Jeli moguće prodati BF 3?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se tice TS-a,ja mogu prosirit svoj/nas TS za jos 20-30-40 slotova,nebitno..Treba vidjet koliko ljudi bi bilo online stalno.
Ili mogu pitat decka jednog iz njemacke za novi TS,ali se dogovorite tko ce vodit brigu o tom TSu. Danny? Pirat? Netko treci?
Sve ovisi na kraju koliko ima praznih slotova jos jer on hosta servere od doma i oni su totally FREE.
U zadnjih 6mj ako se ne varam nije bilo nikakvih vecih problema sa Tsom. Jedino kad je update,samo ga resetira i u roku par sati je online dok ga updatea.
Pa eto,javi..
Jeli moguće prodati BF 3?
ne to više nitko ne igra,pa pogledaj temu prazna je,
a i da ti netko želi kupit sumnjam da možeš dobit preko 100 kn.
Pa vidite s Astrom (Drahic) on bi vam mogao možda sredit za TS?
edit: LOL nisam ni vidio njegov post gore
Ne laži!
Pogledaj strane na DV.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43380435/1/349195466/
Pa onda Alborz.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43382363/1/349195466/
Očigledno je sinoć bila kombinacija svega :)
Je, ti linkovi bi bili super da ja napamet znam tko je u kojem klanu
A pa vidiš npr. co7 virus i to sve na dv i onda ih vidiš na drugoj strani i do bandra kad je slammer tražio da se svi force movaju knjima. A ono sry što ne poznaš domaću ekipu onda :(
MA nije ni bitno, žao mi je jer nemogu igrat, jer se ne forsira nikakv balans., kud se yebem sa frejmovima tud igraš protiv 2-3 klana i nemaš šanse, mogli smo se i mi komotno switchat tamo, ali šta onda.... . Ali dobro dve tri partije i bok.
Zna ponekad biti nebalansirano ali spojiš se i kud te server baci tamo igraš. Eventualno se unutar tima rasporedimo po SQ. Baš sad gledam reporte svoje i od zadnjih 16 rundi, 7 puta sam bio na pobjedničkoj i 9 puta na pljugerskoj strani (sve sa BUG servera). Po tome ispada da je balansirano. Kad pušim onda mi je kriv balans i DICE i glupi AK a kad dobijam mi je sve OK.
Ja sam imao dobru volju ponudit ako zelite. A ako ne zelite niti jednu od tih opcija,ok. Meni tak svejedno.
Zna ponekad biti nebalansirano ali spojiš se i kud te server baci tamo igraš. Eventualno se unutar tima rasporedimo po SQ. Baš sad gledam reporte svoje i od zadnjih 16 rundi, 7 puta sam bio na pobjedničkoj i 9 puta na pljugerskoj strani (sve sa BUG servera). Po tome ispada da je balansirano. Kad pušim onda mi je kriv balans i DICE i glupi AK a kad dobijam mi je sve OK.
Ma sve to stoji, ali vidim da se opet vrše neka grupiranja. Nije meni kriv nitko ako oćeš reć da vajnam. Balans nema veze sa time, trebali bi se mi balansirat, ručno, zato ja praktički nikad kad sam sa svojima lol nas 2-3 kad igramo ne idem na stranu gerijatrije, ili idem ako su preko mc i xxx. To hoću reći da ne da me to smeta, odigram dve tri i izađem ali žao mi je što nema neke zanimljive igre.
Možda je do mapa, jer karkand sharqi wake uvijek budu neizvjesni do samog kraja bez obzira na timove, dok ovdje je ko uzme ac130 point game over, a ja bezuspješno svojima pišem na chat da trče uzet ac130.
Ugl. ne vajnam, nek igra tko kako želi samo velim, da se uspijemo nekako pravedno podjelit da nam runde budu neizvjesne da se boriš za point onako, muški a ne da sjedim u bazi i čekam da igra završi kad uzmu sve.
Lol sinoć na AS nekih 12 likova je bilo u bazi, trče, sviraju sa džipovima, pale jedan drugog. 3 min kasnije rageanje jer smo baserapeani :(
Ne laži!
Ja nikad ne lažem
Cudo pa se i MC nisu ponudili za TS,a imaju 500 slotova na TS-u,495 praznih... lool
Ček bato evo ponude za TS,
da imamo TS koji nije neki Public.
