi pogled izgleda odlično.

udaljenosti udaljenosti
KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ja kupijo bf3,kad sve lijepo skinem,pokrenem multiplayer,uđem u server i neprođe ni minuta vec i mi zablokira igra i pise da je bf3 prestao raditi!Prije crasha igra mi pocne naglo trzati!Sta da radim ?

Hvala!

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 21:02 (WiNAmDGAMer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Baš sam to htio reći. Nekako mi malo to izgleda, dizajn je čak i malo na MOH, a ne na karkand kako su rekli.

Nadam se da je ovo samnjena mapa samo za ovaj mod.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Igrmo maloprije na zibi i dogodi se vrlo čudna situacija. Nas trojica trčimo prema bazenu (od gore da uskočimo) i naletimo na frajera koji stoji u kutu sobe. Sva trojica ispucamo po 2 spremnika u njega sa 2-3 metra, on ništa ne radi (samo se trza od pogodaka) ali ni ne pada. Na kraju jedan izvadi c4 i tako ga ubije. Koji K? {#}

EDIT:

Nije bio ceco, provjerio sam!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 21:10 (Friday).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Baš sam to htio reći. Nekako mi malo to izgleda, dizajn je čak i malo na MOH, a ne na karkand kako su rekli.

Nadam se da je ovo samnjena mapa samo za ovaj mod.

Da i meni je pao MoH na pamet! :-)

Samo je razlika u tome što je MoH gay, a ovo nije. Počeli su masovno pristizat filmići na jutub. Imaju i tenkići, nisam znao da će i ta gospoda biti uključena na nove mape. Odlično!

KILL! Have no fear!
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li još igrača na BF3 i dali se išta promijenilo od 7. mjeseca? :)

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja se nadam da je do moda jer po ovom filmicu je kao close q a receno je da ce bit vece,tj nesto tipa bazar,siena

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako imati aim 34%, snimio sam ovo kako sam i obecao

Eto proucite kako se krecem i pucam te koliko mi metaka treba da ubijem, ja znam da to vama na ekranu djeluje kao one shot kill ali vidite da nije.

I netko je napisao da nitko nema kolonela, molim pojedince da se neprave pametni prije no sto pokazu dokaze

dokaz http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/battlereport/show/49474245/1/446974236/

Videi su neuredivani i nadam se da ce vam pomoci. enjoy.{#}

Moj PC  
1 14 hvala 0
15 godina
neaktivan

kasniš. Već si dobio 11 TD-ova za ovo a da ni neznaš {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi vi niste normalni 1700 stranica ovog vaseg sranja

7 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Kako imati aim 34%, snimio sam ovo kako sam i obecao

Eto proucite kako se krecem i pucam te koliko mi metaka treba da ubijem, ja znam da to vama na ekranu djeluje kao one shot kill ali vidite da nije.

I netko je napisao da nitko nema kolonela, molim pojedince da se neprave pametni prije no sto pokazu dokaze

dokaz http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/battlereport/show/49474245/1/446974236/

Videi su neuredivani i nadam se da ce vam pomoci. enjoy.{#}

Ti prvo pročitaj prije nego nekoga prozoveš što je napisao. JA sam napisao da je baš jaka muda igrati protiv ekipe gdje njih dosta ni nema orlića. Konkretno - "najjači" protivnički igrač ti je col 77, prvi slijedeći je 51 itd... čak 6 igrača uopće nije colonel. A tih 6 je 40 faking posto od ukupnog broja ljudi protiv kojih si igrao! Daj čovječe, pa stavit ću ja video sa saigom, imam 74% acc i to nešto znači? To je samo dijametralno suprotan način igre od ovog koji ti prakticiraš - ja uletim među kontejnere i rokam. Naravno da će skoro svaki shot biti hit. Ti opet gmižeš okolo i čekaš da netko proviri pa skineš. Naravno da ćeš imati acc dosta visok! Ali svejedno hvala, baš ćemo uživati u tvojoj blistavoj predstavi {#}

EDIT, nisi se udostojio ni rivajvati članove svoje ekipe, niti si IKOGA ubio sa bilo čime osim sa puškom! Da, ovo je baš video na koji možeš biti ponosan {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 22:25 (Friday).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa lega moj spoji se ti pa cemo snimiti isto uostalom igrac koji nema nikakav kd, koji apsolutno uopce igra nema sta meni objasnavati kako se igra. Ti si lega moj bot i tocka konstatno se javljas a nitko te nije nista pitao. Ako sam ja tako slab igrac izvoli snimiti isto a nemoj konstatno puniti tu mladim igracima glavu sa svojim filozofijama jer tebi je 20%aim sa slugom carolija tako da molim te.

Uopce te nitko nije pitao za misljenje ja sam rekao da cu snimiti 30% aim i jesam. Ako hoces da isto snimim sa tobom molim invite na server a manje filozofija i molim te daj mi svoj battlelog da vidim kakva to meni "igracina" govori kako igrati.

Moj PC  
1 15 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kazem ti friday ne filozofiraj snimi i nemoj tu lagat jer lazes sebe a ne mene tako da molim te lega. Ako je tako lagano snimi isto sto i ja. I DARE YOU.

Moj PC  
1 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Kako je žalosno što nekim ljudima ova igra u životu nešto i predstavlja, i nađu se uvrijeđeni kao da im spominješ članove familije.

Žalosno, i dokaz nezrelosti.

Zdenko nikom am baš nikom ovdje nije bitan tvoj kdr niti acc, te nas iskreno, barem mene zaboli qurac.

