A da, i onda kad ga pregazi m16 ili m416, onda je medic op i puška op.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Haha a jeste munjeni...
koji je ovo show!
ivo radić je zayeban lik, svima u glavu odmah što ih ide, ne trpi dečko nikoga.
amo ko je ovo od vas nek se javi :D
Malaivica XD
haha,jos da imam tolko godina.i preveliki je to ekran za mene,bolje je igrat na crt-u,kak sam ti i rekao.Sigurno ovo dijete igra bolje od ovog lika.
Izgleda mi ko netko koga znam/o , samo nema g700 u ruci :D. NHF
haha,jos da imam tolko godina.i preveliki je to ekran za mene,bolje je igrat na crt-u,kak sam ti i rekao.Sigurno ovo dijete igra bolje od ovog lika.
:D ja sam tebi namjenio ulogu onog ispred :D NHF, samo je sala.
Izgleda mi ko netko koga znam/o , samo nema g700 u ruci :D. NHF
Hmmm, Mistična je nakako slika, zar ne?
samo da pohvalim hr igraca... andrej555_cro.. pravi BF igrac.. taj se baca na svaku bombu, leti na svaki plant... i boli ga tuki za KD
samo da pohvalim hr igraca... andrej555_cro.. pravi BF igrac.. taj se baca na svaku bombu, leti na svaki plant... i boli ga tuki za KD
I prebacuje u pobjednički tim kad gubi.
LOL, a pazi klinca - "Mislim da nam skidaju A"
Zanimju li koga iz ove teme igre Dirt 3 i Sniper Elite v2?
Mijenjam za Battlefield 3 DLC-ove ili Premium.
vrtim igru na 40-50 fpsa a dobivam totalan pc freeze nakon 10 minuta u igru.. wtf
vrtim igru na 40-50 fpsa a dobivam totalan pc freeze nakon 10 minuta u igru.. wtf
Ili ti je računalo prljavo kao repa pa se pregrijava (pokreni furmark i ostavi ga barem sat vremena) ili imaš probleme sa driverima...
Ili ti je računalo prljavo kao repa pa se pregrijava (pokreni furmark i ostavi ga barem sat vremena) ili imaš probleme sa driverima...
Ili mu je neispravan disk ili memorija. Ili nešto treće. Mora redom eliminirati.
ma mislim da nije ništa od toga, pratim i temperaturu ali mi se to dešava i s drugim igrama tog frostbite 2 engina. Čitam online i vidim da dosta ljudi ima s tim problema, još nisam našao fix
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45029853/1/497223954/
da se malo pohvalim, igro sam samo avion/heli
ako me netko oce dodat na xf da igra s nama, ja i jos par nas... xf je just1markocvp
75-44 odličan :)
svaka čast megatron, vidim pomaže ti kad igraš na ultra postavkama.
I prebacuje u pobjednički tim kad gubi.
kod mene se ne moze prebacit XD autobalance ne da nikome da se prebaci rucno :)
75-44 odličan :)
svaka čast megatron, vidim pomaže ti kad igraš na ultra postavkama.
postavke su high... :D
U Battlefieldu 3 Helikopter je bezvrjedan (sem ako protivnicki timovi nisu teski noobovi) poletis s njim krenes u akciju odma te lokuje nesto aha stinger malo dalje ides aha tunguska i aj zdravo nidje veze ne mozes s njim nista uraditi sem letiti u svojoj bazi ... Jet isto tako samo te malo teze lokuje ne mozes nista uraditi s njim .. i kad naidjes na drugi avion odma se pocnes vrtiti u krug i vrtis se 20 min da bi kao zajebo ga i stigao iza njega a ono u stvari nista od tog i samo gubis zivce ... pjesadija je nula s tim nigdje nisi stigao ... Tenk je jedini u ovoj igri sa kojim mozes nesto postici ostalo je nula ziva .. Drago mi je sto nisam vise para bacio na taj premium .... i ova igra zasluzuje pravi naziv a to je: Bugfield 3 !!!! toliko od mene aj zdravo ..
meni je helikopter zlata vrijedan jos ako imam gunera samnom na ts ko maloprije...
avion mi je jos bolja stvar, sad u zadnje vrijeme samo avione vozim, nemoze trebas malo vjezbat pilotirat, nemos odma ownat aivonom, imas raznih trikova kako doc iz njega(ecm jammer), najboljet ije bit na jendo 700m i kad vidis avion samo se obrušiš i dodes iza njega i srusis ga za 5sec, tkao ja radim
šta je sa BUG serverom?
Opet ništa, završiti će na isti način kao i "prvi" server.
šta je sa BUG serverom?
Opet ništa, završiti će na isti način kao i "prvi" server.
Danny počni dijeliti kartone tko se ne pojavi.
edit:umjesto uredi stisnuo sam novu poruku
Haha 12 sati igre i već je game guru, misli da je tank easy mode. Kralj.
Prouči činjenicu da ne znaš letiti niti pucati već si samo sjeo u tenk i nitko te ne dira. Protiv jačeg tima neće ti ni dragi bog pomoći bio ti u tenku, autu, avionu, kamionu.
Ali dobro nakon kojih 100-200 sati igre možda to shvatiš.
Gdje si ti vidio da imam 12 sati igranja matere ti ...Ne seri
Skoro 300 sati imam i znam sta pricam nisam toliki noob !!!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/walterwolf999/stats/285543141/
Haha 12 sati igre i već je game guru, misli da je tank easy mode. Kralj.
Prouči činjenicu da ne znaš letiti niti pucati već si samo sjeo u tenk i nitko te ne dira. Protiv jačeg tima neće ti ni dragi bog pomoći bio ti u tenku, autu, avionu, kamionu.
Ali dobro nakon kojih 100-200 sati igre možda to shvatiš.
Gdje si ti vidio da imam 12 sati igranja matere ti ...Ne seri
Skoro 300 sati imam i znam sta pricam nisam toliki noob !!!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/walterwolf999/stats/285543141/
Stavio sam si tvoj profil u favorite. 300 sati i colonel lvl 19...
U Battlefieldu 3 Helikopter je bezvrjedan (sem ako protivnicki timovi nisu teski noobovi) poletis s njim krenes u akciju odma te lokuje nesto aha stinger malo dalje ides aha tunguska i aj zdravo nidje veze ne mozes s njim nista uraditi sem letiti u svojoj bazi ... Jet isto tako samo te malo teze lokuje ne mozes nista uraditi s njim .. i kad naidjes na drugi avion odma se pocnes vrtiti u krug i vrtis se 20 min da bi kao zajebo ga i stigao iza njega a ono u stvari nista od tog i samo gubis zivce ... pjesadija je nula s tim nigdje nisi stigao ... Tenk je jedini u ovoj igri sa kojim mozes nesto postici ostalo je nula ziva .. Drago mi je sto nisam vise para bacio na taj premium .... i ova igra zasluzuje pravi naziv a to je: Bugfield 3 !!!! toliko od mene aj zdravo ..
CoD fanboy, idi tamo pa se pričaj kako je igra užas. To što ti nisi sposoban preživjeti u zraku više od 20 sekundi, što nisi sposoban ostati na ratištu on foot (jer ovo nije cod), te to što je tebi mrsko razmisliti malo i ne vrtiti avion u krug već odraditi neki stunt koji bi takoreći "zaje*ao" enemy jet pilota, ne znači da je igra sranje. Nađi neki noob server pa igraj.
Yeben je lik čoeče, ja sam na 300 sati bio 8lvl :(
Yeben je lik čoeče, ja sam na 300 sati bio 8lvl :(
Džukac sereš ko pseto