Jučer smo sa Slammerom pričali oko toga i nema beda da se ubacite na taj TS i napravimo "balance" sa team-ovima i SQ-ovima.
Upravo jer je koljač (Butcher) jučer došaao na TS, valjda mu je pukao TS na kojem je bio
Hebate malo prije sam se probudio nemoj odma napadati ček dok progledam :)
Vidit ću sa Slammerom oko TS-a pa javim
Svašta se može, kad se hoće.
Tu su ti 2 problema:
1 - ne postoji BUG Online TS server
2 - dobar dio igrača ne bi dolazio jer igra sa svojom malom ekipom ili im paše bit solo, ja prvi. :)
Virus je siguran u dobru volju klanova i da bi netko od njih ustupio svoj TS. Znam da MCevci koriste plug in za raspored po timovima ;)
bojim se i da kad bi se skupili da bi bilo više i stalno prepiranja medu klanovima, rejđanja, prozivanja itd, nego suradnje i zajebancije... prepoznat ce se pojedinci ovdje
Evo baš gledam, od 14 zadnjih pobijedio sam 8 i izgubio 6. Dakle balans je više manje okej.
Evo baš gledam, od 14 zadnjih pobijedio sam 8 i izgubio 6. Dakle balans je više manje okej.
Pitaj džukelu kako je on prošao u zadnjih 5
balans je ok,
svejedno je HR-ovci ili G(gangsteri) mogu bit u istom teamu jer još nisam njihovo bejsrejpanje doživio,
a i McdonaldsCrew može isto s vama bit pošto su njubine,
jedino THC ovaj CHC-ovci se dobro snalaze na CQ large čitaj vozilima, i XXX-sići,jučer je ili dama ili astra ali brijem astra vozio extra jet ,a to mi se sviđa,
sve u svemu balans je ok,a vi si narihtavajte i dalje kak želite svejedno ste spljugali kad ja igram protiv vas.
danny za onaj kill jučer sam ti morao vratit ASAP :)
nemreš me onak mućko ubit sa zw11 iz đaleta ,pokosio me ko travu ispred kuće
Cudo pa se i MC nisu ponudili za TS,a imaju 500 slotova na TS-u,495 praznih... lool
loool...loool...
Karakter... lol...
Ček bato evo ponude za TS,
da imamo TS koji nije neki Public.
Jučer smo sa Slammerom pričali oko toga i nema beda da se ubacite na taj TS i napravimo "balance" sa team-ovima i SQ-ovima.
Upravo jer je koljač (Butcher) jučer došaao na TS, valjda mu je pukao TS na kojem je bio
Hebate malo prije sam se probudio nemoj odma napadati ček dok progledam :)
Vidit ću sa Slammerom oko TS-a pa javim
Lux, nemoj nasjedati na ove jeftine provokacije. Cyber_Freak, tebi ću samo kratko reći da po običaju nemaš blage veze o čemu pričaš, i opet pokazuješ koliko voliš MC - neka, volim se podsjetiti. MadCroats TS je podignut privatno (nije kod nekog GS/TS providera), i na mršavom je linku koji se koristi za još stvari, i naš TS može podnesti 25-30 ljudi. Više od ovoga ti neću objašnjavati, zato jer nema smisla - za tebe ionako postoji samo jedna jedina istina - tvoja istina Molim poštovanog moderatora da 'zmoderira samo ovaj odlomak a ne cijeli post, u nadi da će ga dotični do onda pročitati.
Masu puta smo ustupili naš TS solidnom broju HR BF3 klanova kada su se igrali mečevi na našem serveru, i fino smo timove syncali sa TS3Sync Procon pluginom, ko switcha tim, switcha kanal. Divota. Good times...
Osobno mislim da je TS3Sync odlična stvar, može automatski kreirati kanale za Teamove/Squadove na TeamSpeak serveru i čim netko promijeni Squad/Tim, TS3Sync prenosi tu promjenu na TS server i miče igrača u odgovarajući kanal. Jedini uvjet je da je TeamSpeak nick 70% sličan BF3 nicku. Jedini problem je dobiti ljude da se joinaju na TS, trebalo bi kroz in-game chat igračima objasniti da se joinaju na TS kako bi pričali sa Squadmateovima, da će ih automatski syncati i ubaciti u kanal sa Squadmateovima... i da ako su Squad Leaderi, obavezno koriste in-game sustav davanja naredbi, pošto je to jedini način da Squad Leaderi znaju koliko squadova ide na koju zastavu (squadmateovi to ne vide, Squad Leader mora kroz voice/chat proslijediti tu informaciju, tj. squadmateovi bi trebali poštivati i slijediti naredbe Squad Leadera).