Ti kad legneš navečer u krevet onda ti se sebi u galvi slaži sistem kako da napraviš 40% acc itd.

I nemoj pls sa spikom sad kao i fridayu, ajde snimi se dođi i te spike...neću, nisam klinjo nedorasli kojem je jedna igra vrh života.

Ako ti je kdr tako bitan, odi u call of duty i bok, tamo će ti to nešto i značiti :)

Peace off :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
20 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Pa lega moj spoji se ti pa cemo snimiti isto uostalom igrac koji nema nikakav kd, koji apsolutno uopce igra nema sta meni objasnavati kako se igra. Ti si lega moj bot i tocka konstatno se javljas a nitko te nije nista pitao. Ako sam ja tako slab igrac izvoli snimiti isto a nemoj konstatno puniti tu mladim igracima glavu sa svojim filozofijama jer tebi je 20%aim sa slugom carolija tako da molim te.

Uopce te nitko nije pitao za misljenje ja sam rekao da cu snimiti 30% aim i jesam. Ako hoces da isto snimim sa tobom molim invite na server a manje filozofija i molim te daj mi svoj battlelog da vidim kakva to meni "igracina" govori kako igrati.

LOL, pa ja ne patim od tih kompleksa da moram biti igračina. Puniti mladim igračima glavu sa filozofijama? Ti misliš da će ti mladi ljudi danas/sutra od toga živjeti pa ih moramo osobito pažljivo pripremati? Zapravo je puno teža situacija s tobom nego što sam mislio. Šteta što su kod nas ukinuli lobotomiju 1997... Da, video ti je smeće, pokazuje kako se ne treba igrati - ODNOSNO kako igraju likovi kojima je stalo samo do KDR-a. Vjeruj mi da se ja puno puno bolje zabavljam od tebe dok igram bf3. Za početak, "odvrnem" barem 10 dogtagova na kanalima po rundi. i vrištim od smijeha kad vidim kako ljudi pi*de. Tebe i tebi slične smatraju botovima. Inače, ovo je forum i ne moram čekati da me netko nešto pita, pogotovo ne likovi poput tebe.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lega moj jedini ko vristi si ti jer svi na tebi imaju nemesis molim te lega suti i poklopi se usima, nitko te nista nije pitao.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Spelac_cro/stats/455341720/

Moj PC  
2 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi moji sta je svama,pa ovo je obicna igra,zar je tako bitno ko je pro,aim i svasta nesto.Covjek posta filmic napadate ga koda je posao filmic s aimbotom,ljudina poludio,ovaj kosu cupa jer ga pale,drugi nezna da ga se pali,treci....a pitaj boga,samo je treci.Previse je ova tema otisla u privatne svrhe.Neko posta nesto a dvadeset njih se nadje odgovorit ako treba spustit a dodje netko novi i pita normalno nesto jer nezna a ono muk,nema odgovora.Meni osobno je dobar filmic,niko od vas ne trci po mati ko bezglava koks,isto igrate a niste ni svjesni sto je fala bogu normalno,pa tako se i igra jer da ne nisi dugo ziv sta ne?Uglavnom ajmo ljudi malo pristojnosti i cjenit drugoga i njegov trud ili necije misljenje,na kraju krajeva svi smo iz istog sela.Pozz!!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 22:51 (Blade Runner31).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čitam sve ovo i mislim si: prestat će sr*t, počet će o nečem pametnijem, sad će am, nabacit će koji video.. Ali ne. Pa da i ja kažem koju, ma da nisam neki poseban comunity tip.

Bf3 je takva igra da stvarno za svakoga ima nešto. To šta se ljudini ne sviđaju velike cq mape šta to vas briga. Pustite ga neka se tu ku*či i ignoirajte. Naravno, svaka mu čast zna znanje i to sve, ali opet. Stvarno treba znat igrat bazzar i slično, ja to nikad ne bi mogao tako, ne zato šta ne znam igrat, jednostavno bi poludio. Užas jbt, ono čučanje i provirivanje ajde neka par puta u matchu, ali cjelo hebeno vrijeme. Nema šanse. I to da cq je dosadan i za to ne trebaju refleksi okači mačku o rep. Veliki cq je stvarno prepun akcije, naravno pod uvjetom da znaš šta biš trebao u kojem trenu radit. Jedini mod koji mi stvarno nikad neće dosadit jer ima toliko mapa, toliko različitih vozila i svega da jednostavno ne može dosadit, onome tko voli.

I to šta je prije bf bio ovakav onakav, isto vam ne vrijedi puno. Trenutno se igra ovo i tako je kako je. Svatko igra šta želi i ono di se zabavlja.

@zdenko Ti staviš video di imaš 34% acc i di prestaješ pucat kad treba, ma ti si car{#} Stvarno i ti dobro igraš i sve to priznajem (makar neznam ako sam više od dva puta igrao protiv tebe, gledao sam neke tvoje filmiće :)), ali sad je to kao dobar score. Ispast će da se sada ja kur*im ali zar je to problem imat sa m16, ili više manje bilo kojom imalo boljom puškom na tdmu.. Realno gledajući? I nije. 

(možda će sad ovo ispast krivo jer si samo htio nekome nešto dokazat a ne se "pokazat" ali eto i to sam iskomentirao)

I adje pobogu uživajte u igri, svatko neka igra ono šta želi i s kim želi, bez nekih dokazivanja o skillerima i noobovima!

lp

Battlelog: Mali_Playa
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 22:46 (MV_gamer).
Moj PC  
12 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice