Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Da, a ja velim da ste drugo vi, ....

Eh, onda se stvarno nismo shvatili, jer ja ne razmišljam uopće na takav način. Mene ne zanima trolanje, njubanje, flejmanje, hvaljanje i ostale pi*darij3 na forumu, a niti ikog znam osobno, nego želim igrat igru onako kako sam gore napisao. Zato mi se vjerojatno i sviđa toliko MOH jer se mora igrati lagano pazeći na svaki ćošak.

Ne možda ti, ali vjerovatno 90% ekipe odavde koja dolazi igrat vam na server, ali velim nebitno. Nismo se shvatili i moja greška.

moh da, to se slažem puno bolja igra što se tiče opreznosti.

dodite veceras na xxx server, k/d nije najvaznija stvar a ja cu to i dokazati. doci na server i ubijajte me da imam 0:40 ili 50 da ljudi vide da k/d je nevazan

Battlelog: ljudina
13 godina
Soldier977 kaže...

Zato mi se vjerojatno i sviđa toliko MOH jer se mora igrati lagano pazeći na svaki ćošak.

Samo kaj su male mape pa ćoškova i nema baš puno.

BF3: Perky_The_Pica
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

dodite veceras na xxx server, k/d nije najvaznija stvar a ja cu to i dokazati. doci na server i ubijajte me da imam 0:40 ili 50...

... ako uspijete!

Freak Show Inc.
15 godina
bmwhartge kaže...

dodite veceras na xxx server, k/d nije najvaznija stvar a ja cu to i dokazati. doci na server i ubijajte me da imam 0:40 ili 50 da ljudi vide da k/d je nevazan

Ljudina,ja znam da kdr kontrolira priljev bodova i čini te mvp to je normalna stvar. Sve što sam želio reći je da ekipa previše brije na kdr, a ne brije na zastavice i pobjedu igre. Nije jednom da ste izgubili vi a imali ste svaki po 50-60 killova.

Ne generaliziraj velim, nisam rekao da kdr nije bitan, ali nije bitan u tolikoj mjeri da ću čučnut negdje i čekat ekipu da imam što veći kdr.

Najlakše je to vidjeti po ljudima koji imaju velik kdr, a ipak su na dnu ljestvice, očito je.

evo ti jedan zanimljiv battlereport.

jel ovdje bitan kdr bio?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/35852720/1/

ovo je bf, ne cod da je kdr najbitniji, ovdje su bitni bodovi.

pogldaj lika sa 0:0... da, znam da je preko neki skilander sa 100 killova, ali pogledaj koliko je ovaj natukao samo igrom, ne ubijanjem:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 14:42 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

dodite veceras na xxx server, k/d nije najvaznija stvar a ja cu to i dokazati. doci na server i ubijajte me da imam 0:40 ili 50...

... ako uspijete!

jedino da ugasi monitor {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim da je atmosfera i dalje pozitivna :)...

Poziv svim zainteresiranima za novi "fun turnir"

http://madcroats.forumi.biz/t515-911-1111-hypa-snypa-bolt-action#5955

mozete sve pratiti na platoonu:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391797081058/

Svi se mogu prijaviti :)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

HAHAHA, gledao sam ja malo beetle reportove objective score sa xxx da vidim ko je najveci kamper. i usput ako su vam kilovi toliko vazni onda idemo igrati tdm.

ja kad vidim da je moj tim već takoreć uzeo zastavu, onda samo pičim dalje, ne ostajem zbog bodova jer znam da mogu bit korisniji drugdje. tak da mali objective score ne znaci uvjek da je neko kamper koji se samo po zgradama vuče.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

jel ovdje bitan kdr bio?

pogldaj lika sa 0:0... da, znam da je preko neki skilander sa 100 killova, ali pogledaj koliko je ovaj natukao samo igrom, ne ubijanjem:)

lol kakvom crnom igrom tip je lezao cijelu rundu i letio sa MAV-om{#}{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
fila2208 kaže...
Sve što sam želio reći je da ekipa previše brije na kdr, a ne brije na zastavice i pobjedu igre.

Onaj Nicz od pred neki dan što smo ga spominjali.

Drugi dan nakon što nas je pohaxao smo mu uletili na server nas par i pobjeđivali sve partije koje smo tamo odigrali.

Taj spominjani Nicz je svaku partiju imao 40/50-0/1, al što mu to vrijedi kad je sve do jedne partije izgubio.

Jučer igramo na Krkandu i sami kraj partije - deremo ih za 150 bodova... trčim ja posred trga onoga kod B jer na vidiku nije bilo žive duše.

Kad klinac, ubi me dušmanin... killcam pokazuje njegovu poziciju - dečko si je legao uza zid i strpljivo čeka da mu netko projuri.

To što njegovi gube nije bitno - važno je da je njegov score u plusu :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a i što ti to vrijedi kad ti je 90% reportova kanali tdm..

mislim da će večeras na xxx serveru biti veća posječenost nego na dice dog tag kad ljudina daje da ga ubiju..nego ne znam dal ga možete toliko puta ubit koliko ga njegovi dižu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

jel ovdje bitan kdr bio?

Spotanje neprijatelja za svoj tim te pomoć njima nije igra? to je što?

komponenta igre isto kao i run and gun.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

nego ne znam dal ga možete toliko puta ubit koliko ga njegovi dižu?

Freak Show Inc.
13 godina
Co7 kaže...

Ovo znaci da svi MORAJU igrati ko snajperisti, znaci bez ozivljavanja i dodatne municije...

ILI

moze netko igrati ko Assault, ozivljavati svoje, ali ne koristiti nista osim granata i noza?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Co7 kaže...