Armored Kill nas gura u ogranizaciju masa, što uopće nije loša stvar!
Eto, samo da tih par ideja podijelim sa vama.
@Fila - sorry ako te razljutilo ono "MC klanovsko okupljanje" u tebi protivničkom timu, ali toliko mrzim igrati protiv svojih
Pozz, Slamm
eto cekao si cijelih 15 sati da to napisem
a ne bih ni napisao da nisu u postovima prije mene pisali kako imaju problema sa rusenjem helija sa TD-om...
znaci nema veze s tobom nego da je lako skinuti heli..vidis da nisam ni znao jesi bio ti ili mrski okupator...to mi uopste nije bilo bitno...
Ma znam zezam se, nisam ni mislio da ti je bitno kad skidaš heliće svaki dan i to. Malo se šalim. Da se srušit sa sprutom još lakše neg sa tenkom.
Mene je sinoć netko na BUGu (ne znam tko ali svaka mu dala) dva puta u jednoj partiji skinuo na Armored Shield u heliju. Jbte onaj tenk destroyer dođe kao AA sa heavy barrel
da to nisam možda bio ja
edit: tank destrojer je preheben za gađati heliće, projektil mu ima dosta veću brzinu od tenkovskog i nema veliki pad
balans je ok,
svejedno je HR-ovci ili G(gangsteri) mogu bit u istom teamu jer još nisam njihovo bejsrejpanje doživio,
jedino THC ovaj CHC-ovci se dobro snalaze na CQ large čitaj vozilima, i XXX-sići,jučer je ili dama ili astra ali brijem astra vozio extra jet ,a to mi se sviđa,
sve u svemu balans je ok,a vi si narihtavajte i dalje kak želite svejedno ste spljugali kad ja igram protiv vas.
Zenge, ako si mislio provocirati, krenuo si na los nacin posto to nikog ne pogadja.
Ali mi je smijesno koliko se predstavljas na jedan nacin, a zapravo si totalna suprotnost!
Trazi me da ti damo pristup na TS, i to ne jednom i onda tu pises da ti nikad ne bi igrao sa nekim na TSu, zato sto volis igrati sam jer si pro.
I uz to sve, jos se cudis kada te netko odbije, a na ovaj nacin prozivas neke skupine ljudi.
Bravo...
p.s.
Ako si zaboravio, imam citirane tvoje postove i pm-ove.
Pitaj džukelu kako je on prošao u zadnjih 5
Ma nije to tako bitno kako sam ja prošao,. Nebitan je moje score, nego moj tim. Zbilja ne razumijem kako može bit oke balans kad na tvojv strani danny igraju G, MC te nešto xxx te tvoji hr skvad. Dakle imaš sigurno 4 kvalitetna skvada. Na mojoj strani igraju oni koji se ne stignu prebacit ili je server pun pa su zaglavili. Ok velim, vama je balans ok vi ste šefovi i nema beda. Ali ne znam kome je runda zanimljiva kad zavšri 300-400 : 0. Ja znam da meni nije pobijedio ili izgubio tu igre neke nema.
Velim samo sam želio skrenuti pozornost da se balansiramo po klanovima i međusobno napucavamo a ne u jedan tim sve vas ''domaće'' a nas ostale i strance na drugi kraj i deri i peri.
Kao što rekoh nema vajna već kulturno razgovaranje, ali vidim da nema tu smisla.
Nadajmo se boljim partijama, neizvjesnijim, večeras.
@Fila - sorry ako te razljutilo ono "MC klanovsko okupljanje" u tebi protivničkom timu, ali toliko mrzim igrati protiv svojih
Pozz, Slamm
Nema ljutnje frende, ali u krivi ste se tim stavili, gerijatrija je već tamo, pomoglo bi nam siromasima imat bar neki skvad koji nešto radi, jer samo ja jadnik trčim i ginem a ostatak ekipe glumi svatove u bazi. Puko sam jer me nije išlo, sry ti.
balans je ok,
Zenge malo pretjeruješ i odsad, ako te vidim preko sa gerijatrijom budem te prozvao kao malo govance stoga se pazi. Jer dečki igraju uber, uvijek su tu negdje i šta mogu uraditi neorganiziranom timu to nije istina, nisi doživio jer nisi ni probao.
Često te vidiim protiv sebe, tj. u njihovom timu i sa dobrim scoreom pa misliš gle kako sam uber vidi mi score. Lako je bit dobar u dobrom timu samo ću ti to reći.
ontopic: zbilja ne želim se snikim svađat ili niš, samo skrenut pozornost na balans koji možemo i sami napravit a ne se trpat svi u jedan tim.
A ovo za ts, nažalost neamo ts da podjelimo, kapacitieti su čitaj manje od 10slotova. Da imam dao bi jer silno želim igrati po skvadovima i komunicirati sa drugim lideirma. Ova igra se može dić na yebeno visoku razinu sa pristupom kakvim se ovdje priča, nadajmo se da će i uspjeti. Nebi bilo loše dogovorati mečeve, skupit se odabret ekipe, na ts i peri deri. Bit će partije super, i mislim da ćemo svi uživati. Ukoliko se složi ts, pa bar sa 30 slotova da bar 3 skvada na svakoj starni surađuju e to je već nešto.
hvala i peace out.
To nije trebalo bit u igri uopče. Javelin ne zahtjeva nikakvu sposobnost, petogodišnje djete bi moglo disablat tenk u BF3. Aim assistano oružje. Dosadno je gledat kako netko flanka 30 ljudi na Metrou jer je viđeno milijardu puta, koliko je tek onda dosadno gledat ljude kako pucaju aim assistano (ili aimbotersko praktički) oružje?
To je trebalo ostat u singleplayeru iz istog razloga zašto je Barrett M82 ostao u singleplayeru, samo što bi barrett zahtjevao skill, iako bi bio jedini 1 shot kill snajper u igri. ...I još uz to semi automatic. I antimaterial je oružje pa bi se trebalo s time dat uništavat dijelove zida.
Ma nije to tako bitno kako sam ja prošao,. Nebitan je moje score, nego moj tim. Zbilja ne razumijem kako može bit oke
Taj balans jucer je mozda ispao malo nepretan, ali kako se to zapravo dogodilo.
Oprilike ovako je bilo, prvu smo pobjedili sa skoro 200 ticketa razlike (ne znam tocno od 150-200 ticketa je bilo), a igrla su tri MCovca na jednoj strani i dva na drugoj u tom trenutku(ili tako nekako).
I u koji team da se prebace MCovci? U onaj slabiji, tako da u biti je samo trojica MCovaca presla u slabiji tim, i na kraju runde je isplao tako kako je ispalo, ali to nam nije bila namjera.
Virus nije imao namjero posvađat BUG zajednicu svojim postom (za razliku od inače). Virus je imao samo namjeru skrenut vam pažnju na timsku igru.
Ok, problem je imat TS s 32 slota, ali Virus misli da čak i on nije potreban. Dovoljno bi bilo da iskoristimo potencijal same igre i funkcionalnost zapovjednog lanca (iako on ide samo do Squad Leadera). Svejedno su klanovi skoro uvijek u sitom timu i u istim Squadovima na svojim TSovima.
Jučer se ekipa iz MC-a poigrala s davanjem zapovjedi na određene točke i malo si dala truda da prati zapovjedi (koje su smisleno date) i nismo izgubili ni jednu rundu bezobzira na "svatove" u bazi.
Virus samo želi da možda tko od drugih članova BUG zajednice iduči put kada će igrat na BUG serveru upotrijebi "Q" i možda posluša svog SL.
Virus kaže "Idite u miru, Virus s vama"
Ma nije to tako bitno kako sam ja prošao,. Nebitan je moje score, nego moj tim. Zbilja ne razumijem kako može bit oke
Taj balans jucer je mozda ispao malo nepretan, ali kako se to zapravo dogodilo.
Oprilike ovako je bilo, prvu smo pobjedili sa skoro 200 ticketa razlike (ne znam tocno od 150-200 ticketa je bilo), a igrla su tri MCovca na jednoj strani i dva na drugoj u tom trenutku(ili tako nekako).
I u koji team da se prebace MCovci? U onaj slabiji, tako da u biti je samo trojica MCovaca presla u slabiji tim, i na kraju runde je isplao tako kako je ispalo, ali to nam nije bila namjera.
Partija na death valleyu je bila odlična samo 150 ticketa razlike. Dražlo se brdo d i danny i ekipa probali uzet, nisu uspjeli i to je to.
a pogledaj onda alborz nakon vašeg prebacivanja u ''slabiji'' tim, skoro 300 ticketa razlike.
Samo želim reći da ako na jednoj strani imaš 2 klana, i sad ide se još 3. klan prebacit tamo...a onda lol.
Nemoj ti smatrati da ja napadam, sry što sam vas spomenuo vi ste mi ostali u sijećanju, samo kažem, da probamo balanisat broj klanova ili unaprijed dogovorimo da gerijatrija igra npr. sa hr i mc sa xxx ili obrnuto nebitno. Tako nijedan tim neće bit preslab i izgubit za 300-400 tiketa.
imho only
Dosta svađe. Tko se ljuti uvalim mu kruti!
Ma nije to tako bitno ka....
Partija na death valleyu je bila odlična samo 150 ticketa razlike. Dražlo se brdo d i danny i ekipa probali uzet, nisu uspjeli i to je to.
a pogledaj onda alborz nakon vašeg prebacivanja u ''slabiji'' tim, skoro 300 ticketa razlike.
Samo želim reći da ako na jednoj strani imaš 2 klana, i sad ide se još 3. klan prebacit tamo...a onda lol.
Nemoj ti smatrati da ja napadam, sry što sam vas spomenuo vi ste mi ostali u sijećanju, samo kažem, da probamo balanisat broj klanova ili unaprijed dogovorimo da gerijatrija igra npr. sa hr i mc sa xxx ili obrnuto nebitno. Tako nijedan tim neće bit preslab i izgubit za 300-400 tiketa.
imho only
Hahaha, Virus je za to da Iksići igraju s MCievcima :)
ili još bolje...NEno i Furyo (HAX on) na jednoj strani, BUG zajednica na drugoj!!! (Virus se malo šali)
Može moja 2 centa oko TS-a? Naravno da može! HA!
Bojim se da to neće zaživjeti, prvenstveno iz razloga koje sam naveo ranije. Međutim ako se dogovorite, pronađete ili nabavite server koji administrira osoba od povjerenja a ne prijatelj od prijatejla s 2 dana staža na forumu, možemo nešto skombinirati. Samo nemojte da ja išta moram pratiti i paziti jer mi je i ovak svega previše. :)
Da bi se pokrenulo syncanje mora se uključiti plugin na Teamspeaku ili na Proconu. Budući da za administriranje servera koristim RconNET, koji trenutno još uvijek nema taj plugin, Procon ne dolazi u obzir. RconNET sam platio 10€ pa mi je glupo otkantat ga jer povrata love nema a vrijedi 3 mjeseca.
Druga stvar je taj TeamSpeak plugin. Za njega je bitno da host odobri korištenje plugina i stavi ga na whitelistu. U startu znam da Multiplay to ne želi napraviti, a za druge hostove treba provjeriti.
Dakle, da sažmem. Nabavite TS i pouzdanog admina, na hostu koji to omogućava i sredit ćemo sve.
Zenge malo pretjeruješ i odsad, ako te vidim preko sa gerijatrijom budem te prozvao kao malo govance stoga se pazi. Jer dečki igraju uber, uvijek su tu negdje i šta mogu uraditi neorganiziranom timu to nije istina, nisi doživio jer nisi ni probao.
Često te vidiim protiv sebe, tj. u njihovom timu i sa dobrim scoreom pa misliš gle kako sam uber vidi mi score. Lako je bit dobar u dobrom timu samo ću ti to reći.
ljudi kaj je vama???
kaj sam samo ja svoj post shvatio kao zahebanciju????
igrao sam više protiv njih nego s njima kao prvo,
kao drugo prestanite se ponašat kao da vam je bf3 život
,a i treće nevidim razlog njemu TU kad dečko piše gluposti i sve kaj je rekao je čista glupost,samo kaj tebi to valjda nije jasno.
a i kad uđem u server nemogu se sam prebacit,igram di me stavi i to je to,
igram s večinom dečkiju iz klanova koje sam spomenuo i nikad ništa nije ružnog između nas bilo,tako da ne vidim razlog da bude nakon ovog MOG VAAAU posta koji su si neki previše uzeli ka srcu,
fakat ne kužim kaj je vama???
malo oladite