Ovo znaci da svi MORAJU igrati ko snajperisti, znaci bez ozivljavanja i dodatne municije...

ILI

moze netko igrati ko Assault, ozivljavati svoje, ali ne koristiti nista osim granata i noza?

samo recon klase.

ali nisam skužio,stavio je 5vs5 squad rush  i nije zabranjen spawn beacon ??

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
Soldier977 kaže...

Ma kakve svađe. {#}

Ti si dobar, ja sm svoj prvi komp dobio sa 27 {#} a online FPS počeo igrat prije godinu dana. Najmlađi sam u ovome od svih vas {#}

Ne baš od svih... Ja do prije nešto malo više od godinu dana nisam isprobala nikakav fps i nisam prste stavila na WASD. Sad pak čim sjednem za komp bilo gdje i s bilo kojm namjerom, lijeva ruka odmah stoji na wasd i shift.

Friday kaže...

Uostalom, zenge - vidio sam kako igraš na kanalima. Tako relativizirati onaj ivekov video je u najmanju ruku nepošteno. Da je tako nešto ("lako to...") izjavio npr chukzzor ne bih "A" rekao ali ti nisi ta liga da možeš s visoka ocjenjivati nečiji video a pogotovo izjaviti da nije baš nešto...

Ja bih se složila sa zengeom po tom pitanju. Nisam chukzzor, ali takav socre (i bolji) kao na onom videu na kanalima napravim zaista često. Igrač poput ivice, s kojim većina od nas prolazi poprilično loše, ne može kao prezentaciju svog skilla stavit trčanje među kanalima protiv hrpe random ekipe. Misim naravno da može, ali da će to izazvat divljenje baš...

I što se tiče igre protiv PiSa na publicu im se može parirat sasvim ok. Uostalom često prođe i duže vrijeme da ih ne sretneš ako postoji kakva kućica iz koje mogu mirno promatrat i ubijat nedužne prolaznike :D

ma PiS je naj kamp klan u HR i sire....sve same kampercine

14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Sto je, je!

Car si sa sacmom, ai ne samo s njom {#}

awwww misliš na žene??? Hvala ti, srića što mi draga ne čita ovaj forum :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Jack Sparrow kaže...

Sve što ja vidim na seine, pogotovo na infantry serveru je 32 puta ovo:

Ebote svi placu na taj m16 a dodem na server i svaki covjek ima u ruci m16. stvarno strasno.

Da svi vajnaju istina, ja vajnan ne zato jer ne mogu kontrirat, nego čudno mi je da nakon goduinu dana ljudi se ne zažele nečeg malo drugačijeg i da pobaju sa time igrat, nego turpijaju sa M16 i ne yebu živu silu. Mislin ovo je slobodna zemlja igraš sa čime oćeš i to je ok, al ono daj malo pa bar bi mi zvuk dosadija kad ispucan 2 500 000 metaka isuse...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo ti LINK

m416 rconet broji pod m16a3

A i nije neka razlika tako da....

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan

Da citiran sam sebe, ali zahvaljujući ljudini (tnx), nikad nisan gleda taj objective score, evo tek sada san iša vidit čija majka crnu vunu prede (a i ubuduće da vidimo ko je ljuti kamper), i da, uvik igran objective, ali baš uvik, i sada vidin da mi je najveći obj. score u rundi, ma što god on značija. Još jednom tnx ljudina na ukazivanju tog detalja.

Nek mi admini spoje posteve jer ovako ispadan ridikul, odgovarajuću i citirajuću posteve kako ih čitan...

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
nooir kaže...

Nek mi admini spoje posteve jer ovako ispadan ridikul, odgovarajuću i citirajuću posteve kako ih čitan...

Ajde, dogodi se i curi dijete...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

@4ntraks: pozdravlja ti se IZII93 {#}

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pis team M4c4k traži membere za igranje esl warowa...kontakt battlelog: M4c4k_Cervantes

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

jel ovdje bitan kdr bio?

Spotanje neprijatelja za svoj tim te pomoć njima nije igra? to je što?

komponenta igre isto kao i run and gun.

imas pravo ipak je potrebna sposobnost za to, bolje da je za to vrijeme igrao tetris (a mozda je i igrao tetris sastrane s obzirom koliko je to njegovo "igranje" bilo zahtjevno)

15 godina
berto kaže...

imas pravo ipak je potrebna sposobnost za to, bolje da je za to vrijeme igrao tetris (a mozda je i igrao tetris sastrane s obzirom koliko je to njegovo "igranje" bilo zahtjevno)

Možda je igrao tetris i drkao qurac i igrao i opet napravio veći score nego što neki naprave sa svojim moćnim kdrom.

Kad ti budeš to mogao onda ćeš i ti bit car.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Bas si njemu nasao to rec koji je uvjek u vrhu {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Bas si njemu nasao to rec koji je uvjek u vrhu {#}

Biti mvp na serveru i biti car nije jedno te isto, ne, to je zapravo vrlo različito i moraš moći to vidjeti.

:)

Zaš koristiš ovo medalofhonor u kodu gore?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 17:56 (fila2208).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

nemam pojma meni tako otvara battlelog u google chromu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 18:01 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

Možda je igrao tetris i drkao qurac i igrao i opet napravio veći score nego što neki naprave sa svojim moćnim kdrom.

sta mislis kako sam zaradio 200-tinjak surveillance ribbona??? i to u prvom tjednu   kad sam poceo igrat jer nisam znao pucat, a ovo mi bili free bodovi{#}

i da i dalje je to {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedna malo bolja moja runda. 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/48329484/1/310445269/

opustite se i nemojte stalno misliti na k/d, ebo statistiku udri brigu na veselje.

Moj PC  
15 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice